• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

En madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Chokolade-saltstænger med popcorn – den fineste snack

Skynd dig at invitere en håndfuld mennesker til drinks, sjov og ballade – sommerens ultimative, fineste snack er her! Den venter bare på at blive serveret til lyserøde bobler, i lyse sommeraftner med duften af grill i baggrunden. Kan du se det for dig? Det kan jeg (:

….jeg mangler bare liiiige boblerne, grillen, haven og festen! Men hva’, det er det mindste problem, når snacken er på plads (;

Jeg faldt over denne snack for nogle månederne på en amerikansk nyhedsside og lige siden har jeg ikke kunne slippe den. Så da jeg forleden havde en hel eftermiddag til rådighed – kun til fri leg i køkkenet, blev det udnyttet.

Og der blev leget. I stor stil. Saltstænger, popcorn og chokolade? Det kan der komme ret meget godt ud af.
Første projekt blev jo dem her og de tager åndsvagt lang tid. Sååå imellemtiden fik jeg da lige smidt 2 brownier i ovnen og mens de hyggede sig, blev tiden konstruktivt udnyttet med dyppelse af saltstængder. I 100 grader varme udenfor, ovnen tændt, komfuret fyret op og mikroovn igang – ja så var det ren hedebølge i køkkenet.

Men jeg overlevede og med et glas kold hvidvin i hånden og en chokolade-saltstang med popcorn i den anden, så kan sommeren bare ankomme. Jeg er klar (;

Er du ? (:

Chokolade-saltstænger med popcorn

Chokolade-saltstænger med popcorn

Print opskrift Pin opskrift

Ingredienser

  • Saltstænger
  • God chokolade, lys, mellem eller mørk
  • Saltede popcorn, poppede og afkølede

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen og temperer den.
  • Hæld chokoladen i et glas.
  • Knus popcornene og fordel dem på en tallerken
  • Dyp saltstængerne enkeltvis eller 2 stk. i chokoladen, lad dem dryppe lidt af.
  • Rul dem i de knuse popcorn, så chokoladen er dækket.
  • Kom dem på en plastic-underlag eller bagepapir og lad dem tørre - evt. i køleskabet.
  • Server!

Find også opskriften i appDownload louiogbearnaisens opskrifts-app

Previous Post: « Kikærtesalat med karry/feta-creme – i 2 varianter
Next Post: Brownie med popcorn »

Reader Interactions

Comments

  1. Anne Schou

    Tror det skal prøves.. Det lyder umiddelbart ikke særligt godt ;)

    Svar
    • Loui

      Det dur ;) Og til en indflytter-fest vil de passe helt perfekt ;D

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 13.000 andre

Få nye opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere