• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Kanelsnurrer med marcipan + Guide: Sådan snurrer du kanelsnurrer!!

kanelsnurrer

Det her er min yndlingskage-bagværk nummer 1 og de bliver bagt med jævne mellemrum. Udover at smage virkelig rart, så er de simpelhen også bare mægtig fine. 

Den her weekend er min helt alene, kæresten får nemlig huset fuld af kammerater og så er jeg hurtigt smuttet (; Hvilket jeg også tror, at de sætter ret stor pris på hvis jeg skal være ærlig! Meeen jeg er dog blevet tvunget til en omgang kage eller to (ja, det er hårdt, at få sådan noget trukket ned over hovedet (; )

Første omgang bagning blev de her lækre banditter, som jeg er sikker på nok skal vække glæde – jeg glæder mig i hvert fald en hel del til eftermiddagskaffen.

 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Kanelsnurrer kan være lidt tricky, da det simpelthen er umuligt, at forklare på skrift, hvordan de skal snurres. Det er 100 måder, hvordan man snurrer på, så dem herunder er bare et udpluk. Jeg bruger altid metode 1 – den er nem (;

Jeg havde egentlig planlagt en film, men det blev lidt umuligt, når jeg kun havde katten som assistent…
I stedet blev det billeder, som jeg faktisk fik lavet til en video slas flashfilm. Jojo, man skal jo udfordre sig selv lidt indimellem.
Og hvor er den film så? Ja, den kan ikke komme pænt op på bloggen og min tålmodighed er opbrugt for idag. Helt! Så guiden er helt enkle step-step billeder, der virker hver gang! 

Vil du have en rigtig fin film-visning, finder du et link nederst i indlægget. Og min må I tænke jer til (;

Relateret: De bedste Kanelsnegle

Ellers er det vist ikke andet, at sige end;

God fredag til alle (:

…..Skal tænke på jer, når jeg sidder med kanelsnask helt om til ørerne (;

 

kanelsnurrer med marcipan - opskrift på lækre kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid15 minutter
Antal: 14

Ingredienser

Dej

  • 35 g gær
  • 4 dl sødmælk
  • 150 g smør
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1,5 tsk kardemomme
  • 1 æg
  • 700 g Hvedemel

Remonce

  • 150 g smør
  • 150 g brun farin
  • 3 spsk kanel
  • 150 g marcipan

Sådan gør du

  • Kom mælk og smør i en gryde og varm til op til smørret er smeltet.
  • Smuldr gæren i en skål og hæld den lune mælk/smør i - opløs gæren.
  • Tilsæt sukker, salt, kardemomme og æg og rør godt.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, mens du ælter dejen. Pas på med ikke, at tilsætte for meget mel - dejen skal være lidt klistret.
  • Ælt dejen i ca. 10 minutter til den slipper skålen og er blank og skinnende.
  • Kom et viskestykke over og lad den hæve 1 time.
  • Imens laves remoncen.
  • Bland smør, farin, kanel og marcipan i en skål. Pisk det sammen. Gøres nemmest med en håndmixer med dejkroge. Remoncen skal piskes helt ensartet.
  • Rul dejen ud til en firkant på ca. 50x60cm og 0,5 cm i tykkelse.
  • Smør remoncen ud i et jævnt lag på hele dejen
  • Fold dejen sammen på midten og tryk den lidt fast i kanterne (se billed)
  • Skær dejen i ca. 3 cm strimler til snurrer nr. 1 eller i 2 cm strimler til snurrer nr. 2.
  • Så skal der snurres! Det kan gøres på 2 måder (se billed)
  • Nr. 1: Skær 3 cm strimlen igennem på midten, men ikke helt. Flet/rul de 2 "strimler" om hinanden. Bind en knude med strimlen.
  • Nr. 2: Tag 2 cm strimlen og tag den ene ende mellem din pege-og tommelfinger. Snur strimlen rundt om fingrene 2-3 gange. Afslut med at tage strimlens anden ende mellem pege og tommelfinger og over snoningerne. Tag fingrene til dig, så enden af dejen hæftes ind i dejen.
  • Kom snurrerene på en bageplade med papir og dæk med et viskestykke.
  • Lad dem hæve 45 minutter.
  • Pensl kanelsnurrerne med æg og drys evt. med perlesukker.
  • Bag kanelsnurrerne ved 200 grader i ca. 15 minutter.
  • Kom dem på en bagerist og afkøl.
  • Spis dem lune.

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

_________________________________________________________

Og er du helt forvirret efter beskrivelsen, så er der en visuel guide her:

Sådan snurres kanelsnurrer

 

 

Metode 1

 

Metode 2

 

Er du stadig en smule i tvivl, kan jeg anbefale videoen: Snurra en kanelbulle
Ellers så er det bare, at guffe løs i de lækre, lune skønheder – velbekom (: 

 BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det bedste basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

kanelsnurrer

 

Previous Post: « Old School Chicken Pie
Next Post: Mysli-snitter »

Reader Interactions

Comments

  1. Sandra

    Dem har jeg bagt en del gange efterhånden, de er ALTID et hit :P
    Nu har jeg lavet en dobbel portion, kan de mon fryses..?
    VH Sandra

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Sandra

      Skønt at høre, at opskriften kan bruges.
      Det kan de :)

  2. Luise

    De ser simpelthen så lækre ud! men hvis jeg bager dem dagen i forvejen, vil de så stadig være lækre og saftige dagen efter? eller tror du de er blevet tørre. Skal nemlig have dem med på studiet, og kan ikke rigtig nå at bage om morgenen :)

    Vh. Luise

    Svar
  3. Emma

    Hej :)
    Jeg ved godt det er et gammelt indslag, men prøver alligevel at spørge.. Jeg kan ikke se hvor mange antal snurrer opskriften skal give, har du et ca tal? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Emma

      Det står nederst under opskriften, der bliver cirka 20 styk :)

  4. Sandra

    Nøj nogle lækre kanelbullar, det er bestemt ikke sidste gang jeg bager dem :P

    Svar
  5. Jonna

    UHM, skal bage snurrer imorgen til kreaklubshygge. Glæder mig allerede:-)
    Så fin en billedvejledning. Dejligt.
    Hvor er dit redskab fra…?! Den der flade metaldims hvormed du sikkert nemt løsner dejen fra bordet?!??
    Gode hilsner Jonna

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Håber de smagte skønt :)
      Min dejskraber er fra Kunst&køkkentøj – men den kan vist fåes de fleste steder efterhånden :)

  6. Pernille

    Jeg har lige for et par dage siden lavet dine kanelsnurrer til min datters tre års fødselsdag, og de smagte HELT fantastisk. Både børn og voksne i børnehaven var helt oppe at ringe over dem, så tak for (endnu) en fantastisk opskrift! Og ikke mindst tak for den udførlige “snurre-guide” – selvom det var første gang jeg lavede snurrer, blev de rigtig fine at se på!

    Svar
  7. Tina Østerbye

    Må bare bage dem igen og igen og igen – de er helt fantastiske. Et kæmpe hit herhjemme :-)

    Svar
  8. Maj-Britt

    Mums, de blev bagt igår og halvdelen forsvandt som dug for solen. De smager super godt!

    Tak for opskriften!

    Svar
  9. Cecilia/copenhagencakes

    Har lige kastet mig ud i opskriften – men kan se der ikke står hvor meget hvedemel der skal bruges. Har du et bud?

    Svar
    • Loui

      Hej Cecilia

      Jamen, det er lidt svært, at sige da dejen endelige ikke må blive for tør. Nok ca. 400-500 g – men prøv dig frem, det er vigtigere at ælte end tilsætte mel :)

    • Cecilia/Copenhagencakes

      Haha fedt, jeg brugte så 600 gram, og de blev stadig kanon gode. Super lækre og på ingen måde tørre! Tak for opskriften :-*

    • Loui

      Det lyder godt og godt du kunne lide dem :) Jeg skriver lige cirka mål ind for melet så ;)
      God weekend

  10. Marie Lundholm

    Mums, de ser alt for gode ud!! Det må prøves :-)

    Svar
    • Loui

      Dem skal du prøve, de er bare gode – lækre og snaskede ;)

  11. Ulrika - den glade kagekone

    Gode billeder! Jeg vil da helt klart prøve en af teknikerne næste gang jeg skal bage mine yndlingsboller. Jeg har ofte bare slået en knude på strimlen. Det funker også. Men det er hurtigste er jo bare at lave en rulle og så skære ud ;-) hurtigt og nemt. Det er mit mantra! :-)
    God weekend!
    Mvh Ulrika

    Svar
    • Loui

      Tak :) Ja, det er så mange måder, at gøre det på ;) Men er nu vild med, at fyldet ligesom kommer overalt i brødet, når man snurrer det :)
      Og ja, lige præcis – er som taget ud af min mund ;)
      God weekend

  12. Maj-Britt

    Vi har stadig hele indkørslen til at dufte af kanel siden gemalens fødselsdag i lørdags og får sådan lyst til kanelsnegle når jeg går forbi. Disse skal vist laves i weekenden til en lille roadtrip :)

    Tak for inspiration :)

    Svar
    • Loui

      Hahaha, frygter allerede for, at jeg alt for snart når dertil ;) Kommer jo til, at drømme om kanelsnegle HELE tiden efter ;)
      Håber du har fået bagt de lækre banditter og får en god tur :)
      God weekend

  13. Stine Vestermark

    Hvorfor kommer du aldrig forbi med sådan nogle lækkerier til mig? <3 Jeg skal gerne være smagsdommer :D

    Svar
    • Loui

      Hej søde Stine

      Jamen, bliver jo aldrig inviteret!! Næste gang jeg er nordpå, så kan du tro jeg kommer med en hel spandfuld lækkerier :D

  14. Gitte Hansen

    Det er så fint, så fint!

    Sikke en god anvisning, vi behøver jo slet ingen film.

    Tak for din pædagogiske indføring i kanelsnurren, jeg har selv funderet noget over metoden, og ja det har afholdt mig fra at kaste mig ud i projektet.

    Tror godt jeg tør vove chancen nu.

    Tak!

    og tak for god inspiration som altid :-)
    Mange hilsner
    Gitte / Nogetiovnen

    Svar
    • Loui

      Tak, hvor er du sød :)
      Ja, har også selv haft virkelig svært ved den, men med billeder bliver alting meget nemmere ;)
      Du skal helt sikkert kaste dig ud i det – det er guf :)

      Velbekom, god du kan bruge det :)

      God weekend

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs m Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs med mandelflager fyldt med hjemmelavet syrlig, sød lemoncurd og luftig mascarponecreme. Et vif’ flormelis og du har en slambert af en #fredagskage ☺️ Go’ weekend 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kageinspiration #roulade #citronkage #kagetid #sødesager #cakeroll #lemoncurd #lemoncake #easycake #droolclub #foodphotography #madfotografering #beautifulcuisines
Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - me Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - men uden, den er ‘hrøøh’-tør eller hænger fast i tænderne 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den #fredagekage, som du springer på, når du finder det der glas halvspiste, grattede nutellaglas bagerst i køkkenskabet i morgen, fordi foråret har givet en ustyrlig lyst til den helt store oprydning og netop halvvejs har du egentlig mere lyst til at smide dig i et lunt hjørne på terrassen med uldsokkerne på og skoldhed kaffe inkl. kage 😄. ⁠⁠
⁠⁠
Der kan du 100% finde mig midt i ryd-ud-i-tætpakket-fra-gulv-til-loft-skur-projekt i weekenden 🙈. ⁠⁠
⁠⁠
Nutellakagen, den finder du ovre på bloggen + en køreklar plan til, hvis du lige vil give kagen et nøk op med is og chokoladesauce 👀. ⁠⁠
⁠⁠
Hvad med dig? Er du også ude i en forårsrengøring i weekenden?⁠⁠
⁠⁠
(📸 Foodstyling: Kan du huske de #21foodstylingtips? Vi er på det allerførste tip her med den minimalistiske styling af nutellastængerne 👋)⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#bageglæde #kage #bagetid #vibager #kageinspiration #madfotografering #nutellacake #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #droolclub
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang (krads) jalapeno-dressing ☺️

Perfekt når man har hængt bag en mikrofon hele dagen og stemmebåndet er lidt tyndslidt 😅 (Vi er i fuld gang med fuld make-over af “Online fotokursus for begyndere” og det betyder massevis af nye videoer 🎬🙌)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fotokurset kan du læse om her (link i bio @louiogbearnaisen). Opskriften, den finder du i appen og på bloggen 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøngod til dig, som er klistret til Zoom, Skype eller Team og også lige skal have smurt stemmen igen 🙈 Og dig, der napper en kødfri-dag, en god side-kammerat til den grillede laks eller bare er på en hurtig 25 minutters aftensmad 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, den kan klare det hele. Både på
mæthed, skarp, frisk dressing og det der bagte blomkål. Det kan altså noget, det blomkål: Buketterne bliver lækre møre – helt uden “udkogthed” og lugten af “kål” ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(❗️Ey, er du tidligere kursusdeltager på OFK, så får du selvfølglig gratis hele kursusopdateringen til “Online fotokursus for begyndere” når det ligger klar 😀📫)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #nemmad #chickpeasalad #cauliflowerrecipes #blomkål #roastedveggies #healthylunchideas #quinoasalad #madfotografering #madfotograf #madinspiration #frokosttid #vegetarisk
Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework