• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

En madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Spicy Popcorn

Spicy Popcorn Min weekend kunne godt have varet et par dage længere, for den her været intet mindre end skøn. Sådan nogle skal man gemme på! Jeg nåede også lidt leg i køkkenet, en popcorn-leg. Jeg er ret glad ved popcorn, når de er saltet til ukendelighed. Vi taler her så saltet, at jeg altid har dem helt for mig selv! Men salt er jo ikke det eneste krydderi til poppers, der er nemlig masser af muligheder. Hvert land har vist sin egen popcorntradition. Her i Danmark er det salt, i Tyskland er det sukker, i England karamel og i USA er det ALT! Det skal prøves. Selvfølgelig.
Derfor har jeg lavet en lille samling af popcorn med smag. Den første får I her; en omgang spicy popcorn. Stærk, krydret, vanedannende.  Det er jo egentlig ganske enkelt, så en dicideret opskrift kan man vist ikke tale om – mere en inspiration (:

Krydret popcorn

Jeg brugte ganske almindelige mikro-ovn popcorn, da det bare er nemt. I hele min barndom havde vi ikke mikroovn derhjemme, så der var det majskerner i gryde, som blev til popcorn. De er også ret gode. Bruger du dem, så tilsæt smør+krydderier direkte til den varme gryde. Og husk du selv bestemmer styrken (; I min version er de rimelig stærke. Hvilket betyder flere kolde øl…

Næste popcorn-fest bliver med hvid chokolade og lakrids, hurtigt efterfulgt af en karamel/esperesso udgave og en stout/ krydder-version. Jeps, mulighederne er uendelig og jeg er slet ikke færdig. Stay turn til næste omgang (:

Nu vil jeg begive mig i kast med min sidste uge i praktik. Wow, ugerne er bare fløjet afsted og jeg syntes lige jeg er startet. Det bliver en travl uge med både færdiggørelse af projekt i Karolines Køkken og opgaveskrivning, men jeg starter blødt op med et morgenmøde og lagkage-smagning. I kan godt glæde jer til det nye tema på Karolines Køkkens web, som min medpraktikant har fingrene i.

Krydret popcorn

Spicy popcorn

Print opskrift Pin opskrift

Ingredienser

  • 1 pose mikroovn-popcorn, saltede
  • 25 g smør
  • 2 tsk stødt chili
  • 1 tsk cayennepeber
  • 2 tsk paprika
  • 1/2 tsk salt

Sådan gør du

  • Kom smør, chili, cayennepeber, paprika og salt i en pande og varm det op.
  • Bland popcorn i panden og rør det hele godt rundt. Varm det hele igennem.
  • Hæld blandingen ud på bagepapir og afkøl nogle minutter.
  • Server.

Find også opskriften i appDownload louiogbearnaisens opskrifts-app

Previous Post: « Pumpkin Swirl Chocolate Brownies
Next Post: Popcorn med karamel og mokka »

Reader Interactions

Comments

  1. A + K = ♥

    Yum. Elsker også en god gang chili/paprika på popcornene, måske en gang BBQ eller hvidløg/oregano skal være næste eksperiment.

    – Anne

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 13.000 andre

Få nye opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere