• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Kogte jomfruhummerhaler med hjemmelavet mayo

kogte jomfruhummerhaler (1)Selvom bloggen ikke er spækket med fisk, så ryger der en del på middagsbordet herhjemme. Jeg er ikke kræsen med fisk i de danske farvande – det eneste, som vist aldrig har været en fryd for min gane er stegte sild i lage. Og torskerogns-bukser.  Resten ryger lige ned i løgnhalsen med velbehag.

kogte jomfruhummerhaler (1)

Her i weekenden stod den på lidt ekstra mundgodt i fiske-genren. Da jeg var hjemme, for snart længe siden, stak min Fatter mig en lækker køletaske med alt godt fra havet. Lidt af hvert. Heriblandt hummerhaler. Og med den opfordring, at der virkelig burde være mere fisk på bloggen!

BONUS: Kom opskriften på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

Skal vi bare sige, det ikke er første gang, han har proklameret det. Nuvel, så må man jo lave en deal, for god fisk i Århus er ikke til at betale.
Dealen? Den var pænt god den her gang. Sådan nogle jomfruhummerhaler er det rene slik.

kogte jomfruhummerhaler (1)

Skal vi bare sige, at jeg fik en god sæk af dem. Så udover den helt enkle, kogte udgave, har jeg lidt flere opskrifter i baghånden. Både en pasta-sag og en “fast-food”-godte. Det har i den grad været en weekend som er gået helt i fisk..

Well, det kan vel ikke rigtig kaldes for en opskrift det her. Mere en guide til, at koge jomfruhummerhaler uden hive al livskraft ud af dem.
Jeg har en fornemmelse af, at det der med tilberedning af fisk virkelig får folk til Google. Det sidder ikke på rygraden mere. En skam, for godt nok er fisk rent guf for kroppen. Men endnu bedre, så smager det fuldstændig formidabelt og kan smildt betegnes som fastfood. Det er hurtig madlavning, så det batter, at tilberede fisk.

BONUS: Kom opskriften på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

De her inklusiv. Det som stjal mest af tiden var vist mayo’en. Selvfølgelig en hjemmelavet udgave, man prøver vel at være lidt sej ;) Meeen hold nu mavle, mormorarmen havde krise i piskeriet og et øjeblik var glasset med mayo i køleskabet lige ved at hoppe ud i skålen.

Men tidsrøvere. Også selvfølgelig at sidde ved spisebordet. Kold hvidvin i glasset og lunt brød. En hel skålfuld jomfruhummerhaler, som man selv skal pille. Hive det gode ud. Nogle vil betegne det som gratværk. Jeg er mere på livskvalitet, det gode måltid, som betegnelse. Det er lige lukt tilbage til gode sommerdage på en kold januar lørdag.

Så skal vi aftale der kommer mere fisk på bloggen? Og på spisebordet i år?

Jeg er på.

Pssst…..husk at gemme skallerne til, at koge en skøøn bisque.

kogte jomfruhummerhaler (1)

Kogte jomfruhummerhaler

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid5 minutter
Samlet tid5 minutter

Ingredienser

  • 1 kg jomfruhummerhaler
  • 5 liter vand
  • 3 spsk salt
  • 1 stort bundt dild

Mayonnaise

  • 2 æggeblommer
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk sennepspulver
  • 1 spsk hvidvin
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 3 dl olie
  • peber
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Kom vand i en stor gryde.
  • Bring vandet i kog og tilsæt salt og dild. Lad det koge et par minutter.
  • Tilsæt jomfruhummerhaler.
  • Når vandet koger igen og jomfruhummerhalerne kommer op til overfladen er de færdige.
  • Ca. 4,5 minutter. (varierer efter størrelse)
  • Tag en hummerhale fra, pil den. Er den fast og nem at pille, er den færdig.
  • Hæld vandet fra, skyl med rigeligt koldt vand og server.

Mayonnaise

  • Pisk æggeblommer og salt sammen.
  • Bland sennepspulver i.
  • Pisk olien i, i en tynd stråle til mayoen er tyk og cremet.
  • Rør hvidvin, eddike, citron og peber i
  • Smag til.

Noter

Server med brød, citron, mayo, aioli, kryddersmør og evt. en dildsalat
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

Previous Post: « Food Trends 2015
Next Post: Boston Baked Beans »

Reader Interactions

Comments

  1. Karin Axelsen

    Glæder mig til jomfruhummerhalerne.

    Her blot en lille bemærkning: Den nemmeste mayonnaise, jeg har lavet, kommer her.

    2 dl olie (ikke olivenolie)
    1 helt æg
    Lidt salt
    List citronsaft
    Hele molevitten stavblendes nogle få minutter, og vupti har man den skønneste hjemmelavede mayonnaise. Det kan ikke være nemmere.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Karin,

      Tak for dit tip til at lave en nem mayo 😊🙏

      Hav en skøn dag!

  2. Amalie

    Okay mums. Nu har vi lige lavet lidt “soul searching” og prøvet igen 😂 Dog med chili rapsolie, da vi simpelhen ikke havde mere af det andet tilbage !
    Så nu har vi sgu lavet chili mayo – vi er meget imponerede 😱
    Vi hældte olien i så langsomt/tyndt som overhovedet muligt, og uden at være for kæphøj, var det jo næsten nemt, med det lækre resultat her i min mormors sommerhus og en dårlig elpisker 😍
    Meget glad over nu at kunne lave mayo.

    Kh Amalie

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Dejligt at høre at det lykkedes og så endda i en chili mayo version – uhm :-)

      Ja, at lave mayo kan være lidt tricky. Du kan prøve at tilsætte 2 spsk kogende vand, hvis du oplever det igen og så sørge for, at alle ingredienser har samme temperatur til mayo’en, inden du starter.

      Hav en forrygende dag!

  3. Amalie

    Hejsa :-)
    Jeg fulgte opskriften på mayo præcist som beskrevet.
    Efter at have pisket i 7-9 minutter, er det stadig så tyndt som hvis jeg bare stod med en skål olie.
    Hvad tænker du, man kan gøre, der måske ikke er med i din beskrivelse?
    Kh Amalie

    Svar
  4. John buchhave

    Hej. Vi har i masser af år købt både friske og frosne hummerhaler som vi så har kogt på samme måde som du beskriver her. Mums, altid vellykket. Men, der er gået et par år siden sidst så måske har vi glemt noget, de sidste par gange har de været umulige at pille og kødet er meget løst så de skilles helt af og efterfølgende tarvelig i smagen. Har du et godt forslag på fejlen. Venlig hilsen. John

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej John,

      Jeg har oplevet det, hvis de har været frosset for længe, så synes jeg nemlig godt, at de kan blive meget løse i kødet og svære at arbejde med. Men ellers, så ved jeg det ikke. Det kunne også lyde som om, de ikke har været helt friske, hvis de også er tarvelige i smagen.

      Håber det kan hjælpe dig lidt på vej 😀

  5. Joan Franch

    Hej Louise
    Skal halerne være optøet, inden man koger dem ?
    Er det nemmest at fjerne tarmen før eller efter kogning ?
    Mvh.

    Joan

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Joan,

      Lad dem tø op først (tag dem op dagen før og lad dem tø op i køleskabet natten over).

      Du kan klippe dem op og fjerne tarmen inden kogning, eller du kan lade den sidde, og så først fjerne den efter kogning.

      God fornøjelse!

    • Emma Glæsel

      Er det optøede eller friske jomfruhummere du lægger i vandet?

    • Louiogbearnaisen

      Hej Emma,

      Har du mulighed for at få fingrene i friske jomfruhummerhaler, så er det klart dem du skal bruge.

      Ellers er frosne også et udemærket alternativ – Lad dem tø op først (tag dem op dagen før og lad dem tø op i køleskabet natten over).

      God fornøjelse!

  6. Tina Krøgh

    Er lidt forvirret ift. eventuel rensning af hummerhaler. Ud over at skylle dem, så de så renses for tamme (røve dem) eller lader man bare den sidde ?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tina,

      Ja, klip dem op og fjern tarme. Du kan også lade dem sidde, så de først fjernes efter kogning.

      Sig til hvis du har flere spørgsmål :-)

      Hav en skøn dag!

  7. Kristoffer

    Hejsa Loui. Hvad sker der vis man koger dem for meget? Bliver de bløde eller faste?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Kristoffer

      De blive sådan lidt faste, gummi-agtige og træls at spise ;-)

  8. Annette

    Hej,
    Vi er på ferie i Hirtshals.
    Vi købt lige et Kilo jomfruhummerhaler :-)
    Nu skal vi koge dem, og jeg vist ikke hvordan.
    Men nu har jeg funde den fine recept.
    I morgen skal vi køre hjem til tyskland.
    Mange hilsen og tusend tak for din hjelp.
    Annette

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Annette,

      Tak for din kommentar og de fine ord – hvor er det dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften :-)

      Hav en fantastisk dag og jeg håber, at I havde en god tur hjem til Tyskland :-)

  9. Tina

    Kan man tilberede hummerhalerne som store rejer – evt stegt på panden med chili og hvidløg?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Tina

      Ja, det kan du sagtens – eller i ovnen, det er også ret lækkert :)

  10. Anne-Marie

    Toplækkert, eneste problem er, at det er så dyrt, at det nærmest ikke er til at komme til.
    Prøv friskstegte sild uden lage. Det er sommerstemning i et bedre prisleje.
    Vildt flotte billeder!

    Kh.
    Anne-Marie

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anne-Marie

      Tak :) Jaa, eller uden for storbyerne (her Nordjylland) koster 1 kg omtrent det samme som to gode bøffer. Og der er rigeligt mad til 2 til et hovedmåltid.
      Uhh, sild har jeg det svært med, så heller små friskstegte markrel på panden – eller endnu bedre på grillen :)

  11. Maria K.

    Hej Louise

    Så lækkert! Udgiver du ikke snart en bog? Jeg vil elske at læse den med dine velskrevne ord og fantastiske billeder. Krydser fingre for at der snart kommer en.

    Mvh. Maria

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Maria

      Tusinde tak og for al din ros :) Der er desværre ikke lige faldet en bogkontrakt ned i min turban, men måske engang :)

  12. Mia Hermansen

    Så stilet! Er du uddannet fotograf?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Mia

      Tusinde tak :) Nej, selvlært – selvom jeg ret godt gad at være uddannet :)

  13. Anna

    Hold nu kæft, nogle vilde billeder. Har helt lyst til at printe dem ud og hænge op i mit køkken.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anna

      Tusinde tak, hvor er du sød :)

  14. Thomas

    Hey.
    Det er nok nogle af de smukkeste billeder, jeg har set længe. Smukt smukt smukt.

    Og så er jomfruhummere bare min ultimative favorit. Næsten hellere jomfruversionen end den store.

    Thomas

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Thomas

      Tusinde tak :) Arhmen, er helt på jomfru-version fremfor de store – smag, konsistens er bare finere ….og tilberedningen nemmere ;)

  15. Anna Dietz

    Ja, hvem der bare lige havde adgang (og råd) til et kg hummerhaler.. Og evnerne til at lave mayo’en uden den skiller.. Max misundelig, og du får det til at lyde så let og se så lækket ud!!!..

    Giv evt et lille fif til hvor man opdriver hummerhaler i Aalborg? Hvis man en dag skulle samle sig mod nok til at kaste sig ud i at fremtrylle lækkerierne :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anna

      Ja, det total luksus, at kunne guffe sådan en tallerken :) Mayo’en – min bedste trick er at droppe “olie i en tynd stråle” de første gange og i stedet bruge en te-ske til at tilsætte. Det vigtigste er faktisk bare, at olie ikke bliver tilsat for hurtigt og især i starten, hvor ægget lige skal binde fedtet. Og så varierer det lidt, hvor meget olie æggeblommer kan binde. Så hvis den skiller når du er færdig, så er der for meget olie i. Tilsæt evt. lidt koldt vand eller lidt ekstra af en æggeblomme. Håber det kan hjælpe lidt :)
      Er desværre ikke så kendt med gode fiskesteder i Aalborg – du må på jagt!

  16. Nicoline

    Man kan da ikke andet end at komme i sommerstemning med sådan et fint indlæg.
    Det må være et mål at få mere fisk på bordet herhjemme. Ser frem til mere fisk på bloggen :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak :) Når sommeren ikke vil komme til en, må man snyde sig lidt til den – manglende dog lige at kunne sidde på terrassen ;)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃 ⠀⠀⠀ Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, det bliver ikke meget nemmere! 

Hiv nutella, æg, mel frem. 

Pisk, vend, bag. 

Og på 20 minutter (inkl. opvask), så har du perfekte brownies 👌

Ikke sådan tandklæbende fudgy. Eller chokoladekage-tør. Niks, men lige med den der helt rigtige konsistens, så de forsvinder i en ruf 😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Nap opskriften på brownies ovre på bloggen nu (link i bio og story) 🤎 ..og jep, de er også gode med både hakket chokolade eller nødder vendt i ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nutellalovers #kage #brownies #nemkage #snack
Den ultimative Tandoori kylling 🍗 Spækket med Den ultimative Tandoori kylling 🍗

Spækket med smag og genialt match til den hurtige salat fra i går 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så nem omgang?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nææ 😉 Du kommer til at bruge 17 minutter foran krydderihylden i supermarkedet. Du ved, lure og lure – det er altid helt umuligt at skelne krydderierne fra hinanden og finde dem, som man skal bruge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nå. Hjem med rovet, tømme et helt skab, så der er plads til duftende dåser, glas og breve. Men så er du også helt klar på indisk paaaarty – resten af året! ..du skal jo igennem dit nye arsenal af krydderier 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan selvføjelig også nappe den nemme og købe en bøtte færdig tandoori krydderi-mix - næsten ingen løftede øjenbryn herfra ☺️
Uanset hvad du er på, så krudt op for smagsfesten med Tandoori kyllingen her og måske et hjemmebagt naanbrød? Du finder det hele ovre på bloggen (link i bio og story) 🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #aftensmadinspiration #indiskmat #kylling #lækkermad
Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder, rødbede, spinat og forårsløg. Bobbet op med mættende kikærter og quinoa. Mixet med persille og forårsløg. Og så lige en skarp vinaigrette dressing til at samle hele molevitten 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knas? Giv salaten et drys ristede græskar eller hakkede, saltede mandler.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Endnu mere? Feta er slet heller ikke dumt, det samme med rest grillet kylling i tern, hvis du kaster salaten i madpakken 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #salatbowl #saladrecipe #sundmad
Den ene ting, som mangler i din kaffepause ☺️👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Havregrynsbarer med chokolade 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt, let og lækkert, - og næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar. Det er de ikke. Til gengæld er de et hit til kaffepausen her i ugen: Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal der ekstra til? Bob dem op med:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Smeltet chokolade lige smurt på toppen
✨Ekstra knas med hasselnødder, mandler eller valnødder i 
✨ Tørret frugt, hvis du er på det hold .. rosiner, tranebær, abrikoser
✨ Smag af vanilje, revet appensinskal eller et hiv kanel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskriften dur med det hele (find link i bio og i story)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag hvem du vil dele en havregrynsbar med i din kaffepause? 😃👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #kaffeogkage #nemmad #snackideas #kage
Træt af kålsalat? Nap den her 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sprælsk marrokansk-inspireret salat gulerødder, kikærter og quinoa. Lige vendt med en krydret dressing og så er der lækker, mættende salat og tilbehør til aftensmad og madpakken med 💯
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den helt nemme? pre-revne gulerødder, kikærter på dåse og forkogte quinoa. Så det næsten bare at blande 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Find salaten ovre på bloggen (link i bio og direkte link i story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #sundmad #madinspiration #vegetarianrecipes #madpakke
5 aftensmadsretter på under 30 minutter ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Okay, jeg overvejede 10, for arkivet bugner af hurtige opskrifter. Men du får 5 🖐️ 

De 5 opskrifter, som er ekstra geniale til januar – og februar med. Både på råvarer, nemhed og (fuld blæs på) smag. For lad os bare være ærlige her; der skal altså sparkes lidt ekstra gang i de lunkne smagsløg i de her måneder 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det gør vi her. Både med laks, kylling, oksekød og vegetarisk 👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce 
🔥 Curry med blomkål, kartofler og kikærter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tunesisk-inspireret gryde med kylling og couscous⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Laks i grøn karry
🔥 Kartoffel- og porresuppe med bacon

Hvilket hold er du på? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Du finder dem alle pakket og klar ovre på bloggens forside nu - link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #hurtigmad #sundmad #30minutemeals
Hurtig snack til madpakken 👆Og om du…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 napper den helt nemme løsning med en rulle købt pizzadej
👉 krudter op for den klassiske hjemmelavede dej (måske med lidt groft mel)
👉 eller praler med en flerdags surdejsudgave af en dej
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..det styrer du. Pizzapakkerne dur med hele og klarer både madpakken, snacken til fredagsrødvinen og “bare fordi” på en søndag ☺️🍕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften i min story nu 📲
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #snackideas #nemmad #madpakke #madpakkeinspiration 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aftensmad på 20 minutter 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du også en af de heldige, som fik den helt store kasse i julegave? 👀Eller måske fik du nappet den her i “godt-tilbud-sæsonen”? Du ved, den helt trendy kasse, med …yup,  brølet af en Air Fryer 🌪️

Har du fået bakset sådan en sag ind på køkkenbordet, ..well, så er den her opskrift ikke til dig 🙈

Men til gengæld er den lige så nem. Hurtig. Og med et spark til smagsløgene efter en måske allerede kålholdig januar 😄

Laks i grøn karrysauce 

Du skal lige koge en pose ris. Eller holder du lav profil på kuldydrat-fronten, så smide en pose pre-chopped blomkålsris i indkøbskurven. 

Men ellers så er vi ude i lynhurtig aftensmad. Ikke på 30 lange, maverumlende minutter. Niks. Du kan kaste panden på bordet efter kun 20 minutter✌️

Så giv Air fryer’enen pause, hiv panden frem og nap opskriften ovre på bloggen nu (link i bio) ☺️👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #sundmad #laks #lækkermad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework