• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop

Hurra for rabarber! Jeg er gået lidt i selvsving over de fine stængler og da en kagemulighed bød sig i sidste uge, ja, så slog rabarberne til igen!

Jeg kan uden tvivl sige, at det  til dato er den allerbedste rabarberkage jeg har bagt. Og så kan jeg desværre ikke engang tage æren for opskriften – øv (;
Men for dælen, den er bare perfekt og indeholder alle mine yndlings herligheder; rabarber, marcipan, tuckiks, nødder og flødeskum. Halleluja for en rar bandit (:

Der er desværre ikke mere af kagen tilbage, men jeg planlægger allerede en ny omgang. Nemlig med sommerens lækre stikkelsbær, som jeg jo plukkede i sidste uge. Uf, det bliver guf. Den smager i hvert fald godt i mine tanker.

Mine tanker er dog lidt medtaget, for de sidste par dage har været fyldt med lækre ting.
Fredagen startede ud med en invitation til  frokost på 2takt (Anmeldelse følger!), en god slå-mave-lur inden bette bror og jeg vendte snuden mod Århus.
Her ventede endnu flere invitationer – godt nok lige foruden af en meget indelukket varm lejlighed. Så vi flygtede i biografen fredag aften og om lørdagen til Grenå.

BONUS: Hvorfor din kage ikke ligner den i opskriften (og hvad du skal gøre ved det)

Jeg er ikke altid ældre end min bette bror på 16 år, så i bedste lok-bettebror-i-fordærv-stil hev jeg ham med til ABC Beach party, sammen resten af Midtjyllands unge.
Okay, jeg må nok indrømme jeg ikke er heeelt 16 mere og at jeg var mere end træt inden klokken var 21. Men bas-armen og træbenet blev da rystet lidt  (;

En ny uge truer og da søndagen ikke var helt lang nok til, at få ladet batterierne op, så snupper jeg lige mandagen med også. Lige pludselig er gråvejret nordpå faktisk helt perfekt til min plan om kaffe, sofa og læsning – lige pt. J.K. Rowlings “Den tomme plads”.

Hvad får I sommeren til at få med ? (:

Og hey kagen, den skal I også lige have opskriften på inden jeg går helt i selvsving om mig selv (;
Opskriften har jeg fået fra Mutters kæreste, som har den fra en kollega, som har den fra… ja, det ved jeg ikke. Men her er den og den er genial. Velbekom !!

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskum

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid25 minutter
Antal: 8 pers

Ingredienser

Bund

  • 3 æggehvider
  • 200 g sukker
  • 100 g hasselnøddemel
  • 1 pakke knuste tuc-kiks
  • 75 g revet marcipan

Frugtkompot

  • 500 g rabarber i tern, eller hindbær, solbær, stikkelsbær, blommer, brombær osv.
  • 1 dl sukker
  • 1/2 dl vand
  • 1 vaniljestang

Top

  • 2,5 dl piskefløde
  • Hakkede hasselnødder - gerne ristede

Sådan gør du

  • Pisk æggehviderne stive.
  • Kom lidt af sukkeret i hviderne, mens der piskes. Blev ved indtil alt sukkeret er kommet i og er "opløst" i hviderne. Det tager noget tid.
  • Tilsæt hasselnøddemel, knuste tuckiks og revet marcipan til æggehvidemassen og bland det hele godt.
  • Hæld massen i en smurt springform.
  • Bag bunden ved 175 grader i ca. 25 minutter.
  • Tag bunden ud og afkøl lidt.
  • Imens laves kompotten.
  • Kom rabarbertern, sukker, vaniljekorn+stang og vand i en gryde. Kog det op og lad det koge nogle minutter. Rabarberne skal ikke koge ud!
  • Tag kompotten af varmen og lad den afkøle lidt.
  • Fordel den lune kompot på den lune bund - mens den stadig er i springformen.
  • Lad kagen afkøle og sætte sig nogle timer - gerne natten over.
  • Pisk fløden til skum og fordel det på kagen. Drys med hakkede hasselnødder.
  • Server.

Noter

Kan du ikke finde hasselnøddemel, så blend almindelige hasselnødder meget fint. Melet kan evt. erstattes af mandelmel.
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app
BONUS: Hvorfor din kage ikke ligner den i opskriften (og hvad du skal gøre ved det)

Previous Post: « Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Next Post: Skagen festival + Skagen Bryghus »

Reader Interactions

Comments

  1. Hanne

    Wauw den er god. Mine rabarber var kogt ud, men det betyder intet, når alting smager så fantastisk

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Hanne,

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften, og at resultatet blev fantastisk :-)

      Hav en super dag!

    • Lene

      Hej. Vil lige høre, om jeg kan bruge noget andet end marcipan, da det jo er ret dyrt? Hilsen Lene🙋🏼‍♀️

    • Louiogbearnaisen

      Hej Lene,

      Jeg har ikke testet kagen med andet end marcipan, så der må jeg desværre blive dig svar skyldig.

      God bagelyst!

  2. Benthe Helmer

    Når kompotten er fordelt på bunden er det så i køleskab eller på køkkenbord at kagen skal opbevares til næste gang
    Mvh
    Benthe

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      I køleskabet 🙂

      God bagelyst!

  3. Lillian Jønsson

    Bedste rabarber kage , ever…..Mmuuummmssss <3

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lillian,

      Hvor er jeg glad for at høre, at den var et hit :-)

      Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

      Rigtig god dag og weekend!

  4. Louise

    Kan jeg bruge hvedemel i stedet for? :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Louise,

      Nej desværre, men du kan udskifte hasselnøddemel med mandelmel. Bunden er en form for makronmasse, så den bliver ikke god med hvedemel.

      God bagelyst!

  5. Britta Olesen

    Vil lige høre om kagen kan fryses med rabarber, og så pyntes på dagen, hvor den skal spises?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Britta,

      Tak for din kommentar og spørgsmål til kage.

      Jeg har aldrig prøvet at fryse kagen, men prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en dejlig dag.

  6. Fatma

    Hvor meget piskefløde bruger du til en kage? :o)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Fatma,

      Tak for dit spørgsmål.

      Hvor meget piskefløde du skal bruge til kagen er helt afhængig af, hvor flødeglad du er :-)

      Jeg vil skyde på ca. 2,5 dl (rundt regnet).

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en super dag.

  7. Fatma

    Hej Louise. Skal kagen bages med varmluft eller almindelig ovn? Jeg påtænker at bage den til mine kolleger om et par dage, så jeg skal nok bage to. Ville du bage den på varmluft så?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Fatma,

      Tak for dit spørgsmål.

      Om kagen skal bages med vamrluft eller i alm. ovn, kommer helt an på din ovn. Min bager meget hårdt ved varmluft, så det bruger jeg stort set aldrig. Men har du en ovn, som bager okay ved varmluft, så kan du sagtens bruge det :-)

      Håber det kan hjælpe dig.

      Lad mig endelig vide, hvordan resultatet blev :-)

      Hav en dejlig dag

  8. Anne

    Hej Louise! Er LIGE faldet pladask for din kage! Og til mit held bugner min fryser med rabarber der trænger til at blive brugt. :D
    Jeg skal dog lige høre.. Hvor stor en springform du har brugt? Kan ikke se det står nævnt nogle steder. ;)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anne,

      Tak for dit spørgsmål og de fine ord :-)

      Jeg tror at den springform jeg brugte var omkring 22-24 cm.

      Hav en dejlig dag og skriv endelig igen, hvis du har flere spørgsmål eller vil dele din rabarberkage med os :-)

  9. Dorthe

    Hej
    Skal kagen i køleskabet natten over ?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Dorthe

      Nej, ikke nødvendigvis :)

  10. Anette

    Mums :-)
    Lækker, syndig; Har du rabarber i haven, så se at komme i gang; du vil ikke fortryde denne skønne kage.

    Svar
  11. Johanne

    Når du skriver kagen skal stå og afkøle, er det så i køleskab eller ved stuetemperatur? :)

    Svar
  12. Olivia

    Uhh den skal afprøves. Er desværre ikke særlig glad for tuckiks, tror du man kan benytte digestive kiks i stedet for? :)

    Svar
    • Loui

      Hej Oliva

      Det er jeg helt sikker på vil smage godt også :)

  13. Bitten

    Kææææft den ser god ud! Godt jeg har rabarber i fryseren :D

    Svar
    • Loui

      Yeaaahr :D De skal op ;)

  14. Sine

    Årh den ser lækker ud! Har endda næsten alle ingredienserne herhjemme. Tak for opskriften.
    Det lyder som om du rigtig nyder ferien.

    Svar
    • Loui

      Velbekom, den er altså også skøøøøn :) Ja, jeg prøver i hvert fald på det :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Foodstylingtip #21: Det perfekte madbillede findes Foodstylingtip #21: Det perfekte madbillede findes⁠
⁠
 ..ikke!⁠
⁠
Føler du, at wauw, nu har du bare taget et godt madbillede.. Og så et par dage efter når du ser på det igen, så dur det bare slet ikke 😒 Du bliver nedslået. Og stiller endnu højere krav til dig selv, fordi du har en indre fornemmelse af, at du kan gøre det – meget – bedre, end du lige har gjort. Samtidig kommer du i tvivl om, hvorvidt du er god nok. Om du nogensinde kan gøre det godt nok 😳⁠
⁠
Perfektionisme - det som holder allerflest af os tilbage fra at nå vores mål og drømme 🤦‍♀️⁠
⁠
Jeg er all in på fokus på at forbedre og optimere dine madbilleder (den har du nok luret 😉). Men samtidig, så lad os også lige hive fat i skurken; perfektionisme. ⁠
⁠
Jeg er ikke ramt af perfektionisme, hvor alt jeg gør skal være 110% perfekt eller jeg slet ikke kan stoppe med at arbejde på noget. Men jeg er perfektionist i den forstand, at jeg har urimelige krav til mig selv og altid synes, at jeg kan gøre det bedre. Jeg er aldrig heeeelt tilfreds - eller i så fald er den tilfredshed kortvarig. ⁠
⁠
Derfor har jeg heller aldrig taget et madbillede, som jeg er 100% tilfreds med.⁠
⁠
Og det er okay. ⁠
⁠
Jeg har nemlig brugt alt for meget energi på, at overkomme, glemme, slå mig selv i hovedet med, at jeg ikke kunne få den følelse væk. Jeg kan ikke styre, hvad jeg føler, men jeg kan vælge, hvordan jeg handler på de tanker og følelser. ⁠
⁠
Du er snedigere end perfektionismen. ⁠
⁠
Vend den til en drivkraft, sund stræben og brugbar superpower (- den kan være så gavnligt redskab i fotografering 📸)⁠
⁠
Spark den indre cheerleader frem. Tag action. Udfordr dig selv. Tro på processen. Giv dig selv tilladelse til at “træne” og have det sjovt uden, du altid skal have et brugbart (og delbart) billedresultat - det er aldrig spild af tid. Og husk så, at have et fast greb i nakken på dig selv, for du er din egen værste kritiker 👀⁠
⁠
Lad ikke perfektionisme holde dig tilbage eller tage modet fra dig for at tage de forrygende madbilleder, du kan 👊⁠
⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⁠
#21foodstylingtips #madfotografering #perfektionisme #mindsetmastery #selvstændigekvinder #foodphotographyandstyling
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework