• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Citron marengs roulade

citron marengs roulade - lemon meringes roulade - opskrift
Det er faktisk muligt at lave en sommerkage uden bær – man skulle ikke tro, at det var muligt, men den er skam god nok. Og endda i samme friske grad, som bær kan præstere. Okay,  fløde, æg og sukker hiver måske lige friskheden en tak ned ad, men nu er det jo også kage vi taler om. En mægtig god en af slagsen.

Jeg tænker den lidt som en moderne udgave af rouladen. Ikke at der er noget som helst galt med den traditionelle, overhovedet, jeg er pjattet med den – nogle gange skal der bare lidt nyt til og den her marengs roulade præsenterer sig ret godt på moderne marmorfade, hvid riflet Royal eller rustikke træplader. I ved, det boligmoden dikterer i de her år.

Min roulade kom ikke længere end bagepapiret. Vi er lidt i stilstand herhjemme, har været det hele ugen. Hundesnuden skranter, vi ved ikke helt om vi er købt eller solgt. Så mens vi venter, håber og praktiserer bekymring nok til en hel børneflok, så er spændende mad (altså noget andet end rugbrød..), samt dyb søvn en by i Rusland.
Men med weekend og en smule mere overskud (både på vores og den bettes vegne) er det da blevet til noget mere interessant end rugbrød med en spegedreng – ex. den her citron marengs roulade. Lidt selvforkælelse trængte vi til, den søde tand var begyndt at rykke på sig ;)

BONUS: Hvorfor din kage ikke ligner den i opskriften (og hvad du skal gøre ved det)

Og den her roulade kan laves i et snuptag! Seriøst, muligvis ligner den en halv million, men den er nemmere end nem.
Jeg skulle selvfølgelig spille smart og lave min lemon curd selv, men du kan sagtens købe et sådan glas i de større supermarkeder. Bare sørg for at lemon curd’en er pænt syrlig, den skal helst kradse lidt.
Er du ikke på citron, men har kilovis af sommerbær liggende – well, så kan vi da godt aftale du bruger dem i en kompot og så i kagen. Uh, ribs, solbær eller stikkelsbær, måske brombær når de lige snart er klar – det vil være forrygende godt :)

Trods vores søde tænder var i underskud, så kunne vi alligevel ikke klemme hele rouladen ned over en kam. Så selvom jeg på den strengeste ikke anbefaler at gemme rouladen i køleskabet, da marengs i stedet for sprød bliver sej, så har jeg selv gjort det. Jeg kan ret godt lige den sej..

..Især til en kop kaffe her til aftenkaffen, mens jeg får catchet up på mit seneste serie-crush og kløet patienten bag øret :)

citron-marengs-roulade-lemon-meringes-roulade-opskrift

Citron marengs roulade

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid25 minutter
Antal: 8 pers

Ingredienser

Dej

  • 5 æggehvider
  • 275 g sukker
  • 75 g mandelflager

Fyld

  • 4-5 spsk lemon curd, eller anden syrlig marmelade
  • 200 g mascarpone
  • 3 dl piskefløde
  • 1 tsk vaniljeestrakt
  • Revet citronskal

Top

  • Flormelis

Sådan gør du

  • Pisk æggehviderne hvide og stive.
  • Tilsæt 1 spsk sukker ad gangen og pisk godt mellem hver, så sukkeret opløses.
  • Pisk marengsen godt igennem.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir. Smør marengsen ud i et jævnt lag i en rektangel på 25x35 cm. Drys med mandelflager.
  • Bag ved 180 grader i 10 minutter og skru herefter ned på 140 grader. Bag videre i ca. 15 minutter til marengsen er gylden og fast.
  • Tag bunden ud og lad den afkøle lidt. Læg et skærebræt eller en bageplade med bagepapir på toppen, vip bunden rundt på dette, så siden med mandelflagerne ligger nederst. Træk forsigtigt bagepapiret af bunden og lad den afkøle helt.

Fyld

  • Pisk mascarpone, fløde og vanilje sammen til en tyk skum. Smag til med revet citronskal.
  • Smør lemon curd i et jævnt lag på den afkølede rouladebund og fordel dernæst flødeskummet ovenpå.
  • Rul forsigtet rouladen på den korte led ved hjælp af bagepapiret.
  • Sigt flormelis over rouladen og server straks.

Noter

Kagen skal serveres straks, da marengsen hurtig bliver blød pga. fyldet.
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app
BONUS: Hvorfor din kage ikke ligner den i opskriften (og hvad du skal gøre ved det)

citron marengs roulade - lemon meringes roulade - opskrift

Previous Post: « Lemon Curd
Next Post: Spidskålssalat med abrikoser og linser »

Reader Interactions

Comments

  1. Lotte

    Fantastisk roulade. Jeg lavede den til vores coronabegrænsede påsketamtam I dag, og den blev virkelig god. Den kommer jeg til at lave igen en anden dag. Mange tak for opskriften.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lotte

      Tusinde tak, hvor er det dejligt at høre den kunne bruges :)

      Mange hilsner
      Louise

  2. Madahlv

    Hej kan kagen sættes på køl eller skal den serveres med det samme? Kom Nemlig til at samle den for tidligt 🙈🤦🏻‍♀️

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Madahlv,

      Ved ikke om du stadig kan bruge mit svar eller om det kommer for sent, men her kommer det i hvert fald:

      Det bedste er at servere rouladen, så snart den er samlet, da den ellers godt kan blive lidt blød, også selvom den kommer på køl.

      Kom du den på køl? Del meget gerne resultatet med os :-)

      Hav en fortsat skøn dag!

  3. Hanne Havmand

    Hej
    Kan det passe at bunden bliver omkring 3-4 cm høj? Jeg tror, den bliver lidt svær at rulle.. Nå, nu er den i gang i ovnen og det dufter fantastisk! Lemoncurd er simpelthen himmelsk..
    Mvh. Hanne

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Wow, din hæver!

      Min bliver omkring 1-2 cm, men se om den ikke falder lidt sammen, når du tager den ud af ovnen :-)

      Håber resultatet bliver lækkert :-)

  4. Jannie

    Jeg tænker at lave rouladen som dessert for gæster til en indisk menu med bl.a. Tikka chicken Masala som hovedret. Tænker det syrlige lemoncurd måske matcher godt hertil. Hvad tænker du? Tror du også det vil gå godt i spænd? eller er det helt skudt ved siden af?

    Derudover må jeg lige høre dig, om fløden skal piskes til skum, inden den blandes med mascarpone? og kan denne creme blandes i god tid, og blot stå på køl til det skal smøres på marengesbunden og anrettes?

    Venlig hilsen Jannie

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Jannie,

      Tak for din kommentar og spørgsmål til opskriften.

      Det synes jeg da lyder super lækkert og som en god smagskombination, så go for it :-)

      Ang. selve opskriften, så kommer du bare mascarpone, fløde og vanilje i en skål og pisker det til skum. Den kan godt blandes på forhånd, men vær opmærksom på, at den godt kan miste lidt luftighed.

      Lad os endelig høre om resultatet i en kommentar på bloggen og håber at gæsterne kan lide rouladen :-)

      Hav en forrygende dag!

  5. Linda Falk

    Nøj, den lyder lækker 😍 kan man evt bruge hindbær i stedet? Og hvor meget tror du, der skal bruges? Mv Linda

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Linda,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Ja, du kan sagtens brug hindbær i stedet for, hvis du altså bruger hindbærmarmelade. Mængden er stort set den samme som ved brug af lemoncurd.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet i en kommentar på bloggen :-)

      Hav en forrygende dag!

  6. Rikke Bang

    Kan selve rouladen fryses?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Rikke,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Jeg kan ikke anbefale, at du fryser rouladen – den bliver simpelthen ikke god!

      Håber du har mod på at lave den alligevel :-)

      Hav en skøn dag og god weekend!

  7. Dorte

    Hvor ser det lækkert ud😀
    Kan jeg bruge flødeost ala Philadelphia istedet for
    Mascapone?? Det er lige hvad jeg har hjemme

    Svar
    • louiogbearnaisen

      Hej Dorte,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du kan desværre ikke bruge flødeost, da det ikke samme konsistens og smag som Mascarpone. Desuden vil rouladen blive for tung.

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en dejlig dag.

  8. Heidi

    Åh nej, det er jo ikke ok. Sendte manden ud for at handle, så jeg kunne lave Lemoncurd, som er i ganske høj kurs herhjemme. Men jeg står der og rører og rører, så tænkte jeg at jeg da liiiige måtte undersøge hvad det vr for en roulade du skrev om, under lemon curd-opskriften.
    Normalt er jeg slet ikke til roulade, men kunne jo ikke helt lade være med at kigge alligevel. Du ved, bare sådan for en sikkerheds skyld.
    Og nu er jeg så nød til at sende manden ud at handle igen – Godt det er til kage, så tilgiver han mig nok

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Heidi,

      Stakkels mand 😂 godt du så kunne forkæle ham med en masse kage i weekenden!

      Hvordan blev rouladen?

      Hav en forrygende dag.

    • Heidi

      Den blev super lækker.
      Vi har 3 vennepar, som kommer til middag på lørdag, så tror sørme at jeg er nød til at lave to stks på lørdag ;)

      Nå ja, hvad manden angår, så tror jeg at jeg var helt tilgivet.
      Rouladen faldt i god jord.

      Forrygende uge til dig :)

    • Louiogbearnaisen

      Hej Heidi,

      Godt at høre at det ikke gave problemer på hjemmefronten og at rouladen smagte – man kan redde alt med kage hvis du spørger mig 😜

      Håber rouladen bliver en success på lørdag også.

      Hav en fantastisk dag.

  9. Masp

    Hjælp min marengs bliver 35×35 istedet og så 3 cm høj virker uoverskueligt at skulle rulle den store en 😉 hva gør jeg forkert ? Har brugt s/m æg .
    Hvor kan jeg vedhæfte et billed ?

    Svar
  10. Trine

    Skal den bages ved alm ovn eller varmluft? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Trine

      Det er alm. ovn :)

  11. Lene Kirstine

    Hejsa
    Ser virkelig lækker ud. Kan man bage bunden et par timer før og samle den inden servering.
    Mvh Lene

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lene

      Ja, den skal alligevel køle af, så det kan du godt :)

  12. Lone

    Hej….det står, man skal piske mascapone, fløde og vanilje sammen….og så skal det smøres Lemon curd på rouladen og så mascapone creme og så flødeskum! Hvor meget fløde skal der så bruges til creme/flødeskum?
    Mvh Lone

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lone

      Marscarponen piskes sammen med fløden og så er det, det skum som fordeles på bunden.
      Jeg har blot kaldt det flødeskummet i opskriften.

  13. Nicole

    Hvor mange personer rækker opskriften til?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Nicole

      Hæhæ, ja det kommer jo an på hvor lækkersulten man er ;) Men jeg vil mene omkring 8-10 personer, hvis de tager én gang.

  14. Mette g.

    Åh, skøn opskrift og de vildeste billeder( som altid :) ). Skal prøves!
    Håber hunden har fået det bedre, krydser fingre for jer.

    Svar
  15. Anne-Marie

    Nøj, hvor ser den lækker ud. Sådan en hund, lider man virkelig med, når de er syge. Frygteligt så forpint de kan lyde. Vores havde en tur først på sommeren, men hundepanodil fra dyrlægen gjorde mirakler. God bedring med den bette.

    Kh.
    Anne-Marie

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anne-Marie

      Ja, det er helt slemt – hvis bare de kunne sige hvordan de har det, så ville det være noget nemmere!
      Tusinde tak, vi smutter en tur til dyrlægen i dag til sidste tjek og håber helbredet er blevet bedre :)

  16. Louise / Fru Kofoeds Køkken

    Årh, håber, hundebassen får det bedre! <3 Vi har lige været gennem bekymringsturen med vores ene kat, som har været helt elendig – det er ikke så sjovt med sådan en lille patient i huset. Man kommer jo til at holde af de små kræ… Rouladen ser fantastisk ud!
    Kh og god bedring med ham!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Louise

      Tusinde tak, vi krydser fingre herhjemme og jeg prøver at skrue ned for den indre hønemor!
      Og årh, håber jeres kat er blevet rask – det er simpelthen det værste med syge kæledyr eller rettere sagt familiemedlemmer, det bliver de jo <3

    • Louise / Fru Kofoeds Køkken

      Tak! Hun har fået trukket 3 tænder ud og er vist nu endelig på vej til at komme sig over et par hårde måneder! Jeg er også den mest frygtelige hønemor, som helst ville overvåge i døgndrift, når der er syge dyr… ;)

  17. Piskeriset

    Åååårh citrondessert! For sævan da hvor ser den god ud! Jeg er fan :)

    Svar
    • Charlotte

      Kan bunden laves dagen i forvejen?

    • Louiogbearnaisen

      Hej Charlotte,

      Ja, det kan du godt – men den er altså bedst, hvis den bliver lavet samme dag 🙂

      Hav en fortsat dejlig dag!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs m Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs med mandelflager fyldt med hjemmelavet syrlig, sød lemoncurd og luftig mascarponecreme. Et vif’ flormelis og du har en slambert af en #fredagskage ☺️ Go’ weekend 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kageinspiration #roulade #citronkage #kagetid #sødesager #cakeroll #lemoncurd #lemoncake #easycake #droolclub #foodphotography #madfotografering #beautifulcuisines
Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - me Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - men uden, den er ‘hrøøh’-tør eller hænger fast i tænderne 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den #fredagekage, som du springer på, når du finder det der glas halvspiste, grattede nutellaglas bagerst i køkkenskabet i morgen, fordi foråret har givet en ustyrlig lyst til den helt store oprydning og netop halvvejs har du egentlig mere lyst til at smide dig i et lunt hjørne på terrassen med uldsokkerne på og skoldhed kaffe inkl. kage 😄. ⁠⁠
⁠⁠
Der kan du 100% finde mig midt i ryd-ud-i-tætpakket-fra-gulv-til-loft-skur-projekt i weekenden 🙈. ⁠⁠
⁠⁠
Nutellakagen, den finder du ovre på bloggen + en køreklar plan til, hvis du lige vil give kagen et nøk op med is og chokoladesauce 👀. ⁠⁠
⁠⁠
Hvad med dig? Er du også ude i en forårsrengøring i weekenden?⁠⁠
⁠⁠
(📸 Foodstyling: Kan du huske de #21foodstylingtips? Vi er på det allerførste tip her med den minimalistiske styling af nutellastængerne 👋)⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#bageglæde #kage #bagetid #vibager #kageinspiration #madfotografering #nutellacake #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #droolclub
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang (krads) jalapeno-dressing ☺️

Perfekt når man har hængt bag en mikrofon hele dagen og stemmebåndet er lidt tyndslidt 😅 (Vi er i fuld gang med fuld make-over af “Online fotokursus for begyndere” og det betyder massevis af nye videoer 🎬🙌)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fotokurset kan du læse om her (link i bio @louiogbearnaisen). Opskriften, den finder du i appen og på bloggen 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøngod til dig, som er klistret til Zoom, Skype eller Team og også lige skal have smurt stemmen igen 🙈 Og dig, der napper en kødfri-dag, en god side-kammerat til den grillede laks eller bare er på en hurtig 25 minutters aftensmad 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, den kan klare det hele. Både på
mæthed, skarp, frisk dressing og det der bagte blomkål. Det kan altså noget, det blomkål: Buketterne bliver lækre møre – helt uden “udkogthed” og lugten af “kål” ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(❗️Ey, er du tidligere kursusdeltager på OFK, så får du selvfølglig gratis hele kursusopdateringen til “Online fotokursus for begyndere” når det ligger klar 😀📫)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #nemmad #chickpeasalad #cauliflowerrecipes #blomkål #roastedveggies #healthylunchideas #quinoasalad #madfotografering #madfotograf #madinspiration #frokosttid #vegetarisk
Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework