• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Tex-Mex Night! Barbecue kylling med mangosalsa, hvede-tortillas og guacamole

Ude i verden smager alt bare bedre og derfor er det altid lidt et anti-klimaks at komme hjem igen til de vante kødgryder, især når man har spist godt og blandet i de Berlinske gader.
Well, hvad gør man så? Altså for at undgå at gå helt ned på smagsløgsfronten, efter de har haft en fest og danset løs på tungen de sidste par dage.

Tex-Mex Night!

Nogle vil mene, at det måske lige er at gå til yderligheder, jeg tænker at der ikke er andre muligheder end at overgå turen. Og det gøres selvfølgelig allerbedst med med min yndlingsmad af alle; Tex-mex!
En genial kombi af det mexicanske køkken og det amerikanske, som byder på BBQ og lækkert, frisk tilbehør i en skøn herlighed, gerne skyllet ned med kolde øl og sommervarme.


Arhmen, det kan kun gå for langsomt med at få krudtet op i grillen, hevet kyllingen op af køledisken og få knappet en dåseøl op. Til kyllingen..

Kyllingen jeg har brugt er en pre-barbecued sag fra ROSE, som gav mig en udfordring med at spice den op på fineste vis. Jeg tænker med en øl i rumpen, lidt tid på grillen, en smule røgflis så burde den ikke kunne smage meget bedre.
Well, den er faktisk langtidstilberedt, så du sparer lige 3-4 timer ved grillen, halvfrosne tæer og kan snildt klare Tex-Mex på en hverdagsaften.
Jeg varmede blot kyllingen igennem på grillen ved indirekte varme, gav den noget mere røgsmag med et par håndfulde træflis og haps, så var der barbecue-dylle, som havde den fået 3-4 timer.

BBQ kylling

Tortillas kunne man sagtens købe, der er efterhånden et ret bredt udvalg, men nu er vi jo i gang med at flotte os, så derfor skal de der tortillas jo være hjemmelavede. Hvad ellers?
Og lur om det ikke er ret nemt, at lave dem selv. Plus de er overdrevet lækre, lidt seje og bløde. Glem alt om tørre købe-tortillas – 1 times tid (jojo, de tager en rum tid, men hvad gør man ikke for tex-mex?), så er der hjemmelavede hvede tortillas til hele selskabet, lige til at svøbe om BBQ-kyllingen som slumrer ude på den varme grill.

tex mex opskrift

Hvede-tortillas

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 16 stk

Ingredienser

  • 7 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 30 g smør, i små terninger
  • 3 dl varmt vand

Sådan gør du

  • Bland de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Tilsæt smørret og dernæst vandet lidt af gangen til dejen er fugtig.
  • Ælt dejen 2 minutter ved lav hastighed på en røremaskine eller 3-4 minutter i hånden.
  • Dæk skålen til og lad dejen hæve i 15 minutter.
  • Del dejen i 16 stykker (til små tortillas) eller 8-10 stykker (store tortillas). Rul stykkerne ud til runde, tynde tortillas. De skal rulles meget tyndt ud, da de hæver lidt på panden.
  • Rul alle tortillaerne ud og begynd at bage dem du rullede ud først, så tortillaerne har fået lov at hvile et par minutter før bagning.
  • Varm en pande op og bag dem på en tør pande i ca. 20 sekunder på hver side. Server dem straks eller lad dem afkøle under et fugtigt viskestykke.
  • Genopvarm dem i ovnen med et viskestykke omkring lige før servering.

 

mango salsa

Vi har alle været på tomatsalsaen. Den er god. Men hey, forestil dig lige en sød mango blandet med syrlig lime og stærk chili og så sammen med stærk, sød barbecue kylling. Jessssus! Og halleluja. Med mindre du har sommertomater ude i drivhuset og de driver af solskin, så vælger jeg til hver en tid mangsosalsaen som følgesvend.

mango salsa

Mangosalsa

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid5 minutter
Samlet tid5 minutter
Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 1 stor mango
  • 1 lille rødløg
  • Saft af 1/2 lime
  • 1/2 chili
  • 1/4 tsk salt
  • Friskhakket persille

Sådan gør du

  • Skær mango og rødløgi små terninger. Hak chilien fint,
  • Bland mango, rødløg, chili, lime, salt og friskhakket persille sammen. Smag salaten til.
  • Lad salaten trække 30 minutter i køleskabet. Server den kold.

Og så, mine damer og herrer, Tex-Mex folk! – der er hermed serveret. Kommer du forbi til en tortilla med det hele og kold øl on the side? :)

Hey! Leder du efter kyllingen til din egen Tex-Mex fest, så kan du finde ROSE’s Slow Cooked hele kylling i Superbest, Spar og KIWI.

tex mex opskrift

// Indlægget er lavet i samarbejde med ROSE Poultry

 

Previous Post: « Cannelloni med hytteost, feta og skinke
Next Post: Rabarber Fizz sjus med basilikum »

Reader Interactions

Comments

  1. Em

    Jeg laver mangosalat med frisk koriander i stedet for persille og saltristede solsikke eller græskar kerner i stedet for løg og den er sindsyg god, Kan anbefales.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Em,

      Tak for din kommentar og input til opskriften.

      Lyder lækkert med frisk koriandet og saltristede kerner 😋

      Hav en skøn dag!

  2. Lillian

    Jeg har læst at en øldåse kan afgive et giftstof . Der er en speciel holder hvori der kan hældes øl eller rødvin i. Og så bliver en kylling helt fantastisk hvis lægger den en timestid i saltlage først.

    Svar
  3. Lillian

    Pas på med øldåsen hørt at den ken afgive et giftigt stof

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Det er også helt rigtig at den kan gøre det, men vi har gjort det ret mange gange og er ikke så sarte herhjemme :)

  4. Pernille

    Jesus, jeg gad godt sidde til bords hos dig! :-)
    Det ser jo helt fantastisk lækkert ud… Savle, savle, savle…

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Pernille

      Du er mere end velkommen, jeg dækker op til en til ;)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 17.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Instagram post 2190220744818839262_104938433 December kræver 3 ingredienser; chokolade, fløde og salt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Chokoladetrøfler 😀 I bunkevis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Årets første batch er bakset sammen her til aften ...og umiddelbart så holder de ikke ugen ud 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De er farlig gode, men rockersvært at skjule, du har været på rov i kagedåsen - det fyldte gebis afslører det hele 😄🍫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chocolatetruffles 
#thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kageindspiration #chokoladetrøfler #julemad #julekonfekt
Instagram post 2186583418737752471_104938433 Annonce for @victorinox⁠ Det er ren kræs 😋
Og sidste udkald inden, der går kanel, nelliker og kardemomme i alle de søde sager i december.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toscatærte med sprød mørdej, blød mazarin og knasende nøddekaramel-topping - med et tvist af havsalt 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lidt spark til alt det søde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Arhmen, jeg siger dig, den er farlig – og heftig. Toscakagen kræver en seriøs sød tand 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men har du munden fuld af dem, så springer du bare på (og knapper buksen godt op).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Server med syrlig creme fraiche, skoldhed gløgg og udsigten til de lyskæder, du har brugt 4 timer og 10 frosne finger at få bakset op. ✨🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
På både gavl. Æbletræ og den der grønne buks ved hoveddøren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
December kan bare komme an herhjemme 😉🎄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Nap toscatærten ovre på louiogbearnaisen.dk, find den gode  kniv frem og inviterer de bedste, du kender på toscakage (og blær over oppyntning) ☺️
⁠⠀
Har du fået fikset ude-pyntningen? 😃✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#myvictorinox #baking #thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kage #toscakage #bagværk #kageindspiration #bageglæde #kagetid
Instagram post 2179949212251171810_104938433 Her er en omgang aftensmad, du kan kaste på madplanen for ugen 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den passer sig selv og smager forrygende godt med ris, naanbrød, chutney og sprød salat 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den klassiske kylling i karry er blevet mixet med Butter Chicken og fået et tvist med kokosmælk. Hvor vi helt præcist er på verdenskortet i dag er lidt i det uvisse 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En god blanding af alt det bedste til en nem omgang aftensmad med kylling 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad har du på madplanen i dag? 🙋‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chickendinner #garammasala #chickencurry 
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2177140126186886667_104938433 Sponsoreret. Niks, ingen alt-i-en-pande med kylling, men fuld drøn på efterårssmag 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og får du lige lagt sagerne til rette i Norden Steel panden fra @fiskarsfinland, så ligner det snildt noget som har taget halve dage i køkkenet 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det har det ikke.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
15 minutter ved komfuret.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
20 minutter med en kop kaf' og en tidlig snebold (eller 7) 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så er der serveret - med perlebyg og sprød efterårssalat med fennikel og æble.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kommer til at blæse familien væk om spisebordet med sådan en omgang 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, glem alt om at skulle skrabe koteletternes gode stegeskorpe og rodfrugter af bunden - intet brænder fast i panden her.  Heller ikke mens det hele syder i en brandvarm ovn og du kører snebolde ned 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på din fredagsmiddag .. skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær ovre på louiogbearnaisen.dk 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #onepanmeal #easydinners #aftensmad #30minutemeals #madfotografering #nemaftensmad #healthydinner #easyfood #foodstylist #OnMyTable #food52 #tastingtable ⁠⠀
#foodblogfeed #storyofmytable #fiskarsnorden #fiskars #tastemade #forkyeah #heresmyfood #sundmad #madinspiration #altienpande
Instagram post 2175758239031682161_104938433 Efterårssalat med sprød fennikel, frisk æble og knasende, ristede valnødder vendt i skarp dressing 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #saladideas #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #madinspiration #salat
Instagram post 2174144502185310349_104938433 3 timer på en sjaskvåd mark.
.
På en søndag.
.
Med 3 lag tøj, dobbelt sok og hue helt ned forbi øjenbrynene.
.
Hunde-og sportræning, koordineret grønt outfit og ultrapænt lavt novembersolskin 🙌💛
.
For så at lande dybt i sofaen med skoldhed te, snorkende hundesnude og et (..kæmpe) stykke kanelkage ☺️😀
.
Jojo, 2 dage gammelt, men stadig lige svampet og lige farligt - den bradepande spiser jo ikke sig selv 😅
.
Har du fået bagt farlige godter i weekenden? 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#cake #cinnamoncake #kanelkage #madinspiration #eftermiddagskaffe #madfotografering #sødesager #sweetmagazine #onmytabletoday
Instagram post 2172098700579384442_104938433 sponsoreret. 30 minutters torsdagsmiddag: Bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney - serveret med bulgur og grøn, frisk salat 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt. Hurtig. Og uden den evige pre-dinner kamp 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi har nogle helt klassiske bestik-knive - altså dem, som jeg købte, da jeg flyttede hjemmefra for 11 år siden. Og jep, de er lige så sløve, som de er pæne 👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan et stykke kylling, det skal files 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder, at der er rift om den ene gode kniv herhjemme. Udstrækning, mens bulguren koger og kyllingen steger derudaf.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og så:  3, 2, 1 … Spurt til opvaskemaskinen. Med spidse albuer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hver evig eneste aften 🤪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men det slutter nu. For de her lækre steakknive fra @victorinox ligger og flotter på spisebordet de her dage 🍽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøner igennem om det er kylling, hip plantebøf eller en højtbelagt rejemad.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder altså en hel del det snit 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om det er helt almindelig torsdag, til lørdagsbøffen eller Mortens Aften, som lurer lige om hjørnet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeps, jeg spår ren glæde fra holdet om spisebordet i år, når bordopdækning er med de her steakknivene, som smutter lige gennem andenstegen uden at det igen ender i trævler 😅
⁠⠀
Andesteg får du ikke, men den ultranemme ‘bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney’ finder du lige nu på louiogbearnaisen.dk og i appen 😀👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og steakknivene? Se mere på @victorinox - de findes både med og uden savtakker🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MyVictorinox #foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2169248678913482796_104938433 Nå, god weekend, Louise?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tjoo 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liiidt modvilligt til min første hundeudstilling nogensinde.
3000 hunde samlet i messecenter Herning - og jeg er fuldstændig vild med alt ved det! 😃😄(Undtagen maden - heldigvis var rygsækken fyldt op med dem her ☺️).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men altså:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐩 Bobede pudler, vandkæmmede hønsehunde-skæg og ekstra vamsede Bernere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐕 Skinnede langhårede gravhunde, kridhvide samojeder og et kæmpe overtal af gyldne hentere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐾 Ejere i nypressede suits, pailletter eller jagtcamo. Alt samlet lejre af festivalstole, trimmeborde, (hunde)vogne og seriøst grej. Alt i grej!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Når virkeligheden overgår ens forventninger (jojo..en smule fordomme), så bliver det ikke bedre 😀 Genial oplevelse. Kæmpe High five! 👋🐶
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, kæmpe High five til alle jer, som er sprunget med på Foodstyling Framework de sidste dage 😃🙌
Wauw, jeg er blæst væk over den modtagelse kurset har fået og de meldinger om det, som er tikket ind her over weekenden 💛🙏 Mette skrev: “Har set de første lektioner på kurset i dag og har allerede lært så sindssygt meget nyt. Troede at jeg måske havde lært det meste, men det havde jeg så langt fra. Det her bliver en gamechanger for mine madbilleder. Tusinde, tusinde tak.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad med dig? 👀

Er din madfotografering kørt fast, føler du bare du har nået dit niveau eller trænger du til et spark ny inspiration og modeller - så kom med 😃👉 link i bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dørene til Foodstyling Framework lukker tirsdag ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #foodblogger #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodstylingframework

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere