• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

10 irriterende forbrugervaner i supermarkedet

Forbrugervaner i supermarkedet

Vi har været over det nogle gange, men som tidligere sagt er jeg ret detailhandel-, supermarked-orienteret. Bruger ret meget af min tid på både at være der fysisk, men nok endnu mere på den spekulative front over området. I min bachelor havde jeg fokus på detailhandlens mulighed for at imødekomme forbrugerne. Og I naturlig forlængelse af det er jeg blevet endnu mere opmærksom på forbrugere og vaner. Også de mindre flatterende af slagsen.

For ligeså kritisk og tvær en forbruger jeg kan være, ligeså irriteret kan jeg være over mine med-kunder (selvom jeg helt sikkert heller ikke selv kan pudse glorien ;) ). Arhmen, min lunte er kort ude blandt folket og især nr. 1, 3 og 10, får mit blod til at flyde lidt hurtigere. Ej, hvor kan der ulmes fra min side, sådan så der kommer lidt trækninger ved øjet, I ved.

Well, detailhandlen kan også klare at frembringe en trækning eller 7, så jeg har selvfølgelig også samlet 10 irriterende ting hos dem til næste uge..

Men først; De uskrevne indkøbregler, irriterende forbrugervaner!

1. Et her og et der, de skinner ualmindeligt fristende og lige pludselig er der top på jordbærbakken. Nærmere et kilo end de 500 g, som er det der skal være i sådan en bakke. Fjern nu labberne fra  andres jordbær og køb en bakke mere, i stedet for at plukke lidt fra alle bakkerne. Det er vitterlig uforskammet. Du åbner jo hellere ikke rugbrødsposen og smider et par ekstra i inden du køber den.

2. Tøm nu indkøbsvognen/kurven når du er færdig med den. Også for æbleskrog, halv gennemtyggede boller, huskesedler og våde, fedtede reklamer. Og nu vi er ved indkøbsvognen. Bare fordi du ikke skal have din 10’er tilbage, da vognen er “gratis” så tager det kun 2 sekunder at stille den på plads i skuret. Ikke på parkeringspladsen. I blæsevejr. Hvor de første fem biler helt sikkert kommer hjem med en bule og en rids.

3. Ja, der er gået madspild i den. Gule priser überalles og stregkoder som ikke kan følge med på endnu en pakke 6 kroners rugbrød til nu 3 kr. Eller mælk. Ja, det er møg irriterende, men gem nu dit brok over din 2 kroners besparelse ikke gik ind, til der ikke står 10 i kø bag dig kl. 16.27 i Netto. Du klarer den nok. Ellers er der sikkert en i køen, som kan kaste en 2 krone efter dig hvis det kniber. Jeg kaster løs, hvis bare du går din vej.

4. Den helt store indkøbsseddel er fundet frem, den ultra moderne madplan er fikset og ugens indkøb klares da lige i Netto. Nej, nej, nej! Enten så handler du i de større supermarkeder med +3, 4, 5 kassebånd eller så handler du I Netto og Fakta på menneskeforladte tidspunkter. Ikke kl. 17.32. Drop nu den irriterende fyldte vogn og snup en kurv i stedet. Bare for vores andre skyld også.

5. Den der hylde efter kassebåndet er til poser og tasker. Ikke dine børn og slet ikke 7 af dem, som blokerer for os andre, mens de ihærdigt får rørt ved alle varerne. Og spiser min halve bakke jordbær, som nogen allerede har hugget af..

6. Jojo, det er lidt sparsomt med banker og hæveautomater efterhånden, det er vi enige om. Men supermarkedet er ikke en hæveautomat. Og du kan ikke få 2000,- i 50’ere ved kassen. Eller tømme din sparegris af 5o ører der.

7. Det er ret smart. Der er lavet hvide streger ude på parkeringspladsen foran supermarkedet, hvor man fint kan parkere i. Så hey, parker inden for stregerne, så kan vi lige være et par stykker mere.

8. Nej, du kan ikke løbe de 100 meter ned efter det du lige har glemt. Sving nu den dankort og gå en gang til. Der er altså virkelig langt ned til grøntafdelingen i Bilka efter endnu en agurk, ligemeget hvor hurtigt du sprinter afsted.

9. Den der virkelig omfattende snak med din veninde, Kassedamen. Det klarer I lige når, der ikke er flere kilometer kø.

10. Drop dit brok i køen, til kasseassistenten eller os andre kunder. Jeg gider ikke høre på det. Der findes nethandel, vi andre bidsker i stilhed. Eller går i kundeservice.

Ulmer du over noget eller er du mere rummelig og rar end mig? ;)

 

Previous Post: « Rubbed kylling på dåse i grill – med lækkert tilbehør
Next Post: Grillede Banan S’mores med chokolade »

Reader Interactions

Comments

  1. Jenny

    enig i det meste, men den med at være sur på folk, der handler stort i Netto kl. 16.30 – husk du kender ikke deres historie, måske er det en enlig forældre med stram økonomi og stram tid, det 12. Bud burde hellere være, gå selv på indkøb lørdag kl. 9, der er der god plads, og hvis man ikke selv har muligheden…

    Svar
  2. Maj

    Jeg tror jeg er en meget tålmodig sjæl – jeg er til gengæld også en god kunde, da jeg selv har arbejdet i Dansk Supermarked (Føtex/Bilka) i mange år! Jeg er typen der konsekvent lægger alle mine varer med stregkoden opad, lægger dem i et lag på rad og række – båndet snævrer ind, så hvis alle varer bliver smidt på båndet og fylder i bredden, så ender de med at poppe over kanten, når de kommer ned til kasseassistenten… Og jeg smiler pænt og siger god dag efterfølgende.

    MEN jeg er også nogens mor, og nogle gange er jeg tvunget til at have min 2 årige med ud og handle, bestemt ikke af fri vilje, og ind i mellem hjælper det en mor at lade de små hjælpe lidt til, jeg er ked af irritationen – jeg forstår den godt, men med lidt ekstra tålmodighed og overbærenhed så mindsker vi vidst alle vores blodtryk ;)

    Jeg bliver til gengæld mega harm over forældre der lader deres børn “smage” på bland selv slikket eller dem der løber ind foran mig, når en ny kasse åbner – det er fanme dårlig stil!

    Så jeg er en god blanding af god kunde og en pestilens for andre… Ikke med vilje – og jeg handler nu stort set aldrig i ulvetiden, hvor alle andre også vil til, så lidt tilgivet er jeg vel ;)

    – Maj

    Svar
  3. Mie

    jeg forstår ikke, hvordan man kan få sig selv til at lave en spurt bagfra køen, når der åbnes en ny kasse, i stedet for at lade dem, der har stået længere tid i kø komme til først……endvidere lader jeg ofte kunden der står bagved komme foran mig, hvis jeg har mange varer og det er yderst sjældent jeg har oplevet at få et “tak”…. Almindelig høflighed er blevet lidt en mangelvare 😏

    Svar
  4. Camilla

    Folk der ikke overholder diskretionslinjen ved kassebåndet. Jeg synes simpelthen, det er så uhøfligt (og en lille smule intimiderende!).

    Svar
  5. Louise

    Jeg HADER når folk har købt en milliard varer og det i hvert fald har taget nogle minutter at få kørt alle varerne igennem. Når kassedamen så sige ja det bliver 394,50, ja så er det da først der man åbner sin taske, leder efter pungen og derefter roder efter dankortet. Tag nu bare det kort ud af pungen og bær klar til at betale.

    Og så er der hele køkulturen i DK som ikke altid er lige god. Det kan også irritere mig en smule :-)

    Svar
  6. Rasmus

    Jeg HADER HADER HADER “børn, der skal være med til at pakke”, eller “børn, der skal have lov til at trykke godkend på dankortet”. Hvis I skal lege forældre med kompetente bør på indkøbstur, så gør det venligst IKKE i Rema klokken 16.30….

    Svar
  7. Louise / Fru Kofoeds Køkken

    Nr. 11: De dér mennesker, som starter indkøbsturen med at “spærre” en plads i køen med deres indkøbskurv og derefter løber i pendulfart frem og tilbage mellem hylderne og kurven – for så at sige “hey, jeg stod faktisk i kø,” når andre er gået frem til båndet, mens de var væk. De eksisterer i hvert fald her på Amager, selvom det lyder som noget, der er (og burde være) løgn ;)
    Scan-selv-kasser må i øvrigt gerne være med på hadelisten over forretningernes dårlige idéer for mit vedkommende. Når man har lavet ugens store indkøb i Føtex – netop for at udnytte de mange, lange, brede kassebånd – så er det altså for åndssvagt, at de kun har Scan-selv-kasserne åbne, så man skal stå og scanne 77 items ind manuelt – heraf flere dubletter. Og den kender selvfølgelig ikke vægten på grøntsager, så der skal hentes hjælp for hvert spidskål, gulerodsbundt osv… Og man skal slet ikke prøve at bruge sine egne indkøbsnet – så går den også i panik. Suk… Stik mig en rigtig kasse, så skal jeg nok finde mine gamle kassedame-skills frem og klare den selv. Bare drop det dér scan-selv-nightmare…

    Svar
  8. Tekla Bach

    Haha jeg er nok mere tålmodig eller hvad man nu skal kalde det, for jeg kan sjældent hidse mig op over lang kø, langsomme kunder, brokkende kunder eller den slags. Jeg sender dem bare et blændende smil i håb om at det kan sprede lidt glæde.

    Og lige når det gælder madspildvarerne, så mener jeg ikke det er kundernes fejl, men dårlig udført arbejde fra butikkens side. Hvis de gjorde deres arbejde ordentligt nede i afdelingen, så opstod problemet ikke. Og det synes jeg faktisk er ok at brokke sig over ved kassen.
    Jeg køber alt det madspildsmad jeg kan få fingre i, da jeg virkelig er fan af konceptet. Jeg er så begejstret for at de ikke bare smider ud, men sælger det billigere!

    Men jordbærrene skal folk bare pille nallerne fra, det er jeg helt enig i.

    Svar
  9. Mette

    Uh, jeg hader når folk foran i køen, ikke kan finde ud af at flytte sig, så vi andre kan lægge vores varer op på båndet. Og folk som ikke kan finde ud af at sætte den der skiller på, på båndet.. puha, det kan virkelig gøre mig irriteret :p Folk som er mega langsomme til at pakke deres varer ned… Der skal jeg virkelig også lige trække vejret dybt en ekstra gang :p

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀ ⁠⠀ Ken FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀
⁠⠀
Kender du det der med at dit billede kan føles fladt, kedeligt eller usammenhængende? 🤔⁠⠀
⁠⠀
Det er her, du med fordel kan hive tekstur ind, for struktur og tekstur kan skabe dybde og interesse i et billede, samt få et billede til at føles ”helt”. Du ved, det du ikke lige kan sætte fingeren på ☝️🙂⁠⠀
⁠⠀
Så skab tekstur og struktur med baggrunde, papir, stof, metal, træ, props, toppings. Det er præcis, den metode, som er brugt her til at give den ellers noget flade galette med asparges liv 🌱. ⁠⠀
⁠⠀
Der er stof, metal, papir, baggrund med ru overflade og feldsalat på toppen. Alt sammen noget, som sparker liv i madbilledet og giver dybden til tærten 😀.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁠⠀
⁠Kender du en som er pjattet med madbilleder eller måske deler lige rigeligt ud af dem i deres feed 😉, så du altid sidder med en rumlende mave, så tag dem i kommentarfeltet og del de #21foodstylingtips med dem 🙌😃⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#galette #quiche #foodphotography #foodstylingtips #madfotograf #markedsføringstips #madblogger #madfotografering #madinspiration #tærte #nemaftensmad
FOODSTYLINGTIP #1: Brug et ulige antal⁠⠀
⁠⠀
1, 2, 3 burritos fyldt med kylling, ost og avocado - fordi alt ser bedre ud med et ulige antal 🖐️⁠⠀
⁠⠀
Jep, det er simpelthen bare det ☺️ Den nemmeste og en af de meste effektfulde genveje til god opbygning af dit madbillede.⠀
Tallet tre er din bedste kammerat. Og ligeledes er alle de ulige tal for vores øjne 👀⠀
⁠⠀
Udover antal burritos, så lad os suse over opbygningen af billedet og et par fif også:⁠⠀
⁠⠀
Først, så er der lagt et stykke papir mellem spækbræt og burritos for at adskille motivet fra prop’en, da de ellers har samme farve. Det vil betyde, at de kommer til at sjaske lidt sammen for vores øjne, frem for burritoerne får vores fulde opmærksomhed.⁠⠀
⁠⠀
Og det er den, som vi er ude efter. Altså opmærksomheden 🤩 Derfor er billedet er taget en smule nede fra, for at give illusion af mere volume og for at give mere interesse til det ret minimalistisk billede ⠀
⁠⠀
Scroller du ned af i mit feed. Yup, du skal godt nedad 📲 Ned til steak-sandwich vil du se, at den er fotograferet på samme måde; lidt nedefra, for at give volume og styrke i billedet - understrege bunken af herligheden 🥪⁠😋⠀
⁠⠀
⁠Det var tip dag 1 - så er vi bare i gang med med januars #21foodstylingtips 👏 Og hey, hiver du fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede her i januar, så tag mig 😃🥂⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
#burritos #avocadolover #lunchtime #frokosttid #madpakke #tortillawrap #markedsføringstips #selvstændigekvinder #kylling #foodstylingandphotography #madfotografering #madfotograf #foodstylingtips #madinspiration
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework