• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Brownies

    Coconut Swirl Brownie

    Af Louise | 14 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Endnu en brownie på bloggen! Jeg har stor svaghed for brownier, da de bare er den perfekte kage til stort set ALT! Om det så er til den ustyrlige chokoladetrang en tirsdag, en dessertkage med is, en kage til hele arbejdet eller til en hyggelig aftale med masser af kaffe. Brownie duer til alt og med alt i.

    Jeg har efterhånden prøvet med nougat, peanuts, nødder, rabarber osv. Denne gang var det dog kokos, som stod for skud. Jeg snuppede nemlig kaffe-aftalen og serverede en brownie (:

    Jeg ville tage udgangspunkt i en opskrift, jeg har haft liggende i lange tider. Men da jeg endelig skulle bruge den, ja, så var den forsvundet! Sikkert under en af mine oprydningsanfald!
    Jeg begav mig i køkkenet og granskede hukommelsen....! Der var piv tomt! Så det endte med lidt eksperimenter og blev ret godt, når jeg selv skal sige det (;

    [yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]

    Kagen er tung, som konfekt og kokos giver den et lækkert sprødt "touch". Derudover er chokolade og kokos jo bare lækkert sammen (:


    Brownies med kokos

    Brownies med kokos

    Print opskrift Pin opskrift

    Ingredienser

    Browniedej

    • 250 g smør
    • 150 g sukker
    • 4 æg
    • 4 spsk kakao
    • 100 g smeltet mørk chokolade
    • 1 dl mel

    Kokosdej

    • 4 spsk flormelis
    • 1 dl fløde
    • 2 dl kokosmel
    • 1,5 dl kokosflager
    • 2 æggehvider
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Pisk smør og sukker sammen til en jævn masse. Tilsæt æggene et af gange og pisk godt.
    • Vend kakao, mel og smeltet chokolade i dejen.
    • I en anden skål røres flormelis, fløde, kokosmel, kokosflager og æggehvider sammen.
    • Fordel brownie dejen i en lille bradepande med bagepapir.
    • Kom kokosmassen ovenpå i spredte "klatter".
    • Træk en kniv eller ske ujævnt gennem kagen, for at lave swirl.
    • Bag kagen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter. Prik i den med en tændstik, der skal hænge lidt dej ved, når den er færdig.
    • Tag kagen ud og afkøl på en rist.
    • Opbevar brownien i køleskabet. Den er bedst efter, at have sat sig i et døgns tid.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Min tirsdag går dog slet ikke med brownie - desværre. Det kunne ellers være lækkert (;
    Den går i stedet med en studiedag, hvilket betyder en hjemmedag med pensumslæsning. Og det skal jeg love for, den står på i dag! Så andet end det og hjemlige gøremål, ja, så sker der vist ikke ret meget mere oprivende..

    Det eneste virkelig spændende er faktisk analyse af et interview, som vi i gruppen lavede i går med en soldat. Han havde været udsendt på Siriuspatrulje på Grønland - og vi skulle interviewe ham om noget så lækkert, som feltrationer! Mægtig interessant emne! 

    Mere sulten?

    • Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske
      Hvid brownie med påskeæg
    • Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies
      Brownie Cookies
    • nutella brownies
      Nutella brownies med 3 ingredienser
    • Cheesecake brownie med brombær

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. HM Schou

      juni 28, 2018 at 8:08 am

      Hvad er forskellen på kokosmel og kokosflager.?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juli 02, 2018 at 2:08 pm

        Hej HM,

        Tak for dit spørgsmål til opskriften.

        Egentlig så er den eneste forskel bare at kokosmel er meget finere end kokosflager :-)

        Hav en fortsat god dag.

    2. Nadia

      april 29, 2017 at 8:23 am

      Hej :) Hvor mange personer er kagen til, tror du?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 29, 2017 at 11:58 am

        Hej Nadia

        Den er til cirka 12 personer :)

    3. Ida

      marts 29, 2015 at 6:42 pm

      Så er den i ovnen, synes min kokos blev væsentlig mere hvid end din ser ud som .. Hm, måske det ordner sig i ovnen :)

      Glæder mig til at smage, tak for lækker opskrift!

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 31, 2015 at 11:06 am

        Hej Ida

        Hm, ved sørme ikke hvorfor, men håber den smager :)

    4. Marie Toft

      juli 20, 2014 at 2:22 pm

      Kan den mon fryses?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 25, 2014 at 10:59 am

        Hej Marie

        Det kan den sagtens :)

    5. Ulrika - den glade kagekone

      februar 20, 2013 at 11:08 pm

      Uhm! Den ser lækker ud! Har du prøvet at bage cheesecake brownies? Det er min favorit. Det er vildt syndigt!
      Kh Ulrika

      Svar
      • Loui

        februar 21, 2013 at 7:53 pm

        Den er også bare mægtig god :) Nej, det har jeg faktisk ikke, hvilket er en stor fejl!!! Skal da vist have den bagt i nærmeste fremtid - tak for reminderen :D

    6. TildeMa(d)

      februar 12, 2013 at 2:43 pm

      Jeg skal bage små muffins til min nevøs konfirmation i april og det skal være chokolade. Jeg syntes bare oftest at de opskrifter der findes på muffins/cupcakes med chokolade nemt bliver tørre og kedelige. Kunne denne browniedej evt. bruges til muffins , hvad tænker du?!
      Tak for en skøn blog, som jeg elsker at følge....
      VH Matilde

      Svar
      • Loui

        februar 18, 2013 at 9:55 am

        Hej Thilde

        Nej, jeg vil ikke anbefale, at bruge den til muffins - det er den alt, alt for tung til og de vil blive for kompakte! Men prøv at bag chokolademuffins lige lidt mindre end du vil bage almindelige muffins, så syntes jeg de undgår det tørre :) Den her opskrift på chokoladekage/muffin er ret god; http://www.louiogbearnaisen.dk/2012/11/movembers-chokoladekage.html

    7. Maj-Britt

      februar 12, 2013 at 10:08 am

      Hold da op den ser lækker ud! :)

      Svar
      • Loui

        februar 18, 2013 at 9:55 am

        Hej Maj-Britt

        Den er også skøn - tung og syndig ;)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2024 Louiogbearnaisen