• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Cinnamon Bubble Buns | Kanelboller

cinnamon Bubble Buns - Kanelboller - opskrift -louiogbearnaisenEr det en kanelsnegl? Er det en kanelbolle? Næ, det er den ultimative blanding af begge verdener! En bolle smurt ind i remonce og toppet med glasur. Vi taler über-snasket.
Det er fuldstændig umuligt, at spise den her kanel-sag pænt. Og jeg vil bestemt ikke anbefale, du prøver at gøre det ved computeren. Yes, min tastetur sejler i decembers første fredagskage!

Og sofaen ..

Hvor der hygges, der spildes.

cinnamon Bubble Buns - Kanelboller - opskrift -louiogbearnaisen

Jeg arbejder fra den mere magelige pind her til aften, kører kanelboller ind fra højre og følger med, med et halvt øje på valget. Ganske anbefalingsværdigt, skulle jeg hilse og sige. Knap så meget var det, at stemme i dag.

BONUS: ! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr, som jeg bruger >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Valgtropperne havde middagspause bag tæppet. Jep, jeg stemmer i en svedig gymnastik på en folkeskole. 2 valgborde og det hemmelige tæppe, som deler salen.

Lur mig om, der ikke strømmede en fed strøm af stegt flæsk overfra tæppet af! Ork, det var altså fejt.
Der var kor af rumlende maver i køen ved valgbord 1. Krydsene blev skriblet hurtigere end gardinet til boksen blev rullet for, herefter var der var gåsegang over til Brugsen på den anden side af valgstedet.

Yes, jeg mistænker Brugsen for, at have sponsoret valgflæsk til crewet. De er snedige herude i forstaderne, kan det der med skjult markedsføring ;)

cinnamon Bubble Buns - Kanelboller - opskrift -louiogbearnaisenNa. Nok om flæsk og valg. Mere om kanelboller.

Sidder du og er lidt skeptisk, tænker du jo bare kan bage kanelsnegle. Jojo, det kunne du, er også gode.

Men. De. Her. Er. Bedre.

Der er remounce over det hele, ingen tørre kanter – og du spiser den bare, kanelbollen, ved, at brække stykker af, der hvor de små boller er sat sammen. De er forresten vendt i smør, sukker og kanel. Halleluja!

Host host..kanelbollerne tager så godt og vel 14 år at lave. 72 kugler som skal formes, dyppes og rulles.

BONUS: ! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr, som jeg bruger >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

…

Lad os kalde det et hyggeligt weekend-juleprojekt ;)

 

cinnamon Bubble Buns - Kanelboller - opskrift -louiogbearnaisen

BONUS: ! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr, som jeg bruger >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

 

Cinnamon Bubble Buns | Kanelboller

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid15 minutter
Antal: 12 stk

Ingredienser

Dej

  • 50 g gær
  • 1 dl lunken vand
  • 2 dl cremefraiche 18%
  • 50 g sukker
  • 1 æg
  • 1 tsk salt
  • 1/4 natron
  • 325 g hvedemel + ca. 50 g
  • 50 g smør, blødt

Smørrelse

  • 150 g mørk muscovadosukker, eller farin
  • 2-3 spsk kanel
  • 100 g smør

Glasur

  • 2 dl flormelis
  • 1 tsk vanijlesukker
  • 4-6 spsk varmt vand

Sådan gør du

Dej

  • Smuldr gær i det lunkne vand og opløs det.
  • Kom cremefraiche, sukker og æg i og rør det hele sammen.
  • Bland hvedemel, salt og natron sammen i en anden skål.
  • Tilsæt det til dejen, mens dejen æltes. Ælt dejen ved medium hastighed på en røremaskine i ca. 4 minutter - den skal være glat og smidig.
  • Tilsæt smørret og ælt det i dejen.
  • Lad dejen hæve ca. 1 time under et viskestykke.

Smørrelse

  • Bland sukker og kanel sammen.
  • Smelt smørret.

Cinnamon bubble buns

  • Smør en muffin-plade (12 stk.).
  • Hæld dejen ud på et meldrysset bord.
  • Del dejen i 12 stykker. Del hver af de 12 stykker i 6 stykker og tril dem til kugler. Pas på med ikke, bruge for meget mel selvom de klistrer lidt.
  • Nu bliver det snakset!
  • Dyb hver mini-bolle i det smeltede smør og rul den dernæst i sukker/kanel blandingen.
  • Fordel 5 kugler i hver muffinhul i pladen. Pres den sjette kugle i midten af de 5 kugler.
  • Lad bollerne efterhæve i ca. 20 minutter.
  • Bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
  • Tag dem ud og lad dem afkøle 5 minutter i muffinpladen, før de flyttes over på en bagerist.
  • Afkøl dem til de er lune.

Glasur

  • Bland flormelis og vaniljesukker.
  • Tilsæt varmt vand lidt af gangen, indtil glasuren får den rette konsistens - den må gerne være ret tyk.
  • Fordel en skefuld glasur på hver bolle og server dem straks.

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

cinnamon Bubble Buns - Kanelboller - opskrift -louiogbearnaisen

cinnamon Bubble Buns - Kanelboller - opskrift -louiogbearnaisen

Previous Post: « Moussaka med aubergine og kartofler
Next Post: Granatæblesmoothie med tranebær »

Reader Interactions

Comments

  1. Louiogbearnaisen

    Jeg forstår ikke punkt 6.. hvorfor kun 5 kugler/boller når pladen er til 12? Er der en kugle der skal puttes ind i en anden kugle?.. her mangler jeg lige et billede

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Marie,

      Lad mig se om jeg ikke kan hjælpe dig :-)

      Du kommer 5 kugler, som er rullet i kanelsukkeret, ned i hver muffinhul, så de tilsammen, når de er bagt, kommer til at danne en kanelbolle.

      Giver det mening? :-)

  2. Kicki

    Hej. Har du prøvet at fryse dine chinamon bubble burns?

    Tænkte på at bage en omgang mens jeg går på barsel så de var lige til at lune når ser kommer gæster ;)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Kicki

      Ja, jeg frøs nogle af dem ned uden glasur. Og efter en hurtig tur i ovnen, så var de stadig ret lækre :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs m Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs med mandelflager fyldt med hjemmelavet syrlig, sød lemoncurd og luftig mascarponecreme. Et vif’ flormelis og du har en slambert af en #fredagskage ☺️ Go’ weekend 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kageinspiration #roulade #citronkage #kagetid #sødesager #cakeroll #lemoncurd #lemoncake #easycake #droolclub #foodphotography #madfotografering #beautifulcuisines
Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - me Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - men uden, den er ‘hrøøh’-tør eller hænger fast i tænderne 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den #fredagekage, som du springer på, når du finder det der glas halvspiste, grattede nutellaglas bagerst i køkkenskabet i morgen, fordi foråret har givet en ustyrlig lyst til den helt store oprydning og netop halvvejs har du egentlig mere lyst til at smide dig i et lunt hjørne på terrassen med uldsokkerne på og skoldhed kaffe inkl. kage 😄. ⁠⁠
⁠⁠
Der kan du 100% finde mig midt i ryd-ud-i-tætpakket-fra-gulv-til-loft-skur-projekt i weekenden 🙈. ⁠⁠
⁠⁠
Nutellakagen, den finder du ovre på bloggen + en køreklar plan til, hvis du lige vil give kagen et nøk op med is og chokoladesauce 👀. ⁠⁠
⁠⁠
Hvad med dig? Er du også ude i en forårsrengøring i weekenden?⁠⁠
⁠⁠
(📸 Foodstyling: Kan du huske de #21foodstylingtips? Vi er på det allerførste tip her med den minimalistiske styling af nutellastængerne 👋)⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#bageglæde #kage #bagetid #vibager #kageinspiration #madfotografering #nutellacake #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #droolclub
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang (krads) jalapeno-dressing ☺️

Perfekt når man har hængt bag en mikrofon hele dagen og stemmebåndet er lidt tyndslidt 😅 (Vi er i fuld gang med fuld make-over af “Online fotokursus for begyndere” og det betyder massevis af nye videoer 🎬🙌)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fotokurset kan du læse om her (link i bio @louiogbearnaisen). Opskriften, den finder du i appen og på bloggen 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøngod til dig, som er klistret til Zoom, Skype eller Team og også lige skal have smurt stemmen igen 🙈 Og dig, der napper en kødfri-dag, en god side-kammerat til den grillede laks eller bare er på en hurtig 25 minutters aftensmad 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, den kan klare det hele. Både på
mæthed, skarp, frisk dressing og det der bagte blomkål. Det kan altså noget, det blomkål: Buketterne bliver lækre møre – helt uden “udkogthed” og lugten af “kål” ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(❗️Ey, er du tidligere kursusdeltager på OFK, så får du selvfølglig gratis hele kursusopdateringen til “Online fotokursus for begyndere” når det ligger klar 😀📫)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #nemmad #chickpeasalad #cauliflowerrecipes #blomkål #roastedveggies #healthylunchideas #quinoasalad #madfotografering #madfotograf #madinspiration #frokosttid #vegetarisk
Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework