Er du snublet over den første håndfuld aprilsnarer i dag? Jeg synes udvalget har været lidt tamt, men dagen er jo heller ikke rigtig kommet i gang endnu, så jeg skal nok falde i med begge ben.
Ahh, især når hovedet allerede er gået på påskeferie. Jeg skal lige have bundet sløjfe på en bunke ting på skrivebordet, et par ærinder inde i heksekedlen, Aarhus midtby i ferietid, og et møde.
Men så er der også sat en fed streg under dagen og ferien kan begynde. Og da det jo er en slags “fredag”, eller det har vi bestemt herhjemme, så skal den have fuld gas god mad, afslapning og snolder. Egentlig burde jeg jo faktisk bage fredagskage, meeeen jeg ved ikke lige hvor den skal presses ind. Den skal jeg lige overveje.
Nå. Men efter feriestart begynder påskefrokoster og middage. Har du ikke helt bestemt dig for menuen, så kommer her 4 bud på en god påskemiddag.
Mit bud på påskefrokosten smed jeg i mit nyhedsbrev i går, så den er klaret. Men påskemiddag, den er altid lidt svær. Og afhænger helt af hvem som kommer til bords; så her er både den moderne, den klassiske, den tøsede, og den hippe påskemiddag. Noget for ethvert middagsselskab.
Mit valg? Jeg ville uden tvivl hoppe på den moderne, som har samlet al guf for mine smagsløg; asparges, lam, kaffe. Det bliver ikke meget bedre i min verden :) Okay, det gør det faktisk, for tarteletter er min påskefavorit nummer et! Men den hører påskefrokosten til og der har jeg bestemt tænkt mig at spise et lille års forbrug. Mindst ;)
Well, ikke mere påskesnak. Jeg kigger ind med en helt almindelig hverdagsret en af dagene. Og en udspilet mave..
Den moderne
Forret
Hovedret
Lammekølle med feta og krydderurter
Dessert
Den klassiske
Forret
Hovedret
Lammeculotte med hvidløg og rosmarin
Dessert
Den tøsede
Snack
Hovedret
Lakseburger med rejer og dildcreme
Dessert
Yoghurtis med rabarber og chokolade
Den hippe
Forret
Hovedret
Svinekam med fennikel og rosmarin
Dessert
Skriv en kommentar: