• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Kanelsnurrer med marcipan + Guide: Sådan snurrer du kanelsnurrer!!

kanelsnurrer

Det her er min yndlingskage-bagværk nummer 1 og de bliver bagt med jævne mellemrum. Udover at smage virkelig rart, så er de simpelhen også bare mægtig fine.

Den her weekend er min helt alene, kæresten får nemlig huset fuld af kammerater og så er jeg hurtigt smuttet (; Hvilket jeg også tror, at de sætter ret stor pris på hvis jeg skal være ærlig! Meeen jeg er dog blevet tvunget til en omgang kage eller to (ja, det er hårdt, at få sådan noget trukket ned over hovedet (; )

Første omgang bagning blev de her lækre banditter, som jeg er sikker på nok skal vække glæde – jeg glæder mig i hvert fald en hel del til eftermiddagskaffen.

Kanelsnurrer kan være lidt tricky, da det simpelthen er umuligt, at forklare på skrift, hvordan de skal snurres. Det er 100 måder, hvordan man snurrer på, så dem herunder er bare et udpluk. Jeg bruger altid metode 1 – den er nem (;

Jeg havde egentlig planlagt en film, men det blev lidt umuligt, når jeg kun havde katten som assistent…
I stedet blev det billeder, som jeg faktisk fik lavet til en video slas flashfilm. Jojo, man skal jo udfordre sig selv lidt indimellem.
Og hvor er den film så? Ja, den kan ikke komme pænt op på bloggen og min tålmodighed er opbrugt for idag. Helt! Så guiden er helt enkle step-step billeder, der virker hver gang! 

Vil du have en rigtig fin film-visning, finder du et link nederst i indlægget. Og min må I tænke jer til (;

Relateret: De bedste Kanelsnegle

Ellers er det vist ikke andet, at sige end;

God fredag til alle (:

…..Skal tænke på jer, når jeg sidder med kanelsnask helt om til ørerne (;

 

kanelsnurrer med marcipan - opskrift på lækre kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid15 minutter
Antal: 14

Ingredienser

Dej

  • 35 g gær
  • 4 dl sødmælk
  • 150 g smør
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1,5 tsk kardemomme
  • 1 æg
  • 700 g Hvedemel

Remonce

  • 150 g smør
  • 150 g brun farin
  • 3 spsk kanel
  • 150 g marcipan
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Kom mælk og smør i en gryde og varm til op til smørret er smeltet.
  • Smuldr gæren i en skål og hæld den lune mælk/smør i - opløs gæren.
  • Tilsæt sukker, salt, kardemomme og æg og rør godt.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, mens du ælter dejen. Pas på med ikke, at tilsætte for meget mel - dejen skal være lidt klistret.
  • Ælt dejen i ca. 10 minutter til den slipper skålen og er blank og skinnende.
  • Kom et viskestykke over og lad den hæve 1 time.
  • Imens laves remoncen.
  • Bland smør, farin, kanel og marcipan i en skål. Pisk det sammen. Gøres nemmest med en håndmixer med dejkroge. Remoncen skal piskes helt ensartet.
  • Rul dejen ud til en firkant på ca. 50x60cm og 0,5 cm i tykkelse.
  • Smør remoncen ud i et jævnt lag på hele dejen
  • Fold dejen sammen på midten og tryk den lidt fast i kanterne (se billed)
  • Skær dejen i ca. 3 cm strimler til snurrer nr. 1 eller i 2 cm strimler til snurrer nr. 2.
  • Så skal der snurres! Det kan gøres på 2 måder (se billed)
  • Nr. 1: Skær 3 cm strimlen igennem på midten, men ikke helt. Flet/rul de 2 "strimler" om hinanden. Bind en knude med strimlen.
  • Nr. 2: Tag 2 cm strimlen og tag den ene ende mellem din pege-og tommelfinger. Snur strimlen rundt om fingrene 2-3 gange. Afslut med at tage strimlens anden ende mellem pege og tommelfinger og over snoningerne. Tag fingrene til dig, så enden af dejen hæftes ind i dejen.
  • Kom snurrerene på en bageplade med papir og dæk med et viskestykke.
  • Lad dem hæve 45 minutter.
  • Pensl kanelsnurrerne med æg og drys evt. med perlesukker.
  • Bag kanelsnurrerne ved 200 grader i ca. 15 minutter.
  • Kom dem på en bagerist og afkøl.
  • Spis dem lune.

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

_________________________________________________________

Og er du helt forvirret efter beskrivelsen, så er der en visuel guide her:

Sådan snurres kanelsnurrer

 

 

Metode 1

 

Metode 2

 

Er du stadig en smule i tvivl, kan jeg anbefale videoen: Snurra en kanelbulle
Ellers så er det bare, at guffe løs i de lækre, lune skønheder – velbekom (: 

kanelsnurrer

 

Previous Post: « Old School Chicken Pie
Next Post: Mysli-snitter »

Reader Interactions

Comments

  1. Sandra

    Dem har jeg bagt en del gange efterhånden, de er ALTID et hit :P
    Nu har jeg lavet en dobbel portion, kan de mon fryses..?
    VH Sandra

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Sandra

      Skønt at høre, at opskriften kan bruges.
      Det kan de :)

  2. Luise

    De ser simpelthen så lækre ud! men hvis jeg bager dem dagen i forvejen, vil de så stadig være lækre og saftige dagen efter? eller tror du de er blevet tørre. Skal nemlig have dem med på studiet, og kan ikke rigtig nå at bage om morgenen :)

    Vh. Luise

    Svar
  3. Emma

    Hej :)
    Jeg ved godt det er et gammelt indslag, men prøver alligevel at spørge.. Jeg kan ikke se hvor mange antal snurrer opskriften skal give, har du et ca tal? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Emma

      Det står nederst under opskriften, der bliver cirka 20 styk :)

  4. Sandra

    Nøj nogle lækre kanelbullar, det er bestemt ikke sidste gang jeg bager dem :P

    Svar
  5. Jonna

    UHM, skal bage snurrer imorgen til kreaklubshygge. Glæder mig allerede:-)
    Så fin en billedvejledning. Dejligt.
    Hvor er dit redskab fra…?! Den der flade metaldims hvormed du sikkert nemt løsner dejen fra bordet?!??
    Gode hilsner Jonna

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Håber de smagte skønt :)
      Min dejskraber er fra Kunst&køkkentøj – men den kan vist fåes de fleste steder efterhånden :)

  6. Pernille

    Jeg har lige for et par dage siden lavet dine kanelsnurrer til min datters tre års fødselsdag, og de smagte HELT fantastisk. Både børn og voksne i børnehaven var helt oppe at ringe over dem, så tak for (endnu) en fantastisk opskrift! Og ikke mindst tak for den udførlige “snurre-guide” – selvom det var første gang jeg lavede snurrer, blev de rigtig fine at se på!

    Svar
  7. Tina Østerbye

    Må bare bage dem igen og igen og igen – de er helt fantastiske. Et kæmpe hit herhjemme :-)

    Svar
  8. Maj-Britt

    Mums, de blev bagt igår og halvdelen forsvandt som dug for solen. De smager super godt!

    Tak for opskriften!

    Svar
  9. Cecilia/copenhagencakes

    Har lige kastet mig ud i opskriften – men kan se der ikke står hvor meget hvedemel der skal bruges. Har du et bud?

    Svar
    • Loui

      Hej Cecilia

      Jamen, det er lidt svært, at sige da dejen endelige ikke må blive for tør. Nok ca. 400-500 g – men prøv dig frem, det er vigtigere at ælte end tilsætte mel :)

    • Cecilia/Copenhagencakes

      Haha fedt, jeg brugte så 600 gram, og de blev stadig kanon gode. Super lækre og på ingen måde tørre! Tak for opskriften :-*

    • Loui

      Det lyder godt og godt du kunne lide dem :) Jeg skriver lige cirka mål ind for melet så ;)
      God weekend

  10. Marie Lundholm

    Mums, de ser alt for gode ud!! Det må prøves :-)

    Svar
    • Loui

      Dem skal du prøve, de er bare gode – lækre og snaskede ;)

  11. Ulrika - den glade kagekone

    Gode billeder! Jeg vil da helt klart prøve en af teknikerne næste gang jeg skal bage mine yndlingsboller. Jeg har ofte bare slået en knude på strimlen. Det funker også. Men det er hurtigste er jo bare at lave en rulle og så skære ud ;-) hurtigt og nemt. Det er mit mantra! :-)
    God weekend!
    Mvh Ulrika

    Svar
    • Loui

      Tak :) Ja, det er så mange måder, at gøre det på ;) Men er nu vild med, at fyldet ligesom kommer overalt i brødet, når man snurrer det :)
      Og ja, lige præcis – er som taget ud af min mund ;)
      God weekend

  12. Maj-Britt

    Vi har stadig hele indkørslen til at dufte af kanel siden gemalens fødselsdag i lørdags og får sådan lyst til kanelsnegle når jeg går forbi. Disse skal vist laves i weekenden til en lille roadtrip :)

    Tak for inspiration :)

    Svar
    • Loui

      Hahaha, frygter allerede for, at jeg alt for snart når dertil ;) Kommer jo til, at drømme om kanelsnegle HELE tiden efter ;)
      Håber du har fået bagt de lækre banditter og får en god tur :)
      God weekend

  13. Stine Vestermark

    Hvorfor kommer du aldrig forbi med sådan nogle lækkerier til mig? <3 Jeg skal gerne være smagsdommer :D

    Svar
    • Loui

      Hej søde Stine

      Jamen, bliver jo aldrig inviteret!! Næste gang jeg er nordpå, så kan du tro jeg kommer med en hel spandfuld lækkerier :D

  14. Gitte Hansen

    Det er så fint, så fint!

    Sikke en god anvisning, vi behøver jo slet ingen film.

    Tak for din pædagogiske indføring i kanelsnurren, jeg har selv funderet noget over metoden, og ja det har afholdt mig fra at kaste mig ud i projektet.

    Tror godt jeg tør vove chancen nu.

    Tak!

    og tak for god inspiration som altid :-)
    Mange hilsner
    Gitte / Nogetiovnen

    Svar
    • Loui

      Tak, hvor er du sød :)
      Ja, har også selv haft virkelig svært ved den, men med billeder bliver alting meget nemmere ;)
      Du skal helt sikkert kaste dig ud i det – det er guf :)

      Velbekom, god du kan bruge det :)

      God weekend

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework