• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Brød i støbejernsgryde | Grydebrød

Grydebrød er verdens bedste og nemmeste brød. En støbejernsgryde gør det nemt at bage rustik brød med sprød skorpe og store huller.

Gå til opskrift Udskriv

 

grydebrød - brød i støbejernsgryde - koldthævet - brød i gryde - opskrift (1)
Skulle jeg vælge én ting i køkkenet, som jeg ikke kunne leve uden, så er det mine støbejernsgryder. I flertal. Efterhånden kan der vist tælles 4 styk! Men hey, de bliver så også brugt til alt; gryderetter, supper, fond, brød og simremad i stride strømme.

Og så spekulerer du måske; “Støbejernsgryder – er de ikke lidt kras?” 

…jooo, det kan vi nok godt blive enige om.

 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Støbejernsgryder er ret besværlige (og tunge som et ondt år!), de kræver nemlig en smule omsorg for at holde sig fit for fight. Men klarer du det, så holder de sådan cirka for evigt! 20. 30 40. 50 år. Og mere til. Du slipper simpelthen ikke af med gryden igen!

Jeg har både støbejernsgryder med og uden emalje. Gryderne med emalje er ret nemme, de kan nemlig tåle sæbe (dog ikke opvaskemaskine) og de skal ikke olieres.
Gryderne uden emalje er en helt anden sag – de ruster SÅ nemt! De tåler ikke sæbe, kan være møg vanskelige at rengøre, skal tørre på komfuret eller i 100 år, og skal med mellemrum have en omgang madolie. Men ualmindelige lækre, det er de!

Jeg er kæmpe fan! Der er bare sådan lidt cowboy, Western over sådan en støbejernsgryde. Man kan næsten høre bålet knitre, vindheksene blæse henover prærien og ulvene hyle i baggrunden..

Yes. Hør godt efter når du smækker det her brød i gryden ;)

For det er det, det skal handle om;

Grydebrød!

Verdens bedste brød. V

erdens nemmeste brød.

Eller det siges der i hvert fald.

Well, nemt og nemt – det er vi nok lidt uenige om. Brødet kræver sin indsats. Og ikke mindst tid.

 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Hvis det skulle være helt efter forskrifterne, så skulle du sidde mandag og tænkte; Uhm, jeg kunne godt spise nybagt brød. På søndag! Bruge 5 dage på surdej. 1 dag på ventetid. 1 formiddag på hævetid, bagning og hviletid. Og så endelig søndag, efter 7 dage, kunne du sætte tænderne i et nybagt brød.

Jeg ved ikke med dig, men det holder ikke i min verden. Jeg kan strække mig til planlægning et døgn i forvejen, men så heller ikke mere.

Øj, øj, øj – det døgn er så også helt godtaget. Top lækkert brød med sej krumme, kæmpemæssige huller og en skorpe som taler for sig selv. Arhmen, kig på det! Lige præcis sådan skal et vaskeægte brød se ud. Og al takken går til støbejernsgryden, som udøver ren magi. Trylleri.

Frem med smør. Ost og den gode spegepølse. Får du fremtryllet det her grydebrød, så kan du godt glemme alt om aftensmad. Den er klaret.

Jeg fik klaret min frokost – en ualmindelig farlig steakssandwich, som jeg flashede et glimt af her – sammen med en håndfuld madfotograferingstips.

Kommer sandwichen på bloggen?

Oh yea, det kan du tro – du kan godt krudte op for støbejernsgryden og gøre brødet klar :)

 

grydebrød - brød i støbejernsgryde - koldthævet - brød i gryde - opskrift (1)

Brød i støbejernsgryde | Grydebrød

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid12 timer
Tilb. tid45 minutter
Samlet tid12 timer 45 minutter
Antal: 1 stk

Ingredienser

  • 5 g gær
  • 400 g vand
  • 100 g rugmel, eller anden grov meltype
  • 400 g hvedemel
  • 10 g salt

Sådan gør du

  • Opløs gær i vandet.
  • Tilsæt groft mel, hvedemel og salt.
  • Rør dejen godt sammen - men ælt den ikke. Den skal være som en meget tyk grød.
  • Kom madfilm eller en plastpose over skålen og sæt den i køleskabet i min. 10 timer.
  • Tag skålen ud og lad den stå og "få varmen" på køkkenbordet 1 time.
  • Skrab dejen ud på et meldrysset bord (2 spsk mel). Fold den forsigtigt 3-4 gange sammen og kom den tilbage i skålen. Lad den efterhæve 1 time.
  • Varm imens ovnen op til 250 grader med en støbejernsgryde i.
  • Tag den varme gryde ud af ovnen, drys 1 spsk mel i bunden. Hæld forsigtig dejen heri og sæt låget på.
  • Kom gryden tilbage i ovnen og bag ved 250 grader i 30 minutter.
  • Tag låget af gryde, skru ned til 225 grader og bag brødet i 15-18 minutter.
  • Tag det ud, vip det ud af gryden og lad den afkøle mindst 2 timer på en bagerist før du sætter tænderne i det.

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app
 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  
Previous Post: « Brownies med chokoladeganache og saltede pistacienødder
Next Post: Hvad er et godt madfoto? »

Reader Interactions

Comments

  1. Klrsten Hansen

    Hej, hvor mange liters gryde bruger du, jeg har kun en 3 1/2 liters der kan gå i ovnen
    Måske jeg kan dele opskriften , hvis jeg ved hvor mange liter din gryde er ?
    Venlig hilsen Kirsten

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kirsten,

      Den er 3 liter 🙂

  2. Anni pedersen

    Hej Louise
    Kan man bruge lidt surdej 😄
    Vh Anni

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anni,

      Sagtens :-)

      Kom lidt mindre gær i, hvis du bruger lidt surdej også.

      God bagelyst!

  3. Hanna

    Hej. Det brød ser vildt lækkert ud! Jeg fik en støbejernsgeyde fra LeCruset i studentergave, og den skal helt sikkert afprøves nu. Jeg satte sejen iver i går aftes, men det er, som om den slet ikke er hævet – jeg brugte ølandshvedemel og speltmel, kan det have noget at sige? 😬

    Svar
  4. Frank

    Til brødbagning, foretrækker du en støbejernsgryde med- eller uden emalje?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Frank,

      Tak for dit spørgsmål.

      Personligt bruger jeg altid dem med en grov, matsort emajle indeni, da de tåler højere temperaturer end dem med blanke emajler indeni.

      Håber det kan hjælpe dig – og sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en fortsat god dag.

  5. Kenneth

    Hejsa
    Tak for en lækker og “nem at gå til” opskrift.

    Hvis man nu ønsker at fordoble mængden af ingredienserne, er det så blot dobbelt op af alle ingredienser. Og hvad tænker du i forhold til bagetiden…
    Grunden til jeg spørger er at en af mine gryder er væsentligt større en 3 ltr. og brødet bliver meget “fladt”

    De bedste hilsner

    Kenneth

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kenneth,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Jep, du skal blot “dobbel op” på ingredienserne :-)

      I forhold til bagetiden kan det være lidt svært, da man ikke bare kan “dobbel op på tid” også. Jeg har ikke prøvet at fordoble opskriften, så kan desværre ikke give dig et konkret svar – men brug gerne et termometer og gå efter en kernetemperatur på 94-96 grader. Så kan det ikke gå helt galt :-)

      Håber du kan bruge opskriften og skriv endelig igen og fortæl os om resultatet.

      Hav en fortsat god dag.

  6. Lykke

    Hejsa. Kan brødet fryses efter bagning ? – og hvis det kan skal det så køle helt af inden det fryses?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lykke,

      Tak for dine spørgsmål.

      Ja, brødet kan sagtens fryses – lad det køle helt af inden du fryser det ned.

      Håber du kan lide opskriften :-)

      Hav en forrygende dag.

  7. Svend Williamsen

    Jeg bor i Canada og kan kun få tør gær + hvordan omsætter jeg de 5 gr til tørgær?
    På forhånd tak!
    Svend

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Svend,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du kan bruge tommelfingerreglen, at 1 gram tør gær svarer til ca. 3 g frisk gær.

      Skriv endelig igen hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en dejlig dag.

  8. Emma

    Hej Camilla :)
    må det godt hæve længere tid end f.eks. 24 timer ??

    Venligst
    Emma

    Svar
    • Emma

      og mente selvfølgelig ikke camillla .. Loui&bearnaisen
      læste lige den nederste kommentar mens jeg var i gang med at skrive.. ih pinligt :i

    • Louiogbearnaisen

      Hej Emma,

      Tak for dine beskeder og bare rolig – det er helt i orden 😄

      Du kan sagtens lade brødet hæve i længere tid. Du skal blot være opmærksom på, at smagen vil blive mere intens.

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål :-)

    • Christina

      Hej
      Jeg er kommet til at vække dejen/ folde/ ælte men kan ikke nå at få det bagt før i aften (om 10 timer). Kan jeg min sætte den på køl indtil og så gentage?
      Hilsen
      Christina

    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Ja, det burde du godt kunne :-)

      Held og lykke med det og lad os gerne høre om resultatet!

      Hav en fortsat dejlig dag.

  9. Karina

    Hej du 😊

    Skal ovnene være på varmluft eller?

    Mvh Karina

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Det skal være alm. ovn :)

  10. Nadia

    Bare for at være sikker – er det 5g gær som der står , (tænker det er meget lidt 😶 ) Eller 50 og 0’er bare har rullet sig en tur. ? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Nadia

      Den er god nok, det er 5 g gær :)

  11. Jette Jelbo

    Man kan købe en støbejernsgryde fra Bloomingville, der er emaljeret udenpå og indeni. Den er på tilbud hos Isabella Smith

    Svar
  12. Birthe Ellegaard

    Jeg ønsker mig så meget en støbejernsgryde. Jeg har længe godt kunne tænker mig at lave grydebrød. Kan man (indtil jeg får anskaffet mig gryden), bruge en stegeso?

    Kh Birthe

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Birthe

      Det kan du sagtens. Hvis din stegeso er af ler, så husk at lægge den i blød i vand, så den er godt mættet – ellers så suger den fugten fra brødet. Jeg tror måske også jeg vil smøre stegsoen med lidt olie eller i hvert fald en hel del mel. Hvis din stegeso er af glas eller keramik, er der en risiko for at glasset revner pga. af varmeforskellen fordi du jo ikke varmer stegesoen op med brødet, som du vil gøre hvis det var mad.

      Håber det var lidt hjælp :)

  13. Henriette

    Det skal prøves! Hvor stor er din støbejernsgryde? (liter eller diameter?)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Henriette

      Jeg brugte en gryde på 3L :)

  14. CK

    Det ser lækkert ud! Ejer dog endnu ingen støbejernsgryde. Tænker den skal være med emalje – kan du anbefale nogle specifikke? Hvor er dine fra?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Camilla Kirstine

      Tak :) Jeg har både LeCruset, Ikea og Morsø.
      Både Lecruset og Ikea har emalje/overfladebehandling, så de er ret nemme at have med at gøre.
      Hvilke der er bedst synes jeg er svært at sige. Jeg synes faktisk at Ikeas støbejernsgryde til 300,- er præcis ligeså god som Lecruset til 1500,- ifh. til hvad jeg bruger gryderne til.

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs m Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs med mandelflager fyldt med hjemmelavet syrlig, sød lemoncurd og luftig mascarponecreme. Et vif’ flormelis og du har en slambert af en #fredagskage ☺️ Go’ weekend 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kageinspiration #roulade #citronkage #kagetid #sødesager #cakeroll #lemoncurd #lemoncake #easycake #droolclub #foodphotography #madfotografering #beautifulcuisines
Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - me Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - men uden, den er ‘hrøøh’-tør eller hænger fast i tænderne 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den #fredagekage, som du springer på, når du finder det der glas halvspiste, grattede nutellaglas bagerst i køkkenskabet i morgen, fordi foråret har givet en ustyrlig lyst til den helt store oprydning og netop halvvejs har du egentlig mere lyst til at smide dig i et lunt hjørne på terrassen med uldsokkerne på og skoldhed kaffe inkl. kage 😄. ⁠⁠
⁠⁠
Der kan du 100% finde mig midt i ryd-ud-i-tætpakket-fra-gulv-til-loft-skur-projekt i weekenden 🙈. ⁠⁠
⁠⁠
Nutellakagen, den finder du ovre på bloggen + en køreklar plan til, hvis du lige vil give kagen et nøk op med is og chokoladesauce 👀. ⁠⁠
⁠⁠
Hvad med dig? Er du også ude i en forårsrengøring i weekenden?⁠⁠
⁠⁠
(📸 Foodstyling: Kan du huske de #21foodstylingtips? Vi er på det allerførste tip her med den minimalistiske styling af nutellastængerne 👋)⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#bageglæde #kage #bagetid #vibager #kageinspiration #madfotografering #nutellacake #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #droolclub
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang (krads) jalapeno-dressing ☺️

Perfekt når man har hængt bag en mikrofon hele dagen og stemmebåndet er lidt tyndslidt 😅 (Vi er i fuld gang med fuld make-over af “Online fotokursus for begyndere” og det betyder massevis af nye videoer 🎬🙌)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fotokurset kan du læse om her (link i bio @louiogbearnaisen). Opskriften, den finder du i appen og på bloggen 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøngod til dig, som er klistret til Zoom, Skype eller Team og også lige skal have smurt stemmen igen 🙈 Og dig, der napper en kødfri-dag, en god side-kammerat til den grillede laks eller bare er på en hurtig 25 minutters aftensmad 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, den kan klare det hele. Både på
mæthed, skarp, frisk dressing og det der bagte blomkål. Det kan altså noget, det blomkål: Buketterne bliver lækre møre – helt uden “udkogthed” og lugten af “kål” ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(❗️Ey, er du tidligere kursusdeltager på OFK, så får du selvfølglig gratis hele kursusopdateringen til “Online fotokursus for begyndere” når det ligger klar 😀📫)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #nemmad #chickpeasalad #cauliflowerrecipes #blomkål #roastedveggies #healthylunchideas #quinoasalad #madfotografering #madfotograf #madinspiration #frokosttid #vegetarisk
Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework