• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Morgenstund har morgenmad i mund…

bagels-4

Kender I det? Man sidder med sin morgenmad, i mit tilfælde filterkaffe og havregryn, nyhederne kørende i baggrunden og du får lige tjekket diverse sociale medier. Det hele er bare fjong…indtil man når til Instagram!

Bam, bam, bam, det ene overskuds-morgenmadsbillede efter det andet. Jeg har en teori om at Instagram er lavet til morgenmadsbilleder ;) Pludselig er havregrynene pænt tarvelige. For ikke at tale om kaffen, der bestemt hverken har  set skyggen af skum, “blade” eller”hjerter”, andet end den smule kalk, som man kan ane i bunden af tjæren..

Well, det første jeg gør om morgenen når jeg har slået dynen til siden, er at spise mine gryn og drikke min kaffe. Om det så er hverdag eller weekend. Morgenmaden skal kunne laves med et snuptag – ikke noget fancy der!
Faktisk kan jeg slet ikke snakke med nogen, uden at grynte vredt eller slå dem halv fordærvet før min morgenmad er kørt indenbords. Til stor morskab for andre mere tålmodige morgenmennesker.

Jeg er godt og grundig skadet af min diabetes og uddannelse på det punkt, for “uden mad og drikke duer helten ikke”. Det er vi bestemt ikke enige om herhjemme! Jeg kan jo ikke se mig fri for at lade min egne perfekte vaner gå ud over kæresten, som bestemt ikke og aldrig har set morgenmad som livssnødvendigt. Hvilket resulterer ualmindelige rare “clash” mellem os. Jeg ved jo bedst ;) Og derfor bliver der også hældt den obligatoriske skål morgenmad i halsen på ham. Så tit som jeg kan komme til det. Ja, vær I glade for I ikke bor sammen med mig ;)

Jeg er helt sikker på chocopops og guldkorn vil glide noget nemmere ned, men det sjov har jeg manet til jorden. Havregryn! Jeg har siden jeg fik diabetes som 7 årig trofast spist mine 1 dl havregryn med mine 2 dl skummetmælk. 5 dage om ugen. I weekenden flotter jeg mig med yoghurt. Oh lala, det er store sager, kan I tro!

Men bare engang imellem ville det være rart med sådan en omgang pænt pyntet yoghurt. Blødkogt æg. Avocadomad i bedste Michelinstil. Nybagte boller, med sprød skorpe. Over the top-kaffe med skum. Ikke kalk.

….måske skulle jeg bare vente med Instagram til efter morgenmaden ;)

 

Hvad spiser I til morgenmad? Hvad er Jeres vaner? 

 

Et lidt anderledes indlæg, med mine tanker om morgenmad og vaner. Jeg skal bruge de næste 3 dage på Innovations-camp. Med fuld forplejning. Det vil sige den står på 2x morgenmad for mit vedkommende – eller som tidligere indlæg; second breakfast ;)

 

Previous Post: « Krydrede Cheddarmuffins
Next Post: Skyr…med knude på tungen. Hvor meget kan “citronen” presses? »

Reader Interactions

Comments

  1. Linda

    Dit billede ovenfor får nu ellers morgenen til at se ret så dejlig ud… den morgensol der, hvis jeg bare kunne få indtage min morgenmad med den hver dag, så tror jeg næsten, jeg var ligeglad med, hvad jeg indtog ;-) Nej, min morgenmad og hvad der bliver gjort ud af den afhænger helt og aldeles af om hverdagen ellers kører (altså uden syge børn, mangel på søvn og andre udfordringer i den dur). Når det kører veksler jeg mellem en ristet bolle/ rugbrød med ost, pållelade, lidt frugt, en god kop kaffe og for tiden er jeg ret hip på friskpresset juice i diverse afskygninger (eller måske knap så friskpresset når den nogen gange har stået på køl fra aftenen før)…. Ellers en god gang køleskabsgrød eller yoghurt med müsli og nogen gange eksperimenteres med nye sjove morgenmadsretter. Jeg har aldrig været den store havregrynsspiser, eller andre morgenmadsprodukter som cornflakes mv… men det er helt uundværligt for mine børn, så vi har det altid i huset :) Generelt er morgenmad faktisk blevet en vigtigere del af mit liv efter, jeg har fået børn, da jeg før børn vist desværre var én af dem der forsømte det gode måltid og mig selv ved at springe over. I dag kunne jeg ikke undvære min morgenmad, men skal dog modsat dig, helst have været igang lidt inden, jeg kan spise den :)

    Svar
  2. Anne-Marie Andersen

    Har også haft det som dig, ind med havregryn, mælk og sort kaffe. Indtil jeg blev syg og mistede appetitten, nu skal jeg fristes af lidt let og lækkert. Får latte for mavens skyld, pga mavesyre og i guder hvor jeg savner den sorte kaffe.
    Du har simpelthen sådan en dejlig humor. Jeg har ikke instagram, men har også bemærket diverse blog der vælter frem med morgenmad, der nærmere ligner desserter. Og fristende ser det da ud, grænsende til det provokerende lækkert, hvis der ikke kommer nogen og serverer det for en;-)

    Svar
  3. Sanne

    Som gør dig skal vi bare have morgenmad og det skal være nemt og hurtigt med en lille fyr på 10 mdr der ikke kan vente på det helt store morgenkomplet. På den står på grovvalset havregryn med minimælk og en kop helt alm filterkaffe til de voksne og musligrød med hjemmelavet æblemos og sødmælk til sønnen.

    Svar
  4. Nadja - Cinnamon, please

    Jeg spiser næsten alt til morgenmad! Havregrød, skyr, knækbrød, sandwich, mugcakes, kage, og aller aller helst arme riddere!
    … Hvad som helst – jeg elsker bare morgenmad!

    Og når så solen står ind ad vinduet, så er lykken gjort!

    // Nadja

    :-)

    Svar
  5. Fru Kofoeds Køkken

    Haha, det er sjovt – jeg har det tit på samme måde med instagram ;) Farvel selvværd!
    Når det er sagt, så er min morgenmad meget solid og tager faktisk ret lang tid at lave. Jeg spiser jo lchf (hvilket i øvrigt har gjort underværker for den desperate morgensult, jeg altid har lidt af), så min morgenmad er noget med æg, fløde, ost, lidt kødpålæg og en masse grøntsager. Det er virkelig en fantastisk start på dagen, og jeg kan tit gå helt til aftensmad på det brændstof.
    I den anden boldgade har min søde mand fået “lov” til at holde op med at spise morgenmad. Han bliver i hvert fald ikke punket af mig for det mere ;) Han har altid hadet morgenmad og har ikke behov for det på lchf. Resultatet? En gladere mand, der er gået 3 tøjstørrelser ned og har det rart med at faste ca. 12 timer i døgnet. Så det er virkelig forskelligt, hvordan man har det med morgenmad!
    Vh Louise

    Svar
  6. Lene

    Når det skal gå stærkt – rugbrød med 20+ ost (ingen smør – har arveligt forhøjet kolesterol). Ellers a-38 med hjemmelavet musli.

    I weekender efter morgentræning får vi brunch – scrambled , frisk rugbrød, tomater og en lille brunchpølse….

    Svar
  7. Karen

    Der er i det hele taget for meget ‘madporno’ på nettet, synes jeg. Mad – også morgenmad – der er pyntet til ukendelighed eller indeholder ingredienser, der koster spidsen af en jetjager. Altsammen for at signalere psykisk og økonomisk overskud. Det er lige til at blive lidt livstræt af. Selv ville jeg helst vente med morgenmaden til et par timer efter, jeg er stået op – så er maven også vågnet. Men jeg er gift med sådan en morgenmadsfetichist som dig, så…. :D
    Bliv du bare ved med at spise dine havregryn og kig på blomsterbilleder i stedet for madbilleder om morgenen.
    vh/Karen

    Svar
  8. MissMuffin

    Jeg spiser fin og lækker morgenmad hver dag (med undtagelse af de dage jeg faster)for morgenmad er mit favoritmåltid..
    Ciagrød med alverden toppings, grønne juicer og smoothies, blødkogt æg, hjemmebagte boller med smør og fed ost eller Nutella, frisk frugt og bær er noget af de jeg mikser imellem. I weekenden vil jeg gerne have et rundstykke og et københavnerbirkes fra bageren, en crossiant eller måske pandekager..

    Svar
  9. stinna liholm

    Jeg er et periode menneske og har henover vinteren været i en morgenmads grød periode. Har lavet min egen grødblanding der er perfektioneret over længere tid. Den indholder bla. ruggryn, 3gryns blanding, boghvedeflager, spelt gryn og rug kerner (som ikke behøver iblødsættelse). Det giver en god grov tekstur med bid. Så varierer jeg hvordan jeg laver den. (er også begyndt at komme revne grøntsager som gulerod eller rødbbede i)
    Nogle dage koger jeg op med en teske kakao (rå bagekakao) og evt. lidt kaffe og topper med kokos mel (guf!!! Prøv!!!), andre dage (de fleste) er det masser af kanel og lidt vanille pulver og toppet med frisk frugt (Banan og blåbær er yndlings, ellers æbler og kanel) og hvis man vil flotte sig rigtigt er det lækkert med hakkede mandler/nødder og evt. lidt honning.
    Har for nylig også eksperimenteret med en risotto-agtig grød version… med revet squash og spinat i og toppet med en smule revet grana ost eller parmasan Det er godt med et ikke-sødt alternativ.
    I weekenderne kan jeg finde på at spise æg af forskellige varianter, frugt (altid) og nogle gange hjemmebagte boller…!
    Om sommeren er jeg mere til cheasy med musli og frugt eller bircher musli.

    Elsker morgenmad…

    Svar
  10. Johanne

    Jeg er typen, der kræser om min morgenmad, så jeg både har noget lækkert at se og smage på, og jeg lægger det oven i købet også ofte på Instagram, så jeg er lige den type, du snakker om ;-) Oftest er det skyr med forskellige frugter og diverse toppings, der står på menuen. Havregrød sniger sig også ind en gang imellem, men havregryn har jeg aldrig kunnet fordrage – det skal lige koges først ;-)
    Men jeg er også typen, der ikke fungerer uden morgenmad, så det er ikke fordi, det skal se lækkert ud, før jeg gider spise det. Det giver mig bare sådan en god start på dagen at have tid til at gøre noget ud af min mad :-)

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework