• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Cheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snack

Cheesy Bacon Pull Apart BreadLige pludselig er der gået næsten to måneder og vi er ikke engang noget nær færdig. Altså med indflytning. Det har været en hård omgang med flere besøg af håndværkere end planlagt, tidskrævende istandsættelse og et stramt budget. Men hey, vi har et pragtfuldt spisebord ;)  Godt nok sidder vi stadig på klapstole. Ikke for at være hippe med indretningen, men simpelthen fordi jeg endnu ikke har besluttet om, der skal bygges en bænk, findes gamle skolestole eller det skal være rå skamler. Ikke rigtig nogen af mulighederne får kæreste til at råbe “hurra”, så vi sidder lige lidt endnu på klapstole. 10 cm for lave. Men spisebordet er da pænt ;)

Cheesy Bacon Pull Apart Bread

I skrivende stund sker der faktisk igen en hel del på hjemmefronten. Det brune helvede fra 70’erne har offecielt forladt martriklen og ind flytter en splinterny køkkkenherlighed. Eller det håber jeg det ender med – lige nu ligner det mest af alt en god omgang byggeplads og indtil videre har Invita ikke mange plusser i min bog for arbejdet. Mere om det, når jeg kan beskue det endelige resultat i næste uge.

Cheesy Bacon Pull Apart Bread

Well, tålmodighed er en dyd og mon ikke vi når til en housewarmning? Engang.. Indtil da snupper vi en tidlig en af slagsen i bedste amerikanske BBQ-stil. Jeg har indgået et større samarbejde med Amo henover året, hvor jeg skal peppe lidt liv i nogle af mixprodukterne. Ligeså snerpet jeg kan være med fødevarekvalitet, ligeså nysgerrig er jeg på tendenser. Og lad os se det i øjnene – vi har ikke alle tid eller for den sags skyld, lyst, til at bruge flere døgn på madlavning. At hoppe over hvor gærdet er lavest – ork, den kender jeg ;)

Cheesy Bacon Pull Apart Bread

Så til housewarmning faldt brødet her på et tørt sted. Jeg bagte det dagen før og lod det “tørre” lidt ud til dagen efter. Brødet indeholder enzymet amylase, hvilket gør det idiotsikkert at bage, det får en fin struktur og bliver ikke stenhårdt – så faktisk kunne jeg sagtens have bagt det nogle dage før og stadig have haft en saftigt brød.
Anyway, amerikanerne har jo fat i den lange ende, når det gælder party-food. Så selvfølgelig måtte jeg over Atlanten og snuppe den her ide! Det er jo intet mindre end genialt! Så kan kanapeer, tapas og almindelig snacks godt pakke sammen. Ryge og rejse. En fingersnack, fyldt med ost, bacon og mere ost. Saftig, fedtet og fuldstændig perfekt til kolde øl i haven. Loooove it!
Man kunne også lave den en smule mere raffineret med ost og pesto, tomat og parmesan eller gå til den søde side med nutella, flødeost og nødder. Men ja, prøv lige den her udgave først – den er virkelig helt “over the top” :)

Og så er den nem. For ikke at tale om, at man snildt kan have et par brød mere på lager, der bare kan smides i ovnen, i takt med hapserne forsvinder. Og det gør de! Så be prepared ;)

Cheesy Bacon Pull Apart Bread

 

Cheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snack

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid25 minutter

Ingredienser

  • 1 pose Amo surdejsbrød , eller brød
  • 150 g bacontern, sprødstegt og afkølet
  • 150 g fuldfed flødeost
  • 150 g cheddarost
  • 1 tsk chili
  • 1 fed hvidløg, presset
  • Peber
  • Hakket persille
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Følg anvisningen på posen og bag 2 brød. Dobbelt mængden af fyld, hvis du bruger begge brød.
  • Lad brødet køle helt af - gerne til næste dag.
  • Skær først 1 cm brede riller i brødet - ikke helt igennem (!!), men ned til bunden.
  • Vend brødet og gør det samme, så der fåes 1x1 cm tern i brødet.
  • Bland flødeost, bacon, cheddar, hvidløg, chili og peber sammen - smag til.
  • Kom med en ske eller fingerne (brug en plastichanske) fyldet ned i brødet. Sørg for at komme godt ned i brødet og gøre det jævnt.
  • Pak brødet ind i sølvpapir.
  • Bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tag det ud af papiret og bag det yderligere 10 minutter til fyldet er gyldnet og boblene
  • Drys med persille og server straks.

Noter

Fyldet kan varieres i det uendelig. Prøv skinke+ost, pesto+feta, tomat+parmesan, nutella+flødeost+nødder, kanel+sukker+smør
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

 

Cheesy Bacon Pull Apart Breadamo


Previous Post: « Hjemmelavet kærnemælkskoldskål med æg og fløde
Next Post: Urban Gardening: Højbede af pallerammer »

Reader Interactions

Comments

  1. suzanne

    Hej
    Kan det laves i portionsstykker/boller? forslaget til studenter kørsel/besøg, men i corona tid nok ikke så smart med fælles brød

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Suzanne,

      Det har du helt ret i – det ville det nok ikke :-)

      Man vil sagtens kunne lave dem som boller/ portionsstykker, det ville være en super god ide 🙂

      God bagelyst og studenterfest :-)

  2. Susanne

    Kan det spises koldt? Vil gerne have det med til en fælles spisning

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Susanne

      Den kan det, men det er allerbedst lunt.

  3. Betina Petersen

    Kan dette brød bruges til en søndag formiddag til et hold venner inden vi skal ‘ud og lege’ … gider næsten ikke brunch :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Betina

      Den kan man sagtens :)

  4. Matilde

    Jeg skal prøve at have dette brød med på picnic i dag. Regner med det fungerer godt som “finger-food”. Det ser så lækkert ud!

    Svar
  5. Anja

    Hej

    Det brød ser så lækkert ud. Skal lige høre dig – steger du bacon’en først eller kommer den bare “rå” i fyldet?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Jeg steger den først og lader den afkøle før den blandes med resten af fyldet :)

    • Anja

      Tak for hurtigt svar. Har lige opdaget din blog – hvor har du bare mangle lækre og inspirerende opskrifter. Tak fordi du deler dem :-)

    • Loui&bearnaisen

      Hej Anja

      Tusinde tak, håber du kan bruge opskrifterne :)

    • Anja

      Vil bare lige fortælle dig, at brødet nu er afprøvet :-) Hold da op, det er lækkert ! Det fik meget hurtigt ben at gå på :-)

  6. Rikke Kjær

    Ihh hvor ser det lækkert ud. Spørger lige dumt, håber det okay. Den flødeost er det fx philadelphia eller buko natural flødeost og cheddarost, er det bare revet cheddarost fra pose.
    mvh Rikke

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak – det er også rigtig lækkert :) Jeg brugte philidelphia og jep, bare ost fra pose :)

    • Ralph Ibsen

      Hvad med bacon? Du vover ikke at undlade bacon, hvis det skal serveres for mig :)
      Men jeg glæder mig, det ser godt nok lækkert ud.

  7. Maria

    Hej :)

    Jeg har planer om at lave dette brød på søndag, når jeg får gæster.. Egentlig var planen græsk tema, meeeen brødet ser så lækkert ud og derfor vil jeg hellere springe ud i det – samt nogle andre af dine opskrifter :) Jeg har et enkelt spørgsmål.. Når man spiser brødet, får man så bunden med? Eller vil den være tilbage? Man skærer jo ikke helt igennem, så tænker at man ikke får den med.. Men måske tager jeg fejl :)

    Hilsen Maria.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Maria

      Det er altså også noget så dekorativt :) Nej, man spiser ikke bunden – eller man får den i al fald ikke med, når man “hapser” brødstykkerne. Men det kan jo lige skæres i bidder bagefter, for det er ret lækkert, da noget af snasket ligger i bunden :)

      Håber du får en skøn søndag :)

  8. Svend

    Jeg kan godt lide din blog.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak :)

  9. Bitten

    Sjældent har jeg set noget så indbydende! Jeg må straks holde en fest, bare for at kunne smække denne ostede herlighed på bordet.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Haha, jep den perfekte anledning til en fest :D Og husk at lave rigeligt, så er man jo nødt til at spise resterne dagen efter ;)

  10. Nina

    Uhmm – det ser lækkert ud! Tror jeg skal prøves en dag.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak – det er SÅ godt og SÅ farligt ;)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃 ⠀⠀⠀ Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, det bliver ikke meget nemmere! 

Hiv nutella, æg, mel frem. 

Pisk, vend, bag. 

Og på 20 minutter (inkl. opvask), så har du perfekte brownies 👌

Ikke sådan tandklæbende fudgy. Eller chokoladekage-tør. Niks, men lige med den der helt rigtige konsistens, så de forsvinder i en ruf 😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Nap opskriften på brownies ovre på bloggen nu (link i bio og story) 🤎 ..og jep, de er også gode med både hakket chokolade eller nødder vendt i ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nutellalovers #kage #brownies #nemkage #snack
Den ultimative Tandoori kylling 🍗 Spækket med Den ultimative Tandoori kylling 🍗

Spækket med smag og genialt match til den hurtige salat fra i går 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så nem omgang?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nææ 😉 Du kommer til at bruge 17 minutter foran krydderihylden i supermarkedet. Du ved, lure og lure – det er altid helt umuligt at skelne krydderierne fra hinanden og finde dem, som man skal bruge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nå. Hjem med rovet, tømme et helt skab, så der er plads til duftende dåser, glas og breve. Men så er du også helt klar på indisk paaaarty – resten af året! ..du skal jo igennem dit nye arsenal af krydderier 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan selvføjelig også nappe den nemme og købe en bøtte færdig tandoori krydderi-mix - næsten ingen løftede øjenbryn herfra ☺️
Uanset hvad du er på, så krudt op for smagsfesten med Tandoori kyllingen her og måske et hjemmebagt naanbrød? Du finder det hele ovre på bloggen (link i bio og story) 🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #aftensmadinspiration #indiskmat #kylling #lækkermad
Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder, rødbede, spinat og forårsløg. Bobbet op med mættende kikærter og quinoa. Mixet med persille og forårsløg. Og så lige en skarp vinaigrette dressing til at samle hele molevitten 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knas? Giv salaten et drys ristede græskar eller hakkede, saltede mandler.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Endnu mere? Feta er slet heller ikke dumt, det samme med rest grillet kylling i tern, hvis du kaster salaten i madpakken 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #salatbowl #saladrecipe #sundmad
Den ene ting, som mangler i din kaffepause ☺️👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Havregrynsbarer med chokolade 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt, let og lækkert, - og næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar. Det er de ikke. Til gengæld er de et hit til kaffepausen her i ugen: Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal der ekstra til? Bob dem op med:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Smeltet chokolade lige smurt på toppen
✨Ekstra knas med hasselnødder, mandler eller valnødder i 
✨ Tørret frugt, hvis du er på det hold .. rosiner, tranebær, abrikoser
✨ Smag af vanilje, revet appensinskal eller et hiv kanel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskriften dur med det hele (find link i bio og i story)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag hvem du vil dele en havregrynsbar med i din kaffepause? 😃👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #kaffeogkage #nemmad #snackideas #kage
Træt af kålsalat? Nap den her 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sprælsk marrokansk-inspireret salat gulerødder, kikærter og quinoa. Lige vendt med en krydret dressing og så er der lækker, mættende salat og tilbehør til aftensmad og madpakken med 💯
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den helt nemme? pre-revne gulerødder, kikærter på dåse og forkogte quinoa. Så det næsten bare at blande 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Find salaten ovre på bloggen (link i bio og direkte link i story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #sundmad #madinspiration #vegetarianrecipes #madpakke
5 aftensmadsretter på under 30 minutter ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Okay, jeg overvejede 10, for arkivet bugner af hurtige opskrifter. Men du får 5 🖐️ 

De 5 opskrifter, som er ekstra geniale til januar – og februar med. Både på råvarer, nemhed og (fuld blæs på) smag. For lad os bare være ærlige her; der skal altså sparkes lidt ekstra gang i de lunkne smagsløg i de her måneder 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det gør vi her. Både med laks, kylling, oksekød og vegetarisk 👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce 
🔥 Curry med blomkål, kartofler og kikærter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tunesisk-inspireret gryde med kylling og couscous⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Laks i grøn karry
🔥 Kartoffel- og porresuppe med bacon

Hvilket hold er du på? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Du finder dem alle pakket og klar ovre på bloggens forside nu - link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #hurtigmad #sundmad #30minutemeals
Hurtig snack til madpakken 👆Og om du…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 napper den helt nemme løsning med en rulle købt pizzadej
👉 krudter op for den klassiske hjemmelavede dej (måske med lidt groft mel)
👉 eller praler med en flerdags surdejsudgave af en dej
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..det styrer du. Pizzapakkerne dur med hele og klarer både madpakken, snacken til fredagsrødvinen og “bare fordi” på en søndag ☺️🍕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften i min story nu 📲
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #snackideas #nemmad #madpakke #madpakkeinspiration 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aftensmad på 20 minutter 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du også en af de heldige, som fik den helt store kasse i julegave? 👀Eller måske fik du nappet den her i “godt-tilbud-sæsonen”? Du ved, den helt trendy kasse, med …yup,  brølet af en Air Fryer 🌪️

Har du fået bakset sådan en sag ind på køkkenbordet, ..well, så er den her opskrift ikke til dig 🙈

Men til gengæld er den lige så nem. Hurtig. Og med et spark til smagsløgene efter en måske allerede kålholdig januar 😄

Laks i grøn karrysauce 

Du skal lige koge en pose ris. Eller holder du lav profil på kuldydrat-fronten, så smide en pose pre-chopped blomkålsris i indkøbskurven. 

Men ellers så er vi ude i lynhurtig aftensmad. Ikke på 30 lange, maverumlende minutter. Niks. Du kan kaste panden på bordet efter kun 20 minutter✌️

Så giv Air fryer’enen pause, hiv panden frem og nap opskriften ovre på bloggen nu (link i bio) ☺️👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #sundmad #laks #lækkermad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework