Det er sket noget ret livsomvæltende! Faktisk har den seneste tid, ja, siden årets start været lige til den rodede side, med masser af ændringer, nye livsmønstre og ting som skulle puttes i kasse oven i mit hoved. I ved, sådan lige for at får styr på situationen.
Før jeg endnu er helt færdig med “put-i-tanke-kasser” og støvet har lagt sig over de daglige vaner, bryder livet det hele op igen. I voldsom hast. Krusedullen er sat på kontrakten og om mindre end 2 måneder flytter jeg på “landet” og i rækkehus. Godt nok stadig et leje af slagsen …helt voksen er jeg ikke endnu ;)
Og for det ikke er nok, så står denne weekend på køkken-shopping (!!) Arhemn, jeg tror himlen er faldet ned i hovedet af mig, for det er simpelthen for meget af det gode. Splinternyt køkken, frit valg på alle hylder og jeg bestemmer. Helt selv. Okay, kæresten er da med, meeeen det sorte højglans køkken i hans drømme forbliver en drøm ;)
Så jeg lægger planer, drømmer om grønne fingre til haven. Jeg får en have! Og terrasse. Og en hæk. Hold op jeg glæder mig til 1,80 m hæk efter at have boet i lejlighed med naboer som nærmest satte næser på vinduerne.
Inden Karl troppede op og blæste foråret væk, samt jeg fandt ud af der fandtes utallige køkkenfirmaer som vil have mit besøg, så nåede jeg at tage forskud på weekenden med de her muffins. Meningen var at de skulle prydes med den fineste prikkede topping. Den faldt til jorden. Altså ideen! For toppingen nåede ikke videre end til jeg splittede min tyl af. Lad være med at begynde at rette tylen til med en tang, bare fordi du lige har fået en god ide til formen på den….!
Well, mine muffins var nu også ganske gode uden. Syrlige med et strejf af karamelsmag fra ahornsiruppen. Det er altså et hit med den i. Nogle gange er det enkle, bare det bedste :)
Jeg snupper en med på farten, for helt udryddet er de heldigvis ikke endnu, ser frem til kaffe hos de næste køkkenfirmaer (det er de ret gavmilde med at servere ;) ) og finder en god portion tålmodighed frem… Puuh, det er altså ikke nemt både at skulle bære på glinsende køkkenmagasiner, drikke kaffe og se på funklende køkkener. Hård weekend….
Håber I får en fabelagtig en af slagsen :)
– så vender jeg straks tilbage med mere nyt i voksenlivet ;) ….og en cookiedough-is!

Ingredienser
- 200 g smør, stuetemp.
- 100 g sukker
- 1 dl ahornsirup
- 3 æg, L
- 250 g mel
- 3 tsk bagepulver
- 1/4 tsk salt
- 1 dl sødmælk
- 50 g hakket mørk chokolade
- 150 g stikkelsbær, el. hindbær, blåbær, brombær, solbær m.m.
Sådan gør du
- Kom smør, sukker og ahornsirup i en skål og pisk det godt sammen.
- Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt mellem hvert.
- Bland mel, bagepulver og salt i en anden skål.
- Sigt melblandingen i dejen og pisk det sammen.
- Pisk mælken i og vend dernæst chokolade og bær i dejen.
- Fyld dejen i muffinsforme.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 15-18 minutter.
- Tag dem ud og afkøl.
Uhhhh, hvor er de smukke :-)
Tusinde tak, Malene :)