• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

De 5 mest populære opskrifter i 2015

Bedste opskrifter 2015 - populære opskrifter - food trends 2015 - madblog
Allersidste dag! Det er tid til en status på Loui&bearnaisen, en opsamling på året der gik i mad. Ork, det var slemt, at skulle alle opskrifter igennem for, at samle billeder ind til det her indlæg. Det var jo næsten ikke til, at få ørenlyd over min knurrende mave! Ydmyghed er en by i Rusland i dag. Jeg kunne snilt spise hver og en opskrift igen – uden undtagelse ;)

Bedste opskrifter 2015 - populære opskrifter - food trends 2015 - madblog

Men nu lader vi lige min larmende mave være et øjeblik, det skal nemlig handle om jer.

Jeg har luret på din gøren og laden herinde. Yes, jeg kigger med over skulderen når dit mundvand løber. Bloggen sladrer om det hele; hvad du rynker på næsen ovre, når de søde tænder rasler og hvornår din mave rumler. Overvågning for alle pengene, du kan godt bekymre dig – jeg kan næsten se dine natlige ture ud i køleskabet ;)

BONUS: Tag madbilleder som en professionel! Hent min gratis guide og lær alle hemmelighederne til madfotografering + de 3 dødssynder du aldrig må lave.
Klik her og hent fotoguide gratis >>

Arj, bare rolig. Statistikkerne og jeg er kun nysgerrige på, hvad du vil have mere af. Er det fredagskage? Er det cocktails? Sunde salater, nem aftensmad eller køkkentips?
Men allerbedst er tiden lige nu. Når statistikkerne spytter rapporter ud om, hvad der har været allerbedst i år på bloggen. Jeg er fjollet med det. Hvert år har jeg mine egne favoritopskrifter og selvfølgelig en tese om, hvad I kan lide. Holder den stik?

Bedste opskrifter 2015 - populære opskrifter - food trends 2015 - madblog

Næ, ikke altid. Og heller ikke i år.

Nuvel, vi var enige om en opskrift eller to, men herefter spiste vi bestemt ikke ved samme bord i 2015.
Det er lidt skægt og jeg skriver det hele bag øret til næste år. Som jeg skrev i indlægget igår omkring mit eget år, så er jeg altid på evig jagt. Alt kan altid blive bedre, Louiogbearnaisen.dk kan altid blive bedre.

BONUS: Tag madbilleder som en professionel! Hent min gratis guide og lær alle hemmelighederne til madfotografering + de 3 dødssynder du aldrig må lave.
Klik her og hent fotoguide gratis >>

Men jeg indrømmer nu gerne, at jeg sådan overordnet er ret godt tilfreds med 2015 på bloggen. Jeg blev nogenlunde mæt. Det håber jeg også, at du gjorde. Lidt flere køkkentips og måske en håndfuld debatter måtte jeg gerne have skriblet. Det er noteret til næste år.

Bedste opskrifter 2015 - populære opskrifter - food trends 2015 - madblog

Nå, skal vi komme til sagen? Vi skal have nogle tal på bordet. Hvem blev årets vinder?

Trommehvivl…

Fanfare…

Truthorn…

…okay okay, mine Chocolate Chip Cookies bliver aldrig væltet af pinden, så lad os kun se på de opskrifter, som er blevet lavet her i 2015.

Here we go!

Bedste opskrifter 2015 - populære opskrifter - food trends 2015 - madblog

På en stensikker førsteplads væltede Amerikansk bananbrød ind, som år 2015 mest populære opskrift! I var ellevilde med det – og jeg kunne faktisk ikke være mere enig. Jeg plejer normalt ikke, at lave den samme opskrift igen. Altid på jagt efter noget nyt. Men bananbrødet, det har jeg virkelig bagt mange gange i år.
Trippende efter mine bananer blev overmodne, så jeg kunne smække en omgang bananbrød sammen. Og ifølge statistikkerne var jeg heldigvis ikke den eneste. Stort tillykke til bananbrødet – jeg er ret sikker på, at det forsætter sejrsbølgen langt ind i 2016.

På en anden plads har vi Chiagrød med græsk yoghurt og hindbær. Halleluja, der er blevet kastet nogle glas med frø hen ad indkøbsbåndet i år. I følgeskab med utallige spande græsk yoghurt. Nogle har rigtig været de smarteste på farten i år med den morgenmad. Og jeg indrømmer da også, at jeg har lavet et glas eller to. De der chiafrø er ikke helt dumme.

..de er bare træls mellem tænderne!

Tredjepladsen snupper de sprøde krydrede kikærter. En lækker og nem snack. De behøver vist ikke en lang tale, hop du bare over og snup opskriften – det fortryder du slet ikke :)

Og fjerdepladsen, jamen der stryger kogte jomfruhummerhaler ind. Kæmpe overraskelse for mig, det plejer bestemt ikke være fisk, som er oppe i det populære felt. Men hvor er det genialt, lad os invitere fisk ind på bordet i 2016 – jeg er klar.

Sidst, men ikke mindst, der har vi lækre, snaskede kanelgifler. Jeg tror også de taler deres egen sag. Yezz, det er gode! Og hold nu mavle, jeg havde kæmpe problemer med dem…

Bedste opskrifter 2015 - populære opskrifter - food trends 2015 - madblog

Nah. Nu er vi i gang, skal vi så lige snuppe de sidste 5 styks her på top 10 over de bedste opskrifter i 2015?

6. Grøn, marineret kartoffelsalat

7. Bagte squash sticks med parmesan

8. Sandwich med hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurt

9.  Avocado/kikærte spread med pistacienødder

10. Bagels

 

Bedste opskrifter 2015 - populære opskrifter - food trends 2015 - madblog

Hvad så med mine yndlings?
Faktisk er det lidt, som at vælge mellem sine børn! Jeg kan ikke rigtig. En hurtig kig på billederne og lige pludselig er alle opskrifterne mine yndlings. Hmm, men nu skal jeg jo vælge og frem for en enkelt opskrift, så har jeg valgt et tema. Temaet over dem alle.

Mexicansk mad!

Jeg. Kan. Ikke. Få. Nok.

Spicy fisketacos. Mexicansk salat. Street majs. Tex Mex Night. Og mange, mange flere. Mexicansk mad har været et tema hele året igennem og du slipper heller ikke for det næste år. Det garanterer jeg ;)

Bedste opskrifter 2015 - populære opskrifter - food trends 2015 - madblog

 

101 opskrifter

er det blevet til  i 2015

137 indlæg

her på louiogbearnaisen.dk

2 e-kogebøger

en om tærter, en om cookies

1 online kursus

for nybegyndere med et spejlreflekskamera

1 e-bog

om fotografering

 

Og mit yndlings indlæg over dem alle, det som var aller sjovest at lave

Vandmelon dispenser

Watermelon Keg

Jeg håber, at I allesammen får et forrygende nytår og kommer mætte ind i 2016. Hav en fabelagtig aften – jeg glæder mig til, at vi ses på anden side. Sultne og klar til et 2016, som bliver fyldt med mægtige lækre herligheder. For både den søde, salte og raslende tand.

Tak fordi du har lyst til, at være med her på Louiogbearnaisen – det betyder mere end du aner :)

Godt nytår! 

/ Louise

Bedste opskrifter 2015 - populære opskrifter - food trends 2015 - madblog

Previous Post: « Et tilbageblik på mit 2015 som online entreprenør
Next Post: Bøf stroganoff »

Reader Interactions

Comments

  1. Tine

    Hvor er du god! Jeg læser tit dine opskrifter, men kommenterer sjældent.
    Det må være det nye år. Tak for en god blog.

    Svar
  2. Lone

    Du er altså bare et mega hit og så sej!
    Tak for en super blog, og du må da føle dig meget stolt over dette tilbageblik, som viser, hvor alsidig, du også er:-)
    Hilsen Lone

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der krakelerede top 🍪 Allerbedst med en kop kaffe i den ene hånd og 1, 2, 3 styk i den anden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..Hvis du altså er kæmpe cookie-fan 😄 For de er heftige, de her brownie cookies og over-size – ligesom sådan en cookie skal være ☺️ Jeg ville skippe frokosten, så der er rigelig plads! 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskrift? Find opskriften på de intense chokolade cookies på bloggen nu (link i bio og min story) og på 20 minutter, så har du cookies 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#cookies #kageinspiration #chocolatecookies
100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 .. 100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 ..med de her små hvidløgsbrød med 2x ost!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemmest er det at hive posen med de to færdigbiksede hvidløgsflutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover weekenden, så napper du de her hvidløgsbrød med ikke bare ost..men dobbelt op på ost 🙌 Glem alt om at få den skive brød, hvor Hatting var nærig med smørret. Her er rigelig smør, hvidløg og ost til alle 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har lavet hvidløgsbrødene i mini-udgave, som en hurtig hapser..snack til 🍷🍺 Er du mere på et hvidløgsbrød til aftensmad, så drop at dele trekanterne og lav i stedet store horn. Nap opskriften herunder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvidløgshapser med ost 🧄🧀🥐
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 rulle croissant-dej (eller hjemmelavet, blød dej, evt. pølsehornsdej)
50 g blødt smør
1 fed hvidløg, presset
1/4 tsk hvidløgspulver
1 spsk friskhakket persille 
6 spsk revet parmesanost
50 g revet mozzarella

Bland smør, hvidløg, hvidløgspulver og persille sammen. 
Fold dejen ud og del i trekanter. Smør hver trekant med hvidløgssmør og drys med parmesan. Del trekanten i to på langs og kom revet ost på den brede ende. Rul hver af de smalle trekanter sammen omkring osten til et horn.
Læg på bageplade med bagepapir. Bag ved 180 grader i ca. 10 minutter til de gyldne og bagte. Server lune.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 Note: Jeps, du kan sagens bruge en pre-made hvidløgssmør, hvis det skal være ræ’tig nemt 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#hvidløgsbrød #madinspiration #appetizers
Cremet pasta med bacon, svampe og parmesansauce 😋 Jeps, vi er ude i alt-i-en-pande, 20 ..23 minutter og så er den helt nemme aftensmad klaret👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du på endnu mere mæthed? Steg er par kyllingfileter inden, du kaster svampene på panden. Eller hey, måske der er en rest lørdagskylling, som lurer i køleskabet. Den tilsætter du bare sammen med spinaten og får lunet igennem lige inden servering ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find den cremede pastaret med flere tips ovre på bloggen nu (link i bio og story) 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemaftensmad #lækkermad #pastarecipe #onepanmeal
Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella på pandekager (eller kender du nogen, som er😄)?, så er de her geniale til weekenden! Tykke, amerikanske brunch pandekager med nutella bagt ind i midten 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan laver du pandekagerne:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Sæt en stor tsk nutella på et stykke bagepapir og smør ud til 7 cm i diameter.
2️⃣ Kom i fryseren indtil nutellaen er gennemfrossen - ca. 1 time.
3️⃣ Forbered en brunch-pandekagedej 👉find link til opskrift i profil og story (og har du ikke kærnemælk, så brug mælk og udelad natron i opskriften - det har jeg gjort ved dem her).
4️⃣ Kom pandekagedej på en pande. Løsn med en kniv den frosne nutella og kom den straks ovenpå pandekagedejen. Fordel ca. 1
spsk dej på nutellaen, så den er skjult. Bag pandekagen færdig og spis løs ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og jeps, de kan også sagtens fryses og nemt lunes 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brunch #brunchideas #pandekager #madtilbørn #nutella #morgenmad
Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så er det bare at hive panden på bordet, finde gaflen frem og dykke ned i en forrygende omgang one pot pasta med chorizo, tomat og ost, som klarer selv den hårdeste mandag ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften ovre på bloggen med guide til sagen (link i profil og story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemmad #onepotpasta #onepotmeal #madinspiration #nemaftensmad #aftensmad
Nutella-roser til fredagen og weekenden med 🌹☺️ Jeps, de kræver lidt fingerfærdighed, men så har du også de fineste små “happere” til kaffen fyldt med Nutella ..marcipanremonce, vaniljecreme eller den gode marmelade - du bestemmer 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nutellaroser (12 stk)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
10 g gær
1 dl mælk
1 æg
2 spsk sukker
1 nip salt
100 g blødt smør
Ca. 250 g hvedemel
Nutella 
1 æg , til pensling
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Rør gæren ud i mælken og rør ægget i.Tilsæt sukker, salt, halvdelen af melet og rør det hele godt sammen.
2️⃣ Tilsæt det bløde smør og ælt det i dejen – tilsæt mel lidt efter lidt.
3️⃣ Dæk skålen med madfilm og lad dejen hæve i 1 time.
4️⃣ Del dejen i 12 stykker og form til kugler. Rul en kugle ud til en cirkel. Lav 4 snit 3/4 del ind mod midten på hver side af cirklen.
5️⃣ Læg en stor tsk nutella på midten og fold siderne skiftevis op omkring nutellaen. Fold dejsnipperne rigtig godt(!) ind under bunden, så de ikke bobber op under bagning. 
6️⃣ Læg roserne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. 
Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 15 minutter til de er gyldne. 
7️⃣ Tag nutellaroserne ud og lad dem afkøle på en bagerist.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fredagskage #nutella #kageinspiration #bageglæde #nutellacake
Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør ti Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør til aftensmad ☺️ For den klassiske tabbouleh har fået ekstra bid med gode, mættende kerner i stedet for bulgur. Og lige til et stykke kylling, så er der toplækkert tilbehør, som giver baghjul til både pastasalat og de klassiske kartofler i ovnen 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fuld blæs på feriestemningen? ☀️ Server med krydrede oksespyd og grillet halloumisalat og så er det bare at spæde op med hjemmebagte (eller bragte) naanbrød og du sidder næsten under palmen i Dubai med bukserne ‘brattet’ godt op over de blege vinterankler 🌴😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på hele molevitten i den nye, gratis kogebog nu (link i bio og story) 👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#visitdubai #dubaicookbookdenmark #madinspiration #tabbouleh #nemmad #aftensmad #sundmad #lækkermad
5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen 5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen (eller hvis det er rugbrødsdag på madplanen, den ikke rigtig rykker i smagsløgene og du liiige skal have den spiffet lidt op 😄)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hiv det gode grydebrød, heftige surdejsbrød eller hjemmebagte rugboller op af fryseren - eller sus forbi favoritbageren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og fyld løs:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Bagels med Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Grydebrød med steak-rester, bacon og løgmarmelade (eller syltede rødløg)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Rugboller med hjemmelavet hønsesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Surdejsbrød med æggesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Baguettes med hønsesalat på græsk yoghurt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er bare at mixe og matche i dit brød - om du er på kylling, æg, vegerarsagen eller måske har en rest lørdagssteak i køleskabet 😋 Hvad siger du, hvad er du på? 😃🥪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find alle de nemme sandwich-opskrifter ovre på bloggen under “frokost og madpakke” (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madpakke #madinspiration #sandwich #nemmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework