• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Mål og planer for 2016

hh-3155-2

Et helt nyt sprødt år! Jeg har brugte 3 timer forleden på at google whiteboardtavler. Yes, 3 timer! Hvem havde troet der var så mange at vælge imellem – det er jo en hel videnskab, at købe en hvid tavle..
Jeg var SÅ tæt på, at bestille et monster af en tavle; 4 sider, som kunne foldes ud, hjul – hele molevitten. Årh, den var smækker lækker. Hvis man kan sige det om en tavle.

Men altså, det er bare lidt koldt, at stå og kradse planer på tavlen ude i haven i de her måneder. Host, ja, tavlen var ret stor..

Så jeg “nøjes” med 2 enkle whiteboardtavler, som netop i dag er landet i min forhave. Klar til planer for 2016, klar til mål og muligheder. Alting er bare bedre på en stor tavle!

Og planer og mål er lige præcis, hvad det skal handle om idag. Egentlig er det vist mest anset, at dele de lidt mere bløde værdier i forhold til mål for det nye år. Du ved, mere tid til familien, mere sund mad, mere fritid, mere asen og masen på et løbebånd..

Jaa, dem kan jeg ikke flotte mig med. Gid jeg kunne. Men så kryber realisten frem fra mit indre og ret hurtige er vi enige om, at de planer aldrig kommer til at ske i mit tilfælde.
Frem med whiteboards. Frem med post-its. Frem med den store kop kaffe. Så er jeg i mit rette element, så er det realisten og jeg kan blive enige om mål og planer for 2016.
Og dem er der nok af. Skal vi blot sige, at min realist svigter lidt, når vi kommer til den her slags planer – så er mulighederne uendelige. Der er dobbelt op på timer i døgnet og ingen hårudtrækkende udfordringer undervejs.

Alt er muligt!

Rart, ikke ;)

Skal vi se på sagen? Jeg tænker, at dele lidt af de mål, som omhandler louiogbearnaisen.dk her i 2016.

 

Louiogbearnaisen.dk | 2016


Mad, meget mere mad. Fra sundt til syndigt. Og køkkenguides. Tips og tricks. Blandet med ord, billeder og alt det, som du kender herfra. Jeg forsætter, hvor jeg slap i 2015 og regner med 2016 bliver et mægtig lækkert, mundvandsløbende år. Der er i hvert fald både nem aftensmad, madpakker til voksne, fredagskager, lørdagsdrinks og meget mere planlagt til bloggen. Lutter gode sager, hvis jeg selv skal sige det :)

 

Foodstylingkursus | Forår 2016 


Madfotografering og foodstyling for badass bloggere, mad-entreprenører og visuelle kommunikatører

Hvis du vil få flere læsere og samarbejdsaftaler til din madblog, sælge flere fødevareprodukter eller måske arbejde med visuel kommunikation inden for fødevarer– altså kort sagt tjene flere penge på din passion, så er løsningen madfotografering og foodstyling!
Et billede siger mere en tusinde ord og hvis du skal skille dig ud, så skal det ske visuelt.

Vil du lære hvordan du fotograferer og foodstyler mad professionelt?

Her i foråret 2016 åbner jeg dørene i en begrænset periode til mit foodstylingkursus, som er et step-by-step program, som viser dig hvordan du opbygger, styler, fotograferer og redigerer madbilleder som en pro!
I det her kursus viser jeg dig præcis, hvordan du selv tager professionelle billeder i din egen stue og giver dig al min viden, tips og tricks. Du kommer bag kulisserne på alt – fra basis kamerateknik, til storytelling, rekvisitter og de hemmelige foodstylist-tricks.

Lækre billeder er dit stærkeste våben til, at blive set – om det så er til nye samarbejdsaftaler, flere læsere, konsulentopgaver, produktsalg eller et nyt job! Lær at tage professionelle, mundvandsløbende billeder, som du kan sælge på igen og igen. Og igen!

Du kan allerede nu snuppe 7 tricks til dine madfotos og lære de 3 dødssynder du aldrig må gøre igen – nap den gratis guide her. 

Untitled design (3)

 

Mad workshops | sommer 2016


Hvad siger du til en Baking Bootcamp? Eller måske et par timer, hvor du lærer alt om sammensætning af en lækker salat? Bager de bedste cookies? Hvordan du får brugt resterne i dit køleskab eller sylter alle sommerens lækre sager til efteråret? Eller hvad du har brug for i køkkenet og køleskabet når du flytter hjemmefra?

 

Blogkursus | efterår/vinter 2016


Vil du lære hvordan du skaber en profitabel blog – tager din passion fra hobby til det næste niveau? Jeg får rigtig mange mails hver eneste uge med spørgsmål til blogmediet og et som går igen og igen er hemmeligheden bag en populær blog.

Du må ikke sige det her til nogen, vel? Men der faktisk ikke nogen hemmelighed, der er ingen mystik.  Du kan også få mange læsere. Du kan også få din blog til at se professionel og lækker ud. Du kan også tjene penge på din blog.

Jeg har været i bloggamet i 6 år. Faktisk 10 år, hvis vi tæller de blogs med, som jeg skrev på før louiogbearnaisen.dk. Jeg har været igennem det meste, testet, prøvet en del af. Nogle bloggere får over-night succes. Jep, det findes faktisk. For 1 ud af 100.000. Jeg var ikke en af dem. Mit gæt er, at det er du nok heller ikke. “Pray and hope”-strategien. Well, den dur hellere ikke hvis du vil tage din blog til det næste niveau.

Så hvad virker? Jeg samler al min erfaring og de strategier som jeg har testet gennem de sidste 6 år i et kursus til dig. Et kursus uden fup og fidus eller pray and hope.

Bedste opskrifter 2015 - populære opskrifter - food trends 2015 - madblog

Phew, det var et udsnit af mine mål og planer, som ligger på tegnebrættet. Whiteboardet. Du kan godt se, at jeg kunne bruge den der 4 fløjet tavle, ikke? ;)
Naah, men som sagt, vi er i den spæde opstart på året og inden jeg giver mig i kast med de planlagte projekter tilspørger jeg dig! Meget formelt, jep. Men det er det er nu også ret vigtig for mig, at få din mening på sagerne!

Er der noget, som DU kunne bruge mellem de ovennævnte?

Det vil jo være en smule fjollet, at jeg er den eneste som er brandvarm på en baking bootcamp eller blogklub Det bliver lidt kedeligt så.
Lidt som, at komme til en forelæsning mandag morgen kl. 8.00 og du så er den eneste, sammen med forelæseren, i et auditorie med plads til 250 mennesker. Been there, done that. 

Og til dig, der bare tænker; “Nu stopper hun altså med alt det online pjat, jeg vil bare have gratis opskrifter!”

Bare rolig. Du kommer til at vade i dem her på louiogbearnaisen.dk. Sammen med, hvad en ganske almindelig madblog nu engang har på tapetet.

Vi skal jo spise! Det handler om mad. 

 

Previous Post: « Grove fladbrød med frisk kålsalat, kryderede søde kartofler og avocado-dip
Next Post: Food Trends 2016 »

Reader Interactions

Comments

  1. Simone

    Jeg synes blogkurset lyder meget spændende! Jeg er vel næsten for gammel til at få succes på n profitabel måde med en blog indenfor et realistisk tidspunkt (bliver 24 til juni), men jeg kan rigtig godt lide at blogge og jeg tænker det kunne være dejligt at vide, hvordan man bl.a. holder motivationen, om man kan lave en lækker blog kun med en telefon, tips og tricks til apps, der kan hjælpe når det kommer til blogging fra bloggerens synspunkt, hvis man bliver sponsoreret, hvad man så skal være opmærksom på osv.

    Så det synes jeg klart ud skal holde! :D

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Simone

      Årh, det er jeg glad for at høre :)

      Overhovedet ikke! Kurset vil netop blive målrettet til, at det ikke skal tage 6 år (ligesom for mig), at kunne få en profitabel blog. Selvfølgelig vil det aldrig ske over natten, men det er slet ikke urealistisk – og hey, du er ung :) Tak, fedt med nogle indspark til indhold, det er hermed noteret.

  2. Alexandra Lind

    Jeg vil med til det hele:))!!!

    Svar
  3. Maria Madsen

    Jeg vil super gerne på foto workshop :D Har du planlagt nogle datoer?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Maria

      Yea, fedt :D
      Den præcise dato for kurset er endnu ikke fastlagt, men det bliver omkring marts.

  4. Line Andersen

    Jeg vil så gerne på en baking bootcamp! Så hold du endelig det 😁👏🏻💃🏻

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der krakelerede top 🍪 Allerbedst med en kop kaffe i den ene hånd og 1, 2, 3 styk i den anden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..Hvis du altså er kæmpe cookie-fan 😄 For de er heftige, de her brownie cookies og over-size – ligesom sådan en cookie skal være ☺️ Jeg ville skippe frokosten, så der er rigelig plads! 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskrift? Find opskriften på de intense chokolade cookies på bloggen nu (link i bio og min story) og på 20 minutter, så har du cookies 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#cookies #kageinspiration #chocolatecookies
100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 .. 100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 ..med de her små hvidløgsbrød med 2x ost!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemmest er det at hive posen med de to færdigbiksede hvidløgsflutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover weekenden, så napper du de her hvidløgsbrød med ikke bare ost..men dobbelt op på ost 🙌 Glem alt om at få den skive brød, hvor Hatting var nærig med smørret. Her er rigelig smør, hvidløg og ost til alle 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har lavet hvidløgsbrødene i mini-udgave, som en hurtig hapser..snack til 🍷🍺 Er du mere på et hvidløgsbrød til aftensmad, så drop at dele trekanterne og lav i stedet store horn. Nap opskriften herunder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvidløgshapser med ost 🧄🧀🥐
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 rulle croissant-dej (eller hjemmelavet, blød dej, evt. pølsehornsdej)
50 g blødt smør
1 fed hvidløg, presset
1/4 tsk hvidløgspulver
1 spsk friskhakket persille 
6 spsk revet parmesanost
50 g revet mozzarella

Bland smør, hvidløg, hvidløgspulver og persille sammen. 
Fold dejen ud og del i trekanter. Smør hver trekant med hvidløgssmør og drys med parmesan. Del trekanten i to på langs og kom revet ost på den brede ende. Rul hver af de smalle trekanter sammen omkring osten til et horn.
Læg på bageplade med bagepapir. Bag ved 180 grader i ca. 10 minutter til de gyldne og bagte. Server lune.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 Note: Jeps, du kan sagens bruge en pre-made hvidløgssmør, hvis det skal være ræ’tig nemt 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#hvidløgsbrød #madinspiration #appetizers
Cremet pasta med bacon, svampe og parmesansauce 😋 Jeps, vi er ude i alt-i-en-pande, 20 ..23 minutter og så er den helt nemme aftensmad klaret👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du på endnu mere mæthed? Steg er par kyllingfileter inden, du kaster svampene på panden. Eller hey, måske der er en rest lørdagskylling, som lurer i køleskabet. Den tilsætter du bare sammen med spinaten og får lunet igennem lige inden servering ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find den cremede pastaret med flere tips ovre på bloggen nu (link i bio og story) 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemaftensmad #lækkermad #pastarecipe #onepanmeal
Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella på pandekager (eller kender du nogen, som er😄)?, så er de her geniale til weekenden! Tykke, amerikanske brunch pandekager med nutella bagt ind i midten 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan laver du pandekagerne:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Sæt en stor tsk nutella på et stykke bagepapir og smør ud til 7 cm i diameter.
2️⃣ Kom i fryseren indtil nutellaen er gennemfrossen - ca. 1 time.
3️⃣ Forbered en brunch-pandekagedej 👉find link til opskrift i profil og story (og har du ikke kærnemælk, så brug mælk og udelad natron i opskriften - det har jeg gjort ved dem her).
4️⃣ Kom pandekagedej på en pande. Løsn med en kniv den frosne nutella og kom den straks ovenpå pandekagedejen. Fordel ca. 1
spsk dej på nutellaen, så den er skjult. Bag pandekagen færdig og spis løs ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og jeps, de kan også sagtens fryses og nemt lunes 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brunch #brunchideas #pandekager #madtilbørn #nutella #morgenmad
Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så er det bare at hive panden på bordet, finde gaflen frem og dykke ned i en forrygende omgang one pot pasta med chorizo, tomat og ost, som klarer selv den hårdeste mandag ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften ovre på bloggen med guide til sagen (link i profil og story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemmad #onepotpasta #onepotmeal #madinspiration #nemaftensmad #aftensmad
Nutella-roser til fredagen og weekenden med 🌹☺️ Jeps, de kræver lidt fingerfærdighed, men så har du også de fineste små “happere” til kaffen fyldt med Nutella ..marcipanremonce, vaniljecreme eller den gode marmelade - du bestemmer 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nutellaroser (12 stk)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
10 g gær
1 dl mælk
1 æg
2 spsk sukker
1 nip salt
100 g blødt smør
Ca. 250 g hvedemel
Nutella 
1 æg , til pensling
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Rør gæren ud i mælken og rør ægget i.Tilsæt sukker, salt, halvdelen af melet og rør det hele godt sammen.
2️⃣ Tilsæt det bløde smør og ælt det i dejen – tilsæt mel lidt efter lidt.
3️⃣ Dæk skålen med madfilm og lad dejen hæve i 1 time.
4️⃣ Del dejen i 12 stykker og form til kugler. Rul en kugle ud til en cirkel. Lav 4 snit 3/4 del ind mod midten på hver side af cirklen.
5️⃣ Læg en stor tsk nutella på midten og fold siderne skiftevis op omkring nutellaen. Fold dejsnipperne rigtig godt(!) ind under bunden, så de ikke bobber op under bagning. 
6️⃣ Læg roserne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. 
Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 15 minutter til de er gyldne. 
7️⃣ Tag nutellaroserne ud og lad dem afkøle på en bagerist.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fredagskage #nutella #kageinspiration #bageglæde #nutellacake
Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør ti Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør til aftensmad ☺️ For den klassiske tabbouleh har fået ekstra bid med gode, mættende kerner i stedet for bulgur. Og lige til et stykke kylling, så er der toplækkert tilbehør, som giver baghjul til både pastasalat og de klassiske kartofler i ovnen 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fuld blæs på feriestemningen? ☀️ Server med krydrede oksespyd og grillet halloumisalat og så er det bare at spæde op med hjemmebagte (eller bragte) naanbrød og du sidder næsten under palmen i Dubai med bukserne ‘brattet’ godt op over de blege vinterankler 🌴😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på hele molevitten i den nye, gratis kogebog nu (link i bio og story) 👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#visitdubai #dubaicookbookdenmark #madinspiration #tabbouleh #nemmad #aftensmad #sundmad #lækkermad
5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen 5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen (eller hvis det er rugbrødsdag på madplanen, den ikke rigtig rykker i smagsløgene og du liiige skal have den spiffet lidt op 😄)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hiv det gode grydebrød, heftige surdejsbrød eller hjemmebagte rugboller op af fryseren - eller sus forbi favoritbageren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og fyld løs:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Bagels med Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Grydebrød med steak-rester, bacon og løgmarmelade (eller syltede rødløg)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Rugboller med hjemmelavet hønsesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Surdejsbrød med æggesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Baguettes med hønsesalat på græsk yoghurt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er bare at mixe og matche i dit brød - om du er på kylling, æg, vegerarsagen eller måske har en rest lørdagssteak i køleskabet 😋 Hvad siger du, hvad er du på? 😃🥪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find alle de nemme sandwich-opskrifter ovre på bloggen under “frokost og madpakke” (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madpakke #madinspiration #sandwich #nemmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework