• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Go’morgen Danmark og bag kulisserne

Så er det endelig overstået og jeg kan trække vejret nogenlunde normalt igen. Det der TV, trækker en hel del tænder ud og jeg er godt og grundet brugt.

Ja, det var ret grænseoverskridende, at blive filmet og se sig selv på TV bagefter. Faktisk virkelig ubehageligt, da jeg virkelig er min egen værste kritiker. Så mine tæer er da også krummet fuldstændig sammen (;

Men hvordan var det så?
Overhovedet ikke som jeg havde forstillet mig det, sagt meget enkelt. Jeg kommer ikke lige ind på de nærmere detaljer, men jeg var bestemt på gyngende grund og kunne godt have brugt noget briefing – den Louise derinde er godt nok et stykke fra den jeg plejer, at være ;) Dog med helt original nordjysk accent, men en mærkelige stemme ;) 
Men det gik og det var en helt vild spændende oplevelse, jeg ikke ville være foruden :) Jeg er skam klar igen – mere end klar ;)

Fik du ikke set mig i søndagens program, kan du se det lige her:

Afsnit 1: Granola Bites/mysli-snitter
A
fsnit 2: Madmuffins med laks og rucola
Afsnit 3: Spidskålssalat med rygeost
Afsnit 4: Sunde muffins med æble, gulerod og kanel
Afsnit 5: Afslutning og smagning på mad.

 Alle opskrifter kan du finde her på bloggen. 

En meget træt mig, blev samlet op af kæresten og vi sluttede dagen af på bedst mulige måde. Mine skønne veninde og hendes kæreste havde nemlig inviteret på hjemmelavet pizza og rødvin – lige det jeg trængte til efter en lang, lang dag i studiet.

Med 6 forskellige, lækre pizzaer, godt selskab og et smut på et genialt Ismejeri (anmeldelse kommer!) endte en begivenhedsrig dag i det københavnske.

Og jeg var da også opmuntrende selskab hele vejen hjem – jeg snorksov nemlig ;)

En lille note: Jeg har fået nogle kommentarer på køkkenhygiejne i programmet, da min hår hænger løst, jeg rører ved det og har mælkeprodukter og fisk stående ude – derudover mit tøj, som ikke er køkkenvenligt og, at jeg ikke fortæller nok, hvad jeg kommer i maden.

Til alt det vil jeg bare sige; det er TV-køkken og alt er ikke som det ser ud! Man bestemmer ikke selv, hvordan man ser ud, hvor meget man laver, hvad man laver  af tema og hvor lang tid man har.
Jeg har en uddannelse i hygiejne, miljø og fødevarer, samt kvalitet og køkkenforhold. Det er noget jeg tager meget seriøst og lægger stor vægt på. Men igen, det her er TV og der er ingen mulighed for, at praktisere dette. Tror en del vil blive overrasket over “bag kulisserne” i et tv-køkken.

Til de bekymrede; Der er ingen, som er blevet syge, fandt hår eller på nogen måde ikke klarede den.
Jeg beklager meget, at I har fået det indtryk af mig og jeg håber alle kan tage forbehold for, at TV ikke er virkeligheden.

Previous Post: « Irish Coffee Cake
Next Post: Squash-spaghetti med spejlægsstrimler og cashewnødder »

Reader Interactions

Comments

  1. Line Sletting Jensen

    Du skulle da have haft hårnet på + sådan en fiks køkkenkittel ;) Pjat! Du var så god derinde og det kan ingen tage fra dig :)

    Svar
    • Loui

      HAHAHA, ja da! Kunne ellers have været frækt ;) Tusinde tak, Line :)

  2. Camilla

    Jeg synes du klarede det super flot! Selvom jeg aldrig har mødt dig, tænkte jeg dog, at du virkede en smule nervøs eller i hvert fald ikke så “bubbly”, som jeg ellers ville tro du var :) Jeg tænkte også lidt over håret, men tænkte til gengæld også, at det nok var en tåbelig stylist der var skyld i det :) Super godt gået!

    Svar
    • Loui

      Tak :) Hehe, du har fuldstændig ret – jeg er noget mere bubbly i virkeligheden ;) Men der forsvandt lidt i al kamera og tv-gøgl, så det må blive næste gang ;)

  3. Kristine

    Skøn, smuk, sjov, ligetil og skide tv/linselus’god !!! Hængehår eller ej, I DON’T GIVE A F***K !!!! Du var SÅÅÅÅÅÅ skide sej søde !!!

    Svar
    • Loui

      Århhh, du er så overdrevet dejlig ;D TAK!

  4. Marie-Louise Thyssen

    Hej!
    Jeg synes du var dejlig naturlig på skærmen(kan godt lide din accent), talte flot flydende og også om ingredienserne!
    Rigtig god TV-debut!
    Bedste hilsner
    Marie-Louise

    Svar
    • Loui

      Tusinde tak, Marie-Louise :) Det er jeg så glad for, at høre – og godt du ikke blev skræmt væk af det nordjyske ;)

  5. Ulrika - den glade kagekone

    Tillykke med din tv- debut! Det klarede du flot! Og nu ved du, efter al den kritik af dit (iøvrigt smukke lange) hår, at næste gang insisterer du på at stylisten/frisøren sætter dit hår i en opsat frisure! Men det var nu ikke det jeg fokuserede på. Som sagt flot debut! Er nu noget misundelig over, hvor meget trafik tv-debutten vil generere til din blog. :-) Du er bare for sej!
    Mvh Ulrika

    Svar
    • Loui

      Tusinde tak :) Haha, ja – det bliver jeg da vist nødt til ;)
      Ja, men var faktisk mere oplevelsen end trafikken, som har været det bedste for mig :) Og igen tak :)

  6. Tina K.

    Jeg synes det var rigtig fint. Det var super sjovt at se på en tv-kok, som man er vant til at læse fra hver dag, og må indrømme at jeg ikke bed mærke i hverken hår eller tøj, ud over at du så ganske nydelig ud ;) Godt gået debut! :)

    Tina

    Svar
    • Loui

      Tusinde tak, Tina :) Det betyder rigtig meget :) Ja, syntes også det er ret sjovt, at se andre, når man er vant til, at læse med hos dem. Er altid helt anderledes ;)

  7. Anna

    Jeg synes du så super sød ud, selvom jeg dog også studsede lidt over håret. Men pyt – det så også lækkert ud det du lavede!

    Svar
    • Loui

      Tusinde tak, Anna :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Tilbehør til aftensmad eller lige den hurtige fro Tilbehør til aftensmad eller lige den hurtige frokostsalat her i de lune (okay, liiidt lunkne) dage? ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Prøv den her: Salat med asparges, ærter, radiser, nødder og feta.

Den er ret go' ☺️ Sammen med sukkerærter, radiser, agurk og knas, så har du en grøn, mættende salat som går til det meste.

Og laver du et ekstra stykke krydret kylling eller måske en den grillede laks, så der topnem måltidssalat til madpakken, som kommer til at hive lange øjne efter sig i kantinen 😄😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap opskriften ovre på bloggen (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 
⁉️Noo! Ingen asparges i grøntafdelingen? Eller bare ikke vild med de grønne kammerater? Hiv de grønne bønner med hjem. Både friske og frosne dur også perfekt i salaten. 

 

#aftensmadinspiration #nemmad #madinspiration #sundmad #madpakke
Har du været på de første jordbær? 😀 ⠀⠀ Har du været på de første jordbær? 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ellers så nap den første (liiidt syrlige) bakke og kast på den her lækre omgang af en bagt cheesecake med dobbelt op på jordbær! Yup, både i den friske version på toppen og lige serveret med en jordbærsauce også 🍓😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er rent sommergilde ..måske i weekenden? ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #cheesecake #bageglæde #danskejordbær #kage #kagetid
Studenterbrød, jordbærkager og napoleonshatte. K Studenterbrød, jordbærkager og napoleonshatte. Kanelsnegle med gærdej Og horn.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mine 5 go-to fredagskager, når der bliver provianteret ved bageren (Hvad er du på?).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hornene, de ligger altså lunt i svinget når skal vælges. Sådan ræ’tig lunt 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Helst bare med remonce og mørk glasur, som et klassisk skagenshorn. Det slår de halvtørre kærnemælkshorn med hindbær, hippe rabarberhorn og dem, hvor du skal lede efter nougaten, med længder 👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så yup, vi hopper på hjemmebagte skagenshorn i dag: Bløde, søde, saftige og med rigeligt marcipan-remonce i midten. Ren frås – ingen tørre horn her 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find kaffen frem, nap opskriften ovre på bloggen og hav en fantastisk fredag herfra 😊☕️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kageinspiration #bagning #fredagskage #fredagsfeeling #bageglæde #bagværk
Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework