• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Food Trends 2016

food trends 2016
Hvad skal vi spise i 2016 for at være med på noderne? Jeg har været igennem en håndfuld rapporter og plukket nogle af de smarteste Food Trends ud for 2016.
Well, de fleste Food Trends rapporter er amerikanske, så jeg tvivler på at vi ser dem allesammen på scenen her i det kolde nord, men mon ikke der sniger sig en enkelt eller to madtrends ind her i 2016 – jeg er i hvert fald ikke i tvivl om et par stykker af dem!

Skal vi bare sige det sådan her; kan du ikke lide grøntsager, så bliver 2016 et virkeligt hårdt år, at komme igennem på madscenen. Her er det dem, som spiller Kong Gulerod der styrer showet.

Lad os se på Food Trends for 2016. Jeg har samlet et udsnit herunder og så er det bare, at give los. Blive den smarteste på de sociale medier og ikke mindst i kantinen på studiet eller arbejdet.

 Food trends 2016

Dehydreret mad

..Altså tørret mad. Beef Jerky i ny, smart udgave specielt til kvinder. På vegetarsiden har vi lækker tørret broccoli, rosenkålsblade og pastinakker. På kødsiden erstatter udpint laks, bison og kylling den klassiske beef Jerky.

Afrika

Mexicansk mad er “so last year”, du kan godt pakke din mexicanske taco-madbiks sammen. I år skal vores mad være afrikansk. Mad med couscous til afrikanske gryderetter i form af tagine og selvfølgelig bunkevis af krydderier.

TANG

Kålchips, kålsalater, kåljuice bliver selvfølgelig erstattet af tang. Og ja, smagen er omtrent den samme. Ualmindelig bidsk.

FERMENTERING

Af alt! Fermentering kom for alvor på banen i Danmark sidste år og har udsigt til at blive hotteste hotte i år. Så glæd Jer til lækre, slatne grøntsager fyldt med rigelige mængder bakterier, kefir i stride strømme og litervis af fermenteret te.

Alternativ mel

Gluten er stadig bandlyst i 2016. Vink farvel til hvedemelet og luftige boller – sig hej til mel lavet på; kikærter, nødder, amaranth og græs. Ja, græs! Har du ikke allerede en bageblog, så er det den her niche du skal slå dig på.

Drinks uden alkohol

Fordi det overhovedet ikke er smart at drikke alkohol i 2016. Så hiv danseskoene på og skål i grapejuice og kække sodavand i baren. Til samme priser, som hvis du købte en drinks selvfølgelig.

Snacking

Der skal snackes til den helt store guld medalje. Og ikke af den søde slags. Snup en håndfuld chips lavet på linser, kikærter quinoa eller en bar med kød(!) og tørret frugt – faktisk bare alt proppet med protein.
Kan du ikke undvære lidt sødt til kaffen, så kom godt med mælk i kaffen. Den søde snack er nemlig smurt ind i stærke sager, såsom jalapeno og chili. Det skal jo helst ikke være sjovt, at spise snacks.

ACAI

Det nye super-duper bær, som overtager Frozen Yoghurt shops i USA. Juicer og smoothies skal laves på acai-bær. Allerhelst serveret i en skål toppet med granola på hampefrø eller andre superfrugter på toppen. Faktisk kan du bare spise Acai-bær resten af året, så er sundheden i hus og du lever snildt 100 år.

MATCHA

Grønne te-blade, som er knust til pulver og spækket med “alt det gode” i te.  Glem alt om at bruge den til te, den skal i år bruges til latte med masser af laktosefri mælk og sund sukker. Værs’go, te som smager som marshmallows(!?). Husk at instagramme!

VEGETAR

Grøntsager bliver hovedretten og faktisk alt – både rod og top bliver brugt. Ingen madspild her. Og hvis du allerede synes vegetarbølgen var heftig sidste år, så bare vent til 2016. Hold godt fast i guleroden, det bliver fuldstændig vildt og plantebaseret. Køerne hopper og danser ude på marken. Hvilket faktisk også er en kæmpe trend for 2016 – dyr på græs.

Poke

En ultra frisk ret fra Hawaii. Glem alt om sushi, poke er det nye inden for rå fisk. Altså rå fisk i velvoksne stykker – helt uden ris til at kamuflere den “friske” smag.

Måltidslevering

Aarstiderne griner hele vejen til banken her i 2016. Hvem gider købe ind, når det hele kan blive leveret til døren. Okay, vi vil gerne sige, at vi selv har lavet maden, det er jo kvalitetstid ikke. Især på en tirsdag kl. 17.21, sammen med børnene.. Så det skal være måltidskasser med ingredienser, for guds skyld ikke take away!
Og hvis der står lokalt, økologisk, bæredygtigt, paleo, glutenfrit eller det indeholder kikærter, så smider vi gerne dobbelt op på pris for det. Det er jo sundt!

Fried Chicken

Serveret i sandwichs. En trend, som er til at forstå. Hvis det da bare lige ikke var fordi, at frituredejen skal laves på kikærtemel! Men altså, så er opvejer det sunde mel vel for frituren?

 

Previous Post: « Mål og planer for 2016
Next Post: Brownies med chokoladeganache og saltede pistacienødder »

Reader Interactions

Comments

  1. Kamilla

    Super indlæg!
    Jeg kunne vildt godt tænke mig og få fingrene i den rapport eller kilde hvor der står noget omkring drikke uden alkohol. Jeg er igang med at skrive min bachelor og jeg har rigtig svært ved at finde kilder til hvor meget lækre juicer og safte vinder frem.
    Glæder mig til at høre fra dig!
    Ha’ en dejlig dag.

    Mvh.
    Kamilla Borg

    Svar
    • Sofie

      Jeg er også interesseret i at vide hvad det er for nogle rapporter du henviser til? :)

    • Loui&bearnaisen

      Hej Sofie og Kamilla

      Jeg har brugt de tilgængelig rapporter, som kommer ud om Food Trends: baumwhiteman, The National Restaurant Association’s osv.
      Herudover så skrev jeg bachelor sidste år, hvor Food trends indgik og i den forbindelse fik jeg 3 og 5 års rapporter fra trendbureauer- dem har jeg også brugt til indlægget her.

      Håber det var lidt hjælp :)

  2. Anne

    Hvad med Ramen altså Japansk nudelsuppe? Jeg har spist det på små fyldte barer i Japan og for nylig på smart restaurant San Diego. Nu åbner der også Ramen restauranter i København.
    Hvis det er lavet som Japanerne så smager det fantastisk.
    Tak for en hyggelig blog om mad. Kh Anne

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      JA DA! Havde faktisk den på listen sidste år (2015 trends), men den har været alt for lang tid undervejs til DK!
      Ej, er misundelig over du har smagt Ramen “rigtig”, jeg har kun eksperimenteret med det herhjemme.
      Glæder mig til at slå et smut forbi, når det er muligt her i Danmark.

    • Anne

      Gør det endelig – eller tag til Japan, kan virkelig anbefales hvis man elsker at spise godt. Japanerne laver fantastisk mad.
      2015 listen👍

  3. Tekla Bach

    Glutenallergikeren her danser lige så meget, som køerne på græs. Mere mad til mig!

    Og skulle nogle få lyst til let og luftigt glutenfrit brød, så har jeg de gode tricks inde på http://www.glutenfriforbegyndere.dk ;)

    Svar
  4. Rasmus

    Spot on! Godt med glimt i øjet og herligt informativt 😃

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak, Rasmus – skønt at høre, at det kunne bruges :D

  5. Kathrine

    Fedt indlæg!
    Både lidt informativt og med humor :)
    Kan det passe du lavede noget lignende sidste år?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Kathrine

      Tak :) Jep, det var et ret populært indlæg sidste år, så tænkte det også måtte laves for i år :)

  6. Mikael Laursen

    Fed artikel! Er meget enig – man kan roligt sælge sine aktier i chiafrø, stevia og goji og investere dem i acai i stedet.
    Jeg tror Afrika tendensen suppleres af det filipinske og sydamerikanske køkken. I de store byer vil restauranterne bevæge sig væk fra Nyt Nordisk.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Spot on, Mikael :) Er helt enig i dine betragtninger, især for de hippe verdenskøkkener- bliver super spændende, at se hvordan det Nyt Nordiske kommer til at klare sig her i 2016!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework