• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Cookie Dough Ice-cream Sandwich

Cookie Dough Ice-cream Sandwich

Udskriv Pin Recipe
Antal 10 stk

Ingredienser
  

Cookie dough

  • 120 g sukker
  • 140 g farin
  • 140 g smør stuetemperere
  • 1 æg L
  • 240 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk vaniljeessens/ekstrakt eller vaniljesukker
  • 150-200 g valgfri chokolade chips eller grofthakket

Vanilje-is

  • 4 æggeblommer
  • 50 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 4 dl piskefløde
  • 2 æggehvider

Sådan gør du
 

Cookie dough

  • Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse.
  • Tilsæt æg og pisk igen.
  • Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
  • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
  • Vend til sidst chokolade i dejen og bland det godt i.
  • Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
  • For en lille bradepande (20x30cm) med bagepapir
  • Pres halvdelen af cookie dough ud bunden af den - dejen skal ca. være 0,5 cm i tykkelse.
  • Kom bagepapir over dejen og gentag med den sidste del dej.
  • Sæt bradepanden i fryseren i min. 1 time.

Vanilje-is

  • Pisk æggeblommer, sukker og korn fra vaniljestangen tykt og hvidt - det tager ca. 5 minutter.
  • Pisk fløden til skum
  • Pisk æggehviderne stive.
  • Vend halvdelen af flødeskummet i æggesnapsen.
  • Vend derefter blandingen i resten af flødeskummen og bland det forsigtig sammen.
  • Vend til sidst æggehviderne forsigtigt i - pas på med ikke at slå luften ud.
  • Kom isen i en beholder og frys den i ca. 2 timer - den må ikke blive hård.

Sandwich

  • Tag forsigtig de 2 lag cookie dough plader ud af formen og fjern bagepapiret.
  • For formen med bagepapir igen.
  • Læg det ene lag cookie dough i bunden af formen.
  • Hæld forsigtig den bløde vanilje-is ud over bunden og glat overfladen med en varm ske/spatel.
  • Kom det andet lag cookie-dough ovenpå isen og tryk det let sammen.
  • Film formen og kom den i fryseren min. 3 timer.
  • Tag forsigtig is-sandwichen op af formen - skær med en opvarmet kniv sandwich i ønsket størrelse.
  • Server straks.

3 (4)Jeg behøver vist ikke sige ret meget mere, for titlen siger da det hele? Den ultimative is-sandwich er landet på bloggen!!

Efter Carte d’Ors lækre event og nye is-varianter har jeg været ramt af en gal ispind.. Jeg har hovedet fuld af is, opskrifter og varianter – som bare venter på sommeren kommer frem fra sit skjul.
Men heldigvis er det jo sådan, at man liiige er nødt til at teste eksperimenterne på forhånd – man skulle jo nødig servere en dårlig is når solen endelig brager frem ;)

Cookie dough ice cream sandwich

Så jeg har taget forskud på glæderne og lagt ud med kongen af is – i hvert fald i det amerikanske; cookie dough! Har du været dybt nede i en Ben&jerrys bøtte, har du måske smagt cookie dough varianterne? Ellers er det på tide.
Det var da også denne variant, som jeg kastede mig ud i indtil jeg kom i tanke om de her sandwich, som ofte har drillet mig på det store internet. Så efter den færste liter almindelig is med cookie dough kugler røg i fryseren, blev resterne brugt til en håndfuld sandwich :)

Cookie dough ice cream sandwich

Som det kan skues på billederne, er mine cookie-bunde pænt ujævne. Mine geniale ide med at skære i frosne cookie-blokke var ikke en succes! Så den fremgangsmåde er streget i opskriften og erstattet af den “rigtige”. Jojo, man kan ikke opfinde den dybe tallerken hver gang ;)

Ellers er det bare min dej fra verdens bedste cookies. Til jer som endnu ikke er overbevist om at I overlever et råt æg, så brug et pastureriseret :)
Isen er en ren vaniljesag. Faktisk en parfait, da ismaskinen åbenbart trækker sin ankomst i mit køkken i langdrag..tsk tsk. Men parfait er nu også forrygende lækker og behøver på ingen måde at blive “iset”. Tro mig, jeg kunne ikke drømme om, at rende i pendulfart mellem fryseren og sofaen i 5 timer. Nej, når isen er i fryseren, så må den passe sig selv ;)

Så truer den nye uge og virker voldsom lang, så kan du jo passende bruge mandagaften på en omgang cookie dough is-sandwich. I fryseren med dem og desserten til fredagaften kan få dig ret hurtig gennem ugen. Bare et tip.

…Til den dovne;  opskriften på isen med cookiedough-stykker er på vej ;)

 

Cookie dough ice cream sandwich

Cookie Dough Ice-cream Sandwich

Udskriv Pin Recipe

Ingredienser
  

Cookie dough

  • 120 g sukker
  • 140 g farin
  • 140 g smør stuetempereret
  • 1 æg L
  • 240 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk vaniljeessens/ekstrakt eller vaniljesukker
  • 150-200 g valgfri chokolade chips eller grofthakket

Vanilje-is

  • 4 æggeblommer
  • 50 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 4 dl piskefløde
  • 2 æggehvider

Sådan gør du
 

Cookie dough

  • Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse.
  • Tilsæt æg og pisk igen.
  • Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
  • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed.
  • Vend til sidst chokolade i dejen og bland det godt i.
  • Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
  • For en lille bradepande (20x30cm) med bagepapir
  • Pres halvdelen af cookie dough ud bunden af den - dejen skal ca. være 0,5 cm i tykkelse.
  • Kom bagepapir over dejen og gentag med den sidste del dej.
  • Sæt bradepanden i fryseren i min. 1 time.

Vanilje-is

  • Pisk æggeblommer, sukker og korn fra vaniljestangen tykt og hvidt - det tager ca. 5 minutter.
  • Pisk fløden til skum
  • Pisk æggehviderne stive.
  • Vend halvdelen af flødeskummet i æggesnapsen.
  • Vend derefter blandingen i resten af flødeskummen og bland det forsigtig sammen.
  • Vend til sidst æggehviderne forsigtigt i - pas på med ikke at slå luften ud.
  • Kom isen i en beholder og frys den i ca. 2 timer - den må ikke blive hård.

Sandwich

  • Tag forsigtig de 2 lag cookie dough plader ud af formen og fjern bagepapiret.
  • For formen med bagepapir igen.
  • Læg det ene lag cookie dough i bunden af formen.
  • Hæld forsigtig den bløde vanilje-is ud over bunden og glat overfladen med en varm ske/spatel.
  • Kom det andet lag cookie-dough ovenpå isen og tryk det let sammen.
  • Film formen og kom den i fryseren min. 3 timer.
  • Tag forsigtig is-sandwichen op af formen - skær med en opvarmet kniv sandwich i ønsket størrelse.
  • Server straks.

Cookie dough ice cream sandwich

 

Previous Post: « Forårsmuffins med ahornsirup
Next Post: Cookie dough is »

Reader Interactions

Comments

  1. Cassandra Keldebæk Hansen

    Hej skal kage dejen ikke bages kort inden ?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Cassandra

      Nej, dejen skal ikke bages til de her sandiwch :)

  2. Simone

    Er nødt til at spørge! hvor mange stk fik du lavet ud fra den portion der? 6 sandwich? :)

    Svar
    • Loui

      Hej Simone,

      Tak for dit spørgsmål.

      Jeg fik 10 stk ud af den portion.

      Jeg beklager, at det ikke er nævnt i opskriften.

      Hav en dejlig aften.

  3. Jane Binderup

    JAMEN DOG!!!! De her SKAL bare prøves i Villa Binderup i Cairo,Egypten, tak!!! ;)

    Svar
  4. Sarah

    Hold da op de ser gode ud.
    Bruger du stadig bagepulver og natron, når dejen ikke skal bruges til cookiesene, men til is og dermed ikke bages?

    Cookiesene er i øvrigt de bedste jeg nogensinde har lavet, tak for en super opskrift.

    Mvh Sarah

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Sarah

      Nej, det udelod jeg nu de, som du skriver, ikke skulle bages :)

  5. Jonathan

    Hvor mange liter is er der brugt til portionen? Hvis man nu er en doven rad og køber isen.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Jonathan

      Bare en enkelt liter ;)

  6. Sine Smed

    Nøj de ser farlige ud ;-) Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har forstået alt den hype omkring Ben&jerry. Synes kvaliteten af isen er virkelig ringe. Tror jeg har prøvet 4 forskellige som stort set alle anbefaler. Er dog blevet skuffet hver gang.
    Så der er jo ikke andet for at man bare må lave isen selv ;-) Tak for den lækre opskrift!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Det er de i den grad også!! Du må igang :D Har godt hørt det før sagt om B&J, men jeg må indrømme at jeg er svært begejstret :)

  7. Nadja - Cinnamon, please

    Ma-ma Mi-a! Hold op hvor ser det overdrevet godt ud! Og så på en mandag – det burde være forbudt!

    Jeg tror snildt jeg kunne klemme én eller to ned lige her og nu!

    // Nadja
    cinnamonplease.blogspot.dk

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Foodstylingtip #18: Brug farveteori
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For 10 år siden på en højskole havde jeg, ikke helt frivilligt, billedkunst 😅🎨 Jeg har tidligere delt en historie på foodstylinglisten omkring min oplevelse med det fag og en åbenbaring jeg, som jeg har taget med mig i mine madbilleder siden ☺️⁠
⁠⁠
Well, udover den, så lærte jeg om farveteori. Dem findes der et hav af. Altså farveteorier.⁠⁠
⁠⁠
En af dem er den analoge farveteori. At bruge farver, som ligger ved siden af hinanden på farvecirklen. Den kombination giver et harmonisk og roligt billede. ⁠⁠
⁠⁠
Og yes, det er selvfølgelig den, som jeg har brugt i billedet med fersken-iste 🍹⁠⁠(...med en sjat gin i, så der både til nerverne efter aftenens håndboldkamp og sommerlængsler her i snevejret 😄 skal du have et sip med?)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Orange og gule nuancer 🟠🟡 - og så et hint af grøn 🟢 For mest effektivt med den analoge farveteori, så skal der være en dominerende farve og så en sekundær farve.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Flere tips (og historier 😉), klik på linket i bio og kom med på foodstylinglisten 👉 @louiogbearnaisen⁠
⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#happyhour #iste #icetea #peachicetea #drinksofinstagram #foodstylingtips #madfotografi #cocktailgram #foodphotographyandstyling 
⁠
⁠
⁠
⁠
Foodstylingtip #17: Kill your darlings. ⁠⠀ ⁠ Foodstylingtip #17: Kill your darlings. ⁠⠀
⁠⠀
Altså dine lidt for gode, kreative eller forklarende ideer i et madbillede 👩‍🎨⠀
⁠⠀
Sådan et madbillede, det skal opbygges og det har vi mere end 18 byggesten - og endnu flere metoder og teknikker til! Så den der begrænsning - ouuch, den kan være så svær 😅⠀
⁠⠀
Se bare her 👉 swipe og se billedet med mine “darlings” 😉⠀
Drinks med appelsinskal og så lige servietten. Arhmen, jeg var SÅ begejstret over scenen og storytellingen, som det skabte i min plan. De der drinks, sammen med indbagt brie og osteplatten. Fuld stemning på hygge foran pejsen 😁🔥⠀
⁠⠀
Problemet er bare at drinksene hiver fokus til sig og kommer til at rode i et allerede tætpakket billede med masser af forskellige elementer. De tager, mere end de giver til billedet 👋⠀
⠀
Ofte så står et madbillede bare stærkere ved at gøre det mere enkelt, udvælge og bruge få byggesten og metoder fra værktøjskassen 🧱🧰⠀
⁠⠀
Så “Kill your darlings” – gå indimellem efter klarhed og enkelhed, selvom det nogle gange kan være svært at fjerne  eller du føler dit billede bliver for simpelt og kedeligt. Har du prøvet at hænge fast i det? 👀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⁠⠀
⁠⠀
#osteplatte #ostebord #appetizers #hyggemad #cheeseboard #bakedbrie #foodstylingtips #cheeseaddict #comfortfood #foodandwine #beautifulcuisines #madfotografi #madinspiration #foodphotography #snacktime #21foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀ ⁠⠀ Er der no FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀
⁠⠀
Er der nogle redskaber, som er uundværlige i foodstyling? Pincetter? Forstøverflaske? Pensler? Marmorbaggrunde? Runde bageriste? ⠀
⠀
Næ. ⠀
⠀
Men der er dog én ting, som jeg ikke kan leve uden ☺️⠀
⁠⠀
En ting, som altid er med i værktøjskassen. En ting, som har fulgt mig de sidste 10 år. En ting, som er blevet brugt i utallige madbilleder.⁠⠀
⁠⠀
Min lille gasbrænder. Bedre kendt, som flammekasteren herhjemme 😄🔥🔥⠀
⁠⠀
For uanset, hvor meget du svitser, griller og bakser med en skorpe - well, så kan den ofte med fordel få et “whooosh af gasbrænderen. Give maden det helt færdige look 😀⠀
⠀
Her er det alt-i-en-pande citronkylling med kartofler, porrer og kikærter, som fik det sidste touch #21foodstylingtips 🔥☺️ ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #aftensmadinspiration #kylling #chickendinner #chickenrecipes #madinspiration #nemmad #healthycooking #nemmeopskrifter #onepanmeal #madfotografering #sundaftensmad #easydinner
FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀ ⁠⠀⠀ Fo FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Forleden var vi ovre i Adobe Lightroom. Der skal vi også over igen i dag. Til værktøjet, som hedder "Spot Removal".⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Eller vi kan også bare kalde det "vaskekluden". For det er præcis, det som værktøjet kan; tørre alt op, som er fedter i dit billede 😄⠀⠀
⁠⠀⠀
For uanset, hvor skarpt dit øje er, så sniger der sig noget ind. Krummer, et stykke persille, som er lidt slatten, hår, eller bare smuds fra maden. Marinade fra kød, glasur fra kagen eller en sauce på kanten af tallerkenen 🙈. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Der er altid noget! Så fremfor at bakse for meget med det under fotografering og risikere, at maden bliver ødelagt, så.. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Fjern det i efterredigering med "vaskekluden" og tag dit madbilledet de sidste 10% ✨☺️ ⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
#dinnerrecipes #barbecuetime #aftensmad #madinspiration #grillspyd #21foodstylingtips #madfotografering #droolclub #foodandwine #grillmad #sommermad #foodphotography
FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework