• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Brød i støbejernsgryde | Grydebrød

Grydebrød er verdens bedste og nemmeste brød. En støbejernsgryde gør det nemt at bage rustik brød med sprød skorpe og store huller.

Gå til opskrift Udskriv

 

grydebrød - brød i støbejernsgryde - koldthævet - brød i gryde - opskrift (1)
Skulle jeg vælge én ting i køkkenet, som jeg ikke kunne leve uden, så er det mine støbejernsgryder. I flertal. Efterhånden kan der vist tælles 4 styk! Men hey, de bliver så også brugt til alt; gryderetter, supper, fond, brød og simremad i stride strømme.

Og så spekulerer du måske; “Støbejernsgryder – er de ikke lidt kras?” 

…jooo, det kan vi nok godt blive enige om.

 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Støbejernsgryder er ret besværlige (og tunge som et ondt år!), de kræver nemlig en smule omsorg for at holde sig fit for fight. Men klarer du det, så holder de sådan cirka for evigt! 20. 30 40. 50 år. Og mere til. Du slipper simpelthen ikke af med gryden igen!

Jeg har både støbejernsgryder med og uden emalje. Gryderne med emalje er ret nemme, de kan nemlig tåle sæbe (dog ikke opvaskemaskine) og de skal ikke olieres.
Gryderne uden emalje er en helt anden sag – de ruster SÅ nemt! De tåler ikke sæbe, kan være møg vanskelige at rengøre, skal tørre på komfuret eller i 100 år, og skal med mellemrum have en omgang madolie. Men ualmindelige lækre, det er de!

Jeg er kæmpe fan! Der er bare sådan lidt cowboy, Western over sådan en støbejernsgryde. Man kan næsten høre bålet knitre, vindheksene blæse henover prærien og ulvene hyle i baggrunden..

Yes. Hør godt efter når du smækker det her brød i gryden ;)

For det er det, det skal handle om;

Grydebrød!

Verdens bedste brød. V

erdens nemmeste brød.

Eller det siges der i hvert fald.

Well, nemt og nemt – det er vi nok lidt uenige om. Brødet kræver sin indsats. Og ikke mindst tid.

 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Hvis det skulle være helt efter forskrifterne, så skulle du sidde mandag og tænkte; Uhm, jeg kunne godt spise nybagt brød. På søndag! Bruge 5 dage på surdej. 1 dag på ventetid. 1 formiddag på hævetid, bagning og hviletid. Og så endelig søndag, efter 7 dage, kunne du sætte tænderne i et nybagt brød.

Jeg ved ikke med dig, men det holder ikke i min verden. Jeg kan strække mig til planlægning et døgn i forvejen, men så heller ikke mere.

Øj, øj, øj – det døgn er så også helt godtaget. Top lækkert brød med sej krumme, kæmpemæssige huller og en skorpe som taler for sig selv. Arhmen, kig på det! Lige præcis sådan skal et vaskeægte brød se ud. Og al takken går til støbejernsgryden, som udøver ren magi. Trylleri.

Frem med smør. Ost og den gode spegepølse. Får du fremtryllet det her grydebrød, så kan du godt glemme alt om aftensmad. Den er klaret.

Jeg fik klaret min frokost – en ualmindelig farlig steakssandwich, som jeg flashede et glimt af her – sammen med en håndfuld madfotograferingstips.

Kommer sandwichen på bloggen?

Oh yea, det kan du tro – du kan godt krudte op for støbejernsgryden og gøre brødet klar :)

 

grydebrød - brød i støbejernsgryde - koldthævet - brød i gryde - opskrift (1)

Brød i støbejernsgryde | Grydebrød

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid12 timer
Tilb. tid45 minutter
Samlet tid12 timer 45 minutter
Antal: 1 stk

Ingredienser

  • 5 g gær
  • 400 g vand
  • 100 g rugmel, eller anden grov meltype
  • 400 g hvedemel
  • 10 g salt
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Opløs gær i vandet.
  • Tilsæt groft mel, hvedemel og salt.
  • Rør dejen godt sammen - men ælt den ikke. Den skal være som en meget tyk grød.
  • Kom madfilm eller en plastpose over skålen og sæt den i køleskabet i min. 10 timer.
  • Tag skålen ud og lad den stå og "få varmen" på køkkenbordet 1 time.
  • Skrab dejen ud på et meldrysset bord (2 spsk mel). Fold den forsigtigt 3-4 gange sammen og kom den tilbage i skålen. Lad den efterhæve 1 time.
  • Varm imens ovnen op til 250 grader med en støbejernsgryde i.
  • Tag den varme gryde ud af ovnen, drys 1 spsk mel i bunden. Hæld forsigtig dejen heri og sæt låget på.
  • Kom gryden tilbage i ovnen og bag ved 250 grader i 30 minutter.
  • Tag låget af gryde, skru ned til 225 grader og bag brødet i 15-18 minutter.
  • Tag det ud, vip det ud af gryden og lad den afkøle mindst 2 timer på en bagerist før du sætter tænderne i det.

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

Previous Post: « Brownies med chokoladeganache og saltede pistacienødder
Next Post: Hvad er et godt madfoto? »

Reader Interactions

Comments

  1. Tobias

    Hej :)
    Det lyder virkelig som en lækker opskrift. Jeg har dog kun en støbejernsgryde på 5,5 L
    Tænker du det stadig kan gå hvis jeg følger opskriften, eller bliver det færdige produkt en flad omgang? Kan være jeg skal fordoble mængden af ingredienserne. Hvad tænker du?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tobias,

      Der må jeg desværre blive dig svar skyldig. Jeg har ikke selv prøvet at bage det her brød i en større gryde, så hvor meget det flyder ud, er jeg i tvivl om.

      Tilsæt måske lidt mere mel til opskriften, så du får et brød som bedre kan “holde sig selv”, som hvis du bager direkte på en bageplade – så burde det ikke flyde ud i gryden, selvom det også får varmechokket i starten.

      Lad mig høre, hvordan det går 🙂

  2. Klrsten Hansen

    Hej, hvor mange liters gryde bruger du, jeg har kun en 3 1/2 liters der kan gå i ovnen
    Måske jeg kan dele opskriften , hvis jeg ved hvor mange liter din gryde er ?
    Venlig hilsen Kirsten

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kirsten,

      Den er 3 liter 🙂

  3. Anni pedersen

    Hej Louise
    Kan man bruge lidt surdej 😄
    Vh Anni

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anni,

      Sagtens :-)

      Kom lidt mindre gær i, hvis du bruger lidt surdej også.

      God bagelyst!

  4. Hanna

    Hej. Det brød ser vildt lækkert ud! Jeg fik en støbejernsgeyde fra LeCruset i studentergave, og den skal helt sikkert afprøves nu. Jeg satte sejen iver i går aftes, men det er, som om den slet ikke er hævet – jeg brugte ølandshvedemel og speltmel, kan det have noget at sige? 😬

    Svar
  5. Frank

    Til brødbagning, foretrækker du en støbejernsgryde med- eller uden emalje?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Frank,

      Tak for dit spørgsmål.

      Personligt bruger jeg altid dem med en grov, matsort emajle indeni, da de tåler højere temperaturer end dem med blanke emajler indeni.

      Håber det kan hjælpe dig – og sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en fortsat god dag.

  6. Kenneth

    Hejsa
    Tak for en lækker og “nem at gå til” opskrift.

    Hvis man nu ønsker at fordoble mængden af ingredienserne, er det så blot dobbelt op af alle ingredienser. Og hvad tænker du i forhold til bagetiden…
    Grunden til jeg spørger er at en af mine gryder er væsentligt større en 3 ltr. og brødet bliver meget “fladt”

    De bedste hilsner

    Kenneth

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kenneth,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Jep, du skal blot “dobbel op” på ingredienserne :-)

      I forhold til bagetiden kan det være lidt svært, da man ikke bare kan “dobbel op på tid” også. Jeg har ikke prøvet at fordoble opskriften, så kan desværre ikke give dig et konkret svar – men brug gerne et termometer og gå efter en kernetemperatur på 94-96 grader. Så kan det ikke gå helt galt :-)

      Håber du kan bruge opskriften og skriv endelig igen og fortæl os om resultatet.

      Hav en fortsat god dag.

  7. Lykke

    Hejsa. Kan brødet fryses efter bagning ? – og hvis det kan skal det så køle helt af inden det fryses?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lykke,

      Tak for dine spørgsmål.

      Ja, brødet kan sagtens fryses – lad det køle helt af inden du fryser det ned.

      Håber du kan lide opskriften :-)

      Hav en forrygende dag.

  8. Svend Williamsen

    Jeg bor i Canada og kan kun få tør gær + hvordan omsætter jeg de 5 gr til tørgær?
    På forhånd tak!
    Svend

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Svend,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du kan bruge tommelfingerreglen, at 1 gram tør gær svarer til ca. 3 g frisk gær.

      Skriv endelig igen hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en dejlig dag.

  9. Emma

    Hej Camilla :)
    må det godt hæve længere tid end f.eks. 24 timer ??

    Venligst
    Emma

    Svar
    • Emma

      og mente selvfølgelig ikke camillla .. Loui&bearnaisen
      læste lige den nederste kommentar mens jeg var i gang med at skrive.. ih pinligt :i

    • Louiogbearnaisen

      Hej Emma,

      Tak for dine beskeder og bare rolig – det er helt i orden 😄

      Du kan sagtens lade brødet hæve i længere tid. Du skal blot være opmærksom på, at smagen vil blive mere intens.

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål :-)

    • Christina

      Hej
      Jeg er kommet til at vække dejen/ folde/ ælte men kan ikke nå at få det bagt før i aften (om 10 timer). Kan jeg min sætte den på køl indtil og så gentage?
      Hilsen
      Christina

    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Ja, det burde du godt kunne :-)

      Held og lykke med det og lad os gerne høre om resultatet!

      Hav en fortsat dejlig dag.

    • Linda

      Hej jeg har lige købt en fin brugt stegeso i støbejern. Den er olieret. Den er ikke emaljeret indvendig. Har læst flere steder at den ikke må smøres med olie når man skal bage brød i den.. Men en støbejernsgryde skal vel netop vedlugeholdes med olie? Hvad siger du? 😊

    • Loui&bearnaisen

      Hej Linda,

      Uh, det tør jeg næsten ikke rådgive omkring…jeg vil nok spørge producenten omkring det 🙂

      Hav en skøn dag!

  10. Karina

    Hej du 😊

    Skal ovnene være på varmluft eller?

    Mvh Karina

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Det skal være alm. ovn :)

  11. Nadia

    Bare for at være sikker – er det 5g gær som der står , (tænker det er meget lidt 😶 ) Eller 50 og 0’er bare har rullet sig en tur. ? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Nadia

      Den er god nok, det er 5 g gær :)

  12. Jette Jelbo

    Man kan købe en støbejernsgryde fra Bloomingville, der er emaljeret udenpå og indeni. Den er på tilbud hos Isabella Smith

    Svar
  13. Birthe Ellegaard

    Jeg ønsker mig så meget en støbejernsgryde. Jeg har længe godt kunne tænker mig at lave grydebrød. Kan man (indtil jeg får anskaffet mig gryden), bruge en stegeso?

    Kh Birthe

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Birthe

      Det kan du sagtens. Hvis din stegeso er af ler, så husk at lægge den i blød i vand, så den er godt mættet – ellers så suger den fugten fra brødet. Jeg tror måske også jeg vil smøre stegsoen med lidt olie eller i hvert fald en hel del mel. Hvis din stegeso er af glas eller keramik, er der en risiko for at glasset revner pga. af varmeforskellen fordi du jo ikke varmer stegesoen op med brødet, som du vil gøre hvis det var mad.

      Håber det var lidt hjælp :)

  14. Henriette

    Det skal prøves! Hvor stor er din støbejernsgryde? (liter eller diameter?)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Henriette

      Jeg brugte en gryde på 3L :)

  15. CK

    Det ser lækkert ud! Ejer dog endnu ingen støbejernsgryde. Tænker den skal være med emalje – kan du anbefale nogle specifikke? Hvor er dine fra?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Camilla Kirstine

      Tak :) Jeg har både LeCruset, Ikea og Morsø.
      Både Lecruset og Ikea har emalje/overfladebehandling, så de er ret nemme at have med at gøre.
      Hvilke der er bedst synes jeg er svært at sige. Jeg synes faktisk at Ikeas støbejernsgryde til 300,- er præcis ligeså god som Lecruset til 1500,- ifh. til hvad jeg bruger gryderne til.

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework