• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Derfor ligner dit brød ikke det i opskriften !

 

Jeg får ofte en hel del spørgsmål til mine brødopskrifter, da der ofte ikke er melmængder skrevet ind. Bare for at slå det fast, en gang for alle; Det er helt bevidst og ikke noget jeg har glemt!

Jeg ved udmærket godt, at det kan være ret frustrerende, men det har nu en mening. For noget, som er endnu mere irriterende, er tørt, tungt brød.
Jeg ved mange har en tendens til, at følge en opskrift slavisk og det er der intet galt med. Kun lige når det kommer til brødbagning! For det kræver opmærksomhed og vurdering.

Bagning er en hel videnskab, men noget helt centralt er kvaliteten af melet.
Der er rigtig stor forskel på mel, så her er en lille forklaring.

(Når jeg skriver mel, menes der almindeligt hvedemel)

 

Der er markant forskel på mels bageegenskaber og derfor kan du aldrig stole blindt på mængde af mel i en brødopskrift. Det handler altid om vurdering – gå efter beskrivelsen af, hvordan dejen skal være. Smidig, blød, klistret, elastisk osv..

Mine opskrifter på brød er ofte fugtige, men smidige, når de bliver sat til hævning første gang. Det er med vilje, for at sikre saftigt brød og boller. Mel suger væske mens dejen hæver, så derfor vil dej altid virke mindre klistret efter første hævning.

Det betyder, så også at du skal ikke lade dig friste til at putte så meget mel i, at du kan røre ved dejen, uden at den hænger ved fingrene. Så ender du nemlig med tørt brød og boller.

Lad os se på mel.

Som sagt, så er der ret stor forskel på mel; hvor meget meget væske, som det kan suge og, hvor stærkt glutennet det kan udvikle.

 

Protein og gluten.

Melet kvalitet/hæveevne/bageevne afhænger af melets evne til, at danne gluten. Gluten dannes af hvedens protein.

Gluten er det, som gør at dejen kan hæve og få struktur. Når melet bliver blandet med væske (under bagningen) og dejen æltes, dannes et “net/tråde”, altså gluten, som holder på luften.

Jo bedre dette net er, jo mere elastisk, luftigt og lækkert bliver brødet.

Både mængden af gluten og dens kvalitet er forskellig fra kornsort til kornsort og afhænger af det klima, hveden har vokset under. Sammensætningen af melet kan ligeledes variere fra høstår til høstår.

Indholdet af gluten i et mel er med til, at angive, hvor stærk og kraftig melet er.

Jo kraftigere mel, jo bedre brødsmag. Stærkt og glutenrigt mel kræver mere forarbejde, for at få set bedste ud af melet og derfor skal det ofte æltes længere.  Desuden har et mel med et højt glutenindhold godt af at forhæve lidt længere, da dejen under forhævningen udvikler de aromastoffer, der giver den gode brødsmag. Så jo længere forhævning, jo bedre smager brødet.

MEN! Det duer ikke, at bage “fint” bagværk med en glutenstærkt mel. Altså smørdeje, mørdej og kager.

 

Eksempler på protein i mel:

AMO hvedemel: 10 g

Bagerens hvedemel 12 g

Kornkammeret økologisk hvedemel: 10 g

Gluten flour: 10 g

Min natur hvedemel: 12 g

First price hvedemel: 10 g

Anglamark økologisk hvedemel: 13 g

 

Previous Post: « Coconut Swirl Brownie
Next Post: Tagliatelle med ricottacreme »

Reader Interactions

Comments

  1. Torsten

    Må jeg så spørge. Hvis du har den samme dej, hvad vil forskellen så være på skorpe, indre, hævning m.m. hvis du bare halvdelen ved 250 grader i kort tid, og den anden portion ved 180 grader i længere tid?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Torsten,

      Tak for dit spørgsmål.

      Det afhænger meget af dit udgangspunkt i forhold til gærmængde, mel, fedt, sukkerindhold, væskeindhold osv.

      Men prøv det af og lad os høre om resultatet :-)

  2. Helga

    Jeg leder med lys og lygte efter en forklaring, fordi mit brød bliver fast og tungt, men hidtil forgæves. Jeg har fået en vidunderlig røremaskine og bager alt mit brød selv. Jeg har også en skøn lille smedejernsgryde med låg, som jeg bager mit hvedebrød i. Det laver jeg af lidt surdej (eller biga? – mel og vand, som står på bordet og bliver fodret/rørt hver dag), ca. 1/2 tsk gær, 2,5 dl vand og en halv liter mel (blandet). Jeg rører på laveste hastighed i ca. 5 min. nogle gange mere og dejen hæver nogle timer, evt natten over. Så rører jeg den igennem, tilsætter evt. lidt mere mel, hvis den er for tynd og rører det godt igennem. Så får den lov at hæve igen – lidt forskelligt hvor længe. Dejen er meget klistret og kan ikke formes, så jeg skraber den over i den varme gryde (200 gr) og sætter den i ovnen ved 250 gr. i 15 min. med låg og 10 min uden låg.
    Og brødet hæver ikke ret meget, men er tæt, tungt og fast. Jeg bruger kvalitetsmel fra en lokal mølle, sommetider manitobamel og ind imellem brugsens.

    Hvad er det jeg gør forkert?

    Svar
    • Anne-Louise

      Hej Helga, du skal røre din dej noget mere. 5 min. på langsom hastighed og derefter på hurtigere hastighed indtil dejen samler sig i røreskålen. Derefter skal du sætte dejen på køl. Enten kan du lade den hæve i en beholder med låg/plastikpose på eller også kan du købe en hævekurv og lade dejen hæve deri. I den varme gryde med dejen lige fra køleskabet af. Du må endelig ikke tilsætte mere mel.
      Følg evt. Den glade surdej – gruppe på Facebook.
      Mvh en glad surdejsbager :)
      Anne-Louise

  3. Lise

    Jeg har lige læst dit indlæg om brødbagning. Tak for det. Jeg bor på Kreta og lige nu kæmper jeg for at bage godt brød. Min dej ligner ikke den jeg ser i video på youtube, f.eks Meyers bageskole. Gluten udviklingen er meget langsom. Efter 1 time I maskinen, er den stadig ikke særlig god. Ligesom dejen ikke samler sig og slipper skålen. Jeg burger en hvedemel som de her kalder “hård hvedemel” I stedet for all purpose mel. Protein indholdet er 11.8%, så det skulle jo give en god gluten udvikling.
    Men det sker ikke rigtig. Dejen hæver pænt i køleskab, men ikke når jeg sætter den I ovenen, lige efter at jeg har skåret den op I boller?
    Har du et forslag til hvad jeg kan gøre? bollerne smager rigtig godt, men de er lidt flade.
    Mange hilsner
    Lise

    Svar
    • Anne-Katrine

      Hej Lise
      For det første skal dej normalt ikke hæve i køleskabet: gær udvikler sig under varme, og det får din dej altså ikke så meget af i køleskabet :) Rent faktisk bruger professionelle bagere et varmeskab til at hæve deres brød i; der kan de nemlig helt selv kontrollere temperaturen.

      Jeg har også prøvet at dejen falder sammen under bagning; een af årsagerne kan være at temperaturen i din ovn faktisk er for høj. Især i ældre ovne kan termostaten være off med ret mange grader, men heldigvis kan man købe et termometer til ovnen til ikke så mange penge og teste det. (Ovne er nogle temperamentsfulde skikkelser og hvis dine boller/brød/kager også har en tendens til at blive en tand overbagte, er det en god idé at få tjekket det).

      Nu ved jeg jo ikke præcis hvordan du bager, men et andet problem kan være at at du ikke får æltet nok efter første hævning. Da jeg startede med at bage, tænkte jeg, at det jo var synd at slå den pænt hævede dej ned igen, men mine boller var altid sådan nogle knoldede ting. Det hjalp utroligt meget at ælte anden omgang godt igennem.

      Jeg håber det hjælper.
      Mvh Anne-Katrine

    • Loui&bearnaisen

      Hej Anne-Katrine

      Bare lige et par rettelser til din kommentar, det er rigtig dejligt at du har lyst til at dele dine erfaring :)

      Gær udvikler sig at sukker i dejen, som det omdanner til kuldioxid. Temperatur får blot gæren til at “spise” sukkeret langsommere eller hurtigere. Ved stuetemperatur udvikler gær sig hurtigt, men det har faktisk bedre af at hæve langsomt, hvor smagen bliver mere kompleks.
      Hæver man ved for høj en temperatur kan man risikere at gær spiser sukkeret for hurtigt og det dermed begynder at ødelægge glutenproteiner = glutenstrukturen falder sammen og dermed falder dejen sammen. Hvilket også kan være årsagen til dejen falder sammen i ovnen.

      Jeg anbefaler altid at bage brød ved en høj temperatur, men du har helt ret i at ovne er nogle bæster og det er en god ide at tjekke temperaturen med et termometer.

      Om man slår dejen ned eller ej er et spørgsmål om gærmængde, bagemetoden og det endelige brød.

      Mange hilsner
      Louise

    • Lise

      Mange tak for dit svar Anne-Katrine
      Jeg vil prøve dit forslag med efterhævning og lade være med kold hævning i køleskabet.
      Det kan være at det hjælper. Min ovn er ny, men går kun op til 240gr. De opskrifter jeg har fulgt har anbefalet høj varme.
      Mange hilsner
      Lise

  4. Vejen

    Dejligt med gode forklaringer på udenlandske produkter (shortening osv.). Mel er noget indviklet noget. Ud over alm. mel er der jo også spørgsmålet om forskellige sorter og forskellige formalinger. Når det drejer sig om især eng/am opskrifter nævnes ofte self-raising og all- purpose flour. Og i en masse opskrifter bruges ofte også forskellige mix-former, fx lyst kagemix, mørk ditto osv. Normalt ville jeg sige, at jeg selv ville blande melet, men nogle af opskrifterne ser faktisk så spændende ud, at man selv godt kunne tænke sig at sætte tænderne i kagen. Kan man få tilsvarende i Dk.?

    Svar
    • Johanne

      Selfraising mel er blandet med bagepulver (jeg tro)
      Jeg har set lyse kage blandinger der minder om en lys sandkagedej, mørke er enten tilsat kakao eller “honningkagesmag” som osse kan købes som færdigt pulver i dk. “brunt bagepulver” feks i coops butikker.

Trackbacks

  1. MAdpakker: Pizzaboller som alle elsker - FantasiFabrikken siger:
    22. september 2017 kl. 10:13

    […] med valg af meltype er liiiiidt langhåret men Loui&Bearnaisen har redegjort ret godt for det her og AMO har lavet en oversigt over de forskellige meltyper og deres egenskaber […]

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework