• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Kogte jomfruhummerhaler med hjemmelavet mayo

kogte jomfruhummerhaler (1)Selvom bloggen ikke er spækket med fisk, så ryger der en del på middagsbordet herhjemme. Jeg er ikke kræsen med fisk i de danske farvande – det eneste, som vist aldrig har været en fryd for min gane er stegte sild i lage. Og torskerogns-bukser.  Resten ryger lige ned i løgnhalsen med velbehag.

kogte jomfruhummerhaler (1)

Her i weekenden stod den på lidt ekstra mundgodt i fiske-genren. Da jeg var hjemme, for snart længe siden, stak min Fatter mig en lækker køletaske med alt godt fra havet. Lidt af hvert. Heriblandt hummerhaler. Og med den opfordring, at der virkelig burde være mere fisk på bloggen!

BONUS: Kom opskriften på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

Skal vi bare sige, det ikke er første gang, han har proklameret det. Nuvel, så må man jo lave en deal, for god fisk i Århus er ikke til at betale.
Dealen? Den var pænt god den her gang. Sådan nogle jomfruhummerhaler er det rene slik.

kogte jomfruhummerhaler (1)

Skal vi bare sige, at jeg fik en god sæk af dem. Så udover den helt enkle, kogte udgave, har jeg lidt flere opskrifter i baghånden. Både en pasta-sag og en “fast-food”-godte. Det har i den grad været en weekend som er gået helt i fisk..

Well, det kan vel ikke rigtig kaldes for en opskrift det her. Mere en guide til, at koge jomfruhummerhaler uden hive al livskraft ud af dem.
Jeg har en fornemmelse af, at det der med tilberedning af fisk virkelig får folk til Google. Det sidder ikke på rygraden mere. En skam, for godt nok er fisk rent guf for kroppen. Men endnu bedre, så smager det fuldstændig formidabelt og kan smildt betegnes som fastfood. Det er hurtig madlavning, så det batter, at tilberede fisk.

BONUS: Kom opskriften på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

De her inklusiv. Det som stjal mest af tiden var vist mayo’en. Selvfølgelig en hjemmelavet udgave, man prøver vel at være lidt sej ;) Meeen hold nu mavle, mormorarmen havde krise i piskeriet og et øjeblik var glasset med mayo i køleskabet lige ved at hoppe ud i skålen.

Men tidsrøvere. Også selvfølgelig at sidde ved spisebordet. Kold hvidvin i glasset og lunt brød. En hel skålfuld jomfruhummerhaler, som man selv skal pille. Hive det gode ud. Nogle vil betegne det som gratværk. Jeg er mere på livskvalitet, det gode måltid, som betegnelse. Det er lige lukt tilbage til gode sommerdage på en kold januar lørdag.

Så skal vi aftale der kommer mere fisk på bloggen? Og på spisebordet i år?

Jeg er på.

Pssst…..husk at gemme skallerne til, at koge en skøøn bisque.

kogte jomfruhummerhaler (1)

Kogte jomfruhummerhaler

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid5 minutter
Samlet tid5 minutter

Ingredienser

  • 1 kg jomfruhummerhaler
  • 5 liter vand
  • 3 spsk salt
  • 1 stort bundt dild

Mayonnaise

  • 2 æggeblommer
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk sennepspulver
  • 1 spsk hvidvin
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 3 dl olie
  • peber
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Kom vand i en stor gryde.
  • Bring vandet i kog og tilsæt salt og dild. Lad det koge et par minutter.
  • Tilsæt jomfruhummerhaler.
  • Når vandet koger igen og jomfruhummerhalerne kommer op til overfladen er de færdige.
  • Ca. 4,5 minutter. (varierer efter størrelse)
  • Tag en hummerhale fra, pil den. Er den fast og nem at pille, er den færdig.
  • Hæld vandet fra, skyl med rigeligt koldt vand og server.

Mayonnaise

  • Pisk æggeblommer og salt sammen.
  • Bland sennepspulver i.
  • Pisk olien i, i en tynd stråle til mayoen er tyk og cremet.
  • Rør hvidvin, eddike, citron og peber i
  • Smag til.

Noter

Server med brød, citron, mayo, aioli, kryddersmør og evt. en dildsalat
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

Previous Post: « Food Trends 2015
Next Post: Boston Baked Beans »

Reader Interactions

Comments

  1. Amalie

    Okay mums. Nu har vi lige lavet lidt “soul searching” og prøvet igen 😂 Dog med chili rapsolie, da vi simpelhen ikke havde mere af det andet tilbage !
    Så nu har vi sgu lavet chili mayo – vi er meget imponerede 😱
    Vi hældte olien i så langsomt/tyndt som overhovedet muligt, og uden at være for kæphøj, var det jo næsten nemt, med det lækre resultat her i min mormors sommerhus og en dårlig elpisker 😍
    Meget glad over nu at kunne lave mayo.

    Kh Amalie

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Dejligt at høre at det lykkedes og så endda i en chili mayo version – uhm :-)

      Ja, at lave mayo kan være lidt tricky. Du kan prøve at tilsætte 2 spsk kogende vand, hvis du oplever det igen og så sørge for, at alle ingredienser har samme temperatur til mayo’en, inden du starter.

      Hav en forrygende dag!

  2. Amalie

    Hejsa :-)
    Jeg fulgte opskriften på mayo præcist som beskrevet.
    Efter at have pisket i 7-9 minutter, er det stadig så tyndt som hvis jeg bare stod med en skål olie.
    Hvad tænker du, man kan gøre, der måske ikke er med i din beskrivelse?
    Kh Amalie

    Svar
  3. John buchhave

    Hej. Vi har i masser af år købt både friske og frosne hummerhaler som vi så har kogt på samme måde som du beskriver her. Mums, altid vellykket. Men, der er gået et par år siden sidst så måske har vi glemt noget, de sidste par gange har de været umulige at pille og kødet er meget løst så de skilles helt af og efterfølgende tarvelig i smagen. Har du et godt forslag på fejlen. Venlig hilsen. John

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej John,

      Jeg har oplevet det, hvis de har været frosset for længe, så synes jeg nemlig godt, at de kan blive meget løse i kødet og svære at arbejde med. Men ellers, så ved jeg det ikke. Det kunne også lyde som om, de ikke har været helt friske, hvis de også er tarvelige i smagen.

      Håber det kan hjælpe dig lidt på vej 😀

  4. Joan Franch

    Hej Louise
    Skal halerne være optøet, inden man koger dem ?
    Er det nemmest at fjerne tarmen før eller efter kogning ?
    Mvh.

    Joan

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Joan,

      Lad dem tø op først (tag dem op dagen før og lad dem tø op i køleskabet natten over).

      Du kan klippe dem op og fjerne tarmen inden kogning, eller du kan lade den sidde, og så først fjerne den efter kogning.

      God fornøjelse!

    • Emma Glæsel

      Er det optøede eller friske jomfruhummere du lægger i vandet?

    • Louiogbearnaisen

      Hej Emma,

      Har du mulighed for at få fingrene i friske jomfruhummerhaler, så er det klart dem du skal bruge.

      Ellers er frosne også et udemærket alternativ – Lad dem tø op først (tag dem op dagen før og lad dem tø op i køleskabet natten over).

      God fornøjelse!

  5. Tina Krøgh

    Er lidt forvirret ift. eventuel rensning af hummerhaler. Ud over at skylle dem, så de så renses for tamme (røve dem) eller lader man bare den sidde ?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tina,

      Ja, klip dem op og fjern tarme. Du kan også lade dem sidde, så de først fjernes efter kogning.

      Sig til hvis du har flere spørgsmål :-)

      Hav en skøn dag!

  6. Kristoffer

    Hejsa Loui. Hvad sker der vis man koger dem for meget? Bliver de bløde eller faste?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Kristoffer

      De blive sådan lidt faste, gummi-agtige og træls at spise ;-)

  7. Annette

    Hej,
    Vi er på ferie i Hirtshals.
    Vi købt lige et Kilo jomfruhummerhaler :-)
    Nu skal vi koge dem, og jeg vist ikke hvordan.
    Men nu har jeg funde den fine recept.
    I morgen skal vi køre hjem til tyskland.
    Mange hilsen og tusend tak for din hjelp.
    Annette

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Annette,

      Tak for din kommentar og de fine ord – hvor er det dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften :-)

      Hav en fantastisk dag og jeg håber, at I havde en god tur hjem til Tyskland :-)

  8. Tina

    Kan man tilberede hummerhalerne som store rejer – evt stegt på panden med chili og hvidløg?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Tina

      Ja, det kan du sagtens – eller i ovnen, det er også ret lækkert :)

  9. Anne-Marie

    Toplækkert, eneste problem er, at det er så dyrt, at det nærmest ikke er til at komme til.
    Prøv friskstegte sild uden lage. Det er sommerstemning i et bedre prisleje.
    Vildt flotte billeder!

    Kh.
    Anne-Marie

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anne-Marie

      Tak :) Jaa, eller uden for storbyerne (her Nordjylland) koster 1 kg omtrent det samme som to gode bøffer. Og der er rigeligt mad til 2 til et hovedmåltid.
      Uhh, sild har jeg det svært med, så heller små friskstegte markrel på panden – eller endnu bedre på grillen :)

  10. Maria K.

    Hej Louise

    Så lækkert! Udgiver du ikke snart en bog? Jeg vil elske at læse den med dine velskrevne ord og fantastiske billeder. Krydser fingre for at der snart kommer en.

    Mvh. Maria

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Maria

      Tusinde tak og for al din ros :) Der er desværre ikke lige faldet en bogkontrakt ned i min turban, men måske engang :)

  11. Mia Hermansen

    Så stilet! Er du uddannet fotograf?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Mia

      Tusinde tak :) Nej, selvlært – selvom jeg ret godt gad at være uddannet :)

  12. Anna

    Hold nu kæft, nogle vilde billeder. Har helt lyst til at printe dem ud og hænge op i mit køkken.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anna

      Tusinde tak, hvor er du sød :)

  13. Thomas

    Hey.
    Det er nok nogle af de smukkeste billeder, jeg har set længe. Smukt smukt smukt.

    Og så er jomfruhummere bare min ultimative favorit. Næsten hellere jomfruversionen end den store.

    Thomas

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Thomas

      Tusinde tak :) Arhmen, er helt på jomfru-version fremfor de store – smag, konsistens er bare finere ….og tilberedningen nemmere ;)

  14. Anna Dietz

    Ja, hvem der bare lige havde adgang (og råd) til et kg hummerhaler.. Og evnerne til at lave mayo’en uden den skiller.. Max misundelig, og du får det til at lyde så let og se så lækket ud!!!..

    Giv evt et lille fif til hvor man opdriver hummerhaler i Aalborg? Hvis man en dag skulle samle sig mod nok til at kaste sig ud i at fremtrylle lækkerierne :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anna

      Ja, det total luksus, at kunne guffe sådan en tallerken :) Mayo’en – min bedste trick er at droppe “olie i en tynd stråle” de første gange og i stedet bruge en te-ske til at tilsætte. Det vigtigste er faktisk bare, at olie ikke bliver tilsat for hurtigt og især i starten, hvor ægget lige skal binde fedtet. Og så varierer det lidt, hvor meget olie æggeblommer kan binde. Så hvis den skiller når du er færdig, så er der for meget olie i. Tilsæt evt. lidt koldt vand eller lidt ekstra af en æggeblomme. Håber det kan hjælpe lidt :)
      Er desværre ikke så kendt med gode fiskesteder i Aalborg – du må på jagt!

  15. Nicoline

    Man kan da ikke andet end at komme i sommerstemning med sådan et fint indlæg.
    Det må være et mål at få mere fisk på bordet herhjemme. Ser frem til mere fisk på bloggen :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak :) Når sommeren ikke vil komme til en, må man snyde sig lidt til den – manglende dog lige at kunne sidde på terrassen ;)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework