• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Lemon Bars // Citronsnitter

Lemon Bars Jeg har taget forskud på foråret med de fineste, delikate kager. Friske. Syrlige. Søde. Bløde. Sprøde. Simpelthen bare en treat til at fejre, når forårssolens spæde stråler endelig rammer gennem vinduerne.

De skulle have været serveret til et besøg af den skønneste kvinde her i weekenden. Men desværre må hun have dem til gode – i stedet pynter de nu eftermiddagskaffen herhjemme. For selvom de nok er ment som te-kager, så kan en kop kaffe sagtens være en fin følgesven til dem.

Lemon Bars

Jeg har været en smule skeptisk med de her citronsnitter. Faktisk har de ligget og luret i lange tider, men med en smule ambivalent forhold til citron, så har det krævet lidt overvindelse fra min side.
Ligeså meget jeg elsker citrusvand, citron i juicer, dressinger og mad – ja, så er den gule fætter og jeg ikke helt på bølgelængden.

BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide

Jeg ved ikke hvad det er. Det sure med det søde måske? Alle kager med citron tilsat får bare den her parfumerede smag, som mine smagsløg rynker lidt på næsen af. Men jeg øver og jeg lærer. Endnu kører jeg dog ikke en citronmåne ind eller spiser en pladefuld lemon bars. ….Jeg må vist hellere lige snuppe et stykke til aftenskaffen – bare lige for at øve mig ;)

Lemon Bars

Jeg håber ikke at I stod helt af på mine indlæg om uddannelse her i weekenden – ellers er det jo så smart med bloggen, at man bare kan glo på nogle kager i stedet ;)
Der kommer en sidste krølle på uddannelsesindlæggene her en af dagene; 10 myter og 10 aflivninger – og så kan jeg vist ikke koge mere suppe på ultra spændende bekendtgørelser og studierammer. Kun mig selv og min evig interessante hverdag. Stadig med projektledelse, innovation og Restaurant Day på dagsordenen :)

Lemon Bars

Lemon Bars

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid45 minutter

Ingredienser

Bund

  • 125 g blødt smør
  • 50 g sukker
  • 130 g mel

Fyld

  • 3 æg
  • 300 g sukker
  • 1 spsk revet citronskal
  • 1 dl citronsaft
  • 65 g mel
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

Bund

  • Pisk smør og sukker sammen til en let og cremet masse.
  • Sigt melet i og saml dejen sammen.
  • Pres dejen ud i en smurt bageform (20x20) til en bund.
  • Sæt bunden i køleskabet min. 30 minutter.
  • Bag bunden ved 175 grader i ca. 15 minutter.
  • Lad den køle lidt af.

Fyld

  • Pisk alle ingredienserne sammen.
  • Hæld massen over den forbagte bund.
  • Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 minutter til fyldet er fast.
  • Lad kagen køle helt af før den skæres ud.
  • Skær kagen ud til barer eller små firkanter.
  • Sigt flormelis udover og server.

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)
BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide

Lemon Bars

Previous Post: « Alt om “Ernæring og Sundhed med speciale i ledelse, fødevarer og service” (Del 2)
Next Post: Black beans og butterbeans med varmrøget laks, dild og sennepsdressing »

Reader Interactions

Comments

  1. Lene

    Tænker på at lave disse kager og en kugle hjemmelavet citronis med limoncella til nytårsdessert
    Er der nok kage i opskriften til 5 personer? Tror du det bliver for surt med surt? Jeg længes bare efter noget, der er friskt og ikke tungt. Er det virkelig mel, der er drysset over kagerne til sidst? Er det ikke flormelis? Tænker også at pynte med enten kandiserede violer eller mørk chokolade – hvad siger du?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lene,

      Jeg ved ikke længere, om mit svar er nyttigt, da vi nu er forbi nytårsaften, men du får lige mit svar alligevel.

      Det er svært at sige, alt efter hvor mange hver person spiser, men jeg tænker, at der nemt er 1 stykke til hver, og da det er en syrlig sag, så tænker jeg, det er nok 😊

      Jeg ville nok vælge at servere den med noget sødt for at fremme kontrasten til det sure. En kugle vaniljeis eller lignende ville gøre sig godt 😋

      Det er flormelis der er drysset over snitterne. Jeg ville personligt ikke pynte dem med mørk chokolade, da det for mig ville for tung en sag 😅 Kandiserede violer har jeg ikke erfaring med, så der må jeg desværre blive dig svar skyldig.

      Håber det kan hjælpe dig lidt på vej og har du allerede bagt dem, så lad os endelig høre om resulatet!

    • Lene

      De var superlækre! Og der var rigeligt!
      Opskriften fra dig blev videreformidlet 😊

      Korrekt at vanilleis havde været et meget bedre match – selvom citronisen også var god i sig selv, så havde den stået bedre sammen med fx brownie eller bare hakket mørk chokolade

      De lilla, kandiserede violer var bare lidt pynt i kontrastfarve til det lysegule.

  2. Misha

    Hej! Jeg bagte disse lækre citronsnitter i går aftes – tak for god opskrift!. Pakkede dem i en lufttæt beholder, men ikke på køl over natten. Kan de spises i dag?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Misha,

      Det kan de sagtens 🙂

      God weekend og dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften!

  3. Gitte

    Vildt nemme og gode! Jeg tænker, at de ville gøre sig godt som nem gæstedessert serveret med en kugle vanilleis og et glas limoncello til!
    Tak for en dejlig opskrift.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Gitte

      Dejligt at høre at du kunne bruge opskriften :-)

      Og ja, det lyder da fuldstændig for lækkert med vanilleis og limoncello til 🙌 😋

      Hav en skøn dag!

  4. Kim

    Lækker opskrift! Og til dem der synes de er for sure.
    Tilsæt en tsk vanille sukker til bunden.
    Så kommer der en smule mere sødme.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Tak for tippet Kim og dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften :-)

      Hav en god dag!

  5. Christina

    Hej :) hvor mange personer er der til i opskriften?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Det er svært at sige, alt efter hvor mange hver person spiser, men nok til eftermiddagskaffen :-)

      Fortæl os meget gerne om resultatet.

      Hav en dejlig dag!

    • Christina

      Hej igen :)
      Jeg ved ikke helt hvordan de bliver :( jeg givet den 10 min mere end hvad der står og massen ovenpå vil bare ikke blive fast :( toppen af den er fast, men lige nedenunder er det slet ikke fast.
      Skal den bare have mere?

  6. Annette

    Hvor finder jeg opskrift på Aamanns citronis??

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Annette,

      Tak for dit spørgsmål.

      Jeg vil forslå dig at google opskriften :-) Jeg har ikke selv nogen erfaring med at lave Aamanns citronis.

      Hav en fortsat god dag.

  7. Flemming Schultz

    Jeg har lige lavet denne opsrift og den smagte rigtig godt syntes jeg selv. desværre så fik den ikke gode meninger fra min familie fordi de fleste syntes at den var alt for sur selv efter at jeg sagde citronsnitter er navnet hvad havde i regnet med. der var også en som syntes at den var for sød og havde for meget sukker. derfor ville jeg vide om du/I havde et forslag til hvodan jeg kunne gøre den mindre sur uden at øddelægge opskriften som var virkelig god. Personligt tænkte jeg at hvis jeg serverede creme fraiche eller noget lignende så kunne det måske fikse begge problemer men jeg ville gerne høre jeres ideer.
    Hilsen Flemming Schultz

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Flemming,

      Tak for din kommentar og spørgsmål til opskriften.

      For at citronsnitterne ikke bliver for “sure” eller søde kan du sagtens servere en smule creme fraiche til. Rør det evt. op med lidt flormelis.

      Håber resultatet bliver bedre næste gang, og at familien bedre kan lide dem med lidt creme fraiche til :-)

      Hav en fortsat god dag.

  8. Sarah

    Hvor ser de skønne ud! Kan de fryses? 😋😋

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sarah,

      Tak for dit spørgsmål.

      Citronsnitterne kan sagtens fryses – prøv dem ad og fortæl mig om resultatet :-)

      Hav en dejlig dag.

  9. Christine

    Lige et lille spørgsmål…
    (Sidder og brygger på månedens Madklub-menu, og jeg vil gerne lave en “citronsymfoni” af en dessert i form af dine citronsnitter samt Aamanns citronis. Og alle ved jo, at nøgleordet til et middagsselskab er “forberedelse, forberedelse, forberedelse…”

    Her kommer spørgsmålet: Kan jeg lave denne kage dagen før, eller bliver det noget værre snask? Eller kan man måske bare forberede bunden dagen før?

    Hjælp! :-)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Christine

      Årh, det lyder som en skøøøøn dessert Rimelig god madklub :D
      Du kan sagtens lave kagen dagen før og bare lade den stå i køleskabet, det burde der ikke være noget problem i :)

    • Christine

      Vil bare lige sige tak for hjælpen – kagen var et hit både dagen før madklubben og to dage efter. Totalt yndlingsopskrift! Har også rost den her: http://goo.gl/PUA2Vh

      :-)

      PS: Vi smed lidt hakket, mørk chokolade over. Det blev hverken kagen eller isen ringere af.

    • Loui&bearnaisen

      Velbekom – lækkert at den kunne bruges :) Og at der var rester ;)

  10. Sidsel

    Neeeej, kom til at bytte om på sukkermængderne i fyldet og i bunden… Har nu en grynet masse med en stor citronpmelet ovenpå… Og portionen er x4!
    Nå, men DINE citronsnitter ser gode ud! – jeg må jo bare lave dem igen snart så ;-)

    Kh Sidsel

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Åhh nej! Haha, kan ikke lade være at grine lidt, det er bare SÅ irriterende når man kommer til det ;) Og x4, så er der godt nok grynet masse til hele gaden ;) Du må igang igen, for de er altså gode :)
      Og hey, tak for lidt grin, det var godt nok en skøn kommentar :)

  11. Anne-Marie Andersen

    De ser bare så lækre ud. Elsker det sur søde citron tilfører. De må prøves snart. Citron er heldigvis tilladt i min low fodmap diæt.

    Kh.
    Anne-Marie

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tak – er efterhånden også blevet ret glad for citron med sødt til :)

  12. Sine Smed

    Haha, kom til at grine af din kommentar med “at man bare kan glo på nogle kager i stedet” Må indrømme at jeg bare hurtigt skimtede dine to indlæg om uddannelsen. Jeg synes det er vildt godt at du sætter fokus på de forskellige uddannelser samt det med at skifte uddannelse.

    Åh, jeg elsker citron! Jeg kan se at jeg faktisk har alle ingredienserne i køleskabet! Jubii, jeg skal helt sikkert have kage med på torsdag når jeg skal besøge min veninde. Tak for opskriften Louise.

    Svar
  13. Piskeriset

    Jeg elsker citron, men jeg elsker endnu mere citron i kage! MMMM! Citronsnitter ligger på min top fem over kager – jeg fik julelys i øjnene, da jeg så dine billeder :-D

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Men også sige at efter en halv pladefuld, så er jeg ved at kunne se de kryber op på yndlingslisten hos mig ;)

  14. A+K/Venterpaavin

    Mmmh.. Som altid er jeg begejstret, citron i desserter er min favorit. Citronkage, citronfromage, cheesecake med citron osvosv., det er altid godt!

    – Anne

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hey, citronfromage – der kan jeg være med :D Ork, hvor er det bare alt for længe siden jeg har fået det !

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Tilbehør til aftensmad eller lige den hurtige fro Tilbehør til aftensmad eller lige den hurtige frokostsalat her i de lune (okay, liiidt lunkne) dage? ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Prøv den her: Salat med asparges, ærter, radiser, nødder og feta.

Den er ret go' ☺️ Sammen med sukkerærter, radiser, agurk og knas, så har du en grøn, mættende salat som går til det meste.

Og laver du et ekstra stykke krydret kylling eller måske en den grillede laks, så der topnem måltidssalat til madpakken, som kommer til at hive lange øjne efter sig i kantinen 😄😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap opskriften ovre på bloggen (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 
⁉️Noo! Ingen asparges i grøntafdelingen? Eller bare ikke vild med de grønne kammerater? Hiv de grønne bønner med hjem. Både friske og frosne dur også perfekt i salaten. 

 

#aftensmadinspiration #nemmad #madinspiration #sundmad #madpakke
Har du været på de første jordbær? 😀 ⠀⠀ Har du været på de første jordbær? 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ellers så nap den første (liiidt syrlige) bakke og kast på den her lækre omgang af en bagt cheesecake med dobbelt op på jordbær! Yup, både i den friske version på toppen og lige serveret med en jordbærsauce også 🍓😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er rent sommergilde ..måske i weekenden? ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #cheesecake #bageglæde #danskejordbær #kage #kagetid
Studenterbrød, jordbærkager og napoleonshatte. K Studenterbrød, jordbærkager og napoleonshatte. Kanelsnegle med gærdej Og horn.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mine 5 go-to fredagskager, når der bliver provianteret ved bageren (Hvad er du på?).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hornene, de ligger altså lunt i svinget når skal vælges. Sådan ræ’tig lunt 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Helst bare med remonce og mørk glasur, som et klassisk skagenshorn. Det slår de halvtørre kærnemælkshorn med hindbær, hippe rabarberhorn og dem, hvor du skal lede efter nougaten, med længder 👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så yup, vi hopper på hjemmebagte skagenshorn i dag: Bløde, søde, saftige og med rigeligt marcipan-remonce i midten. Ren frås – ingen tørre horn her 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find kaffen frem, nap opskriften ovre på bloggen og hav en fantastisk fredag herfra 😊☕️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kageinspiration #bagning #fredagskage #fredagsfeeling #bageglæde #bagværk
Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework