• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Velkommen til Loui&bearnaisen 2.0.

FødselsdagsbordPhew, efter hvad føles som den længste uge i mands minde, kan jeg endelig sige at bloggen er oppe og at den kører for fuld kraft! Der er stadig masser af tilpasninger, fejl og billeder som ikke virker, men den næste uges tid skulle jeg gerne få bugt med det. Som I nok har bemærket har det bestemt ikke været en dans på roser, at få nyt design – især ikke når både server, internet, google, for ikke at tale om det gamle design har drillet noget så frygteligt. Imellem arbejde, studie og kagebagning er der blevet arbejdet på højtryk herhjemme og ethvert ledigt minut er blevet brugt foran skærmen – også de minutter der skulle bruges på søvn. Havde min private webmaster ikke været sådan en kode-haj, var det stået i det uvisse om bloggen havde overlevet flytningen. 

Jeg designede selv bloggen i sin tid og fik den “kodet”. Lov mig I aldrig springer ud i det! Efter tre år med samme design på bloggen, synes jeg efterhånden det var tid til en makeover. Okay, det er lyv, for jeg var ret vild med mit gamle design, desværre var det tekniske noget værre pangel. Jeg vil ikke gå ind i en længere udredning, egentlig bare sige at det var tid til bloggen flyttede ind i 2014 og fik brugervenlige features – både for jer, men især mig selv. Jeg har hevet lidt af det gamle designover, for Loui&bearnaisen skal jo kunne genkendes. Men ellers er det ret standard-design for en wordpress-blog. Jeg vil dog lige nævne 4 af de allerbedste ting ved det nye design, som jeg synes I skal slå vejen forbi:

  1. Opskriftarkivet med billeder! Det er opdateret med alle nye opskrifter og det kører automatisk nu. Derudover er det søgefunktion derinde, så du skulle gerne kunne finde det hele meget nemmere.
  2. Forsiden! Den gamle “scroller” med kun blogindlæg er blevet udskiftet med lækker opsætning. Tjek det ud, jeg er svært begejstret.
  3. Webshop! Den er blevet integreret på bloggen nu og det hele foregår herinde. Yah, det er vist det allerbedste i min optik.
  4. Mobil og tablet-venlig visning af bloggen. Ja, jeg har jo luret at 40% læser med på de teknologiske vidundere, så nu skulle det gerne gå lidt mere smertefrit.

Og fik jeg sagt, at opskrifterne i indlæggende bliver vist endnu bedre snart, at du kan følge de sociale medier i bunden af bloggen og jeg arbejder på opdatering af mine “om-sider” – bare lige for at nævne lidt.

Men  igen for prins Knud; Den næste uges tid vil der forekomme byggerod og fedteri herinde. Dog er det planlagt så snedigt, at det vil foregå på umenneskelige tidspunkter, så lur mig om I overhovedet vil mærke til det.

Kagerne? Selvom jeg burde holde en lille fejring for bloggen, så var de ene og alene til min Bette bror, som rundede 17 her i weekenden. Han slog vejen forbi og godkendte kagerne til UG, så de sniger sig på bloggen i løbet af en uges tid. Guf for ganen, siger jeg bare.

OBS! Gør mig en tjeneste, sig til hvis I falder over nogle fejl, noget som ikke fungerer eller bare ting som forstyrrer Jeres åsyn herinde. Det vil være en kæmpe hjælp! Tak.

Psst…Kan skrifttypen i indlægget læses?

 

Previous Post: « Franskbrød – luftigt og lækkert
Next Post: Efterårslagkage med kanelbunde, æblefyld og karamel / Nordisk lagkage »

Reader Interactions

Comments

  1. Lisbeth

    Mon der er en opskrift på kagen med chokoladebund på det skønne billede øverst i dette indlæg?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lisbeth

      Jep, det kommer her en af dagene :)

  2. Mia

    Stort tillykke med dit nye design Louise:-) det er bare rigtig fint, og ja fedt med opdaterede features

    Svar
  3. Katrine

    Super lækkert design:-) Tillykke med at bloggen overlevede! Det er noget så nerverpirrende at skifte.

    Ihhh din webshop og tilhørende postkort er så fine. Elsker din lyssætning:-) Rigtig godt arbejde!
    Katrine

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tusinde tak :) Helt vildt, har godt nok haft nerverne uden på tøjet hele ugen, for alt kan jo bare gå galt! Men det gik! Tak, det er jeg bare noget så glad for at høre – er pt. i fuld gang med en portion postkort mere.

  4. Christine

    Ahmen, hvor fint-fint! Er især glad for dit opskriftarkiv med søgefunktion.
    Til gengæld kan jeg se (og det er i småtingsafdelingen), at teksten man skriver, når man kommenterer, er temmelig lille. Jeg sidder lige nu med laptoppen i skødet i sofaen, og jeg må næsten knibe øjnene sammen for at se, hvad det egentlig er, jeg får stavet mig frem til… Bare et tip herfra :-) Det er jo også helt synd, at smiley’en bliver så lille, når man nu gerne ville sende dig sådan en.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tusinde tak :) Det er hermed noteret – og tak for input, det er jo sådan noget jeg aldrig selv vil lægge mærke til :)

  5. Maj-Britt

    Lækkert design! Hvor ser det godt ud – er meget misundelig og tænker straks hvem du har fået hjælp fra eller om du selv er så dygtig? :)
    Skriften er fin og dine inspirationsbilleder nederst på forsiden har allerede gjort at jeg netop har udskrevet en opskrift på en pæretærte som jeg vil lave i aften, så det må siges at virke.

    Tillykke med den nye flotte side!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tusinde tak :) Det er skam bare et wordpress-tema jeg har købt og så fået rettet til af min kæreste, som er sej til sådan noget web-nøderi. Så nej, mine evner strækker ikke helt så langt ;)
      Ihh, fedt, det var lige præcis meningen med forsiden at nogle af de gamle opskrifter skulle komme til live igen :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Har du prøvet den?👆 Til de helt nemme mandage; Har du prøvet den?👆 Til de helt nemme mandage; pasta-hittet med bagt feta. Og perfekt til at sluge rester og slatter fra køleskabet. Om det er grøntsager, som skal bages med og vendes med fetaen eller lige den rest kylling, bacon, revet ost eller sidste, liiidt trætte spinat i posen, som skal blandes i. Fetaen klarer det hele 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#bakedfetapasta #fetapasta #nemmad #madinspiration #mandagsinspo 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Trænger du også til en iskold fredagssjus? ☺️☀️ Nap den her: Iste med fersken, citron og mynte ..og lige med en skvis gin, så er fredagsplanen klar 🍹 Hvem inviterer du? 🙋‍♀️ 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagsdrinken # #icetea #happyhour #tgif #fredagsbar
Nemt og lækkert tilbehør til aftensmaden 👆 Je Nemt og lækkert tilbehør til aftensmaden 👆
Jeps, “alt-i-en”, 30 minutter og så er der ovnbagte kartofler, grøntsager og majskolbe toppet med feta, der dur til både kylling og karbonaden. Faktisk til det meste 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap opskriften på louiogbearnaisen.dk under “aftensmad” eller gennem linket i bio 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nemaftensmad #sundaftensmad #30minutemeals #onepanmeal
Mexican Night 🥳 Hjemmebagte tortillas, syrlig k Mexican Night 🥳 Hjemmebagte tortillas, syrlig kålsalat, krydret oksekød og spicy dressing!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..Eller nap den på søndagsfacon i turboversion med hjemme-bragte tortillas og rester fra lørdagen. Måske en rest mørbrad eller pulled pork? Det er planen her med sidstnævnte sag, der er genial med den syrlige kålsalat og stærke dressing 😋🌮
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du rester på sønsdagsmenuen? 🍽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mexicanfood #aftensmadinspiration #nemaftensmad #tortillas #lækkermad
Hvidløgsbrød 😋 Knasende, blødt, salt, skarpt Hvidløgsbrød 😋 Knasende, blødt, salt, skarpt, sødt og bare helt igennem genialt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jojo, nemmest  er det at hive posen med de to færdigbiksede flutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover sommerens sidste rosé, så napper du det her hvidløgsbrød 🍷
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7 ingredienser. 3 minutters arbejde. Ind i ovnen og vent på duften. Oh yea – den siver ud i alle afkroge og bliver hængende (Husk lige at få stillet det nyvaskede tøj bag lukkede døre 🙈).

Og så er det bare at hive det varme, sprøde hvidløgsbrød ud og servere til .. Well, alt eller bare helt for sig selv, som weekend-snack– der er ikke meget, som hvidløgsbrødet ikke kan klare 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #hvidløgsbrød #nemaftensmad #garlicbread #aftensmad #grillmad #snack #hvidløg #aftensmadinspiration
Pavlova med sommerfriske bær? Eller måske en rab Pavlova med sommerfriske bær? Eller måske en rabarberkompot med de sidste fra sæsonen? Det kunne man, meeen vi gør noget andet 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lemon Curd 🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og ovenpå sprød marengsbund med blød, skumfidus-midte, luftigt flødeskum rørt med frisk mascarpone og lige toppet med knasende, ristede mandelflager, så der genial kage til nem dessert.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Yup, måske har du luret den, det er en copy paste af min populære citron marengs roulade ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Der nu er den nemmeste pavlova, der ligner en halv million og smager som en hel 😋 Både om du går med lemon curd. Kompot. Eller hiver de friske frugter på toppen. Hvad er du på? 🙈..🍓🍒🍋🫐🥝..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap opskriften på pavlova, guide til sagen og endnu flere ideer til fyld ovre på bloggen nu 👋☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #pavlova #dessert #madinspiration #kagetid #sommermad
Nemme, bløde fladbrød 😋 Bag en bunke, frys ne Nemme, bløde fladbrød 😋 Bag en bunke, frys ned og så der lækre brød til både aftensmad, frokost og madpakken. Måske med..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☀️En omgang hummus, krydret kylling og salat
☀️Som tilbehør til græske oksespyd og heftig tzatziki (den er jeg på 🙋‍♀️)
☀️ Eller lige bagt på grillen sammen med pulled pork og en omgang coleslaw⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup. Fladbrødene dur til det meste ☺️ Nap dem ovre på bloggen nu (link i bio) + endnu flere madideer, hvor du kan hive fladbrødene med til. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fladbrød #nemaftensmad #madinspiration #bageglæde #flatbread #madpakke #nemmad
Sommerens nemmeste jordbærkage 🍓☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeps, glem fedteri med mørdej i sommervarmen, baks med mazarinmasse og den der gelé!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I stedet får du: Sprød mandelbund, frisk (topnem) flødecreme og søde, spændstige jordbær 😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kan den slå jordbærtærten?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Well..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap opskriften over på bloggen (link i bio) og så er det bare at bedømme ..måske til en #fredagskage? 😃 🌟🌟🌟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #jordbærtærte #madinspiration #nemmad #bageglæde #jordbær
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework