• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Kanelsnurrer med marcipan + Guide: Sådan snurrer du kanelsnurrer!!

kanelsnurrer

Det her er min yndlingskage-bagværk nummer 1 og de bliver bagt med jævne mellemrum. Udover at smage virkelig rart, så er de simpelhen også bare mægtig fine. 

Den her weekend er min helt alene, kæresten får nemlig huset fuld af kammerater og så er jeg hurtigt smuttet (; Hvilket jeg også tror, at de sætter ret stor pris på hvis jeg skal være ærlig! Meeen jeg er dog blevet tvunget til en omgang kage eller to (ja, det er hårdt, at få sådan noget trukket ned over hovedet (; )

Første omgang bagning blev de her lækre banditter, som jeg er sikker på nok skal vække glæde – jeg glæder mig i hvert fald en hel del til eftermiddagskaffen.

 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Kanelsnurrer kan være lidt tricky, da det simpelthen er umuligt, at forklare på skrift, hvordan de skal snurres. Det er 100 måder, hvordan man snurrer på, så dem herunder er bare et udpluk. Jeg bruger altid metode 1 – den er nem (;

Jeg havde egentlig planlagt en film, men det blev lidt umuligt, når jeg kun havde katten som assistent…
I stedet blev det billeder, som jeg faktisk fik lavet til en video slas flashfilm. Jojo, man skal jo udfordre sig selv lidt indimellem.
Og hvor er den film så? Ja, den kan ikke komme pænt op på bloggen og min tålmodighed er opbrugt for idag. Helt! Så guiden er helt enkle step-step billeder, der virker hver gang! 

Vil du have en rigtig fin film-visning, finder du et link nederst i indlægget. Og min må I tænke jer til (;

Relateret: De bedste Kanelsnegle

Ellers er det vist ikke andet, at sige end;

God fredag til alle (:

…..Skal tænke på jer, når jeg sidder med kanelsnask helt om til ørerne (;

 

kanelsnurrer med marcipan - opskrift på lækre kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Udskriv Pin Recipe
Tilb. tid 15 min
Antal 14

Ingredienser
  

Dej

  • 35 g gær
  • 4 dl sødmælk
  • 150 g smør
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1,5 tsk kardemomme
  • 1 æg
  • 700 g Hvedemel

Remonce

  • 150 g smør
  • 150 g brun farin
  • 3 spsk kanel
  • 150 g marcipan

Sådan gør du
 

  • Kom mælk og smør i en gryde og varm til op til smørret er smeltet.
  • Smuldr gæren i en skål og hæld den lune mælk/smør i - opløs gæren.
  • Tilsæt sukker, salt, kardemomme og æg og rør godt.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, mens du ælter dejen. Pas på med ikke, at tilsætte for meget mel - dejen skal være lidt klistret.
  • Ælt dejen i ca. 10 minutter til den slipper skålen og er blank og skinnende.
  • Kom et viskestykke over og lad den hæve 1 time.
  • Imens laves remoncen.
  • Bland smør, farin, kanel og marcipan i en skål. Pisk det sammen. Gøres nemmest med en håndmixer med dejkroge. Remoncen skal piskes helt ensartet.
  • Rul dejen ud til en firkant på ca. 50x60cm og 0,5 cm i tykkelse.
  • Smør remoncen ud i et jævnt lag på hele dejen
  • Fold dejen sammen på midten og tryk den lidt fast i kanterne (se billed)
  • Skær dejen i ca. 3 cm strimler til snurrer nr. 1 eller i 2 cm strimler til snurrer nr. 2.
  • Så skal der snurres! Det kan gøres på 2 måder (se billed)
  • Nr. 1: Skær 3 cm strimlen igennem på midten, men ikke helt. Flet/rul de 2 "strimler" om hinanden. Bind en knude med strimlen.
  • Nr. 2: Tag 2 cm strimlen og tag den ene ende mellem din pege-og tommelfinger. Snur strimlen rundt om fingrene 2-3 gange. Afslut med at tage strimlens anden ende mellem pege og tommelfinger og over snoningerne. Tag fingrene til dig, så enden af dejen hæftes ind i dejen.
  • Kom snurrerene på en bageplade med papir og dæk med et viskestykke.
  • Lad dem hæve 45 minutter.
  • Pensl kanelsnurrerne med æg og drys evt. med perlesukker.
  • Bag kanelsnurrerne ved 200 grader i ca. 15 minutter.
  • Kom dem på en bagerist og afkøl.
  • Spis dem lune.

_________________________________________________________

Og er du helt forvirret efter beskrivelsen, så er der en visuel guide her:

Sådan snurres kanelsnurrer

 

 

Metode 1

 

Metode 2

 

Er du stadig en smule i tvivl, kan jeg anbefale videoen: Snurra en kanelbulle
Ellers så er det bare, at guffe løs i de lækre, lune skønheder – velbekom (: 

 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

kanelsnurrer

 

Previous Post: « Old School Chicken Pie
Next Post: Mysli-snitter »

Reader Interactions

Comments

  1. Sandra

    Dem har jeg bagt en del gange efterhånden, de er ALTID et hit :P
    Nu har jeg lavet en dobbel portion, kan de mon fryses..?
    VH Sandra

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Sandra

      Skønt at høre, at opskriften kan bruges.
      Det kan de :)

  2. Luise

    De ser simpelthen så lækre ud! men hvis jeg bager dem dagen i forvejen, vil de så stadig være lækre og saftige dagen efter? eller tror du de er blevet tørre. Skal nemlig have dem med på studiet, og kan ikke rigtig nå at bage om morgenen :)

    Vh. Luise

    Svar
  3. Emma

    Hej :)
    Jeg ved godt det er et gammelt indslag, men prøver alligevel at spørge.. Jeg kan ikke se hvor mange antal snurrer opskriften skal give, har du et ca tal? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Emma

      Det står nederst under opskriften, der bliver cirka 20 styk :)

  4. Sandra

    Nøj nogle lækre kanelbullar, det er bestemt ikke sidste gang jeg bager dem :P

    Svar
  5. Jonna

    UHM, skal bage snurrer imorgen til kreaklubshygge. Glæder mig allerede:-)
    Så fin en billedvejledning. Dejligt.
    Hvor er dit redskab fra…?! Den der flade metaldims hvormed du sikkert nemt løsner dejen fra bordet?!??
    Gode hilsner Jonna

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Håber de smagte skønt :)
      Min dejskraber er fra Kunst&køkkentøj – men den kan vist fåes de fleste steder efterhånden :)

  6. Pernille

    Jeg har lige for et par dage siden lavet dine kanelsnurrer til min datters tre års fødselsdag, og de smagte HELT fantastisk. Både børn og voksne i børnehaven var helt oppe at ringe over dem, så tak for (endnu) en fantastisk opskrift! Og ikke mindst tak for den udførlige “snurre-guide” – selvom det var første gang jeg lavede snurrer, blev de rigtig fine at se på!

    Svar
  7. Tina Østerbye

    Må bare bage dem igen og igen og igen – de er helt fantastiske. Et kæmpe hit herhjemme :-)

    Svar
  8. Maj-Britt

    Mums, de blev bagt igår og halvdelen forsvandt som dug for solen. De smager super godt!

    Tak for opskriften!

    Svar
  9. Cecilia/copenhagencakes

    Har lige kastet mig ud i opskriften – men kan se der ikke står hvor meget hvedemel der skal bruges. Har du et bud?

    Svar
    • Loui

      Hej Cecilia

      Jamen, det er lidt svært, at sige da dejen endelige ikke må blive for tør. Nok ca. 400-500 g – men prøv dig frem, det er vigtigere at ælte end tilsætte mel :)

    • Cecilia/Copenhagencakes

      Haha fedt, jeg brugte så 600 gram, og de blev stadig kanon gode. Super lækre og på ingen måde tørre! Tak for opskriften :-*

    • Loui

      Det lyder godt og godt du kunne lide dem :) Jeg skriver lige cirka mål ind for melet så ;)
      God weekend

  10. Marie Lundholm

    Mums, de ser alt for gode ud!! Det må prøves :-)

    Svar
    • Loui

      Dem skal du prøve, de er bare gode – lækre og snaskede ;)

  11. Ulrika - den glade kagekone

    Gode billeder! Jeg vil da helt klart prøve en af teknikerne næste gang jeg skal bage mine yndlingsboller. Jeg har ofte bare slået en knude på strimlen. Det funker også. Men det er hurtigste er jo bare at lave en rulle og så skære ud ;-) hurtigt og nemt. Det er mit mantra! :-)
    God weekend!
    Mvh Ulrika

    Svar
    • Loui

      Tak :) Ja, det er så mange måder, at gøre det på ;) Men er nu vild med, at fyldet ligesom kommer overalt i brødet, når man snurrer det :)
      Og ja, lige præcis – er som taget ud af min mund ;)
      God weekend

  12. Maj-Britt

    Vi har stadig hele indkørslen til at dufte af kanel siden gemalens fødselsdag i lørdags og får sådan lyst til kanelsnegle når jeg går forbi. Disse skal vist laves i weekenden til en lille roadtrip :)

    Tak for inspiration :)

    Svar
    • Loui

      Hahaha, frygter allerede for, at jeg alt for snart når dertil ;) Kommer jo til, at drømme om kanelsnegle HELE tiden efter ;)
      Håber du har fået bagt de lækre banditter og får en god tur :)
      God weekend

  13. Stine Vestermark

    Hvorfor kommer du aldrig forbi med sådan nogle lækkerier til mig? <3 Jeg skal gerne være smagsdommer :D

    Svar
    • Loui

      Hej søde Stine

      Jamen, bliver jo aldrig inviteret!! Næste gang jeg er nordpå, så kan du tro jeg kommer med en hel spandfuld lækkerier :D

  14. Gitte Hansen

    Det er så fint, så fint!

    Sikke en god anvisning, vi behøver jo slet ingen film.

    Tak for din pædagogiske indføring i kanelsnurren, jeg har selv funderet noget over metoden, og ja det har afholdt mig fra at kaste mig ud i projektet.

    Tror godt jeg tør vove chancen nu.

    Tak!

    og tak for god inspiration som altid :-)
    Mange hilsner
    Gitte / Nogetiovnen

    Svar
    • Loui

      Tak, hvor er du sød :)
      Ja, har også selv haft virkelig svært ved den, men med billeder bliver alting meget nemmere ;)
      Du skal helt sikkert kaste dig ud i det – det er guf :)

      Velbekom, god du kan bruge det :)

      God weekend

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀ ⁠⠀ Er der no FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀
⁠⠀
Er der nogle redskaber, som er uundværlige i foodstyling? Pincetter? Forstøverflaske? Pensler? Marmorbaggrunde? Runde bageriste? ⠀
⠀
Næ. ⠀
⠀
Men der er dog én ting, som jeg ikke kan leve uden ☺️⠀
⁠⠀
En ting, som altid er med i værktøjskassen. En ting, som har fulgt mig de sidste 10 år. En ting, som er blevet brugt i utallige madbilleder.⁠⠀
⁠⠀
Min lille gasbrænder. Bedre kendt, som flammekasteren herhjemme 😄🔥🔥⠀
⁠⠀
For uanset, hvor meget du svitser, griller og bakser med en skorpe - well, så kan den ofte med fordel få et “whooosh af gasbrænderen. Give maden det helt færdige look 😀⠀
⠀
Her er det alt-i-en-pande citronkylling med kartofler, porrer og kikærter, som fik det sidste touch #21foodstylingtips 🔥☺️ ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #aftensmadinspiration #kylling #chickendinner #chickenrecipes #madinspiration #nemmad #healthycooking #nemmeopskrifter #onepanmeal #madfotografering #sundaftensmad #easydinner
FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀ ⁠⠀⠀ Fo FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Forleden var vi ovre i Adobe Lightroom. Der skal vi også over igen i dag. Til værktøjet, som hedder "Spot Removal".⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Eller vi kan også bare kalde det "vaskekluden". For det er præcis, det som værktøjet kan; tørre alt op, som er fedter i dit billede 😄⠀⠀
⁠⠀⠀
For uanset, hvor skarpt dit øje er, så sniger der sig noget ind. Krummer, et stykke persille, som er lidt slatten, hår, eller bare smuds fra maden. Marinade fra kød, glasur fra kagen eller en sauce på kanten af tallerkenen 🙈. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Der er altid noget! Så fremfor at bakse for meget med det under fotografering og risikere, at maden bliver ødelagt, så.. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Fjern det i efterredigering med "vaskekluden" og tag dit madbilledet de sidste 10% ✨☺️ ⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
#dinnerrecipes #barbecuetime #aftensmad #madinspiration #grillspyd #21foodstylingtips #madfotografering #droolclub #foodandwine #grillmad #sommermad #foodphotography
FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework