• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Fotokursus, madfotografering og foodstyling

foodstyling giveaway

Kender du det her?

  • Du har lavet uendelige google-søgninger, læst blogindlæg i massevis og set samtlige Youtube-videoer, men synes stadig ikke dine madbilleder bliver rigtig gode.
  • Du ender ofte med at fotografere lidt fra alle vinkler, flytte rundt og ender op med minimum121 billeder (som bare ikke sidder lige i skabet).
  • Du har brugt flere timer end du kan tælle på dine billeder, men kan bare stadig ikke knække koden. Dine madbilleder bliver ikke lækre og flotte – der mangler noget.
  • Dine madbilleder ofte er anonyme, flade og lidt kedelige – de matcher langt fra dit brand og de billeder, som du har i tankerne.
  • Og du føler dig indimellem frustreret og opgivende over ikke at kunne tage de madbilleder, som du ser på dine kollegaers (lad os være ærlige her, konkurrenters) blog og sociale profiler.

For du ved, at de gode madbilleder virker. At flotte madbilleder er dit stærkeste våben til at blive set og skille dig ud i feed’et.

Alle kan lære at tage med madbilleder, som skaber resultater – også dig.

Med enkle teknikker, kan du tage din madbilleder fra snapshot til “hvor-kan-jeg-trykke-følg”-madbilleder, der gør massivt indtryk på os.  Flotte madbilleder kræver hverken medfødt talent, dyrt udstyr eller timer bag et kamera.

Den er god nok du behøver ikke dyrt kamera, smart objektiv eller et kæmpe vinduer for at tage gode madbilleder.

Madfotografering og food styling handler om hvilke teknikker, metoder og redskaber, som virker og hvordan du bruger dem.

Kom med og lær, hvordan på mit populære online kursus, som mere end 1000 allerede har taget.

Madfotografering og foodstyling kursus

Foodstylingkursus

>> Læs mere

På Foodstyling Masterclass lærer du med konkrete metoder, enkle teknikker og systemer, hvordan du tager madbilleder, som skiller sig ud fra mængden. 

Du får viden om alt fra basis kamerateknik, til storytelling, lys, props, opbygning, billedbehandling og de hemmelige foodstylist-tricks. Yes, vi er hele vejen rundt! Det ultimative madfotograferingskursus til dig, der er så klar på at stoppe med at spilde din tid med at prøve dig frem, skule til andres madbilleder og håbe på det bedste bag kameraet.

Vi knækker koden til madfotografering og foodstyling, så du med selvsikkerhed kan tage flotte fotos til din blog, brand eller business og skabe resultater.

  • Foodstyling Masterclass er til dig, som er ivrig efter resultater, men tvivler på dine tekniske evner, er bekymret over, om dit kamera nu er godt nok og bare synes madfotografering og foodstyling virker som et magisk talent, du ikke har.
  • Det er til dig, der er træt af at stå bag kameraet med en vision, tage billeder fra alle mulige vinkler, rykke lidt rundt, prøve igen. Og igen. Vende dig om – yrk – køkkenet, stuen er k-a-o-s og ud af de 174 billeder på kameraer, er der kun ét billede, som sidder mere eller mindre i skabet.
  • Til dig, som føler du sidder fast og hvor dine madbilleder aldrig helt får de likes, delinger og opmærksomhed, som du håber på. De performer bare ikke.

Slut med at gætte, prøve dig frem og blide dig selv ind, at du nok bare ikke har talent.

>> Kom med og lær at tage gode og flotte billeder af mad én gang for alle. 

 

Madfotografering og foodstyling kursus

Previous Post: « Mexicanske street majs/ grillede, krydrede majskolber
Next Post: Lemon Curd »

Reader Interactions

Comments

  1. Kim

    Har du planer om et snarligt kursus 🙏🏼

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kim,

      Tak for din interesse i mine online kurser.

      Nu ved jeg ikke, hvad det er for et af kurserne, du er interesseret i, men du kan læse mere om dem alle her: https://www.louiogbearnaisen.dk/online-kursus

      Hav en skøn dag og sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål.

  2. Olivia

    Skal man melde sig et sted, hvis man gerne vil informeres om næste fotokursus? :)
    kh, Olivia

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Olivia

      Der kommer en update når jeg åbner dørene næste gang, men hvis du henter foodstylingstipsene, så kommer du med på VIP-listen og er sikker på at få info om kurset :)
      Du kan se mere her: http://foodstylingkursus.dk/

  3. Melika

    Er der noget nyt omkring det kursus? Syntes det lyder virkelig genialt👍👍

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Melika

      Fedt, at høre du synes det lyder interessant :)
      Årh, jeg har desværre lige haft dørene åbnet til Foodstylingkurset, men kurset kommer til salg igen til september.
      Fotokurset om spejlreflekskamera kan du finde her: http://kursus.louiogbearnaisen.dk/

  4. Helle

    Hvor langtur du i din planlægning af fotokursus? Har du tænkt over pris, tidspunkter (bliver det i år)? Tænker nemlig at det kunne være en god gave til svigerinden:-)

    Svar
  5. Malene Sørensen

    Jeg vil også gerne med :)
    For mig er det også lyset og “den rigtige baggrund”, der er den største udfordring.

    Svar
  6. Vibeke Kristensen

    Hey, super god idé. Jeg er også så klar! Kæmper efterhånden næsten dagligt med kamera indstilling og ikke mindst lys.

    Svar
  7. Sigrid

    Sådan et kursus gad jeg godt at have. Lys, indstillinger og teknik på kameraet driller lidt. Men også lidt om hvordan man efterbehandler….

    Svar
  8. Mikael

    Helt sikkert! Synes især foodstyling er den svære del!

    Svar
  9. Cecilie Lykke

    ja tak til fotokursus! Altid godt med nogle nye tips og tricks for at blive bedre:-)

    Svar
  10. Sandra

    Ja!!! Det kan næsten kun gå få langsomt :-) Har styr på foodstyling men vil så gerne blive klogere på brugen af kameraet.

    Svar
  11. Louise

    Jeg kunne godt være frisk på at hoppe med resten af Københavner-holdet over broen og lære noget om at bruge mit kamera bedre, sætte bedre lys og meget gerne også lidt foodstyling for utålmodige folk med 10 tommelfingre ;)

    Svar
  12. Mette

    Ja ja og ja! Jeg står lige og mangler sådan et kursus, da jeg er ved at starte en blog, og derfor godt kunne bruge en gennemgang af ‘the basics ‘ og få noget ekstra inspiration til fotodelen. :-)

    Svar
  13. Sabrina

    Jeg siger det samme som Maria og Stinna og tager også gerne en tur over broen :D

    Svar
  14. Matilde

    Count me in :-) Jeg ville være helt klar på sådan en kursus – jeg orker nemlig ikke al for megen googleri og mærkelig indstillinger.
    Jeg syntes det er svært, at indstillet og også, at få taget billeder, hvor det kræver en “ordentlig” baggrund.
    Mvh Matilde

    Svar
  15. Stinna

    Det vil jeg være interesseret i :-)
    Det sværeste for mig er det tekniske – hvordan man sikrer det korrekte lys, indstilling osv :-)

    Svar
    • Maria

      Jeg siger set samme som Stinna :)

      Indstilling, fokus, lys og efterbehandling – jeg er så frisk på en tur til Aarhus :)

      kh Maria

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der krakelerede top 🍪 Allerbedst med en kop kaffe i den ene hånd og 1, 2, 3 styk i den anden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..Hvis du altså er kæmpe cookie-fan 😄 For de er heftige, de her brownie cookies og over-size – ligesom sådan en cookie skal være ☺️ Jeg ville skippe frokosten, så der er rigelig plads! 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskrift? Find opskriften på de intense chokolade cookies på bloggen nu (link i bio og min story) og på 20 minutter, så har du cookies 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#cookies #kageinspiration #chocolatecookies
100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 .. 100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 ..med de her små hvidløgsbrød med 2x ost!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemmest er det at hive posen med de to færdigbiksede hvidløgsflutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover weekenden, så napper du de her hvidløgsbrød med ikke bare ost..men dobbelt op på ost 🙌 Glem alt om at få den skive brød, hvor Hatting var nærig med smørret. Her er rigelig smør, hvidløg og ost til alle 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har lavet hvidløgsbrødene i mini-udgave, som en hurtig hapser..snack til 🍷🍺 Er du mere på et hvidløgsbrød til aftensmad, så drop at dele trekanterne og lav i stedet store horn. Nap opskriften herunder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvidløgshapser med ost 🧄🧀🥐
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 rulle croissant-dej (eller hjemmelavet, blød dej, evt. pølsehornsdej)
50 g blødt smør
1 fed hvidløg, presset
1/4 tsk hvidløgspulver
1 spsk friskhakket persille 
6 spsk revet parmesanost
50 g revet mozzarella

Bland smør, hvidløg, hvidløgspulver og persille sammen. 
Fold dejen ud og del i trekanter. Smør hver trekant med hvidløgssmør og drys med parmesan. Del trekanten i to på langs og kom revet ost på den brede ende. Rul hver af de smalle trekanter sammen omkring osten til et horn.
Læg på bageplade med bagepapir. Bag ved 180 grader i ca. 10 minutter til de gyldne og bagte. Server lune.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 Note: Jeps, du kan sagens bruge en pre-made hvidløgssmør, hvis det skal være ræ’tig nemt 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#hvidløgsbrød #madinspiration #appetizers
Cremet pasta med bacon, svampe og parmesansauce 😋 Jeps, vi er ude i alt-i-en-pande, 20 ..23 minutter og så er den helt nemme aftensmad klaret👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du på endnu mere mæthed? Steg er par kyllingfileter inden, du kaster svampene på panden. Eller hey, måske der er en rest lørdagskylling, som lurer i køleskabet. Den tilsætter du bare sammen med spinaten og får lunet igennem lige inden servering ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find den cremede pastaret med flere tips ovre på bloggen nu (link i bio og story) 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemaftensmad #lækkermad #pastarecipe #onepanmeal
Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella på pandekager (eller kender du nogen, som er😄)?, så er de her geniale til weekenden! Tykke, amerikanske brunch pandekager med nutella bagt ind i midten 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan laver du pandekagerne:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Sæt en stor tsk nutella på et stykke bagepapir og smør ud til 7 cm i diameter.
2️⃣ Kom i fryseren indtil nutellaen er gennemfrossen - ca. 1 time.
3️⃣ Forbered en brunch-pandekagedej 👉find link til opskrift i profil og story (og har du ikke kærnemælk, så brug mælk og udelad natron i opskriften - det har jeg gjort ved dem her).
4️⃣ Kom pandekagedej på en pande. Løsn med en kniv den frosne nutella og kom den straks ovenpå pandekagedejen. Fordel ca. 1
spsk dej på nutellaen, så den er skjult. Bag pandekagen færdig og spis løs ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og jeps, de kan også sagtens fryses og nemt lunes 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brunch #brunchideas #pandekager #madtilbørn #nutella #morgenmad
Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så er det bare at hive panden på bordet, finde gaflen frem og dykke ned i en forrygende omgang one pot pasta med chorizo, tomat og ost, som klarer selv den hårdeste mandag ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften ovre på bloggen med guide til sagen (link i profil og story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemmad #onepotpasta #onepotmeal #madinspiration #nemaftensmad #aftensmad
Nutella-roser til fredagen og weekenden med 🌹☺️ Jeps, de kræver lidt fingerfærdighed, men så har du også de fineste små “happere” til kaffen fyldt med Nutella ..marcipanremonce, vaniljecreme eller den gode marmelade - du bestemmer 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nutellaroser (12 stk)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
10 g gær
1 dl mælk
1 æg
2 spsk sukker
1 nip salt
100 g blødt smør
Ca. 250 g hvedemel
Nutella 
1 æg , til pensling
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Rør gæren ud i mælken og rør ægget i.Tilsæt sukker, salt, halvdelen af melet og rør det hele godt sammen.
2️⃣ Tilsæt det bløde smør og ælt det i dejen – tilsæt mel lidt efter lidt.
3️⃣ Dæk skålen med madfilm og lad dejen hæve i 1 time.
4️⃣ Del dejen i 12 stykker og form til kugler. Rul en kugle ud til en cirkel. Lav 4 snit 3/4 del ind mod midten på hver side af cirklen.
5️⃣ Læg en stor tsk nutella på midten og fold siderne skiftevis op omkring nutellaen. Fold dejsnipperne rigtig godt(!) ind under bunden, så de ikke bobber op under bagning. 
6️⃣ Læg roserne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. 
Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 15 minutter til de er gyldne. 
7️⃣ Tag nutellaroserne ud og lad dem afkøle på en bagerist.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fredagskage #nutella #kageinspiration #bageglæde #nutellacake
Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør ti Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør til aftensmad ☺️ For den klassiske tabbouleh har fået ekstra bid med gode, mættende kerner i stedet for bulgur. Og lige til et stykke kylling, så er der toplækkert tilbehør, som giver baghjul til både pastasalat og de klassiske kartofler i ovnen 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fuld blæs på feriestemningen? ☀️ Server med krydrede oksespyd og grillet halloumisalat og så er det bare at spæde op med hjemmebagte (eller bragte) naanbrød og du sidder næsten under palmen i Dubai med bukserne ‘brattet’ godt op over de blege vinterankler 🌴😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på hele molevitten i den nye, gratis kogebog nu (link i bio og story) 👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#visitdubai #dubaicookbookdenmark #madinspiration #tabbouleh #nemmad #aftensmad #sundmad #lækkermad
5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen 5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen (eller hvis det er rugbrødsdag på madplanen, den ikke rigtig rykker i smagsløgene og du liiige skal have den spiffet lidt op 😄)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hiv det gode grydebrød, heftige surdejsbrød eller hjemmebagte rugboller op af fryseren - eller sus forbi favoritbageren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og fyld løs:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Bagels med Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Grydebrød med steak-rester, bacon og løgmarmelade (eller syltede rødløg)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Rugboller med hjemmelavet hønsesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Surdejsbrød med æggesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Baguettes med hønsesalat på græsk yoghurt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er bare at mixe og matche i dit brød - om du er på kylling, æg, vegerarsagen eller måske har en rest lørdagssteak i køleskabet 😋 Hvad siger du, hvad er du på? 😃🥪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find alle de nemme sandwich-opskrifter ovre på bloggen under “frokost og madpakke” (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madpakke #madinspiration #sandwich #nemmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework