• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

En madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

8 klassiske fejl når du bager cookies

Bag de perfekte cookies

I februar har min opskrift på chocolate chip cookies været det andet mest besøgte indlæg på bloggen – kun overgået af kanelsnegle, som vist aldrig nogensinde bliver slået af pinden herinde. I 14 måneder har den opskrift ligget nummer 1 og den er velbesøgt. Hold op, der bliver bagt nogle kanelsnegle ude bag skærmene ;)

Men cookies. Det er en helt videnskab i sig selv at bage cookies. Og spise dem også, for tekstur og smag er noget som kan skille vandene. Min præference er chewy, gerne lidt underbagte. De må for alt i verden ikke være sprøde – end ikke i kanten. Og så skal gerne være chokolade, kakao eller nødder indblandet.

Well, hvordan laver man så de perfekte cookies?

1. Pisk nu det smør og sukker!

Det kan godt være du tænker, at nu er det da samlet. Nope! Pisk, pisk, pisk, så undgår du de kedelige tørre cookies. Og ja, vi taler fuld fart på piskning i 5 minutter. Jeg foreslår du dropper piskeriset og finder noget elektrisk..

2. Men bliv ikke ved..

Når melet er kommet i, så skal der kun piskes til det er samlet. Vi taler 15 sek. Måske 30 sek. Hygge-pisker du bare derudaf er du sikker på bastante cookies.

3. Der kan lige være en enkelt mere..

Medmindre du har en industriel bageplade, så læg hellere en cookie mindre på pladen end du tror. De flyder ud. Og det går galt, når de begynder at flyde sammen. Helt galt. Jeg taler af erfaring..

..Få resten af guiden her: 8 klassiske fejl, når vi bager cookies  – og selvfølgelig en guide til, hvordan du undgår dem. Men pas på, du kommer til at leve af cookies ;)

Previous Post: « De bedste kogebøger
Next Post: Nudel-burger med asiatisk bøf og spicy tomatchutney »

Reader Interactions

Comments

  1. Henriette

    Jeg kan ikke få tips og tricks frem. Når jeg trykker på linket (begge røde kasser) så er der bare en blank side?? Øv
    Men du har mange opskrifter på lækre cookies Tak – også for mange andre opskrifter /idéer.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Henritte

      Det får jeg lige tjekket op på – tak for updaten :)

  2. Jenny

    Jeg vil tilføje, lad dejen hvile mindst et døgn før du bager.
    Og læs Christina Tosi s momofuku milkbar, hun har de bedste cookies

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Jenny

      Nogle deje synes jeg er bedst når de hviler, andre giver det ikke rigtig mening med – så det er lidt op til den enkelte cookies opskrift efter min mening.

  3. Yngvild

    Godt forklaret! Kan ikke gå fejl med cookiesbakingen med denne oppskrift!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Dejligt, du kunne bruge guiden :)

  4. Christine

    Får helt lyst til at lave cookies! :D

    // Christine // sephei.dk

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Samme her – det var ren tortur at skrive den indlæg ;)

  5. Karla F.

    Geniale tips, tak!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak, godt de kunne bruges :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 13.000 andre

Få nye opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework

G R A T I S   G U I D E

Få hemmelighederne til perfekte cookies - hver gang!

x
Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere