• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Nyt køkken – min oplevelse og erfaring

nyt køkken

Bedre sent end aldrig. Som man siger. Det er efterhånden et halvt års tid siden jeg fik nyt køkken. Koldt og klinisk, tangerende til det laboratoriske. Jeg har flere gange luftet projektet her på bloggen, smidt mine kvaler ud og trukket Jer gennem sølet sammen med mig. For det blev en strid omgang og jeg har meget lidt pænt at tilføje.

Men køkkenet. Det er her i en lind billedstrøm gennem indlægget.

nyt køkken invita

Drømmekøkken? Nej, vi var under striks budget fra boligforeningens side. Og en væltet væg, for en smule mere luft, den gik heller ikke. Så det kræver vist et huskøb, at kunne få alt hvad man ønsker sig ;)
Nuvel, det brune køkken (inklusiv mistænkelig lugt) og blomstret bordplade kom jeg da heldigvis af med og fik splinternyt – ubrugt – køkken i lejebolig. Okay, et nyt gulv og hårde hvidevarer i stål havde været lækkert oveni, nu vi var igang :) Men jeg klager ikke.

GAMMEL 2

Det gamle køkken

Kun over køkkenfirmaer og håndværkere.

Vi var allerførst ude i en Ikea-version, hvor vi kunne få langt mere for pengene. Desværre er der en uendelig liste af krav fra boligforeningens side, når et nyt køkken skal vælges. Og valgte vi et Ikea, så kom vi til at hænge på ansvaret. Set i bakspejlet, så skulle vi have nuppet den løsning.

nyt køkken invita

På roadtrip rundt til diverse køkkenfirmaer, drikke kedelig kaffe og snakke med over-energiske sælgere. Det var… Ja, på ingen måde opløftende.
Well, vi endte med at vælge Invita. Og til dig, som overvejer det. Overvej det igen!

Der blev forhandlet lidt om køkkenet, da de meget gerne ville ind og lege med boligforeningen, som står for at skulle skifte en del køkkener ud. Det gav mig en stål bordplade, som var en deal-breaker for mig, samt en god dyb vask oveni.

nyt køkken invita

Vi blev lovet, at det tog en uges tid at skifte vores køkken. Fra at de hev det gamle ned og til det nye stod fiks og færdig.

Det tog 6 uger! Inklusiv manglende kommunikation.

Der var mål, som var taget forkert, håndværkere som var klamphuggere (aldrig har jeg set håndværk blevet lavet så sjusket), materialer i restordre, ting som ikke blev lavet som lovet og egentlig bare helt ualmindelig mange fejl gennem processen. Det krævede så mange frustrationer, telefonopkald og energi.

nyt køkken invita

Her 6 måneder efter?

Overordnet står køkkenet der og jeg er glad for det. Havde det været mit “eget” køkken, så havde det været en anden sag. Flere af materialerne er simpelthen ikke gode nok og begynder allerede at blive slidte. Finish er bare ikke i orden og skulle jeg leve 10 år med det, så havde Invita skulle lave det om.

nyt køkken invita

Det har jeg lært?

Egentlig er jeg ret glad for, at have været igennem et køkken-køb og fået erfaringene. Når det engang bliver et huskøb, så er vi slet ikke i tvivl om at vi snupper et Ikea-køkken til elementerne og selv indkøber de andre ting lidt lækre. Selv sætter køkkenet op. Selv hyrer fagmænd. Selv leder projektet.
Jeg har intet til overs for køkkenfirmaer, service og kontrakter efter den her oplevelse og er kun blevet endnu mere kynisk, end jeg var i forvejen, overfor danske firmaer. Desværre.

Har I fået nyt køkken gennem køkkenfirma eller selv sat det op? Hvad er Jeres oplevelse og erfaringer?

 

Previous Post: « Guinness Chocolate Cake
Next Post: Risotto med rødbede, fennikel og peberrod »

Reader Interactions

Comments

  1. Martin Kristensen

    Tak for en god blog. Det stemmer fuldstændig overens med mine erfaringer, og jeg har da alligevel haft 4 villaer, hvoraf de 2 var nybygninger. Det er til hver en tid bedst selv at lede projektet, hvad enten det er hus eller køkken. Jeg ville heller ikke få et firma til at sætte køkken op, eller købe et typehus. Du køber simpelthen katten i sækken, og regningerne finder altid vej til dig.

    Svar
  2. Jeanette

    Kære louisogbearnaisen😊 hold nu op,jeg har helt glemt at se hvornår dit indlæg er fra,men det greb mig lige om hjertet…Jeg siger tak for at du deler,at jeg kan desværre kun i alt for høj grad kan relaterer til dine frustrationer😡

    Jeg bor i Kerteminde,boligforeningen Grønløkken og er netop nu ved at få opsat nyt køkken…
    Jesus Christ…. manglende information,manglende kommunikation,sjusk og makværk. Håndværkere som møder om eftermiddagen,mange dage hvor der overhovedet slet ikke kommer nogen håndværker…
    Jeg er klar over,at jeg nu er udråbt til kværulant og brokkerøv,men jeg er hamrende ligeglad og jeg er træt. Som jeg har skrevet til dem,fortryder jeg min beslutning… og som jeg også,har sagt til dem som står for projektet,tror jeg simpelthen ikke på,at private,altså husejere får samme respektløse og lige glade behandling..,men de er simpelthen stoppet med at svarer mig. Tror at de er mega trætte af mig.

    Svar
    • Loui

      Ja, det er en hård omgang at komme igennem og så frustrerende😖…håber det ordner sig altsammen!

  3. Laurits

    Vi sidder i et ikea køkken i det hus vil er flyttet ind i og der er jo fordele og ulemper.
    Et af højskabene begyndte selv at trille op (åbne) når ca 50% af pladsen var brugt. Da vi så spurgte i IKEA om de havde nogle lignende rulle beslag fik vi svar med vi bare skulle købe nyt køkken i stedet. De har ikke den type beslag mere og tvinger os med nogle år gammelt køkken til ikke at lappe dele når de går i stykker i håb om at vi så bare køber nyt i stedet.
    Vi skal nok have lågerne lakeret snart for at friske det lidt op. Der får vi dem sprøjte malet af en professionel så det spiller og så lever vi nok videre et par år med lidt opdateret ikea køkken.

    Svar
  4. Ditte

    Vi satte et nyt Ikea køkken op i vores hus for ca 2 år siden. Processen var rigtig fin – vi fik god hjælp af medarbejderne i Ikeas køkkenafdeling til at tegne og sikre at vi fik alle de rigtige dimser med og næsten alt var med i første omgang (tror vi var derude en enkelt ekstra gang for at hente små dimser som manglede). Vi fik en lokal tømrer til at sætte det op og det gik rigtig fint og kostede det samme som hvis en af Ikeas håndværkere havde sat det op. Vi samlede det selv hvilket tog et par dage og det tog tømreren en dag eller to at sætte det op. Prismæssigt kostede det under det halve (omkring 20.000 kr for alle elementerne plus emhætte) af lignende løsninger hos Kvik, Designa, Invita osv.
    MEN – nu, 2 år efter, er lågerne på det overskab som skjuler vore emhætte begyndt at skalle af. Vi har kørt en reklamationssag, men Ikea har afvist den med henvisning til at det er varmeskader?! Jeg tænker umiddelbart at lågerne på et skab beregnet til en indbygget emhætte som per definition hænger over kogepladen hvor man laver mad, bør kunne tåle en smule varme og fugt? Men det mener Ikea altså ikke, så nu må vi enten leve med grimme afskallede låger eller købe et par nye låger, som så kommer til at skalle af igen inden for 1-2 år. ØV. Vi havde ellers hørt meget godt om både Ikeas kvalitet og deres kundeservice, det passede bare desværre ikke i vores tilfælde.

    Svar
  5. Nina | www.vangelyst.dk

    Vi satte selv et Ikea køkken i sommerhuset for et par år siden – det fungerer super godt. Vi havde købt lidt for meget men det kunne sagtens byttes selvom pakkerne havde været åbnet. Efterfølgende har vi haft en fejl på en enkelt låge der ikke kunne tåle varmen ved ovnen, men den byttede de uden problemer.

    Det var et super godt fælles projekt – jeg samlede alle skabe og skuffer og min mand satte det op :-)

    Vi skal snart have nyt køkken op her hjemme og der tror jeg også vi vælger Ikea…

    Knus Nina

    Svar
  6. Mie

    Jeg har fået nyt køkken 2 gange og beklager at måtte sige det var (næsten) det samme rod begge gange med to forskellige firmaer. Begge gange lod vi køkkenfirmaet måle op, så leverancen var deres ansvar. Håndværkerne hyrede vi selv, på trods af at flere har sagt at køkkenfirmaer er mere villige til at løse problemer, hvis de selv hænger på den ekstra håndværkerregning. Men når først køkkenet er betalt og leveret, er min erfaring at man kan hoppe og springe alt hvad man vil, uden den store effekt. Få så meget på skrift som muligt og læg ellers en buffer ind i budgettet, så du bare kan købe det der mangler af dippedutter eller betale for den rigtige farve sokkel eller hvad der måtte være af uoverensstemmelser, så du kan komme i mål.
    Mine tegninger har i begge tilfælde fungeret rigtig godt, og når først køkkenet var sat op, er jeg glad for det. Man glemmer hurtigt den strenge proces, bare rolig.

    Svar
  7. Ulrika

    Hej!
    Da vi byggede hus selv for 7 år siden købte vi Ikea elementer , men købte en lækker tyk asketræs brodplads andet steds. Det fungerer stadig fint! Jeg vil til en hver tid selv “håndplukke” mit køkken. Min mand kunne selv sætte det op, men ellers kan man jo hyre en selvstændig tømrer ind til opgaven. Synes du har fået et fint køkken på trods af alt. Og heldigvis er det jo ikke dit eget. Nu har du fået nogle gode erfaringer med til når i selv skal ud og investere i hus og køkken!
    Mvh Ulrika

    Svar
  8. Marina

    Spændene (og lidt trist) at læse om. Jeg drømmer om engang at få lov at lave et køkken, men manden stejler når han ser priserne på de køkner jeg ønsker mig og det gør jeg vel egentligt også selv, for jeg vil meget hellere rejse for pengene. På den anden side gider jeg ikke skifte vores nuværende knap så kønne køkken ud med noget der kun er pænt i fem måneder og jeg kan bare se på de der laminatkøkner at de ikke ville holde til vores brug ret længe. Måske lykkes det en dag at overtale min mand til at vi kan male det køkken vi har.

    Engang lavede vi faktisk et bryggers med ting fra Ikea. Det var et kæmpe bøvl men billigt. Hvor godt det holdt ved jeg ikke for vi flyttede 6 måneder senere…

    Svar
  9. Ann

    Vi har fået nyt køkken og valgte Ikea. Selve køkkenet er fint og jeg er glad for det, men det er en jungle og man har selv ansvaret for ALT.
    Vi bestilte fx selvluk på alle skabe/skuffer men der manglede 4 til en værdi af 160 kr og det var vores fejl da vi ikke kunne bevise at vi havde sagt på alle.
    Tror vi var i Ikea næsten 20 gange.
    Når det er sagt er jeg blevet klogere og ville gøre det igen, da et lignende køkken ville have kostet lidt mere end det dobbelte.

    Svar
  10. Stine B

    Jeg er også på ikea køkken, når mit køkken engang skal have en overhaling (ville ønske det var nu, men køkkenet er desværre pænt nok og fra 2007 – og så tror jeg kun vi bliver boende et par år endnu, så det nye køkken må blive i næste hus ).. Men men men.. Vil kun bruge Ikeas indmad og så købe låger og bordplader fra enten andshufl eller reform – begge virksomheder der har specialiseret sig i låger og bordplader til ikea køkkener. Reform er toplækre snedkerlåger – kender dog ikke priser – andshufl er prismæssigt til at være med på

    Svar
  11. Libbie Melchart

    HELDIGVIS er min mand håndværker (murer) og heldigvis er hans bror tømrer så vi klarede selv den del, både mht bestilling og opsætning hvilket blev gjort på no-time…

    Svar
  12. Anne-Marie

    Vi har selv sat et Aubokøkken op og målt op. Vi havde et hjørneskab i restordre i 4 uger og det var først da det andet blev leveret, vi fik besked om det. Så det kom til at tage et par måneder med nødkøkken i bryggerset. Jeg tænker også vi vælger IKEA, hvis der kommer en anden gang. Mine svigerforældre har købt et fra IKEA, og det står rigtig fint endnu. Vores derimod har gulnede foliefronter på flere, men sjovt nok ikke på alle. Folien har også løsnet sig og over ovnen, er det helt deformt. Skufferne uden dæmpning fungerer bedst, de andre spildte hurtigt olie og så virkede de ikke mere. Men det er da godt du har erfaring til når i flytter i hus.

    Kh.
    Anne-Marie

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀 Find det h Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀

Find det hele eller halve blomkålshoved nede i grøntsagsskuffen. 

Skær ud i skiver. 

Ind i ovnen. 

Bag 25 minutter. 

Top med grøn pesto og pinjekerner. 

(..saltede mandler er også et hit, hvis du ikke lige her pinjekerner på lager og hey, det samme er et gavmildt drys revet ost på toppen inden bagning 😋)

Og du har lækre, nemme (og top hippe) blomkålssteaks, der dur til det meste 😃🙌

#blomkål #tilbehør #nemaftensmad #vegetarianrecipes #vegetarmad #sundmad #madfotograf #madinspiration #söndagsmiddag #madfotografering #cauliflowerrecipes #cauliflowersteak #madspild #buzzfeedfood #onmytabletoday #foodblogfeed #foodstylingandphotography
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework