• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Det perfekte brød. Simplethen.

Jeg har bagt de allerbedste boller nogensinde. Simpelthen. Nogen husker måske, at jeg fik bogen “Tartine Bakery” (saxo.com) til anmeldelse i sommers og, at jeg i den forbindelse, havde et større surdejs/brød-projekt med støbejernsgryden.
Jeg tog desværre livet af surdejen, men heldigvis ikke af lysten til, at kaste mig hovedkluds ud i hele bogen.

Surdej er fantastisk, men lige nu har jeg ikke tid til, at tage livet af flere.. Så jeg har eksperimenteret med gær i opskrifterne fra Tartine. Ja, Chad Robertson vil nok krumme tæer, hvis han hørte det!!

Den sidste uges tid har jeg bagt boller 3 gange (!)og endelig er opskriften blevet helt rigtig. Hvilket helt præcist mener, at jeg har bagt masser af lufthuller. Ja, det er lidt dumt, når man tænker over det.

Efterhånden har jeg så også bevæget mig ret langt fra den orginale opskrift, da jeg hellere ikke kunne finde plads i mit usandsynlige travle skema,  til alle de hævninger. Dovenskab længe, længe leve (;

Opskriften lyder måske, som en helt almindelig brøddej, men det som gør forskellen, er fremgangsmåden. Når du har prøvet den, bliver det meget svært, at gå tilbage til den traditionelle igen!

Lækkert brød

Det perfekte brød

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid20 minutter

Ingredienser

  • 5 dl lunkent vand, 37 grader
  • 500-800 g mel, 80 % hvedemel + 20 % hvid hvede eller andet fuldkornsmel
  • 12 g gær
  • 10 g salt
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Hæld vandet i en stor skål og tilsæt melet. Rør det hele godt sammen, til du har en meget tyk grød.
  • Lad dejen hvile 20 minutter.
  • Smuldr gær og salt i dejen. Brug fingrene til, at "klemme" gær og salt ind i dejen. Rør dejen rigtig godt sammen.
  • Lad dejen hvile 20 minutter.
  • Rør godt rundt i dejen igen. Smør en plastikbeholder eller glasskål med olie. Vip dejen over i beholderen og kom et tætsluttende låg på. Lad dejen hvile 2-3 timer på køkkenbordet.
  • Sæt dejen i køleskabet og lad den stå til næste dag - min. 12 timer.
  • Dejen tages ud af køleskabet. Den skal have luftbobler i overfladen. Lad den hvile 1 times tid på køkkenbordet.
  • (VALGFRI)*
  • Vip forsigtigt dejen ud på køkkenbordet og drys lidt mel på overfladen. Form forsigtig dejen til en kugle, ved hele tiden at folde dejen ind under sig selv, mens du roterer dejen. Når dejen er formet skal den have en stram og glat yderside. Gør dette med så få bevægelser så muligt! Dejen må ikke sprække. Lad dejen hvile 20 minutter på køkkenbordet med et viskestykke over sig. Dejen er nu fladet lidt ud, men er stadig spændstig og IKKE udflydende.
  • Varm ovnen op til 250 grader, med en bageplade/bagesten i.**
  • 10. Del forsigtig dejen i x-antal stykker. Løft forsigtig stykkerne over på den varme bageplade med papir/sten med mel - med en brødspartel.
  • 11. Kom en ovnfast form med vand ind i ovnen. Bag brødene i ca. 20-25 minutter. De skal have en sprød skorpe og være godt gyldne.
  • 12. Tag bollerne ud og afkøl dem på en bagerist. De skal køle af min. 20 minutter, inden du skærer i dem.

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

*Jeg har både lavet brødene med og uden dette step. Ved at benytte dette step får du en bolle med mere spændstighed, men har du travlt/doven kan du sagtens springe det over.

** Jeg har både bagt med bageplade og bagesten. Bagestenen giver en meget sprød bolle og kortere bagetid, men kan være vanskelig, at få bollerne skubbet over på uden, at de mister luften.


Jeg har endnu en omgang brød i køleskabet, men denne gang med lidt anderledes fremgangsmåde, da det skal bages i støbejernsgryden. Mens det venter i spænding på, at blive bagt, kaster jeg mig over eksamensopgave – endnu en gang!
Når man bruger det meste af lørdagen på kærestedate, med biograf og Bones, ja, så vender virkeligligheden hårdt tilbage på en søndag!

Håber I alle får en dejlig søndag (:

Previous Post: « Glem alt om vitaminvand, smoothies og powerbarer !!
Next Post: Cafe Kong Venience (Bruuns Galleri – Århus) »

Reader Interactions

Comments

  1. Malene

    Har lige bagt de her boller, og de blev super lækre! Jeg bruger 600 g mel og de får en sprød top der er lidt svampet indeni på den gode måde. Jeg er brød-noob og har prøvet en anden opskrift med bagepulver der bare ender i noget tørt stads. Tak for opskriften!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Det var så lidt Malene – dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften 🙏😊

      Hav en skøn dag!

  2. Katrine Boesen Hansen

    Kan dette perfekte brød bages som et franskbrød? :-)

    Vh Katrine

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Katrine,

      Ja, det vil du sagtens kunne, hvis du bare husker at justere bagetiden 🙂

      God bagelyst!

  3. Gitte

    Hej,
    Jeg forstår ikke hvordan man folder dejen ind under sig selv.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Gitte,

      Det er svært at forklare, men da dejen er meget blød, så kan du ligesom skubbe dejen ind under sig selv, så dejen får en spændt overflade :-)

      God bagelyst!

  4. Falck

    Jeg laver brødet med ca halvdelen af vandet udskiftet med hvidtøl.god smag😉

    Svar
  5. Vibeke

    Hej!
    Allerførst tak for dine mange dejlige opskrifter! :-)
    Jeg elsker godt brød, og har prøvet mange forskellige opskrifter i min søgen på det sublime brød. Fremgangsmåden i denne opskrift er så anderledes end andre, at den klart skal afprøves. Jeg er dog ligesom Elsebeth lidt loren på mængden af mel og hvordan konsistensen skal være… Det kunne være rigtig dejligt, hvis du ville have ulejlighed med at oplyse lidt om det.
    Jeg hører også meget gerne om dine erfaringer med at bage dejen som et grydebrød.
    Med ønsket om en dejlig dag!

    Svar
  6. Elsebeth

    Du skriver “5 dl vand og 500-800g 80/20 mel”. Det er et udsving på hele 300 g, hvilket er temmelig meget i min bageverden og vist ikke set før. Med 500 g mel vil konsistensen blive som til ciabattaboller, og med 800 g bliver det en helt anden fast konsistens og en anden slags boller. Vil du ikke være venlig at skrive, hvordan dejens konsistens skal være, inden du sætter den til hævning.
    Boller, der skal fryses, skal være håndvarme, når de kommer i posen, men de skal være KOLDE, når de kommer i fryseren – skulle jeg hilse fra fryseren og sige :-)

    Svar
  7. Asako

    Hej! Tak for opskrift:-) jeg har lyst til at bage den i weekenden! men har et spoergsmaal… hvis du kan svaere paa det bliver det stor hjaelp! Jeg bor i Japan og her kan ikke koebe almindelig gaer(som er raa), derfor jeg maa noed til at bruge en toergaer… Hvordan kan jeg bruge toergaer i steden gaer…? hvis du har en loesning, vaer saa venlig vil du give mig det?

    Mange tak Asako

    Svar
    • Loui

      Hej

      Jeg har lavet denne guide til, hvordan du kan omregne rå gær til tør gær: https://www.louiogbearnaisen.dk/2012/11/kitchenguide-fra-us-active-dry-yeast-til-dk-frisk-gaer.html

    • Asako

      Hej Loui:-)
      Mange tak for hjaelpen! Nu kan jeg bage:-) Jeg gleder mig til at smage, Igen Mange Tak!
      Ha en god weekend*

  8. Julie

    Mange tak. Det vil jeg prøve :-)

    Svar
  9. Julie

    Hejsa. Fantatisk blog du har her :) har lige et spørgsmål ift denne opskrift. Har egentlig lavet dejen, så den er klar til at komme i ovnen nu. Men skal have gæster til brunch søndag først. Så vil du foreslå at bage bollerne nu og bare opbevare dem i en lufttæt beholder ind til søndag, eller kan dejen stå i køleren ind til søndag – og så kan jeg vente med at bage dem til der? Håber du kan hjælpe :-) Julie

    Svar
    • Loui

      Hej Julie

      Tak :)
      Jeg ville nok lade dejen stå i køleskabet – de vil godt nok blive noget mere syrlige. Alternativt så bag dem, frys dem ned, mens de er lune, tag dem op søndag, lad dem tø lidt, pensl med vand og varm dem i ovnen inden du skal bruge dem – så er de som friskbagte.
      Håber du var lidt hjælp :) God brunch :)

  10. Camilla

    Noget af det bedste brød jeg kender til! Tak for fantastisk opskrift.

    Svar
    • Loui

      Hej Camilla

      Velbekom :) Godt at høre, at du kunne bruge den :D

  11. Elsebeth

    Jeg bruger bagepapir, fordi jeg ikke kan fordrage mel neden under mit brød (eller ovenpå), og så kan brødet ikke glide over på bagestenen.

    Svar
  12. Elsebeth

    Jeg fik først rigtig gang i min bagesten, da jeg læste dette fif på en amerikansk blog: Lad brød/boller hæve tildækket på bagepapir. Skyd en bageplade (med bagsiden op!) ind under papiret. Træk pladen med bagestenen så meget ud, at den skråner ned mod døren, før pladen med brødet ind i ovnen og træk den langsomt ud, så brødet og papiret bliver afleveret på bagestenen. Afleveringspladen SKAL have bagsiden op, så den er helt flad uden kanter. Man kan trække i de to yderste snipper, hvis papiret med brødet ikke ligger helt rigtigt på bagestenen. Husk på at bagepapiret ikke skal være større end bagestenen!
    Har man ikke en bagesten, giver det også et godt resultat, hvis man afleverer brødet på en brandvarm bageplade i stedet for som sædvanligt at sætte en kold plade med brød i ovnen.

    Svar
    • Loui

      Hej Elsebeth

      Super godt tip med bagepladen :) Har selv brugt det, bare med et træ skærebræt, da jeg ikke bruger bagepapir på min bagetsten.

  13. Simone

    Nu har jeg bagt disse boller, og det er virkelig det perfekte brød!! Tak for SÅ god opskrift!

    Svar
    • Loui

      Hej Simone

      Det lyder bare rigtige godt :D Er glad for du kunne bruge dem :)

  14. Victoria

    Hej!
    Jeg er midt i denne her fantastiske opskrift, og dejen er snart på vej i køleskabet, jeg har bare lige et par enkelte spørgsmål, som jeg håber du kan svare på. Hvis man nu ikke har en brødspartel, hvad kan så bruges istedet? Og hvor mange boller fik du ud af portionen? :D
    Hilsen Victoria

    Svar
    • Loui

      Hej Victoria

      Det lyder godt :) Ja, du kan sagtens bruge en alm. spartel/palet til panden eller bare fingrene – det er noget sværere, ikke at slå luften ud af brødene, men det burde kunne klares. 1. portion fik jeg 14 mellemstore boller ud af og min 2. portion fik jeg 10 store brød ud af. Så det er lidt, hvor store du vil have dem.

      Håber du får nogle fantastiske boller :)

      Mange hilsner
      Louise

Trackbacks

  1. SØNDAGSHILSEN: siger:
    3. august 2017 kl. 14:14

    […] Så hvis man har lyst til at smage, kan man hilse på hos søde Louise på Loui & Bearnaisen og selv bage “Det perfekte brød. Simpelthen.” […]

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der krakelerede top 🍪 Allerbedst med en kop kaffe i den ene hånd og 1, 2, 3 styk i den anden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..Hvis du altså er kæmpe cookie-fan 😄 For de er heftige, de her brownie cookies og over-size – ligesom sådan en cookie skal være ☺️ Jeg ville skippe frokosten, så der er rigelig plads! 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskrift? Find opskriften på de intense chokolade cookies på bloggen nu (link i bio og min story) og på 20 minutter, så har du cookies 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#cookies #kageinspiration #chocolatecookies
100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 .. 100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 ..med de her små hvidløgsbrød med 2x ost!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemmest er det at hive posen med de to færdigbiksede hvidløgsflutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover weekenden, så napper du de her hvidløgsbrød med ikke bare ost..men dobbelt op på ost 🙌 Glem alt om at få den skive brød, hvor Hatting var nærig med smørret. Her er rigelig smør, hvidløg og ost til alle 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har lavet hvidløgsbrødene i mini-udgave, som en hurtig hapser..snack til 🍷🍺 Er du mere på et hvidløgsbrød til aftensmad, så drop at dele trekanterne og lav i stedet store horn. Nap opskriften herunder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvidløgshapser med ost 🧄🧀🥐
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 rulle croissant-dej (eller hjemmelavet, blød dej, evt. pølsehornsdej)
50 g blødt smør
1 fed hvidløg, presset
1/4 tsk hvidløgspulver
1 spsk friskhakket persille 
6 spsk revet parmesanost
50 g revet mozzarella

Bland smør, hvidløg, hvidløgspulver og persille sammen. 
Fold dejen ud og del i trekanter. Smør hver trekant med hvidløgssmør og drys med parmesan. Del trekanten i to på langs og kom revet ost på den brede ende. Rul hver af de smalle trekanter sammen omkring osten til et horn.
Læg på bageplade med bagepapir. Bag ved 180 grader i ca. 10 minutter til de gyldne og bagte. Server lune.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 Note: Jeps, du kan sagens bruge en pre-made hvidløgssmør, hvis det skal være ræ’tig nemt 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#hvidløgsbrød #madinspiration #appetizers
Cremet pasta med bacon, svampe og parmesansauce 😋 Jeps, vi er ude i alt-i-en-pande, 20 ..23 minutter og så er den helt nemme aftensmad klaret👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du på endnu mere mæthed? Steg er par kyllingfileter inden, du kaster svampene på panden. Eller hey, måske der er en rest lørdagskylling, som lurer i køleskabet. Den tilsætter du bare sammen med spinaten og får lunet igennem lige inden servering ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find den cremede pastaret med flere tips ovre på bloggen nu (link i bio og story) 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemaftensmad #lækkermad #pastarecipe #onepanmeal
Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella på pandekager (eller kender du nogen, som er😄)?, så er de her geniale til weekenden! Tykke, amerikanske brunch pandekager med nutella bagt ind i midten 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan laver du pandekagerne:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Sæt en stor tsk nutella på et stykke bagepapir og smør ud til 7 cm i diameter.
2️⃣ Kom i fryseren indtil nutellaen er gennemfrossen - ca. 1 time.
3️⃣ Forbered en brunch-pandekagedej 👉find link til opskrift i profil og story (og har du ikke kærnemælk, så brug mælk og udelad natron i opskriften - det har jeg gjort ved dem her).
4️⃣ Kom pandekagedej på en pande. Løsn med en kniv den frosne nutella og kom den straks ovenpå pandekagedejen. Fordel ca. 1
spsk dej på nutellaen, så den er skjult. Bag pandekagen færdig og spis løs ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og jeps, de kan også sagtens fryses og nemt lunes 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brunch #brunchideas #pandekager #madtilbørn #nutella #morgenmad
Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så er det bare at hive panden på bordet, finde gaflen frem og dykke ned i en forrygende omgang one pot pasta med chorizo, tomat og ost, som klarer selv den hårdeste mandag ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften ovre på bloggen med guide til sagen (link i profil og story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemmad #onepotpasta #onepotmeal #madinspiration #nemaftensmad #aftensmad
Nutella-roser til fredagen og weekenden med 🌹☺️ Jeps, de kræver lidt fingerfærdighed, men så har du også de fineste små “happere” til kaffen fyldt med Nutella ..marcipanremonce, vaniljecreme eller den gode marmelade - du bestemmer 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nutellaroser (12 stk)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
10 g gær
1 dl mælk
1 æg
2 spsk sukker
1 nip salt
100 g blødt smør
Ca. 250 g hvedemel
Nutella 
1 æg , til pensling
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Rør gæren ud i mælken og rør ægget i.Tilsæt sukker, salt, halvdelen af melet og rør det hele godt sammen.
2️⃣ Tilsæt det bløde smør og ælt det i dejen – tilsæt mel lidt efter lidt.
3️⃣ Dæk skålen med madfilm og lad dejen hæve i 1 time.
4️⃣ Del dejen i 12 stykker og form til kugler. Rul en kugle ud til en cirkel. Lav 4 snit 3/4 del ind mod midten på hver side af cirklen.
5️⃣ Læg en stor tsk nutella på midten og fold siderne skiftevis op omkring nutellaen. Fold dejsnipperne rigtig godt(!) ind under bunden, så de ikke bobber op under bagning. 
6️⃣ Læg roserne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. 
Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 15 minutter til de er gyldne. 
7️⃣ Tag nutellaroserne ud og lad dem afkøle på en bagerist.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fredagskage #nutella #kageinspiration #bageglæde #nutellacake
Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør ti Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør til aftensmad ☺️ For den klassiske tabbouleh har fået ekstra bid med gode, mættende kerner i stedet for bulgur. Og lige til et stykke kylling, så er der toplækkert tilbehør, som giver baghjul til både pastasalat og de klassiske kartofler i ovnen 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fuld blæs på feriestemningen? ☀️ Server med krydrede oksespyd og grillet halloumisalat og så er det bare at spæde op med hjemmebagte (eller bragte) naanbrød og du sidder næsten under palmen i Dubai med bukserne ‘brattet’ godt op over de blege vinterankler 🌴😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på hele molevitten i den nye, gratis kogebog nu (link i bio og story) 👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#visitdubai #dubaicookbookdenmark #madinspiration #tabbouleh #nemmad #aftensmad #sundmad #lækkermad
5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen 5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen (eller hvis det er rugbrødsdag på madplanen, den ikke rigtig rykker i smagsløgene og du liiige skal have den spiffet lidt op 😄)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hiv det gode grydebrød, heftige surdejsbrød eller hjemmebagte rugboller op af fryseren - eller sus forbi favoritbageren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og fyld løs:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Bagels med Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Grydebrød med steak-rester, bacon og løgmarmelade (eller syltede rødløg)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Rugboller med hjemmelavet hønsesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Surdejsbrød med æggesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Baguettes med hønsesalat på græsk yoghurt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er bare at mixe og matche i dit brød - om du er på kylling, æg, vegerarsagen eller måske har en rest lørdagssteak i køleskabet 😋 Hvad siger du, hvad er du på? 😃🥪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find alle de nemme sandwich-opskrifter ovre på bloggen under “frokost og madpakke” (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madpakke #madinspiration #sandwich #nemmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework