• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

En madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Sådan opbevarer du grønne asparges

opbevaring - holdbarhed - grønne asparges (1)

I maj og juni er det aspargessæson og den er kort. Alt for kort. Så når de endelig er her, de danske grønne asparges, så skal der købes stort ind og spises løs til den helt store guldmedalje. Desværre holder sådan et bundt asparges ikke sprødheden ret længe, hvis de bare smides ind i grøntsagsskuffen. Men der er råd, for du kan faktisk godt strække holdbarheden til et par uger. 

opbevaring - holdbarhed - grønne asparges (1)

1. Skær 1 cm af bunden af aspargsene.
Du skal ikke knække dem af, som du gør ved tilberedning.

opbevaring - holdbarhed - grønne asparges (1)

2. Hæld koldt vand i et glas og sæt aspargsene i

opbevaring - holdbarhed - grønne asparges (1)

3. Kom en plastikpose løst over glasset, den skal ikke røre aspargsene.

Kom glasset i køleskabet. Husk at skifte vandet.

 

Ekstratip! Samme metode holder persilledusken frisk.

 

Previous Post: « Grillet laks med avocadosalat – nem hverdagsmad med fisk
Next Post: Crostini med asparges og feta »

Reader Interactions

Comments

  1. Annette Larsson

    Kan man gøre det samme med de hvide asparges.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Annette,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du kan godt gøre det samme, men med hvide asparges synes jeg, at det fungerer bedre med et fugtigt viskestykke.

      Prøv det ad :-)

      Hav en dejlig forlænget weekend :-)

  2. Signe

    Det skal huske, rigtig smart. Og også rigtig flotte billeder til indlægget, du er altså virkelig dygtig. Er der mulighed for at booke et kursus hos dig?

    Svar
  3. Kristen

    Tak for tippet !

    Svar
  4. Anne-Marie

    Smart tip. Vi har selv asparges i haven, men det giver jo ikke alverden og de er faktisk bløde dagen efter. Så træls når man prøver at samle lidt sammen.

    Kh.
    Anne-Marie

    Svar
  5. Marianne Holst

    Uhh, glæder mig vildt til aspargessæsonen, for det er første år vi selv kan høste asparges. De første to år har vi bare kigget på de små toppe som voksede sig store.
    Men i år skal der smovses.

    Svar
  6. Fru Kofoeds Køkken

    Nej, hvor smart! Det havde jeg aldrig tænkt på :) Mmm, nu har jeg helt lyst til asparges…

    Svar
  7. Lillian

    Tak for tipset, det vil jeg gøre brug af næste gang jeg køber asparges.

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 13.000 andre

Få nye opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere