• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Hvad er forskellen på kakaopulver?

Det skulle ikke være til at tro, men kakaopulver kan give en hel del hovedbrud. De fleste danske bageopskrifter bruger ganske almindeligt, usødet kakaopulver. Og her taler vi ikke Nesquick eller andet ”varm-kakao-pulver”. Det er den rene udgave. Der findes en hel del på markedet, men i supermarkedet kender de fleste vist den traditionelle brune pakke og det er den som bliver brugt i mange opskrifter.

Men får du fingre i amerikanske opskrifter (og sikkert også andre nationaliteter) støder du ofte på ”Dutch-process-cocoa”, hollansk proces kakao! Forvirret? Ja, det var jeg også, for hvad er det og hvordan i alverden er det forskelligt fra det “almindelige” eller naturlige, usødede kakaopulver?

Jeg har desværre ikke en mastergrad i kakaopulver, så det er blevet researchet en hel del.

Klar, parat, start..

Der er enkelt sagt to hovedtyper af kakaopulver i bagning; 1) hollandske proces kakao og 2) naturligt, usødet kakao. Selvfølgelig findes der flere, men dem gemmer vi lige lidt.
Jeg regner med, at hvis du er ligesom mig, så bor der naturlig, usødet kakaopulver bopæl i dit spisekammer.

Hollandsk-proces-kakao er en smule dyrere end naturlig, usødet kakao og er meget populært i de professionelle kredse, hvor det simpelthen er pulveret, der bruges, hvis der ønskes en dyb, mørk chokolade smag. Og det gør man da ofte, ikke?

Men hvad er forskellen så?

Både den hollandske-proces kakao og naturlig, usødet kakao er lavet af kakaobønner. Så langt, så godt…
Men her kommer forskellen; Hollandsk-proces-kakao er lavet på kakaobønner, som er blevet gennemvædet i en lav-syreopløsning, før de tørres og formales.
Naturlig, usødet kakao er lavet af kakaobønner, som er ristet, og derefter malet. Her er der ingen opblødning.

Den Hollandske-proces-kakao går gennem iblødsætningsprocessen for at sænke surhedsgraden, hvilket resulterer i et mørkt kakaopulver og øger smagen af ​​kakao. Dette gør kakaoen mindre bitter og giver en stærkere chokoladesmag.

Kan hollandsk-proces-kakao og naturlig, usødet kakao anvendes i flæng?

Hollandsk kakao har et lavere syreindhold og bruges derfor ofte sammen med bagepulver, hvor naturlig, usødet kakao anvendes med natron og et syrligt produkt, såsom kærnemælk.

Når det er sagt, så er det en hel del opskrifter hvor der ikke bruges et hævemiddel ; Yea, Brownies! I den forbindelse, ja, så er valget af kakaopulver helt frit.

Hvilket kakaopulver skal man så vælge?

Jeg må ærligt indrømme, at jeg altid har udskiftet hollandsk kakao med naturlig, sødet kakao og det er aldrig gået galt. Men jeg har så hellere aldrig haft hollandsk-proces-kakao i mit eget køkken, så det var ikke rigtig noget valg.
Hollandsk-proces-kakao fås ikke i almindelig supermarkeder, men kan findes i de fleste specialforretninger. Prisen er et helt kapitel for sig selv. En almindelig pakke kakaopulver får du for omtrendt en flad tyver, den hollandske-proces-kakao f.eks. Valhorna står i minimum 80,- for 250 g. Og det når man altså ikke langt på literen med – ihvertfald ikke i mit køkken.
Men i det store udland er hjælpen altid nær, for der er kakaopulveret en hel del billigere, dog er der altid den der forsendelse.

Er det virkelig så meget bedre, det dyre kakaopulver?

Ja, godt spørgsmål! Er du en nørd og snob i køkkenet og bager en hel del, så er den hollandske-proces-kakao vejen frem Men anser du dig selv for ganske almindelig kok, så duer det naturlige, usødet kakaopulver helt fint.

Der er virkelig forskel på de 2 kakaotyper og den dyre udgave giver i særdeleshed en helt anden smagsoplevelse. Altså dobbelt så gode, lækre, mørke brownies med intens chokoladesmag.
Så min anbefaling; brug dutch-process cocao til brownies og vilde chokoladekager, hvor der virkelig skal smæk på smagen. Og brug så den naturlige, usødet kakao til alt det andet.

 

 

Men der er jo også lige Raw cocoa powder?

Eller også kendt som rå kakaopulver. Dette kakaopulver er som ”raw” antyder ikke opvarmet til over 42 grader. Det er bare lige det, at man skal se godt efter når man køber dette pulver. I fermenteringen, som er et af de første stadier for kakao, ligger kakaobønnerne i kar og udvikler smagen. Her kommer temperaturen ofte op over 50-60 grader og derved overstiger det principperne for ”raw”. Der findes dog producenter, som kan dokumentere dette ikke er hændt og kakaopulver lever op til raw-principperne.

Men hvad betyder det egentlig?

Hvor de andre kakaotyper enten er blevet ristet eller behandlet i en opløsning, så er raw kakao ikke behandlet yderligere efter fermenteringen, men er blot blevet malet. Dette gør at mange mineraler og antioxidanter bliver bibeholdt. Men pulveret indeholder også deraf meget høje koncentrationer af en hel del andre stoffer, som ikke er lige gavnlige og kan have en betydelig negativ påvirkning på os.
Rå kakaopulver er blevet udråbt til ”superfood”, men dette er ikke entydigt, faktisk det modsatte pga. af det høje indhold af en hel del skadelige stoffer, der ikke er blevet nedbrudt af opvarmning.

Jeg vil personligt ikke bruge raw kakaopulver i mit køkken, ikkke kun pga. af ovenstående, men egentlig fordi jeg ikke syntes det smager ”rigtigt”.

 

Hvis du er nået  igennem hele min smøre, så håber jeg det har givet en smule hjælp til de forskellige kakaopulvertyper.

 

Hvad er din erfaring med kakaopulver?

Hvilket pulver bruger du i køkkenet?

 

Previous Post: « Kitchen Guide: Ribs – røde, pink, hvide
Next Post: Double Espresso Brownies »

Reader Interactions

Comments

  1. Marie

    Måske for sent med en kommentar her. Men er nu nysgerrig efter at vide hvad er de skadelige stoffer i rå kakao?

  2. Sofie

    Jeg ved godt, at det er et vildt gammelt indlæg .. Men jeg er altså næsten 100% sikker på, at det kakaopulver vi køber i Danmark typisk vil være ‘dutch processed’ :)

    • Signe Lyng

      Sofie har ret. “Dutched” eller alkaliseret kakao er tilsat et surhedsregulerende middel, gerne kaliumkarbonat (E501). Og det er alle de gængse kakaomærker, supermarkederne forhandler. Så “Dutched”/alkaliseret kakao er altså ganske almindelig kakao.

  3. Tom Mortensen

    Det ser ud til, at der findes gode grunde til at u n d g å “Dutch” processeret kakao. Som du også skriver så gennemgår kakaobønnerne en opblødnings- og syreproces, som desværre fjerner en del af de ellers gavnlige flavanoider/flavanoler og andre gavnlige stoffer. En vigtig årsag til at fabrikanter og producenter foretrækker er måske også, at Dutch processen fjerner noget bitterhed fra smagen. Prøv evt. selv at researche lidt, for det ser ud som om det er en fordel at undgå Dutch processen.

    • Loui&bearnaisen

      Hej Tom

      Jeg ser ikke et problem med opblødningsprocessen, da jeg bruger kakao til smag og ikke til en gavnlig effekt for kroppen. Det vil altid være en diskussion om man er til forarbejdede fødevarer eller anser dette som “forkert”. Personligt har jeg ikke et problem med forarbejdning i visse fødevarer, da det kan have en gavnlig effekt på/til produktet – i forhold til kakao, foretrækker jeg at vægte smagen og bageegenskaberne da det er et produkt, jeg kun benytter sjældent og ikke duer til alle opskrifter, hvor der skal kakao i.

  4. Sine Olsen

    Hvor kan man købe de forskellige slags kakao herhjemme ?
    Hvad er den mørke i “Netto” så egentlig ?

    • Loui&bearnaisen

      Jeg ved desværre ikke hvor du kan købe dem herhjemme, jeg køber al mit kakao i Tyskland.

  5. Nina

    Super forklaring! :)
    Når jeg kiggede efter Valhronas på nettet, dukkede der et nyt spørgsmål op… Kan en kakao være både raw og dutch process, ved du det? Når jeg søger på Valrhona kakao kommer den frem som raw på de danske netsider, mens søger jeg “Valrhona dutch process” og havner på udenlandske sider, kaldes den netop “dutch process”. Forpakningerne ser ellers helt ens ud?

    http://www.chokoladehimlen.dk/shop/valrhona-ren-raa-16149p.html
    http://www.shermay.com/product/fine-food-ingredients/valrhona/dutch-processed-cocoa-powder

    Hvis “dutch process” ikke er ristet kan den vel gå for raw, men hvad så med de uheldige stoffer i raw kakao, vil de være “syret” væk da måske..? Hmmm…. :)

  6. Maria

    Tak for den gode forklaring, lige hvad jeg manglede :)

    • Loui&bearnaisen

      Fedt, du kunne bruge det :)

  7. Gitte Seloy

    Kan du hjælpe med et eller flere link(s) til gode steder på nettet at købe dutch?

    Det er vel ikke Dutch, bare fordi det hedder hollandsk kakao som denne eller hvad: http://www.kaffekompagniet.com/shop/hollandsk-kakaopulver-283p.html?gclid=COL8kYTohbwCFUFd3godGlQAbQ

    MVH
    Gitte Seloy

    • Loui

      Hej Gitte

      Jeg har desværre ikke lige nogle links liggende, får pt. mit kakao fra Tyskland.
      Mht, så nej – det er man nødt til lige at skal ind og tjekke, da jeg flere gange har oplevet de snyder med det – smid en mail til forhandleren.
      Jeg skal tjekke nogle udenlandske forhandlere og evt. lave en guide til steder hvor de forhandles i nærmeste fremtid. Det er en del billigere udenfor Danmark.

      Mange hilsner

      Louise

  8. Louise

    Jeg skal bage devils Cake og jeg har kun kakaoen fra netto (mørk pose med mørkere dame udenpå). Kan det bruges? Hvad burde jeg bruge, som er nemt at skaffe? Nævn gerne mærke og steder at købe det, for er lidt blank :P

    • Loui

      Hej Louise

      Årh, sådan en kage kunne jeg da godt lige spise :) Du kan sagtens bruges den almindelige kakao. Den mørke kakao kan du købe i specialforretninger, ellers bestille eller købe den fra udlandet.

  9. Louise (Louise's Spis)

    Hej!
    Har precis hittat till din blogg, vilken tur! Underbara bilder och fina recept!!!

    Tack för inspiration! ❤

    • Loui

      Tusinde tak :)

  10. Agnethe

    Jeg hopper også på den Hollandske kakaopulver, som kan købes over grænsen. Jeg får altid bestilt et par poser med hjem, når nogle skal dernedad simpelthen fordi jeg synes det er så meget bedre end den der lille brune pakke, man køber til overpris herhjemme!

  11. Gitte

    Ligesom Elsebeth bruger jeg også Hollandsk kakaopulver som jeg køber i Flensborg… Jeg synes helt klart det har den bedste smag og så synes jeg, at denne kakaopulver, er drøj i brug – der skal ikke så meget til for at få en god smag :-)

  12. Elsebeth

    Lige siden jeg flyttede til Sønderborg i 1971, har jeg kun købt hollandsk kakao (i Flensborg). Det tog jeg altid med hjem til min mor, som også syntes, den var den allerbedste, hun havde smagt; jeg forsyner også min datter i USA, fordi hun ikke kunne finde en “ordentlig” kakao derovre!

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Foodstylingtip #18: Brug farveteori
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For 10 år siden på en højskole havde jeg, ikke helt frivilligt, billedkunst 😅🎨 Jeg har tidligere delt en historie på foodstylinglisten omkring min oplevelse med det fag og en åbenbaring jeg, som jeg har taget med mig i mine madbilleder siden ☺️⁠
⁠⁠
Well, udover den, så lærte jeg om farveteori. Dem findes der et hav af. Altså farveteorier.⁠⁠
⁠⁠
En af dem er den analoge farveteori. At bruge farver, som ligger ved siden af hinanden på farvecirklen. Den kombination giver et harmonisk og roligt billede. ⁠⁠
⁠⁠
Og yes, det er selvfølgelig den, som jeg har brugt i billedet med fersken-iste 🍹⁠⁠(...med en sjat gin i, så der både til nerverne efter aftenens håndboldkamp og sommerlængsler her i snevejret 😄 skal du have et sip med?)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Orange og gule nuancer 🟠🟡 - og så et hint af grøn 🟢 For mest effektivt med den analoge farveteori, så skal der være en dominerende farve og så en sekundær farve.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Flere tips (og historier 😉), klik på linket i bio og kom med på foodstylinglisten 👉 @louiogbearnaisen⁠
⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#happyhour #iste #icetea #peachicetea #drinksofinstagram #foodstylingtips #madfotografi #cocktailgram #foodphotographyandstyling 
⁠
⁠
⁠
⁠
Foodstylingtip #17: Kill your darlings. ⁠⠀ ⁠ Foodstylingtip #17: Kill your darlings. ⁠⠀
⁠⠀
Altså dine lidt for gode, kreative eller forklarende ideer i et madbillede 👩‍🎨⠀
⁠⠀
Sådan et madbillede, det skal opbygges og det har vi mere end 18 byggesten - og endnu flere metoder og teknikker til! Så den der begrænsning - ouuch, den kan være så svær 😅⠀
⁠⠀
Se bare her 👉 swipe og se billedet med mine “darlings” 😉⠀
Drinks med appelsinskal og så lige servietten. Arhmen, jeg var SÅ begejstret over scenen og storytellingen, som det skabte i min plan. De der drinks, sammen med indbagt brie og osteplatten. Fuld stemning på hygge foran pejsen 😁🔥⠀
⁠⠀
Problemet er bare at drinksene hiver fokus til sig og kommer til at rode i et allerede tætpakket billede med masser af forskellige elementer. De tager, mere end de giver til billedet 👋⠀
⠀
Ofte så står et madbillede bare stærkere ved at gøre det mere enkelt, udvælge og bruge få byggesten og metoder fra værktøjskassen 🧱🧰⠀
⁠⠀
Så “Kill your darlings” – gå indimellem efter klarhed og enkelhed, selvom det nogle gange kan være svært at fjerne  eller du føler dit billede bliver for simpelt og kedeligt. Har du prøvet at hænge fast i det? 👀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⁠⠀
⁠⠀
#osteplatte #ostebord #appetizers #hyggemad #cheeseboard #bakedbrie #foodstylingtips #cheeseaddict #comfortfood #foodandwine #beautifulcuisines #madfotografi #madinspiration #foodphotography #snacktime #21foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀ ⁠⠀ Er der no FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀
⁠⠀
Er der nogle redskaber, som er uundværlige i foodstyling? Pincetter? Forstøverflaske? Pensler? Marmorbaggrunde? Runde bageriste? ⠀
⠀
Næ. ⠀
⠀
Men der er dog én ting, som jeg ikke kan leve uden ☺️⠀
⁠⠀
En ting, som altid er med i værktøjskassen. En ting, som har fulgt mig de sidste 10 år. En ting, som er blevet brugt i utallige madbilleder.⁠⠀
⁠⠀
Min lille gasbrænder. Bedre kendt, som flammekasteren herhjemme 😄🔥🔥⠀
⁠⠀
For uanset, hvor meget du svitser, griller og bakser med en skorpe - well, så kan den ofte med fordel få et “whooosh af gasbrænderen. Give maden det helt færdige look 😀⠀
⠀
Her er det alt-i-en-pande citronkylling med kartofler, porrer og kikærter, som fik det sidste touch #21foodstylingtips 🔥☺️ ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #aftensmadinspiration #kylling #chickendinner #chickenrecipes #madinspiration #nemmad #healthycooking #nemmeopskrifter #onepanmeal #madfotografering #sundaftensmad #easydinner
FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀ ⁠⠀⠀ Fo FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Forleden var vi ovre i Adobe Lightroom. Der skal vi også over igen i dag. Til værktøjet, som hedder "Spot Removal".⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Eller vi kan også bare kalde det "vaskekluden". For det er præcis, det som værktøjet kan; tørre alt op, som er fedter i dit billede 😄⠀⠀
⁠⠀⠀
For uanset, hvor skarpt dit øje er, så sniger der sig noget ind. Krummer, et stykke persille, som er lidt slatten, hår, eller bare smuds fra maden. Marinade fra kød, glasur fra kagen eller en sauce på kanten af tallerkenen 🙈. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Der er altid noget! Så fremfor at bakse for meget med det under fotografering og risikere, at maden bliver ødelagt, så.. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Fjern det i efterredigering med "vaskekluden" og tag dit madbilledet de sidste 10% ✨☺️ ⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
#dinnerrecipes #barbecuetime #aftensmad #madinspiration #grillspyd #21foodstylingtips #madfotografering #droolclub #foodandwine #grillmad #sommermad #foodphotography
FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework