Søndag er lig med rester og nem mad herhjemme! Salaten her tager cirka lige så lang tid, som det tager at varme en rest mad i mikroovnen – lad os sige enebærgryde (: (den fylder lige pt. i min fryser…Uhmm)
Kom enebærgryden i mikroovnen og tænd.
Frem med bræt og kniv – snit, hak, skær.Frem med skål og gaffel – pisk, rør, smag.
Bland det hele sammen, top med nødder og Thadaaaa; salat. Både til aftensmaden og til madpakken.
Hop ind i sofaen. Der må man nemlig gerne spise om søndagen! Og nyd det sidste af søndagen.
Fremgangsmåden her er selvfølgelig også helt legal på en meget mørk, meget kold, meget januar-mandag. Ligesom i dag.
Jeg tror, at jeg skal i fryseren efter enebærgryde (:

Ingredienser
- 1/4 rødkålshoved, mellemstørrelse
- 8 abrikoser
- 1 håndfuld hakket persille
- 30 g grofthakkede hasselnødder
- 4 spsk olivenolie
- 2 spsk æbleeddike
- 1 tsk ahornsirup
- salt
- peber
Sådan gør du
- Snit rødkålen i fine strimler. Skær abrikoserne i strimler.
- Pisk olivenolie, æbleeddike, sirup, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
- Bland rødkål, abrikoser og dressing sammen.
- Drys med hakkede hasselnødder inden servering.
Noter
Skriv en kommentar: