I skrivende stund er mit køkken hevet ud og ertstattet af støv og kaos. Syv dage skal det tage, at hive et køkken 40 år frem i tiden. Ork, jeg glæder mig altså til en 2014 udgave inkluderet 20 cm højere bord og knap så mange brune blomster på bordpladen.
Imens tidsmaskine arbejder, smutter jeg tilbage i tiden. Laver gammeldags koldskål til den store guldmedalje – med tyk æggesnaps, frisk tykmælk og fuldfed piskefløde. Det er luksus-udgaven, som er fundet frem fra gemmerne og den smager pragtfuldt. Kalorierne løber lige ned på sidebenene og jeg nyder hver og en. De er så velkomne, når de kommer i denne form. Med jordbær og kammerjunker som selskab.
Skal du ikke lave en portion koldskål her i weekenden? Det synes jeg bestemt du skal. Det er nemt og smager SÅ godt. Du kan finde min allerbedste opskrift her; Luksus koldskål med æg, tykmælk og fløde.
…..men pas på! Den er vanedannende ;)
Skriv en kommentar: