• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

En madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Nøddebrud med karamel og havsalt

nøddebrud - karamel - snack med nødder - opskrift

Har du fået udhulet græskarret og smidt det ud på trappen? Måske er det lige tidligt nok, men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at blive noget så fristet når jeg ser græskarlygter allevegne her online.
Selvfølgelig allermest når der kommer .com bagefter, det virker som om at amerikanerne ved den her tid, smider lidt ekstra i puljen, tager sæsonen til nye højder og bare spytter Halloween. æbler, græskar, comfort-food, pæn natur og alt det andet de gemmer på, ud på en gang.
Oktober er altid vild, der er massiv fejring og havde jeg lidt flere timer i døgnet (og en veranda), så er der slet ingen tvivl om jeg kunne være med i opløbet til bedste fejring og pyntning.

Well, jeg kan nå det endnu. Det kan du også!

Græskarhoveder foran døren skal der i hvert fald og allerhelst i sådan mængde, at de kan skræmme selv det grummeste genfærd væk. Dem har vi nemlig mange af herude..

Mine nøddebrud skal de ikke prøve at stjæle.

Hvilket nok også bliver ret svært med den her portion, da de allerede befinder sig dybt nede i min mave. Verdens nemmeste snack!

Måske har du luret den? Nøddebruddene ligner mistænkeligt dem, som landede ovenpå min efterårssalat i sidste uge, ikke?
Du er skarp, den er god nok, det er de samme; farlige, vanedannende nøddebrud.
Til salaten brugte jeg udelukkende valnødder, men som du helt sikkert har fanget, så er det bare at smide hvilken som helst nød ned i karamelmassen. Pecan, mandel, peanuts, cashew – gis den gas, det er efterår og man må godt gå lidt over gevind. Også på nøddebrudsfronten.

Og på græskarfronten.

Hvem der bare havde en bil med trailer..

nøddebrud - karamel - snack med nødder - opskrift

 

Nøddebrud med karamel og havsalt

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 200 g

Ingredienser

  • 200 g nødder, pecan, valnødder, saltede peanuts, cashew, pistacie..
  • 1,5 dl sirup
  • 30 g smør
  • 2 tsk flagesalt
  • Evt. Chiliflager, det er også ret lækkert

Sådan gør du

  • Kom nødder, sirup og smør på en pande. Varm det op ved jævn varme og bliv ved indtil det begynder at karamellisere - det tager cirka 10 minutter. Drys med salt.
  • Hæld nødder og massen over på et stykke bagepapir og lad det afkøle helt. Drys evt. med lidt mere salt. Bræk det hele i mindre stykker.

Find også opskriften i appDownload louiogbearnaisens opskrifts-app

 

Previous Post: « Små tærter med brombær og blåbær
Next Post: Mad som oplevelse – et efterårsevent med æbler »

Reader Interactions

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 13.000 andre

Få nye opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere