• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Skyr…med knude på tungen. Hvor meget kan “citronen” presses?

skyrSkiiiir med knude på tungen til sidst eller bare s-k-y-r, skyr, som jeg praktiserer at sige helt menneskeligt. Jeg tror vi alle har hørt om produktet, stødt på den i køledisken og sikkert også prøvet den. Den islandske fætter er overalt – begyndte sin storhedstid sidste år og ridder ufortrødent videre. Den er overalt! Du kan ikke åbne en blog, kogebog, tv-madprogram eller snakke med en ernæringsvejleder uden at få stoppet skyr i munden. Skyr er vejen til evigt liv. I hvert fald lige nu. Den er trenden.

Mad som trend er noget som jeg kan bruge mange, mange timer på at undersøge og diskutere. Jeg syntes det er et emne, der er noget så interessant. Hvorfor er det lige én bestemt fødevare, som bliver populær? Hvorfor hyper vi den? Hvem starter bølgen? Hvorfor slutter den?

Skyr er det “sunde” alternativ til yoghurt. Eller det påståes af mange. Protein, protein, protein. Fødevarer med et par procent højere proteinindhold er hypet som aldrig før. Man kunne gå ind i en lang diskussion om fordele og ulemper. Om skyr reelt er A38 og andre syrnede mælkeprodukter overlegen. Om det er vejen til vægttab. Men lad det ligge, for et produkt kan aldrig stå alene i kosten.

I stedet finder jeg brugen og trenden af skyr interessant!

Lad os se det i øjnene (fra min vinkel); skyr i sig selv smager ikke guddommeligt! Bevares der findes værre ting, men jeg oplever mange (inklusiv mig selv) som har det ufatteligt svært ved skyr natural. Personlig finder jeg smagen af skyr frygtelig! Jeg burde lovprise det – både som fagprofessionel og som madøre. Men jeg synes det smager ganske forfærdeligt. Surt, bittert og tørt. Kedeligt. Og jo, jeg har været alle producenter igennem.

Smagsproblematikken har diverse producenter nuppet og nu sælges skyr med smag …og sødemidler. For ikke at tale om diverse “sunde” opskrifter, hvor mysli, sirup og frugt i voldsomme mængder kamuflerer skyren. 2 klatter skyr med 1 glas sirup/honning og en halv pakke mysli. Sund samvittighed? Come on, hvem snyder vi?

For slet ikke at tale om de nye produkter på markedet. Der skal smedes, mens jernet er varmt og det skal jeg love for producenterne gør. Kombiner skyr med den nordiske bølge og du har det pureste guld:  Brød med skyr og ur-hvede (2% skyr!),  frosen skyr (aka. skyr-is), dip med skyr og nordiske urter. For ikke tale om skyr-yoghurt, skyr-børneyoghurt, drikke-skyr, skyr-mælk og skyr-salattern! Listen er uendelig og citronen bliver presset til det yderste. Jeg er overbevist om, at vi ikke har set toppen af produkter med skyr endnu, så mon ikke der både kommer skyr-smoothies, skyr-grød og endnu flere to-go-produkter?


Tankestrejf? 

Men skal mad ikke smage godt? Hvorfor spiser vi produkter bare fordi de anses som sunde, selvom vi faktisk ikke kan lide dem? Hvorfor går vi på kompromis? Hvorfor køber vi produkter fordi de indeholder skyr? Eller er skyr egentlig fabelagtig og blot mine smagsløg som er forkerte på den? Ryger yoghurten ud til fordel for skyr? Hvor meget kan producenterne presse citronen skyr? Og hvor lidt kan man komme i et produkt og reklamere det som et “skyr-produkt”?

Er skyr nutidens levertran?

Previous Post: « Morgenstund har morgenmad i mund…
Next Post: ( forårets osteklokke ) »

Reader Interactions

Comments

  1. Sara Erlendsdottir

    Nu ved jeg ikke hvad danska produkter er lavet ud fra. Men oprindeligt er det heller ikke meningen at det skal spises rent. På Island er skyren tykkere, og blandes med lidt brun farin og mælk inden det spises.

    Svar
  2. Cecilia

    Godt indlæg, og du har jo helt ret. Nu må jeg indrømme at jeg ikke har smagt skyr, så jeg kan ikke svare på om det smager godt. Jeg har alligevel tænkt over den hype, skyren har fået.
    Hørte i radioen at de slet ikke spiste alt den skyr på Island, selvom produktet stammer derfra.
    Jeg spiser selv A38, men det kan jo også noget helt andet end skyr, som ikke på samme måde er fyldt med “gode” bakterier for maven. Græsk yoghurt er også lækkert.
    Det er lidt komisk med den hype, men tænker den går over som så mange andre diller.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Cecilia

      Ja, det er lidt interessant at skyr har fået denne hype, når flere yoghurt-typer på marked indeholder næsten det samme og oveni har bedre bakterier. Jeg stiller mig kristisk i forhold til tendensen – selvfølgelig er skyr et godt ernæringsmæssigtprodukt, men det er andre yoghurt-typer også. Dermed der jeg ingen grund til at betale 2-3xprisen for skyr ifh. til andre yoghurt-typer.

  3. Bendt W

    Hypet skyr
    Jeg hører til de (u)lykkelige mennesker som ikke kan fordrage surmælksprodukter ud over cremefraiche. Men jeg synes pudsigt nok at skyr er spiseligt.
    Men nu er jeg blevet opmærksom på planten STEVIA. Købte et glas af skidtet i føtex og så er det sgu halvt rørsukker. Hvad skal jeg så bruge det til.
    Har en diabetes-2 patient nogen speciel glæde af sådan et produkt?
    mvh b.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Bendt

      Der kommer jeg til kort, jeg holder mig personlig langt væk fra Stevia, da jeg mit blodsukker bliver super svært at styre, samt jeg ikke kan forenes med smagen af det. Jeg ved mange har glæde af Stevia, men ja, min mening; pak det langt væk.

      Hilsen Louise

  4. Lin

    Det værste er at almindelig sund yoghurt med gode bakterier i, jo nærmest er blevet usundt for ikke at tale om glemt. Men skyr vil aldrig kunne blive det samme som A38 med ymerdrys og hvad fanden gør producenterne når vi kommer til koldskålen? Skyr-skål med lowcarb-kammerjunker… puh jeg glæder mig..

    Svar
  5. Yvonne i

    Hmmmm, ja det er godt nok et skønt indlæg.
    Må sige jeg er blevet helt vild med skyr, og hvorfor så det….
    Jeg blev gastic bypass opereret i nov 2013, ja så handler det om at få masser af proteiner ned i min meget lille mave (1- 1.5 dl kan den rumme) så når mad bliver en vammel ting at få ned, så må man ty til andet, så derfor er skyr blevet min redning og faktisk kan jeg ikke undvære den. Jeg tilsætter honning. Eller en eller anden form for hjemmelavet sirup. Sukker i små mængder…
    Så kommer vi til det med at presse citronen, de forstår godt nok at sætte en hel vanvittig pris på et produkt.. Bare fordi det er in. Det kan virkelig pisse mig af,
    30kr for 1 kg. Come on :-(( det er sgu frækt. Pyhhh, bare min mening ;-)))))

    Svar
  6. Lene

    Helt enig!
    Det minder mig lidt om det hype, der var omkring fromage frais i 1990’erne. Fromage frais var heller ikke ret lækkert – minder faktisk lidt om skyr.

    Svar
  7. Anne-Marie Andersen

    Helt enig, jeg har heller ikke smagt en skyr der var god nok, til at spise rent. Er også blevet kigget mærkeligt på når jeg har sagt at skyrisen indeholder en masse andet end skyr. Er sikker på jeg får mere protein ud af en yoghurt naturel, græsk eller andet jeg kan lide og spiser uden at gemme smagen.

    Svar
  8. Agnethe

    Uhh altså jeg har det med madtrends som jeg har det med modetrends – det går over igen og så kommer der altid noget nyt, som vi skal falde i svime over. Jeg har først lige fået afprøvet det der stenalderbrød, som alle har været så oppe at ringe over og ved du hvad, jeg er altså ikke såååå begejstret igen. Jeg er ikke og har ikke tænkt mig at mæske mig med skyr… Nææ jeg har det skam fint med yoghurt, A38, cremefraiche og til nøds det der kvark, så jeg har ikke tænkt mig at bevæge mig ud i den nye trend uanset form eller smag ;)

    Svar
  9. Caroline

    Jeg må godt nok indrømme, at jeg er ret vild med skyr :-) Før var jeg trofast A38-spiser men fandt det alligevel for flydende – så ville jeg hellere drikke et glas mælk. Derfor prøvede jeg forskellige alternativer som kvark (alt for tørt og bittert) og græsk yoghurt (godt men med højt fedtindhold) og faldt altså til sidst for skyr ligesom så mange andre. Jeg er glad for den syrlige smag, og konsistensen er i top.
    Om en del af smagsoplevelsen skyldes, at jeg ved, det er sundt for mig, skal jeg ikke kunne sige. Jeg kan ikke sammenligne skyr med andre morgenmadsretter som havregryn eller en bolle med ost, men jeg nyder mit “sunde” morgenmadsvalg :-)

    Svar
    • Philip Nørvig

      Jeg afskyr også at producenterne altid udnytter et produkts succes til at fx gøre sundt usundt ved at putte det i sukker bæraroma og meget andet.

      Jo skyr er et godt produkt, fordi det høje protein indhol gør, at det mætter godt og giver brændstof til musklerne, sætter forbrændingen op og brænder fedtet af.

      En god morgenmad er 3-4 spiseskeer skyr, et par spisested juice, en teske sukker(gerne rørsukker, der har en god smag) drys med 15-20 mandler og 15-20 hasselnøddeolie og et halv stykke rugbrød.
      Det mætter og mandler og nødder er gode for forbrænding, hjerne og mm. En god start på dagen. Kan varieres med frisk frugt som drys.

  10. Fru Kofoeds Køkken

    Rigtig godt og relevant indlæg! Jeg er også sindssygt træt af hypede sundhedsprodukter, som ikke smager godt! Især skyr! Højproteinkurene er heldigvis ved at være so last year, så det går forhåbentlig snart over med skyrtrenden :-)

    Svar
  11. Matilde

    Hvor dejligt, at jeg ikke er den eneste som HADER skyr og som også skal kamouflere det i store mængder mysli og sirup…..Hvor ved sundhedsværdien for alvor ryger sig en tur ;-)
    God skyr-fri weekend…mvh matilde

    Svar
  12. conny

    Jeg blev rigtig godt underholdt af dit indlæg, og der var rigtig gode pointer, om hvad der er moderne, og hvordan man pisker sig selv. Men altså, jeg æælsker skyr (s-k-y-r – selvom jeg godt ved, det hedder noget andet). O.k., det er lidt syrligt, men jeg er vild med smagen. Det er som at spise den lækre ymer og så vide, at det er sundt :-) Det hjælper selvfølgelig med lidt “indlæg” og lidt kanel.
    Du rører ved noget centralt angående surmælksprodukter med tilsat frugt. Kan du (som fagperson) forklare mig, hvorfor der ALTID skal være sukker i – selvom de skriver sukkerfri, så er der guddødemig kunstigt sukker i. Hvorfor kan de ikke bare tilsætte frugt og ikke andet?

    Svar
    • Philip Nørvig

      Sukker eller sødestoffer er tilsæt fordi ellers vil få forbrugere købe det, og fordi de fleste anvender marmelade.

  13. Sine Smed

    Tak for det gode indlæg. Jeg følt jeg stod lidt i debatten omkring skyr. Jeg prøvede at købe en lille bøtte med skyr lige da det kom ud. Øv, hvor blev jeg skuffet. Måtte smide det meste af det ud, da min mave slet ikke kunne med det syrnede yoghurt.
    Så jeg har slet ikke forstået hypen omkring produktet. Jeg er meget mere til græsk yoghurt, synes det mætter meget længere og jeg får ikke mavekramper af det som med skyr og alm. yoghurt.
    Jeg er begyndt at nærstudere deklarationslisten på de produkter jeg køber. Nøj hvor er der meget sukker i mange af fuldkornsprodukterne også. Så man skal være virkelig opmærksom på hvad “de sunde” produkter indeholder.

    Tak for opråbet omkring skyr

    Svar
  14. Hvadskalvibage/Mette

    Helt enig med dig – det er sjovt som det pludselig er blevet “in” at spise skyr i alle mulige varianter. Samtidig skal det også pludselig udtales på en anden måde – for at vise at der vi er nogle som ved bedre :-)

    Jeg er en af de få som faktisk godt kan lide den neutrale version uden at bliver tilsat noget. Eller tilsætter forskellige krydderier og så har jeg en perfekt dip – jeg kan normalt ellers ikke lide dip. Men jeg undre mig over de færdigkøbte varianter med smag eller i drikkeversion – for der er ikke så meget protein i. Og det er jo reelt det som er fordelen ved skyr.

    Samtidig skal jeg da love for at supermarkederne har opdaget det er blevet “in” – da jeg startede med at købe det var til en normal pris på 20 kr pr kilo. Det kan du efterhånden end ikke finde det til på tilbud.

    Svar
  15. Sabrina

    Jeg er vild med det her indlæg og har gjort mig rigtig mange af de samme tanker. Jeg spiser selv skyr – ikke rent for det er for ulækkert men typisk med opkogte bær + kanel og mandler – der synes jeg til gengæld det er virkelig lækkert. Jeg er mest begejstret for den fra Cheasy i den store spand – den synes jeg har en virkelig lækker konsistens og er meget mindre syrlig end mange andre. Jeg bruger det også hvis jeg skal lave tunsalat eller lignende (men der skal altså stadig mayo i, ellers er det ikke lækkert)

    Det er jo helt sindssygt hvor mange nye produkter der dukker op med skyr og som mange folk bare helt ukritisk tager til sig som sunde. Skyr isen er fx et godt eksempel. Der er så lidt skyr i og proteinindholdet er næsten det samme som almindelig is. Det er også tilsat sukker men fordi der står skyr på bøtten – så er det sundt!
    Og det samme med rækken af drikkeskyr og lignende som er tilsat så meget skrammel at man virkelig skal være et skarn hvis man kalder det decideret sundt – igen går det også udover proteinindholdet. Og proteinindholdet er jo netop det der adskiller skyr fra andre mælkeprodukter. Det giver ingen mening i mit hoved.

    For nyligt havde jeg faktisk en diskussion med mine brødre som netop har besluttet sig for at blive sundhedsfreaks og de er gået all in på skyr og prøver at overbevise mig om at skyr til dip til chips er alletiders. Hell no! Hvis jeg skal have dip til mine chips, skal det altså være af creme fraiche 18% og ikke noget syrligt stads. Deres argument var at det vel bare bedre at spise sine chips med det som dip end at spise creme fraiche, men så vil jeg altså virkelig foretrække at spise mine chips uden dip. Ligesom jeg også nægter at lave pålægssalater udelukkende på skyr.

    Hov det her blev en sindssygt lang kommentar men synes også bare at det efterhånden er stukket ret meget af med snakken om skyr.

    Rigtig fint emne at tage op :-)

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀 Find det h Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀

Find det hele eller halve blomkålshoved nede i grøntsagsskuffen. 

Skær ud i skiver. 

Ind i ovnen. 

Bag 25 minutter. 

Top med grøn pesto og pinjekerner. 

(..saltede mandler er også et hit, hvis du ikke lige her pinjekerner på lager og hey, det samme er et gavmildt drys revet ost på toppen inden bagning 😋)

Og du har lækre, nemme (og top hippe) blomkålssteaks, der dur til det meste 😃🙌

#blomkål #tilbehør #nemaftensmad #vegetarianrecipes #vegetarmad #sundmad #madfotograf #madinspiration #söndagsmiddag #madfotografering #cauliflowerrecipes #cauliflowersteak #madspild #buzzfeedfood #onmytabletoday #foodblogfeed #foodstylingandphotography
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework