• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Bliver du også draget af ordet “sundhed”?

Sund livsstil? Sund mad? Sund kost? Sundhed, sundhed, sundhed?  Det er nok de meste brugte sætninger i den seneste tid, både her i blogland og ude i virkeligheden. For lige nu vrimler det med nye kostformer, motionscentre og ja, blogs og bøger i alle afskygninger om netop det emne.

Den sunde livsstil er blevet en guldgrube. Men hvad vil det egentlig sige? Altså “sundhed”?
Er det, at bandlyse alle kulhydrater? Er det at motionere 1400 timer om ugen eller leve af hørfrø og økologi ? Er det fuldkorn? Er det fedt? Er det hjorte eller fisk ? Ja, der er frit valg på alle hylder, når man skal vælge den sunde livsstil.

Men hvad er det egentlig ? Som “ernærings og sundheds”-studerende burde jeg jo kunne give det gyldne svar. Men desværre! Der findes ikke noget svar på sundhed. Og det ord bliver skambrugt til ukendelighed – så det til sidst ingen substans har.
Søger du på google, har ordet sundhed, 9.700.000 hits, hvor ordet livskvalitet kun har 2.660.000 hits…

Det fanatiske standpunkt, kan blive meget fagligt for kroppen. Jeg kan godt blive rigtig bekymret når jeg ser på det, som magasiner, bøger og blogs dikterer. En kostform som virker for en, virker måske ikke for en anden. Og er der, ikke bare en smule baggrundsviden, så kan mange kostformer og motionsvaner blive rigtige farlige.

En opskrift som starter på “sund” får 50% mere opmærksomhed – mindst! Men hvad dælen gør en opskrift sund? Er det, at smide en banan i en pandekage og så er den sund? Er det, at proppe fuldkornsmel i brødet?
Er sundhed bare kost og motion?

Hvad med psyken? Jeg er af den opfattelse, at de 3 elementer hænger uløseligt sammen og at det ene ikke udelukker det andet. At skulle have dårlig samvittighed ved bare at kigge på et stykke kage, at føle man er ved at blive kvalt i et stykke brød, fordi det siger kostformen, eller slå sig selv oven i hovedet, fordi træningen ikke var hård nok!

Jeg er helt sikker på, at det er dagligdag for rigtig mange mennesker, som lever efter den “sunde” livsstil.
Og jeg kan kun sige, pas på! Det evige dårlige samvittighed og den selvkritiske holdning – den har jeg selv haft!
Jeg har levet med diabetes i 18 år og deraf været livsafhængig af regler! Det er heldigvis slut nu og jeg kan leve en livsstil, som er meget mere fri. Livet er ikke det værd, at leve med savn og dårlig samvittighed. At leve efter den populære definition af ordet sundhed.
Spis nu bare den stykke brød med tandsmør  og nyd det.

Den sunde livsstil er ikke fanatisk. Den sunde livsstil giver en god kropsfølelse, aktivt liv uden sygdom og et psykisk  velbefindende. Men hvordan man opfatter det i sin egen krop, ja, det er jo op til en selv. Bare husk, at lytte til dig selv og ikke hvad hitter i nutiden.

Men hey, er det nu også sundhed?

 

Previous Post: « Så lidt plads kan et foto-studie laves på
Next Post: Den rosenrøde og blankpolerede blogverden ? »

Reader Interactions

Comments

  1. Susann Romy

    Super godt indlæg! Jeg sidder faktisk tit med de samme tanker og kan da også godt fange mig selv i at stemple min eller andres mad som sund/usund og drage konklusioner hurtigt på et lille glimps af noget. Det er sgu svært, det der med at være sund. Jeg er overbevist om, at der nok finde lige så mange definitioner på sundhed som der findes mennesker i verden.

    Svar
  2. Mette

    Louise, du har helt ret. Selvfølgelig har du det. Mange af os kan bare slappe helt af, og nyder både friskbagt brød og fredagsslik. Men jeg synes, det er værd at huske på, at “sundhedsfanatikerne” også kæmper en kamp mod fedme og overvægt, som ikke kun er et stort helbredsproblem for den enkelte, men også et problem for samfundet. Fedme er jo rigtig dyrt. Så det er rigtigt, at mange mennesker ikke behøver at gå helt så meget op i, hvor mange kalorier der er i hver enkelt peanut eller bruge samtlige af deres vågne timer på en motionscykel. Men der findes også en gruppe mennesker, som er i seriøs fare for at udvikle livsstilssygdomme, hvilket ikke kun betyder, at de muligvis dør tidligere end raske, men også at deres sidste leveår er præget af sygdom. Og de mennesker skal råbes op. Og det er sikkert svært, og det kræver sikkert, at der bliver råbt så højt, at alle vi andre bliver bange, men jeg tror desværre det er nødvendigt. Så mit budskab er: hvis man er rask og lever et almindeligt sundt liv er diverse skræmmekampagner ikke rettet mod én – så kan man fint lukke ørerne og spise noget mere slik. Men hvis man er man er seriøst overvægtigt, ryger eller meget inaktiv, så bør man måske høre en lille bitte smule efter, når kampagner rulles ud, for måske kan det rent faktiske nytte noget.

    Svar
    • Loui

      Hej Mette

      Tak for dit indspark :) Jeg tror ikke at jeg har ret, jeg ligger bare op til debat og det giver du :) Jeg har selv vejet 22 kilo for meget (!!) og tabt dem, jeg ved alt om overvægt og fedme og ja, helbredsproblmer. Både på egen krop og gennem min uddannelse. Jeg ved hvor vigtigt det er og hvor meget der skal til – og hvor farligt det er. Lige nu hjælper jeg en ven, som er overvægtigt. Men jeg ved også, at man ikke kan blive tynd uden at synde. Det hele skal hænge sammen. Personen jeg hjælper elsker slik og derfor står den en gang om ugen på det. En gang, som man kan se frem til og ja, ikke mere. At leve fanatisk kan oftest give bagslag – man skal kunne håndtere det og give sig selv lov, at synde, for at kunne kæmpe videre.
      Jeg er fuldstændig enig med dig i, at de skal råbes op og der skal gøres noget seriøst mod denne gruppe!! Men samtidig skal man også huske, at man ikke kan tvinge nogen, som ikke er motivere for det! Jeg r desværre ikke af det opfattelse, at kampagner hjælper – det er ren og skær motivation i deres eget liv, som skal til. Især når man selv har været ude i et sundhedscenter og se virkeligheden blandt denne gruppe.
      Det er den anden gruppe jeg mest taler om i dette indlæg, dem som er “normal-vægtige” mennesker, der bliver fanatiske – det er dem, jeg bliver bange for – især de unge piger…

      Igen tak, for din kommentar :)

    • Stina

      Kære Louise, jeg er meget glad for at du sætter fokus på gruppen “normal-vægtige” ikke mindst unge piger. Jeg mærker selv en indre vrede ved ord “slankekur” og den grundholdning der har spredt sig i de danske medier “alle vil da gerne tabe sig fem kilo”. Så er der os der lå pænt i den normale vægtklasse, som pga. denne hjernevaskende spam fra alle sider om at spare på kulhydrater, undgå det søde, holde igen med fedtet og tusindvis af tips om hvordan man kan gøre alt super light, tabte alt for mange kilo. Jeg kender mange unge piger, inklusiv mig selv, der næsten har mistet begrebet om hvad almindelig og sund kost er. I stedet spiser vi efter hjernen og hvad vi tror der er rigtigt for os og hvad vi burde have lyst til, frem for hvad vi egentlig ønsker.
      Og selvfølgelig ville jeg ikke ønske at jeg kunne leve af hvidt brød og slik, men at putte smør på brødet uden frygt, og kunne sige ja tak til flødeskum på mine varme kakao uden at tage i fitness en time ekstra.
      Den danske kultur har brug for et “rigtigt” fokus på sundhed, ellers skaber vi et samfund delt i to. En gruppe for dem der halser efter det perfekte, og en anden der giver helt op på den reelle sundhed, vi må kunne finde en balance ? :)

    • Trine Andersen

      Hørt Hørt

    • Loui

      FEDT :)

    • Loui

      Hej Stine

      Tak for din kommentar. Ja, jeg syntes det er et emne, som er utroligt vigtigt. Jeg er helt klar over, at der er mange som er overvægtige, men også mange som er normalvægtige, som bliver alt for påvirket. Du har så ret i det med et samfund, som er delt i 2. Det er især det jeg oplever lige pt, når jeg snakke med folk. Enten er det ekstremt ellers er det opgivenhed. Det er så mange regler, som aldrig før og det stresser. Jeg syntes det er så vigtigt, at tage debatten op og lige revuderere begrebet sundhed. Alle må gøre hvad de har lyst til er min overbevisning, men det er også derfor der er brug for debat :)

  3. Trine Andersen

    Wow hver gang jeg hører ordet “Sundhed” løber jeg næsten skrigende væk. Er ved at være så godt og grundigt træt af der føres hetz mod alt der ikke lige lever op til Lene Hanson eller Chris MacDonalds våde drømme. Først var det rygerne der stod for tur og nu er det os der godt kan lige at spise fredagsslik sigtekornet er rettet mod, og det er da mega træls.
    I stedet for at fortælle folk om at de sagten kan nyde en skål KIM’s en gang imellem så bliver det kørt op i en spids af diverse ernæringseksperters skræmmekampagner der er fortalere for at man udviser generel afholdenhed mod det usunde skidt i stedet for at lærer folk om sund fornuft og at man godt må synde en gang imellem.
    Generelt lever jeg nok ok sundt jeg mener tandsmør og slik hverdag spiser jeg ikke, men det har intet at gøre med mediernes hetz mod det usunde bare ren og skær sund fornuft. Og hvis jeg har lyst til broccoli skal jeg så føle mig hævet over min roomie som elsker ristet lyst brød med tandsmør? gu’ skal jeg ej for jeg er jo lige så slem hvis ikke værre på andre tidspunkter. Og hvis jeg skal være helt ærlig så vil jeg da hellere dø tidligt men lykkelig over at jeg har nået og smagt så mange lækre ting, end at leve til jeg bliver 100+ og så kun unde mig selv at spise celleristicks og kogt rosenkål… det er da ingen måde at leve et rart liv på…

    Hilsen Trine
    P.S undskyld mit lille udbrud, men kan næsten ikke holde min mund når det gælder emner som dette :)

    Svar
    • Loui

      Hej Trine

      Tak for din kommentar – fedt du er så passioneret omkring dette emne :) Har læst din indlæg med stor iver og ja, igen, syntes bare det er rigtig skønt du har en holdning til det og tør komme ud med den :)

  4. Marie-Louise Thyssen

    Rigtigt tankevækkende og relevant indspark til debatten om sundhed.
    Det er nok en ret vigtig pointe, at sund livsstil opfattes forskelligt fra person til person og der er ikke noget der er mere “rigtigt” end noget andet. Det handler om at vi hver især finder vores egen vej til et sundt og godt liv.
    Tusind tak for en godt og spændende indlæg!

    Svar
    • Loui

      Tak, Marie-Louise :)
      Ja, jeg syntes simpelthen der mangler nogle tanker om det og, at man ikke bare springer på “bølgen”. Det er vigtigt, at mærke efter i sig selv og ikke bare gøre det, som de andre gør.
      Tak for din kommentar og fedt, du kunne lide indlægget. Har allerede planlagt flere :)

  5. Karen

    Efterhånden bliver jeg ikke draget, men frastødt, af ordet ‘sundhed’. Det bruges hele tiden af nye dommedagsprædikanter, der vil tage patent på sandheden og fortælle os, at vi skal følge deres tro eller gå den evige fortabelse i møde. De forsøger at skræmme os, som præsterne gjorde i middelalderen. Jeg vil slet ikke være ‘sund’ efter dagens sidste mode. Kun generelt sund i det store hele. Jeg vil ikke have baller af stål, jeg vil ikke være en stenalderkvinde, jeg vil ikke spise blomkål i stedet for nybagt brød, jeg vil ikke forsage smør og fløde, og jeg vil heller ikke føle mig hellig, når jeg spiser spinat. Jeg vil bare være mig – inklusive de kilo, jeg har for meget. For jeg ved, at jeg har et supergodt helbred, at jeg er stærk som en okse – og at jeg skal dø en dag, uanset hvad jeg spiser. For livet er jo ikke evigt, men en seksuelt overført dødelig sygdom ;-)
    Mange hilsener, Karen

    Svar
    • Loui

      Hej Karen

      Tak for indlægget :) Ja, sådan kan jeg også godt føle det og jeg var ret bange for, at det ville blive sådan på mit studie. Men heldigvis har vi frit valg på alle hylder til hvad vi tror på og læring i kritisk læsning. Jeg har rigtig svært ved definitionen af sundhed lige i øjeblikket, da den er ikke-eksisterende. Spørg 10 mennesker og de har 10 opfattelser af sundhed. Så når nogle “for-billeder” skaber sundheden, så gør det mig bekymret, at der ikke er en kritisk holdning. ‘
      Fedt, det med, at du vil føle dig, som dig selv. Det betyder jo ikke, at man skal spise løs og blive overvægtig – men det betyder, at man har det godt med sig selv og i sig selv.
      Haha, genialt citat til sidst, Karen ;)

  6. Maiken/dronningemad

    Sikke et fantastisk indlæg! Råber “hørt” – indsæt selv klappe-smiley :) Alle jager definitionen af sundhed, alt imens livskvaliteten glemmes.. Det eneste, der vist med sikkerhed kan siges at være sundt er latter, frisk luft og at kunne mærke ens egen mavefornemmelse!

    Svar
    • Loui

      Hej Maiken :)

      Fedt, du kunne lide indlægget :) Ja, præcis – nogle gange glemmer man sgu sig selv i al den jagt. Har man det inderst inde godt med sig selv, så har kroppen også det godt og er “sund”.

  7. Kristine

    Jeg kunne ikke sige det bedre selv ! SPOT ON, og ekstreeemt vigtigt at tænke på!!!!

    Svar
    • Loui

      TAAAK, søde Kristine :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀 Find det h Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀

Find det hele eller halve blomkålshoved nede i grøntsagsskuffen. 

Skær ud i skiver. 

Ind i ovnen. 

Bag 25 minutter. 

Top med grøn pesto og pinjekerner. 

(..saltede mandler er også et hit, hvis du ikke lige her pinjekerner på lager og hey, det samme er et gavmildt drys revet ost på toppen inden bagning 😋)

Og du har lækre, nemme (og top hippe) blomkålssteaks, der dur til det meste 😃🙌

#blomkål #tilbehør #nemaftensmad #vegetarianrecipes #vegetarmad #sundmad #madfotograf #madinspiration #söndagsmiddag #madfotografering #cauliflowerrecipes #cauliflowersteak #madspild #buzzfeedfood #onmytabletoday #foodblogfeed #foodstylingandphotography
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework