• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Brød i støbejernsgryde | Grydebrød

Grydebrød er verdens bedste og nemmeste brød. En støbejernsgryde gør det nemt at bage rustik brød med sprød skorpe og store huller.

Sus til opskrift Print opskrift

 

grydebrød - brød i støbejernsgryde - koldthævet - brød i gryde - opskrift (1)
Skulle jeg vælge én ting i køkkenet, som jeg ikke kunne leve uden, så er det mine støbejernsgryder. I flertal. Efterhånden kan der vist tælles 4 styk! Men hey, de bliver så også brugt til alt; gryderetter, supper, fond, brød og simremad i stride strømme.

Og så spekulerer du måske; “Støbejernsgryder – er de ikke lidt kras?” 

…jooo, det kan vi nok godt blive enige om.

 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Støbejernsgryder er ret besværlige (og tunge som et ondt år!), de kræver nemlig en smule omsorg for at holde sig fit for fight. Men klarer du det, så holder de sådan cirka for evigt! 20. 30 40. 50 år. Og mere til. Du slipper simpelthen ikke af med gryden igen!

Jeg har både støbejernsgryder med og uden emalje. Gryderne med emalje er ret nemme, de kan nemlig tåle sæbe (dog ikke opvaskemaskine) og de skal ikke olieres.
Gryderne uden emalje er en helt anden sag – de ruster SÅ nemt! De tåler ikke sæbe, kan være møg vanskelige at rengøre, skal tørre på komfuret eller i 100 år, og skal med mellemrum have en omgang madolie. Men ualmindelige lækre, det er de!

Jeg er kæmpe fan! Der er bare sådan lidt cowboy, Western over sådan en støbejernsgryde. Man kan næsten høre bålet knitre, vindheksene blæse henover prærien og ulvene hyle i baggrunden..

Yes. Hør godt efter når du smækker det her brød i gryden ;)

For det er det, det skal handle om;

Grydebrød!

Verdens bedste brød. V

erdens nemmeste brød.

Eller det siges der i hvert fald.

Well, nemt og nemt – det er vi nok lidt uenige om. Brødet kræver sin indsats. Og ikke mindst tid.

 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Hvis det skulle være helt efter forskrifterne, så skulle du sidde mandag og tænkte; Uhm, jeg kunne godt spise nybagt brød. På søndag! Bruge 5 dage på surdej. 1 dag på ventetid. 1 formiddag på hævetid, bagning og hviletid. Og så endelig søndag, efter 7 dage, kunne du sætte tænderne i et nybagt brød.

Jeg ved ikke med dig, men det holder ikke i min verden. Jeg kan strække mig til planlægning et døgn i forvejen, men så heller ikke mere.

Øj, øj, øj – det døgn er så også helt godtaget. Top lækkert brød med sej krumme, kæmpemæssige huller og en skorpe som taler for sig selv. Arhmen, kig på det! Lige præcis sådan skal et vaskeægte brød se ud. Og al takken går til støbejernsgryden, som udøver ren magi. Trylleri.

Frem med smør. Ost og den gode spegepølse. Får du fremtryllet det her grydebrød, så kan du godt glemme alt om aftensmad. Den er klaret.

Jeg fik klaret min frokost – en ualmindelig farlig steakssandwich, som jeg flashede et glimt af her – sammen med en håndfuld madfotograferingstips.

Kommer sandwichen på bloggen?

Oh yea, det kan du tro – du kan godt krudte op for støbejernsgryden og gøre brødet klar :)

 

grydebrød - brød i støbejernsgryde - koldthævet - brød i gryde - opskrift (1)

Brød i støbejernsgryde | Grydebrød

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid12 timer
Tilb. tid45 minutter
Samlet tid12 timer 45 minutter
Antal: 1 stk

Ingredienser

  • 5 g gær
  • 400 g vand
  • 100 g rugmel, eller anden grov meltype
  • 400 g hvedemel
  • 10 g salt
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Opløs gær i vandet.
  • Tilsæt groft mel, hvedemel og salt.
  • Rør dejen godt sammen - men ælt den ikke. Den skal være som en meget tyk grød.
  • Kom madfilm eller en plastpose over skålen og sæt den i køleskabet i min. 10 timer.
  • Tag skålen ud og lad den stå og "få varmen" på køkkenbordet 1 time.
  • Skrab dejen ud på et meldrysset bord (2 spsk mel). Fold den forsigtigt 3-4 gange sammen og kom den tilbage i skålen. Lad den efterhæve 1 time.
  • Varm imens ovnen op til 250 grader med en støbejernsgryde i.
  • Tag den varme gryde ud af ovnen, drys 1 spsk mel i bunden. Hæld forsigtig dejen heri og sæt låget på.
  • Kom gryden tilbage i ovnen og bag ved 250 grader i 30 minutter.
  • Tag låget af gryde, skru ned til 225 grader og bag brødet i 15-18 minutter.
  • Tag det ud, vip det ud af gryden og lad den afkøle mindst 2 timer på en bagerist før du sætter tænderne i det.

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

Previous Post: « Brownies med chokoladeganache og saltede pistacienødder
Next Post: Hvad er et godt madfoto? »

Reader Interactions

Comments

  1. Tobias

    Hej :)
    Det lyder virkelig som en lækker opskrift. Jeg har dog kun en støbejernsgryde på 5,5 L
    Tænker du det stadig kan gå hvis jeg følger opskriften, eller bliver det færdige produkt en flad omgang? Kan være jeg skal fordoble mængden af ingredienserne. Hvad tænker du?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tobias,

      Der må jeg desværre blive dig svar skyldig. Jeg har ikke selv prøvet at bage det her brød i en større gryde, så hvor meget det flyder ud, er jeg i tvivl om.

      Tilsæt måske lidt mere mel til opskriften, så du får et brød som bedre kan “holde sig selv”, som hvis du bager direkte på en bageplade – så burde det ikke flyde ud i gryden, selvom det også får varmechokket i starten.

      Lad mig høre, hvordan det går 🙂

  2. Klrsten Hansen

    Hej, hvor mange liters gryde bruger du, jeg har kun en 3 1/2 liters der kan gå i ovnen
    Måske jeg kan dele opskriften , hvis jeg ved hvor mange liter din gryde er ?
    Venlig hilsen Kirsten

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kirsten,

      Den er 3 liter 🙂

  3. Anni pedersen

    Hej Louise
    Kan man bruge lidt surdej 😄
    Vh Anni

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anni,

      Sagtens :-)

      Kom lidt mindre gær i, hvis du bruger lidt surdej også.

      God bagelyst!

  4. Hanna

    Hej. Det brød ser vildt lækkert ud! Jeg fik en støbejernsgeyde fra LeCruset i studentergave, og den skal helt sikkert afprøves nu. Jeg satte sejen iver i går aftes, men det er, som om den slet ikke er hævet – jeg brugte ølandshvedemel og speltmel, kan det have noget at sige? 😬

    Svar
  5. Frank

    Til brødbagning, foretrækker du en støbejernsgryde med- eller uden emalje?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Frank,

      Tak for dit spørgsmål.

      Personligt bruger jeg altid dem med en grov, matsort emajle indeni, da de tåler højere temperaturer end dem med blanke emajler indeni.

      Håber det kan hjælpe dig – og sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en fortsat god dag.

  6. Kenneth

    Hejsa
    Tak for en lækker og “nem at gå til” opskrift.

    Hvis man nu ønsker at fordoble mængden af ingredienserne, er det så blot dobbelt op af alle ingredienser. Og hvad tænker du i forhold til bagetiden…
    Grunden til jeg spørger er at en af mine gryder er væsentligt større en 3 ltr. og brødet bliver meget “fladt”

    De bedste hilsner

    Kenneth

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kenneth,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Jep, du skal blot “dobbel op” på ingredienserne :-)

      I forhold til bagetiden kan det være lidt svært, da man ikke bare kan “dobbel op på tid” også. Jeg har ikke prøvet at fordoble opskriften, så kan desværre ikke give dig et konkret svar – men brug gerne et termometer og gå efter en kernetemperatur på 94-96 grader. Så kan det ikke gå helt galt :-)

      Håber du kan bruge opskriften og skriv endelig igen og fortæl os om resultatet.

      Hav en fortsat god dag.

  7. Lykke

    Hejsa. Kan brødet fryses efter bagning ? – og hvis det kan skal det så køle helt af inden det fryses?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lykke,

      Tak for dine spørgsmål.

      Ja, brødet kan sagtens fryses – lad det køle helt af inden du fryser det ned.

      Håber du kan lide opskriften :-)

      Hav en forrygende dag.

  8. Svend Williamsen

    Jeg bor i Canada og kan kun få tør gær + hvordan omsætter jeg de 5 gr til tørgær?
    På forhånd tak!
    Svend

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Svend,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du kan bruge tommelfingerreglen, at 1 gram tør gær svarer til ca. 3 g frisk gær.

      Skriv endelig igen hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en dejlig dag.

  9. Emma

    Hej Camilla :)
    må det godt hæve længere tid end f.eks. 24 timer ??

    Venligst
    Emma

    Svar
    • Emma

      og mente selvfølgelig ikke camillla .. Loui&bearnaisen
      læste lige den nederste kommentar mens jeg var i gang med at skrive.. ih pinligt :i

    • Louiogbearnaisen

      Hej Emma,

      Tak for dine beskeder og bare rolig – det er helt i orden 😄

      Du kan sagtens lade brødet hæve i længere tid. Du skal blot være opmærksom på, at smagen vil blive mere intens.

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål :-)

    • Christina

      Hej
      Jeg er kommet til at vække dejen/ folde/ ælte men kan ikke nå at få det bagt før i aften (om 10 timer). Kan jeg min sætte den på køl indtil og så gentage?
      Hilsen
      Christina

    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Ja, det burde du godt kunne :-)

      Held og lykke med det og lad os gerne høre om resultatet!

      Hav en fortsat dejlig dag.

    • Linda

      Hej jeg har lige købt en fin brugt stegeso i støbejern. Den er olieret. Den er ikke emaljeret indvendig. Har læst flere steder at den ikke må smøres med olie når man skal bage brød i den.. Men en støbejernsgryde skal vel netop vedlugeholdes med olie? Hvad siger du? 😊

    • Loui&bearnaisen

      Hej Linda,

      Uh, det tør jeg næsten ikke rådgive omkring…jeg vil nok spørge producenten omkring det 🙂

      Hav en skøn dag!

  10. Karina

    Hej du 😊

    Skal ovnene være på varmluft eller?

    Mvh Karina

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Det skal være alm. ovn :)

  11. Nadia

    Bare for at være sikker – er det 5g gær som der står , (tænker det er meget lidt 😶 ) Eller 50 og 0’er bare har rullet sig en tur. ? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Nadia

      Den er god nok, det er 5 g gær :)

  12. Jette Jelbo

    Man kan købe en støbejernsgryde fra Bloomingville, der er emaljeret udenpå og indeni. Den er på tilbud hos Isabella Smith

    Svar
  13. Birthe Ellegaard

    Jeg ønsker mig så meget en støbejernsgryde. Jeg har længe godt kunne tænker mig at lave grydebrød. Kan man (indtil jeg får anskaffet mig gryden), bruge en stegeso?

    Kh Birthe

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Birthe

      Det kan du sagtens. Hvis din stegeso er af ler, så husk at lægge den i blød i vand, så den er godt mættet – ellers så suger den fugten fra brødet. Jeg tror måske også jeg vil smøre stegsoen med lidt olie eller i hvert fald en hel del mel. Hvis din stegeso er af glas eller keramik, er der en risiko for at glasset revner pga. af varmeforskellen fordi du jo ikke varmer stegesoen op med brødet, som du vil gøre hvis det var mad.

      Håber det var lidt hjælp :)

  14. Henriette

    Det skal prøves! Hvor stor er din støbejernsgryde? (liter eller diameter?)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Henriette

      Jeg brugte en gryde på 3L :)

  15. CK

    Det ser lækkert ud! Ejer dog endnu ingen støbejernsgryde. Tænker den skal være med emalje – kan du anbefale nogle specifikke? Hvor er dine fra?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Camilla Kirstine

      Tak :) Jeg har både LeCruset, Ikea og Morsø.
      Både Lecruset og Ikea har emalje/overfladebehandling, så de er ret nemme at have med at gøre.
      Hvilke der er bedst synes jeg er svært at sige. Jeg synes faktisk at Ikeas støbejernsgryde til 300,- er præcis ligeså god som Lecruset til 1500,- ifh. til hvad jeg bruger gryderne til.

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃 ⠀⠀⠀ Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, det bliver ikke meget nemmere! 

Hiv nutella, æg, mel frem. 

Pisk, vend, bag. 

Og på 20 minutter (inkl. opvask), så har du perfekte brownies 👌

Ikke sådan tandklæbende fudgy. Eller chokoladekage-tør. Niks, men lige med den der helt rigtige konsistens, så de forsvinder i en ruf 😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Nap opskriften på brownies ovre på bloggen nu (link i bio og story) 🤎 ..og jep, de er også gode med både hakket chokolade eller nødder vendt i ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nutellalovers #kage #brownies #nemkage #snack
Den ultimative Tandoori kylling 🍗 Spækket med Den ultimative Tandoori kylling 🍗

Spækket med smag og genialt match til den hurtige salat fra i går 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så nem omgang?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nææ 😉 Du kommer til at bruge 17 minutter foran krydderihylden i supermarkedet. Du ved, lure og lure – det er altid helt umuligt at skelne krydderierne fra hinanden og finde dem, som man skal bruge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nå. Hjem med rovet, tømme et helt skab, så der er plads til duftende dåser, glas og breve. Men så er du også helt klar på indisk paaaarty – resten af året! ..du skal jo igennem dit nye arsenal af krydderier 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan selvføjelig også nappe den nemme og købe en bøtte færdig tandoori krydderi-mix - næsten ingen løftede øjenbryn herfra ☺️
Uanset hvad du er på, så krudt op for smagsfesten med Tandoori kyllingen her og måske et hjemmebagt naanbrød? Du finder det hele ovre på bloggen (link i bio og story) 🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #aftensmadinspiration #indiskmat #kylling #lækkermad
Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder, rødbede, spinat og forårsløg. Bobbet op med mættende kikærter og quinoa. Mixet med persille og forårsløg. Og så lige en skarp vinaigrette dressing til at samle hele molevitten 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knas? Giv salaten et drys ristede græskar eller hakkede, saltede mandler.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Endnu mere? Feta er slet heller ikke dumt, det samme med rest grillet kylling i tern, hvis du kaster salaten i madpakken 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #salatbowl #saladrecipe #sundmad
Den ene ting, som mangler i din kaffepause ☺️👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Havregrynsbarer med chokolade 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt, let og lækkert, - og næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar. Det er de ikke. Til gengæld er de et hit til kaffepausen her i ugen: Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal der ekstra til? Bob dem op med:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Smeltet chokolade lige smurt på toppen
✨Ekstra knas med hasselnødder, mandler eller valnødder i 
✨ Tørret frugt, hvis du er på det hold .. rosiner, tranebær, abrikoser
✨ Smag af vanilje, revet appensinskal eller et hiv kanel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskriften dur med det hele (find link i bio og i story)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag hvem du vil dele en havregrynsbar med i din kaffepause? 😃👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #kaffeogkage #nemmad #snackideas #kage
Træt af kålsalat? Nap den her 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sprælsk marrokansk-inspireret salat gulerødder, kikærter og quinoa. Lige vendt med en krydret dressing og så er der lækker, mættende salat og tilbehør til aftensmad og madpakken med 💯
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den helt nemme? pre-revne gulerødder, kikærter på dåse og forkogte quinoa. Så det næsten bare at blande 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Find salaten ovre på bloggen (link i bio og direkte link i story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #sundmad #madinspiration #vegetarianrecipes #madpakke
5 aftensmadsretter på under 30 minutter ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Okay, jeg overvejede 10, for arkivet bugner af hurtige opskrifter. Men du får 5 🖐️ 

De 5 opskrifter, som er ekstra geniale til januar – og februar med. Både på råvarer, nemhed og (fuld blæs på) smag. For lad os bare være ærlige her; der skal altså sparkes lidt ekstra gang i de lunkne smagsløg i de her måneder 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det gør vi her. Både med laks, kylling, oksekød og vegetarisk 👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce 
🔥 Curry med blomkål, kartofler og kikærter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tunesisk-inspireret gryde med kylling og couscous⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Laks i grøn karry
🔥 Kartoffel- og porresuppe med bacon

Hvilket hold er du på? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Du finder dem alle pakket og klar ovre på bloggens forside nu - link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #hurtigmad #sundmad #30minutemeals
Hurtig snack til madpakken 👆Og om du…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 napper den helt nemme løsning med en rulle købt pizzadej
👉 krudter op for den klassiske hjemmelavede dej (måske med lidt groft mel)
👉 eller praler med en flerdags surdejsudgave af en dej
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..det styrer du. Pizzapakkerne dur med hele og klarer både madpakken, snacken til fredagsrødvinen og “bare fordi” på en søndag ☺️🍕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften i min story nu 📲
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #snackideas #nemmad #madpakke #madpakkeinspiration 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aftensmad på 20 minutter 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du også en af de heldige, som fik den helt store kasse i julegave? 👀Eller måske fik du nappet den her i “godt-tilbud-sæsonen”? Du ved, den helt trendy kasse, med …yup,  brølet af en Air Fryer 🌪️

Har du fået bakset sådan en sag ind på køkkenbordet, ..well, så er den her opskrift ikke til dig 🙈

Men til gengæld er den lige så nem. Hurtig. Og med et spark til smagsløgene efter en måske allerede kålholdig januar 😄

Laks i grøn karrysauce 

Du skal lige koge en pose ris. Eller holder du lav profil på kuldydrat-fronten, så smide en pose pre-chopped blomkålsris i indkøbskurven. 

Men ellers så er vi ude i lynhurtig aftensmad. Ikke på 30 lange, maverumlende minutter. Niks. Du kan kaste panden på bordet efter kun 20 minutter✌️

Så giv Air fryer’enen pause, hiv panden frem og nap opskriften ovre på bloggen nu (link i bio) ☺️👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #sundmad #laks #lækkermad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework