• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Det perfekte brød. Simplethen.

Jeg har bagt de allerbedste boller nogensinde. Simpelthen. Nogen husker måske, at jeg fik bogen “Tartine Bakery” (saxo.com) til anmeldelse i sommers og, at jeg i den forbindelse, havde et større surdejs/brød-projekt med støbejernsgryden.
Jeg tog desværre livet af surdejen, men heldigvis ikke af lysten til, at kaste mig hovedkluds ud i hele bogen.

Surdej er fantastisk, men lige nu har jeg ikke tid til, at tage livet af flere.. Så jeg har eksperimenteret med gær i opskrifterne fra Tartine. Ja, Chad Robertson vil nok krumme tæer, hvis han hørte det!!

Den sidste uges tid har jeg bagt boller 3 gange (!)og endelig er opskriften blevet helt rigtig. Hvilket helt præcist mener, at jeg har bagt masser af lufthuller. Ja, det er lidt dumt, når man tænker over det.

Efterhånden har jeg så også bevæget mig ret langt fra den orginale opskrift, da jeg hellere ikke kunne finde plads i mit usandsynlige travle skema,  til alle de hævninger. Dovenskab længe, længe leve (;

Opskriften lyder måske, som en helt almindelig brøddej, men det som gør forskellen, er fremgangsmåden. Når du har prøvet den, bliver det meget svært, at gå tilbage til den traditionelle igen!

Lækkert brød

Det perfekte brød

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid20 minutter

Ingredienser

  • 5 dl lunkent vand, 37 grader
  • 500-800 g mel, 80 % hvedemel + 20 % hvid hvede eller andet fuldkornsmel
  • 12 g gær
  • 10 g salt
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Hæld vandet i en stor skål og tilsæt melet. Rør det hele godt sammen, til du har en meget tyk grød.
  • Lad dejen hvile 20 minutter.
  • Smuldr gær og salt i dejen. Brug fingrene til, at "klemme" gær og salt ind i dejen. Rør dejen rigtig godt sammen.
  • Lad dejen hvile 20 minutter.
  • Rør godt rundt i dejen igen. Smør en plastikbeholder eller glasskål med olie. Vip dejen over i beholderen og kom et tætsluttende låg på. Lad dejen hvile 2-3 timer på køkkenbordet.
  • Sæt dejen i køleskabet og lad den stå til næste dag - min. 12 timer.
  • Dejen tages ud af køleskabet. Den skal have luftbobler i overfladen. Lad den hvile 1 times tid på køkkenbordet.
  • (VALGFRI)*
  • Vip forsigtigt dejen ud på køkkenbordet og drys lidt mel på overfladen. Form forsigtig dejen til en kugle, ved hele tiden at folde dejen ind under sig selv, mens du roterer dejen. Når dejen er formet skal den have en stram og glat yderside. Gør dette med så få bevægelser så muligt! Dejen må ikke sprække. Lad dejen hvile 20 minutter på køkkenbordet med et viskestykke over sig. Dejen er nu fladet lidt ud, men er stadig spændstig og IKKE udflydende.
  • Varm ovnen op til 250 grader, med en bageplade/bagesten i.**
  • 10. Del forsigtig dejen i x-antal stykker. Løft forsigtig stykkerne over på den varme bageplade med papir/sten med mel - med en brødspartel.
  • 11. Kom en ovnfast form med vand ind i ovnen. Bag brødene i ca. 20-25 minutter. De skal have en sprød skorpe og være godt gyldne.
  • 12. Tag bollerne ud og afkøl dem på en bagerist. De skal køle af min. 20 minutter, inden du skærer i dem.

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

*Jeg har både lavet brødene med og uden dette step. Ved at benytte dette step får du en bolle med mere spændstighed, men har du travlt/doven kan du sagtens springe det over.

** Jeg har både bagt med bageplade og bagesten. Bagestenen giver en meget sprød bolle og kortere bagetid, men kan være vanskelig, at få bollerne skubbet over på uden, at de mister luften.


Jeg har endnu en omgang brød i køleskabet, men denne gang med lidt anderledes fremgangsmåde, da det skal bages i støbejernsgryden. Mens det venter i spænding på, at blive bagt, kaster jeg mig over eksamensopgave – endnu en gang!
Når man bruger det meste af lørdagen på kærestedate, med biograf og Bones, ja, så vender virkeligligheden hårdt tilbage på en søndag!

Håber I alle får en dejlig søndag (:

Previous Post: « Glem alt om vitaminvand, smoothies og powerbarer !!
Next Post: Cafe Kong Venience (Bruuns Galleri – Århus) »

Reader Interactions

Comments

  1. Malene

    Har lige bagt de her boller, og de blev super lækre! Jeg bruger 600 g mel og de får en sprød top der er lidt svampet indeni på den gode måde. Jeg er brød-noob og har prøvet en anden opskrift med bagepulver der bare ender i noget tørt stads. Tak for opskriften!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Det var så lidt Malene – dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften 🙏😊

      Hav en skøn dag!

  2. Katrine Boesen Hansen

    Kan dette perfekte brød bages som et franskbrød? :-)

    Vh Katrine

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Katrine,

      Ja, det vil du sagtens kunne, hvis du bare husker at justere bagetiden 🙂

      God bagelyst!

  3. Gitte

    Hej,
    Jeg forstår ikke hvordan man folder dejen ind under sig selv.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Gitte,

      Det er svært at forklare, men da dejen er meget blød, så kan du ligesom skubbe dejen ind under sig selv, så dejen får en spændt overflade :-)

      God bagelyst!

  4. Falck

    Jeg laver brødet med ca halvdelen af vandet udskiftet med hvidtøl.god smag😉

    Svar
  5. Vibeke

    Hej!
    Allerførst tak for dine mange dejlige opskrifter! :-)
    Jeg elsker godt brød, og har prøvet mange forskellige opskrifter i min søgen på det sublime brød. Fremgangsmåden i denne opskrift er så anderledes end andre, at den klart skal afprøves. Jeg er dog ligesom Elsebeth lidt loren på mængden af mel og hvordan konsistensen skal være… Det kunne være rigtig dejligt, hvis du ville have ulejlighed med at oplyse lidt om det.
    Jeg hører også meget gerne om dine erfaringer med at bage dejen som et grydebrød.
    Med ønsket om en dejlig dag!

    Svar
  6. Elsebeth

    Du skriver “5 dl vand og 500-800g 80/20 mel”. Det er et udsving på hele 300 g, hvilket er temmelig meget i min bageverden og vist ikke set før. Med 500 g mel vil konsistensen blive som til ciabattaboller, og med 800 g bliver det en helt anden fast konsistens og en anden slags boller. Vil du ikke være venlig at skrive, hvordan dejens konsistens skal være, inden du sætter den til hævning.
    Boller, der skal fryses, skal være håndvarme, når de kommer i posen, men de skal være KOLDE, når de kommer i fryseren – skulle jeg hilse fra fryseren og sige :-)

    Svar
  7. Asako

    Hej! Tak for opskrift:-) jeg har lyst til at bage den i weekenden! men har et spoergsmaal… hvis du kan svaere paa det bliver det stor hjaelp! Jeg bor i Japan og her kan ikke koebe almindelig gaer(som er raa), derfor jeg maa noed til at bruge en toergaer… Hvordan kan jeg bruge toergaer i steden gaer…? hvis du har en loesning, vaer saa venlig vil du give mig det?

    Mange tak Asako

    Svar
    • Loui

      Hej

      Jeg har lavet denne guide til, hvordan du kan omregne rå gær til tør gær: https://www.louiogbearnaisen.dk/2012/11/kitchenguide-fra-us-active-dry-yeast-til-dk-frisk-gaer.html

    • Asako

      Hej Loui:-)
      Mange tak for hjaelpen! Nu kan jeg bage:-) Jeg gleder mig til at smage, Igen Mange Tak!
      Ha en god weekend*

  8. Julie

    Mange tak. Det vil jeg prøve :-)

    Svar
  9. Julie

    Hejsa. Fantatisk blog du har her :) har lige et spørgsmål ift denne opskrift. Har egentlig lavet dejen, så den er klar til at komme i ovnen nu. Men skal have gæster til brunch søndag først. Så vil du foreslå at bage bollerne nu og bare opbevare dem i en lufttæt beholder ind til søndag, eller kan dejen stå i køleren ind til søndag – og så kan jeg vente med at bage dem til der? Håber du kan hjælpe :-) Julie

    Svar
    • Loui

      Hej Julie

      Tak :)
      Jeg ville nok lade dejen stå i køleskabet – de vil godt nok blive noget mere syrlige. Alternativt så bag dem, frys dem ned, mens de er lune, tag dem op søndag, lad dem tø lidt, pensl med vand og varm dem i ovnen inden du skal bruge dem – så er de som friskbagte.
      Håber du var lidt hjælp :) God brunch :)

  10. Camilla

    Noget af det bedste brød jeg kender til! Tak for fantastisk opskrift.

    Svar
    • Loui

      Hej Camilla

      Velbekom :) Godt at høre, at du kunne bruge den :D

  11. Elsebeth

    Jeg bruger bagepapir, fordi jeg ikke kan fordrage mel neden under mit brød (eller ovenpå), og så kan brødet ikke glide over på bagestenen.

    Svar
  12. Elsebeth

    Jeg fik først rigtig gang i min bagesten, da jeg læste dette fif på en amerikansk blog: Lad brød/boller hæve tildækket på bagepapir. Skyd en bageplade (med bagsiden op!) ind under papiret. Træk pladen med bagestenen så meget ud, at den skråner ned mod døren, før pladen med brødet ind i ovnen og træk den langsomt ud, så brødet og papiret bliver afleveret på bagestenen. Afleveringspladen SKAL have bagsiden op, så den er helt flad uden kanter. Man kan trække i de to yderste snipper, hvis papiret med brødet ikke ligger helt rigtigt på bagestenen. Husk på at bagepapiret ikke skal være større end bagestenen!
    Har man ikke en bagesten, giver det også et godt resultat, hvis man afleverer brødet på en brandvarm bageplade i stedet for som sædvanligt at sætte en kold plade med brød i ovnen.

    Svar
    • Loui

      Hej Elsebeth

      Super godt tip med bagepladen :) Har selv brugt det, bare med et træ skærebræt, da jeg ikke bruger bagepapir på min bagetsten.

  13. Simone

    Nu har jeg bagt disse boller, og det er virkelig det perfekte brød!! Tak for SÅ god opskrift!

    Svar
    • Loui

      Hej Simone

      Det lyder bare rigtige godt :D Er glad for du kunne bruge dem :)

  14. Victoria

    Hej!
    Jeg er midt i denne her fantastiske opskrift, og dejen er snart på vej i køleskabet, jeg har bare lige et par enkelte spørgsmål, som jeg håber du kan svare på. Hvis man nu ikke har en brødspartel, hvad kan så bruges istedet? Og hvor mange boller fik du ud af portionen? :D
    Hilsen Victoria

    Svar
    • Loui

      Hej Victoria

      Det lyder godt :) Ja, du kan sagtens bruge en alm. spartel/palet til panden eller bare fingrene – det er noget sværere, ikke at slå luften ud af brødene, men det burde kunne klares. 1. portion fik jeg 14 mellemstore boller ud af og min 2. portion fik jeg 10 store brød ud af. Så det er lidt, hvor store du vil have dem.

      Håber du får nogle fantastiske boller :)

      Mange hilsner
      Louise

Trackbacks

  1. SØNDAGSHILSEN: siger:
    3. august 2017 kl. 14:14

    […] Så hvis man har lyst til at smage, kan man hilse på hos søde Louise på Loui & Bearnaisen og selv bage “Det perfekte brød. Simpelthen.” […]

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework