• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

En madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Hvid chokolade og lakrids popcorn

IMG_2678_zpsb0d2d887 Den allersidste dag i praktikken er nu endt. De sidste 7 uger er fløjet afsted og jeg kan ikke helt forholde mig til, at skulle tilbage på skolebænken. Tilbage til læseplaner og en fastlagt hverdag. Uf, studielivet har altså bare ikke samme charme for mig, som arbejdslivet. Alle siger jeg skal nyde det nu, mens jeg læser… Meeeen jeg har bare for lidt tålmodighed. Jeg vil se resultater (; Den her weekend slår Forum døren op for bogmesse. Jeg skulle faktisk have bladret gennem et par hundred bøger, misbrugt mit dankort og fået meget lange arme af at slæbe. Men som jeg jo nok må indse, så er der ikke 50 timer i døgnet, så jeg må tølje læsehesten indtil næste år (:
Jeg har dog et es i ærmet! For lige som dankortet troede det havde fri, så er der kommet en anden go´ begivenhed op. Okay, måske ikke ligefrem begivenhed, snarere bare gode tilbud. Men det er jo næsten også ligeså godt som en begivenhed. Bilka outlet – here we come (; Jeps, intet mindre end geniale priser og gode ting, som skal med mig hjem. Så skal du derud, så bliv væk – vi har nemlig rippet det hele. Det er planen!

Nåhr ja, popcorn! Sidste udgave af min besættelse får I her. En hvid chokolde/lakrids-udgave, som manden fik slugt på få minutter. Jeg selv? Jaa, hvid chokolade er bare ikke mig – så hellere en omgang mørk chokolade og lakrids. Jep, det er nemlig fri bane for egen lyst (:

Hvid chokolade og lakrids popcorn

Print opskrift Pin opskrift

Ingredienser

  • 1 pose mikroovn-popcorn, poppede
  • 100 g hvid chokolade
  • 3-4 tsk lakridspulver

Sådan gør du

  • Smelt den hvid chokolade og hæld den ud over popcornene. Drys med lakridspulver og bland det hele godt sammen. Lad det køle et par minutter og spis.

Find også opskriften i appDownload louiogbearnaisens opskrifts-app

Previous Post: « Popcorn med karamel og mokka
Next Post: Kvarkbrød med æble, krydderier og kerner »

Reader Interactions

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 13.000 andre

Få nye opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere