Jeg er kommet noget skævt ind på ugen her, men sådan er livet nogle gange. Derudover er jeg blevet en hylde fattigere i køkkenet! Jeg bor jo en ret bette køkken med seriøse pladsproblemer.
Så selvom jeg syntes hylder er mere end irriterende, måtte jeg bide i det sure æble og få sådan en fætter op. Det er efterhånden 2 år og 40 rawpluks + skruer + en hel masse bandeord fra kæresten siden. Ja, min forfængelighed valgte jo, sådan en smart svævehylde og en gipsvæg til projektet – dårlig kombi.
Nå, men den har hængt der i 2 år, lige indtil igår, hvor den simpelthen faldt ned! Lige pludselig!
Og næ nej, det er ikke fordi jeg har overfyldt den til randen… Så nu har jeg cirka. 20 huller + 20 kratere i væggen. Great.
Well, spise det skal jeg jo og da pladsen kun lige rakte til et spækbræt, i mit nu endnu mere fyldte køkken, blev det min bedste ven. Kikærter! I dåse! Arhmen, findes der noget bedre og nemmere end kikærter og bønner på dåse ? Jeg tror det ikke (:
Salaten her blev på gefühl, men mægtig god :) Og så er den perfekt på madpakken. Savner du lidt mere substans, så tilføj babyspinat eller et stykke kylling.
Nu vil jeg snuppe en tiltrængt studiedag hjemme …og huller i væggen (;
Mon ikke der ikke også skal bages lidt? Jeg har i hvert fald lidt lækkert i tankerne.

Ingredienser
- 1 dåse kikærter, drænet og skyllede
- 10 cocktailtomater
- 1 håndfuld persille
- 1/2 håndfuld frisk basilikum
- 4 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk flydende honning
- Salt/peber
Sådan gør du
- Del tomaterne i halve og skrab kernerne ud. Skær dem i mindre stykker.
- Hak persille og basilikum fint.
- Pisk olivenolie, citronsaft, honning, salt og peber sammen. Smag til.
- Bland kikærterne, tomater, persille og basilikum sammen med dressing.
- Smag salaten til og server.
Hej 😊
Er opskriften til 2 personer?
Tak for lækre opskrifter!
Hilsen Helle
Hej Helle,
Tak for din kommentar.
Ja, opskriften er til 2 personer (eller til 1 meget sulten person :-)
Prøv den ad – den er superlækker :-)
Hav en forrygende dag.
Lækker salat, lige den jeg ledte efter.
Men Loui, altså, dåsekikærter ER ikke rigtige kikærter.
Jeg ved godt, det tager 12 timer længere at lave den – eller ca 73 gange så lang tid som din hurtige opskrift.
Men prøv lige den rigtige: De økologiske kikærter sættes i blød natten over, koges i saltet vand i 40 minutter, afkøles og resten kører efter din udmærkede opskrift.
Smag forskellen!