• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Derfor ligner dit brød ikke det i opskriften !

 

Jeg får ofte en hel del spørgsmål til mine brødopskrifter, da der ofte ikke er melmængder skrevet ind. Bare for at slå det fast, en gang for alle; Det er helt bevidst og ikke noget jeg har glemt!

Jeg ved udmærket godt, at det kan være ret frustrerende, men det har nu en mening. For noget, som er endnu mere irriterende, er tørt, tungt brød.
Jeg ved mange har en tendens til, at følge en opskrift slavisk og det er der intet galt med. Kun lige når det kommer til brødbagning! For det kræver opmærksomhed og vurdering.

Bagning er en hel videnskab, men noget helt centralt er kvaliteten af melet.
Der er rigtig stor forskel på mel, så her er en lille forklaring.

(Når jeg skriver mel, menes der almindeligt hvedemel)

 

Der er markant forskel på mels bageegenskaber og derfor kan du aldrig stole blindt på mængde af mel i en brødopskrift. Det handler altid om vurdering – gå efter beskrivelsen af, hvordan dejen skal være. Smidig, blød, klistret, elastisk osv..

Mine opskrifter på brød er ofte fugtige, men smidige, når de bliver sat til hævning første gang. Det er med vilje, for at sikre saftigt brød og boller. Mel suger væske mens dejen hæver, så derfor vil dej altid virke mindre klistret efter første hævning.

Det betyder, så også at du skal ikke lade dig friste til at putte så meget mel i, at du kan røre ved dejen, uden at den hænger ved fingrene. Så ender du nemlig med tørt brød og boller.

Lad os se på mel.

Som sagt, så er der ret stor forskel på mel; hvor meget meget væske, som det kan suge og, hvor stærkt glutennet det kan udvikle.

 

Protein og gluten.

Melet kvalitet/hæveevne/bageevne afhænger af melets evne til, at danne gluten. Gluten dannes af hvedens protein.

Gluten er det, som gør at dejen kan hæve og få struktur. Når melet bliver blandet med væske (under bagningen) og dejen æltes, dannes et “net/tråde”, altså gluten, som holder på luften.

Jo bedre dette net er, jo mere elastisk, luftigt og lækkert bliver brødet.

Både mængden af gluten og dens kvalitet er forskellig fra kornsort til kornsort og afhænger af det klima, hveden har vokset under. Sammensætningen af melet kan ligeledes variere fra høstår til høstår.

Indholdet af gluten i et mel er med til, at angive, hvor stærk og kraftig melet er.

Jo kraftigere mel, jo bedre brødsmag. Stærkt og glutenrigt mel kræver mere forarbejde, for at få set bedste ud af melet og derfor skal det ofte æltes længere.  Desuden har et mel med et højt glutenindhold godt af at forhæve lidt længere, da dejen under forhævningen udvikler de aromastoffer, der giver den gode brødsmag. Så jo længere forhævning, jo bedre smager brødet.

MEN! Det duer ikke, at bage “fint” bagværk med en glutenstærkt mel. Altså smørdeje, mørdej og kager.

 

Eksempler på protein i mel:

AMO hvedemel: 10 g

Bagerens hvedemel 12 g

Kornkammeret økologisk hvedemel: 10 g

Gluten flour: 10 g

Min natur hvedemel: 12 g

First price hvedemel: 10 g

Anglamark økologisk hvedemel: 13 g

 

Previous Post: « Coconut Swirl Brownie
Next Post: Tagliatelle med ricottacreme »

Reader Interactions

Comments

  1. Knud la Cour Jensen

    Hej.

    Gad vide hvor du har købt Ænglamark økologisk hvedemel med over 13% protein?
    Jeg købte i dag, ubeset da jeg regnede fuldt og fast, at når du skrev 13%, så var det 13%.
    Hjemme igen og med briller på, så er det altså kun 11%. Så havde Bagerens fra Netto været et bedre køb, forvmeletvskal bruges til surbrødsbagning.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Knud,

      Der må jeg desværre blive dig svar skyldig – det er et 8 år gammel indlæg, så det kan jeg simpelthen ikke huske 🤷‍♀️

  2. Torsten

    Må jeg så spørge. Hvis du har den samme dej, hvad vil forskellen så være på skorpe, indre, hævning m.m. hvis du bare halvdelen ved 250 grader i kort tid, og den anden portion ved 180 grader i længere tid?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Torsten,

      Tak for dit spørgsmål.

      Det afhænger meget af dit udgangspunkt i forhold til gærmængde, mel, fedt, sukkerindhold, væskeindhold osv.

      Men prøv det af og lad os høre om resultatet :-)

  3. Helga

    Jeg leder med lys og lygte efter en forklaring, fordi mit brød bliver fast og tungt, men hidtil forgæves. Jeg har fået en vidunderlig røremaskine og bager alt mit brød selv. Jeg har også en skøn lille smedejernsgryde med låg, som jeg bager mit hvedebrød i. Det laver jeg af lidt surdej (eller biga? – mel og vand, som står på bordet og bliver fodret/rørt hver dag), ca. 1/2 tsk gær, 2,5 dl vand og en halv liter mel (blandet). Jeg rører på laveste hastighed i ca. 5 min. nogle gange mere og dejen hæver nogle timer, evt natten over. Så rører jeg den igennem, tilsætter evt. lidt mere mel, hvis den er for tynd og rører det godt igennem. Så får den lov at hæve igen – lidt forskelligt hvor længe. Dejen er meget klistret og kan ikke formes, så jeg skraber den over i den varme gryde (200 gr) og sætter den i ovnen ved 250 gr. i 15 min. med låg og 10 min uden låg.
    Og brødet hæver ikke ret meget, men er tæt, tungt og fast. Jeg bruger kvalitetsmel fra en lokal mølle, sommetider manitobamel og ind imellem brugsens.

    Hvad er det jeg gør forkert?

    Svar
    • Anne-Louise

      Hej Helga, du skal røre din dej noget mere. 5 min. på langsom hastighed og derefter på hurtigere hastighed indtil dejen samler sig i røreskålen. Derefter skal du sætte dejen på køl. Enten kan du lade den hæve i en beholder med låg/plastikpose på eller også kan du købe en hævekurv og lade dejen hæve deri. I den varme gryde med dejen lige fra køleskabet af. Du må endelig ikke tilsætte mere mel.
      Følg evt. Den glade surdej – gruppe på Facebook.
      Mvh en glad surdejsbager :)
      Anne-Louise

  4. Lise

    Jeg har lige læst dit indlæg om brødbagning. Tak for det. Jeg bor på Kreta og lige nu kæmper jeg for at bage godt brød. Min dej ligner ikke den jeg ser i video på youtube, f.eks Meyers bageskole. Gluten udviklingen er meget langsom. Efter 1 time I maskinen, er den stadig ikke særlig god. Ligesom dejen ikke samler sig og slipper skålen. Jeg burger en hvedemel som de her kalder “hård hvedemel” I stedet for all purpose mel. Protein indholdet er 11.8%, så det skulle jo give en god gluten udvikling.
    Men det sker ikke rigtig. Dejen hæver pænt i køleskab, men ikke når jeg sætter den I ovenen, lige efter at jeg har skåret den op I boller?
    Har du et forslag til hvad jeg kan gøre? bollerne smager rigtig godt, men de er lidt flade.
    Mange hilsner
    Lise

    Svar
    • Anne-Katrine

      Hej Lise
      For det første skal dej normalt ikke hæve i køleskabet: gær udvikler sig under varme, og det får din dej altså ikke så meget af i køleskabet :) Rent faktisk bruger professionelle bagere et varmeskab til at hæve deres brød i; der kan de nemlig helt selv kontrollere temperaturen.

      Jeg har også prøvet at dejen falder sammen under bagning; een af årsagerne kan være at temperaturen i din ovn faktisk er for høj. Især i ældre ovne kan termostaten være off med ret mange grader, men heldigvis kan man købe et termometer til ovnen til ikke så mange penge og teste det. (Ovne er nogle temperamentsfulde skikkelser og hvis dine boller/brød/kager også har en tendens til at blive en tand overbagte, er det en god idé at få tjekket det).

      Nu ved jeg jo ikke præcis hvordan du bager, men et andet problem kan være at at du ikke får æltet nok efter første hævning. Da jeg startede med at bage, tænkte jeg, at det jo var synd at slå den pænt hævede dej ned igen, men mine boller var altid sådan nogle knoldede ting. Det hjalp utroligt meget at ælte anden omgang godt igennem.

      Jeg håber det hjælper.
      Mvh Anne-Katrine

    • Loui&bearnaisen

      Hej Anne-Katrine

      Bare lige et par rettelser til din kommentar, det er rigtig dejligt at du har lyst til at dele dine erfaring :)

      Gær udvikler sig at sukker i dejen, som det omdanner til kuldioxid. Temperatur får blot gæren til at “spise” sukkeret langsommere eller hurtigere. Ved stuetemperatur udvikler gær sig hurtigt, men det har faktisk bedre af at hæve langsomt, hvor smagen bliver mere kompleks.
      Hæver man ved for høj en temperatur kan man risikere at gær spiser sukkeret for hurtigt og det dermed begynder at ødelægge glutenproteiner = glutenstrukturen falder sammen og dermed falder dejen sammen. Hvilket også kan være årsagen til dejen falder sammen i ovnen.

      Jeg anbefaler altid at bage brød ved en høj temperatur, men du har helt ret i at ovne er nogle bæster og det er en god ide at tjekke temperaturen med et termometer.

      Om man slår dejen ned eller ej er et spørgsmål om gærmængde, bagemetoden og det endelige brød.

      Mange hilsner
      Louise

    • Lise

      Mange tak for dit svar Anne-Katrine
      Jeg vil prøve dit forslag med efterhævning og lade være med kold hævning i køleskabet.
      Det kan være at det hjælper. Min ovn er ny, men går kun op til 240gr. De opskrifter jeg har fulgt har anbefalet høj varme.
      Mange hilsner
      Lise

  5. Vejen

    Dejligt med gode forklaringer på udenlandske produkter (shortening osv.). Mel er noget indviklet noget. Ud over alm. mel er der jo også spørgsmålet om forskellige sorter og forskellige formalinger. Når det drejer sig om især eng/am opskrifter nævnes ofte self-raising og all- purpose flour. Og i en masse opskrifter bruges ofte også forskellige mix-former, fx lyst kagemix, mørk ditto osv. Normalt ville jeg sige, at jeg selv ville blande melet, men nogle af opskrifterne ser faktisk så spændende ud, at man selv godt kunne tænke sig at sætte tænderne i kagen. Kan man få tilsvarende i Dk.?

    Svar
    • Johanne

      Selfraising mel er blandet med bagepulver (jeg tro)
      Jeg har set lyse kage blandinger der minder om en lys sandkagedej, mørke er enten tilsat kakao eller “honningkagesmag” som osse kan købes som færdigt pulver i dk. “brunt bagepulver” feks i coops butikker.

Trackbacks

  1. MAdpakker: Pizzaboller som alle elsker - FantasiFabrikken siger:
    22. september 2017 kl. 10:13

    […] med valg af meltype er liiiiidt langhåret men Loui&Bearnaisen har redegjort ret godt for det her og AMO har lavet en oversigt over de forskellige meltyper og deres egenskaber […]

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs m Citron-marengsroulade 🍋 Sprød, blød marengs med mandelflager fyldt med hjemmelavet syrlig, sød lemoncurd og luftig mascarponecreme. Et vif’ flormelis og du har en slambert af en #fredagskage ☺️ Go’ weekend 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kageinspiration #roulade #citronkage #kagetid #sødesager #cakeroll #lemoncurd #lemoncake #easycake #droolclub #foodphotography #madfotografering #beautifulcuisines
Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - me Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - men uden, den er ‘hrøøh’-tør eller hænger fast i tænderne 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den #fredagekage, som du springer på, når du finder det der glas halvspiste, grattede nutellaglas bagerst i køkkenskabet i morgen, fordi foråret har givet en ustyrlig lyst til den helt store oprydning og netop halvvejs har du egentlig mere lyst til at smide dig i et lunt hjørne på terrassen med uldsokkerne på og skoldhed kaffe inkl. kage 😄. ⁠⁠
⁠⁠
Der kan du 100% finde mig midt i ryd-ud-i-tætpakket-fra-gulv-til-loft-skur-projekt i weekenden 🙈. ⁠⁠
⁠⁠
Nutellakagen, den finder du ovre på bloggen + en køreklar plan til, hvis du lige vil give kagen et nøk op med is og chokoladesauce 👀. ⁠⁠
⁠⁠
Hvad med dig? Er du også ude i en forårsrengøring i weekenden?⁠⁠
⁠⁠
(📸 Foodstyling: Kan du huske de #21foodstylingtips? Vi er på det allerførste tip her med den minimalistiske styling af nutellastængerne 👋)⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#bageglæde #kage #bagetid #vibager #kageinspiration #madfotografering #nutellacake #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #droolclub
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang (krads) jalapeno-dressing ☺️

Perfekt når man har hængt bag en mikrofon hele dagen og stemmebåndet er lidt tyndslidt 😅 (Vi er i fuld gang med fuld make-over af “Online fotokursus for begyndere” og det betyder massevis af nye videoer 🎬🙌)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fotokurset kan du læse om her (link i bio @louiogbearnaisen). Opskriften, den finder du i appen og på bloggen 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøngod til dig, som er klistret til Zoom, Skype eller Team og også lige skal have smurt stemmen igen 🙈 Og dig, der napper en kødfri-dag, en god side-kammerat til den grillede laks eller bare er på en hurtig 25 minutters aftensmad 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, den kan klare det hele. Både på
mæthed, skarp, frisk dressing og det der bagte blomkål. Det kan altså noget, det blomkål: Buketterne bliver lækre møre – helt uden “udkogthed” og lugten af “kål” ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(❗️Ey, er du tidligere kursusdeltager på OFK, så får du selvfølglig gratis hele kursusopdateringen til “Online fotokursus for begyndere” når det ligger klar 😀📫)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #nemmad #chickpeasalad #cauliflowerrecipes #blomkål #roastedveggies #healthylunchideas #quinoasalad #madfotografering #madfotograf #madinspiration #frokosttid #vegetarisk
Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework