• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Cheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snack

Cheesy Bacon Pull Apart BreadLige pludselig er der gået næsten to måneder og vi er ikke engang noget nær færdig. Altså med indflytning. Det har været en hård omgang med flere besøg af håndværkere end planlagt, tidskrævende istandsættelse og et stramt budget. Men hey, vi har et pragtfuldt spisebord ;)  Godt nok sidder vi stadig på klapstole. Ikke for at være hippe med indretningen, men simpelthen fordi jeg endnu ikke har besluttet om, der skal bygges en bænk, findes gamle skolestole eller det skal være rå skamler. Ikke rigtig nogen af mulighederne får kæreste til at råbe “hurra”, så vi sidder lige lidt endnu på klapstole. 10 cm for lave. Men spisebordet er da pænt ;)

Cheesy Bacon Pull Apart Bread

I skrivende stund sker der faktisk igen en hel del på hjemmefronten. Det brune helvede fra 70’erne har offecielt forladt martriklen og ind flytter en splinterny køkkkenherlighed. Eller det håber jeg det ender med – lige nu ligner det mest af alt en god omgang byggeplads og indtil videre har Invita ikke mange plusser i min bog for arbejdet. Mere om det, når jeg kan beskue det endelige resultat i næste uge.

Cheesy Bacon Pull Apart Bread

Well, tålmodighed er en dyd og mon ikke vi når til en housewarmning? Engang.. Indtil da snupper vi en tidlig en af slagsen i bedste amerikanske BBQ-stil. Jeg har indgået et større samarbejde med Amo henover året, hvor jeg skal peppe lidt liv i nogle af mixprodukterne. Ligeså snerpet jeg kan være med fødevarekvalitet, ligeså nysgerrig er jeg på tendenser. Og lad os se det i øjnene – vi har ikke alle tid eller for den sags skyld, lyst, til at bruge flere døgn på madlavning. At hoppe over hvor gærdet er lavest – ork, den kender jeg ;)

Cheesy Bacon Pull Apart Bread

Så til housewarmning faldt brødet her på et tørt sted. Jeg bagte det dagen før og lod det “tørre” lidt ud til dagen efter. Brødet indeholder enzymet amylase, hvilket gør det idiotsikkert at bage, det får en fin struktur og bliver ikke stenhårdt – så faktisk kunne jeg sagtens have bagt det nogle dage før og stadig have haft en saftigt brød.
Anyway, amerikanerne har jo fat i den lange ende, når det gælder party-food. Så selvfølgelig måtte jeg over Atlanten og snuppe den her ide! Det er jo intet mindre end genialt! Så kan kanapeer, tapas og almindelig snacks godt pakke sammen. Ryge og rejse. En fingersnack, fyldt med ost, bacon og mere ost. Saftig, fedtet og fuldstændig perfekt til kolde øl i haven. Loooove it!
Man kunne også lave den en smule mere raffineret med ost og pesto, tomat og parmesan eller gå til den søde side med nutella, flødeost og nødder. Men ja, prøv lige den her udgave først – den er virkelig helt “over the top” :)

Og så er den nem. For ikke at tale om, at man snildt kan have et par brød mere på lager, der bare kan smides i ovnen, i takt med hapserne forsvinder. Og det gør de! Så be prepared ;)

Cheesy Bacon Pull Apart Bread

 

Cheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snack

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid25 minutter

Ingredienser

  • 1 pose Amo surdejsbrød , eller brød
  • 150 g bacontern, sprødstegt og afkølet
  • 150 g fuldfed flødeost
  • 150 g cheddarost
  • 1 tsk chili
  • 1 fed hvidløg, presset
  • Peber
  • Hakket persille
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Følg anvisningen på posen og bag 2 brød. Dobbelt mængden af fyld, hvis du bruger begge brød.
  • Lad brødet køle helt af - gerne til næste dag.
  • Skær først 1 cm brede riller i brødet - ikke helt igennem (!!), men ned til bunden.
  • Vend brødet og gør det samme, så der fåes 1x1 cm tern i brødet.
  • Bland flødeost, bacon, cheddar, hvidløg, chili og peber sammen - smag til.
  • Kom med en ske eller fingerne (brug en plastichanske) fyldet ned i brødet. Sørg for at komme godt ned i brødet og gøre det jævnt.
  • Pak brødet ind i sølvpapir.
  • Bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tag det ud af papiret og bag det yderligere 10 minutter til fyldet er gyldnet og boblene
  • Drys med persille og server straks.

Noter

Fyldet kan varieres i det uendelig. Prøv skinke+ost, pesto+feta, tomat+parmesan, nutella+flødeost+nødder, kanel+sukker+smør
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

 

Cheesy Bacon Pull Apart Breadamo


Previous Post: « Hjemmelavet kærnemælkskoldskål med æg og fløde
Next Post: Urban Gardening: Højbede af pallerammer »

Reader Interactions

Comments

  1. suzanne

    Hej
    Kan det laves i portionsstykker/boller? forslaget til studenter kørsel/besøg, men i corona tid nok ikke så smart med fælles brød

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Suzanne,

      Det har du helt ret i – det ville det nok ikke :-)

      Man vil sagtens kunne lave dem som boller/ portionsstykker, det ville være en super god ide 🙂

      God bagelyst og studenterfest :-)

  2. Susanne

    Kan det spises koldt? Vil gerne have det med til en fælles spisning

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Susanne

      Den kan det, men det er allerbedst lunt.

  3. Betina Petersen

    Kan dette brød bruges til en søndag formiddag til et hold venner inden vi skal ‘ud og lege’ … gider næsten ikke brunch :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Betina

      Den kan man sagtens :)

  4. Matilde

    Jeg skal prøve at have dette brød med på picnic i dag. Regner med det fungerer godt som “finger-food”. Det ser så lækkert ud!

    Svar
  5. Anja

    Hej

    Det brød ser så lækkert ud. Skal lige høre dig – steger du bacon’en først eller kommer den bare “rå” i fyldet?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Jeg steger den først og lader den afkøle før den blandes med resten af fyldet :)

    • Anja

      Tak for hurtigt svar. Har lige opdaget din blog – hvor har du bare mangle lækre og inspirerende opskrifter. Tak fordi du deler dem :-)

    • Loui&bearnaisen

      Hej Anja

      Tusinde tak, håber du kan bruge opskrifterne :)

    • Anja

      Vil bare lige fortælle dig, at brødet nu er afprøvet :-) Hold da op, det er lækkert ! Det fik meget hurtigt ben at gå på :-)

  6. Rikke Kjær

    Ihh hvor ser det lækkert ud. Spørger lige dumt, håber det okay. Den flødeost er det fx philadelphia eller buko natural flødeost og cheddarost, er det bare revet cheddarost fra pose.
    mvh Rikke

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak – det er også rigtig lækkert :) Jeg brugte philidelphia og jep, bare ost fra pose :)

    • Ralph Ibsen

      Hvad med bacon? Du vover ikke at undlade bacon, hvis det skal serveres for mig :)
      Men jeg glæder mig, det ser godt nok lækkert ud.

  7. Maria

    Hej :)

    Jeg har planer om at lave dette brød på søndag, når jeg får gæster.. Egentlig var planen græsk tema, meeeen brødet ser så lækkert ud og derfor vil jeg hellere springe ud i det – samt nogle andre af dine opskrifter :) Jeg har et enkelt spørgsmål.. Når man spiser brødet, får man så bunden med? Eller vil den være tilbage? Man skærer jo ikke helt igennem, så tænker at man ikke får den med.. Men måske tager jeg fejl :)

    Hilsen Maria.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Maria

      Det er altså også noget så dekorativt :) Nej, man spiser ikke bunden – eller man får den i al fald ikke med, når man “hapser” brødstykkerne. Men det kan jo lige skæres i bidder bagefter, for det er ret lækkert, da noget af snasket ligger i bunden :)

      Håber du får en skøn søndag :)

  8. Svend

    Jeg kan godt lide din blog.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak :)

  9. Bitten

    Sjældent har jeg set noget så indbydende! Jeg må straks holde en fest, bare for at kunne smække denne ostede herlighed på bordet.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Haha, jep den perfekte anledning til en fest :D Og husk at lave rigeligt, så er man jo nødt til at spise resterne dagen efter ;)

  10. Nina

    Uhmm – det ser lækkert ud! Tror jeg skal prøves en dag.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak – det er SÅ godt og SÅ farligt ;)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework