• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Hvad er din yndlings is ?

 photo IMG_9466_zpsb39991d6.jpg// sponsoreret indlæg

Det er sommer og det er is-tid! Jeg er ret kræsen med is og har vist været igennem de fleste produkter på markedet. Et markedet jeg virkelig syntes halter, med dårlig kvalitet og kedelige varianter. Hvad er der blevet af en god pistachie-is, altså med seriøse pistaciekerner? Eller en nougatis, hvor man rent faktisk kan smage det? Måske en vanilje, med vaniljekorn?

Kæresten kan sagtens sætte en god gammeldags tricolore til livs, mens jeg pænt rynker på næsen syntetiske smage og fløde, som smager af stald… Vanskelig? Ja, men skal man synde, skal man ikke nøjes (:

Naa, men det hele er jo ikke skidt. Jeg har både erklæret min store kærlighed til Ishuset her og Ismageriet her.
Og så har jeg en svaghed for Ben&Jerry’s! Som I “alle-på-den-lokale-7/11-kender-mig”.

Så da Trine fra Ben&Jerry’s pænt spurgte om jeg havde lyst til at smage på deres nye varianter, var jeg ikke sen til, at sige ja tak.  Nogle tests er lidt sjovere end andre (;

 photo IMG_9424_zps12217a84.jpg

De nye varianter landede i handlen i uge 20, så måske du er stødt på dem. Men ellers taler vi om Peanut Butter Me up og Blondie Brownie – begge i core-version.

Jeg var rundt til samtlige steder, men ikke ét sted kunne jeg finde Peanut Butter-isen og ingen medarbejdere havde hørt om den. Øv! Så i stedet røg Dough-ble Whammy med hjem til test.

Jeg er normalt virkelig glad for Ben&Jerrys, men core-varianterne er ikke lige min smag. Den der bløde kerne og meget søde smag bliver lidt for meget.
Så for, at få en ordenlig test shanghajede jeg nogle frivillige. Meget svært (;

Dough-ble Whammy har en blød kerner af chokolade fudge, som er omringet af chokolade-og vaniljeis- Godt proppet med cookiedough.

Blondie Brownie har en blød kerne af saltet karamel, omringet af chokoladeis med browniestykker og vaniljeis med blondiestykker.

Der var ingen tvivl om vinderen, da den var alles favorit. Den saltede karamel i Blondie Brownie var et kæmpe hit og slog den meget søde/klistrede chokoladefudge med mange, mange længder. At dømme ud fra stilheden under spisningen er det vist ikke sidste gang den lander i fryseren.

Og jeg? Ja, de omkringliggende tankstationer, kan godt fylde fryseskabet op. Jeg vil nemlig brug sommeren på at råspise min favorit; Chokolade Fugde Brownie …Og savne min gamle yndlings-is af alle; Macadamia nuts.
Please send den tilbage i sortimentet, Ben&Jerry´s (:

Hvad er din yndlings is?

 photo IMG_9429_zps321b665c.jpg

Previous Post: « Rustik tærte med marcipan og bær
Next Post: Hvilken kostform følger du i denne uge ? »

Reader Interactions

Comments

  1. Malin

    Jeg er totalt vild med is generelt, også med B&J! Det beste ved dem er riktignok mest at de er fyldt med godsaker udover selve isen! ;) Jeg kan simpelthen ikke vælge en favoritt…. måske caramel chew chew, men for tiden er det chunky monkey! Ellers er hasselnød og karamel mine yndlings is-smager! :)

    Svar
  2. Maja

    Jeg er totalt faldet for Peanutbutter me up – coren er syrlig og passer perfekt til isen… Alle varianter har kunnet fåes et stykke tid i Sverige… :)

    Svar
  3. louise

    Har ikke smagt så mange men elsker fish food

    Svar
  4. isbjörg

    Min yndlings is er uden tvivl B&J strawberry cheesecake ice cream. Ud over at den smager fantastisk, minder den mig om en perfekt ferie i Texas med min kæreste forrige sommer. :-)

    Svar
  5. A + K = ♥

    Åh, gad gerne smage peanutbutter-versionen! Min favorit is er kaffe-is, lakrids-is og pistacie <3 Og sorbet! Især citron og solbær.

    – Anne

    Svar
  6. Malene H

    Elsker deres “Karamel-Sutra” og Phish Food! Mammeeeeeee. Jeg er næsten aldrig blevet skuffet over B&J, bortset fra engang hvor jeg prøvede New York Super Fudge Chunk…. Det var ikke lige mig :-D

    Tror da nok lige, jeg bliver nødt til at smage Blondie/Brownie-versionen også!

    Svar
  7. Frida

    Jeg troede “Half Baked” var min favorit, og så prøvede jeg “Blondie Brownie” – YUM, siger jeg bare ;) Og du kan godt glæde dig til når du får fingrene i peanut butter core isen, den er også enormt lækker (ja, har vidst prøvet lidt for mange Ben&Jerry’s is men altså.. elsker det bare!)

    Svar
    • Loui

      Haha, godt at høre jeg ikke er den eneste med et voldsomt kærlighedsforhold til B&J ;) Den skal helt sikkert prøves :)

  8. Xenia

    Åh, macademia var virkeligt også bare min favorit – selv om jeg faktisk ikke havde opdaget, at den var “væk”! Køber åbenbart ikke is ofte nok ;)
    Men hvis du på et tidspunkt falder over deres peanutbutter-udgave, skal du virkeligt smage den – jeg smagte den for første gang i forgårs, og har nu nærmest lyst til at leve af den resten af sommeren, så god er den – jeg har dog ikke smagt core-versionen, kun den “almindelige”! Men det er selvfølgelig nok en forudsætning at man kan lide peanutbutter, hvilket jeg ææælsker ;D Klart min nye yndlings “synd” :)

    Svar
    • Loui

      Hehe, nej – jeg blev slemt skuffet da, jeg pludselig ikke kunne finde den mere og så fandt ud af den var “ude”. ØV !!
      Arhm, jeg bliver jo nødt til, at skal have prøvet den peanutbutter, nu jeg er ret vild med det ellers :)

  9. Johanne

    Åh hvor har jeg kigget på de to varianter op til flere gange nede i Føtex – kuren tillader det dog ikke lige nu, men så ved jeg da, hvilken en jeg skal prøve først ;-)
    Hvis du trænger til at prøve noget nyt i Aarhus, så prøv Misto i M.P. Bruunsgade. De laver virkelig fantastisk italiensk is i mange spændende varianter!

    Svar
    • Loui

      Hej Johanne

      Jeps, så er der noget at se frem til :) Sommer og sol kræver en skefuld is ;)
      Uhh, den kender jeg ikke, den skal prøves :) Tak for tippet.

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀 Find det h Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀

Find det hele eller halve blomkålshoved nede i grøntsagsskuffen. 

Skær ud i skiver. 

Ind i ovnen. 

Bag 25 minutter. 

Top med grøn pesto og pinjekerner. 

(..saltede mandler er også et hit, hvis du ikke lige her pinjekerner på lager og hey, det samme er et gavmildt drys revet ost på toppen inden bagning 😋)

Og du har lækre, nemme (og top hippe) blomkålssteaks, der dur til det meste 😃🙌

#blomkål #tilbehør #nemaftensmad #vegetarianrecipes #vegetarmad #sundmad #madfotograf #madinspiration #söndagsmiddag #madfotografering #cauliflowerrecipes #cauliflowersteak #madspild #buzzfeedfood #onmytabletoday #foodblogfeed #foodstylingandphotography
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework