• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Det perfekte brød. Simplethen.

Jeg har bagt de allerbedste boller nogensinde. Simpelthen. Nogen husker måske, at jeg fik bogen “Tartine Bakery” (saxo.com) til anmeldelse i sommers og, at jeg i den forbindelse, havde et større surdejs/brød-projekt med støbejernsgryden.
Jeg tog desværre livet af surdejen, men heldigvis ikke af lysten til, at kaste mig hovedkluds ud i hele bogen.

BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det essentielle basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Surdej er fantastisk, men lige nu har jeg ikke tid til, at tage livet af flere.. Så jeg har eksperimenteret med gær i opskrifterne fra Tartine. Ja, Chad Robertson vil nok krumme tæer, hvis han hørte det!!

Den sidste uges tid har jeg bagt boller 3 gange (!)og endelig er opskriften blevet helt rigtig. Hvilket helt præcist mener, at jeg har bagt masser af lufthuller. Ja, det er lidt dumt, når man tænker over det.

Efterhånden har jeg så også bevæget mig ret langt fra den orginale opskrift, da jeg hellere ikke kunne finde plads i mit usandsynlige travle skema,  til alle de hævninger. Dovenskab længe, længe leve (;

Opskriften lyder måske, som en helt almindelig brøddej, men det som gør forskellen, er fremgangsmåden. Når du har prøvet den, bliver det meget svært, at gå tilbage til den traditionelle igen!

Lækkert brød

Det perfekte brød

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid20 minutter

Ingredienser

  • 5 dl lunkent vand, 37 grader
  • 500-800 g mel, 80 % hvedemel + 20 % hvid hvede eller andet fuldkornsmel
  • 12 g gær
  • 10 g salt

Sådan gør du

  • Hæld vandet i en stor skål og tilsæt melet. Rør det hele godt sammen, til du har en meget tyk grød.
  • Lad dejen hvile 20 minutter.
  • Smuldr gær og salt i dejen. Brug fingrene til, at "klemme" gær og salt ind i dejen. Rør dejen rigtig godt sammen.
  • Lad dejen hvile 20 minutter.
  • Rør godt rundt i dejen igen. Smør en plastikbeholder eller glasskål med olie. Vip dejen over i beholderen og kom et tætsluttende låg på. Lad dejen hvile 2-3 timer på køkkenbordet.
  • Sæt dejen i køleskabet og lad den stå til næste dag - min. 12 timer.
  • Dejen tages ud af køleskabet. Den skal have luftbobler i overfladen. Lad den hvile 1 times tid på køkkenbordet.
  • (VALGFRI)*
  • Vip forsigtigt dejen ud på køkkenbordet og drys lidt mel på overfladen. Form forsigtig dejen til en kugle, ved hele tiden at folde dejen ind under sig selv, mens du roterer dejen. Når dejen er formet skal den have en stram og glat yderside. Gør dette med så få bevægelser så muligt! Dejen må ikke sprække. Lad dejen hvile 20 minutter på køkkenbordet med et viskestykke over sig. Dejen er nu fladet lidt ud, men er stadig spændstig og IKKE udflydende.
  • Varm ovnen op til 250 grader, med en bageplade/bagesten i.**
  • 10. Del forsigtig dejen i x-antal stykker. Løft forsigtig stykkerne over på den varme bageplade med papir/sten med mel - med en brødspartel.
  • 11. Kom en ovnfast form med vand ind i ovnen. Bag brødene i ca. 20-25 minutter. De skal have en sprød skorpe og være godt gyldne.
  • 12. Tag bollerne ud og afkøl dem på en bagerist. De skal køle af min. 20 minutter, inden du skærer i dem.

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det essentielle basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

 

*Jeg har både lavet brødene med og uden dette step. Ved at benytte dette step får du en bolle med mere spændstighed, men har du travlt/doven kan du sagtens springe det over.

** Jeg har både bagt med bageplade og bagesten. Bagestenen giver en meget sprød bolle og kortere bagetid, men kan være vanskelig, at få bollerne skubbet over på uden, at de mister luften.


Jeg har endnu en omgang brød i køleskabet, men denne gang med lidt anderledes fremgangsmåde, da det skal bages i støbejernsgryden. Mens det venter i spænding på, at blive bagt, kaster jeg mig over eksamensopgave – endnu en gang!
Når man bruger det meste af lørdagen på kærestedate, med biograf og Bones, ja, så vender virkeligligheden hårdt tilbage på en søndag!

Håber I alle får en dejlig søndag (:

BONUS: Bag med succes hver gang! Få min gratis tjekliste til det essentielle basis bageudstyr >> Klik her og hent din gratis tjekliste  

Previous Post: « Glem alt om vitaminvand, smoothies og powerbarer !!
Next Post: Cafe Kong Venience (Bruuns Galleri – Århus) »

Reader Interactions

Comments

  1. Katrine Boesen Hansen

    Kan dette perfekte brød bages som et franskbrød? :-)

    Vh Katrine

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Katrine,

      Ja, det vil du sagtens kunne, hvis du bare husker at justere bagetiden 🙂

      God bagelyst!

  2. Gitte

    Hej,
    Jeg forstår ikke hvordan man folder dejen ind under sig selv.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Gitte,

      Det er svært at forklare, men da dejen er meget blød, så kan du ligesom skubbe dejen ind under sig selv, så dejen får en spændt overflade :-)

      God bagelyst!

  3. Falck

    Jeg laver brødet med ca halvdelen af vandet udskiftet med hvidtøl.god smag😉

    Svar
  4. Vibeke

    Hej!
    Allerførst tak for dine mange dejlige opskrifter! :-)
    Jeg elsker godt brød, og har prøvet mange forskellige opskrifter i min søgen på det sublime brød. Fremgangsmåden i denne opskrift er så anderledes end andre, at den klart skal afprøves. Jeg er dog ligesom Elsebeth lidt loren på mængden af mel og hvordan konsistensen skal være… Det kunne være rigtig dejligt, hvis du ville have ulejlighed med at oplyse lidt om det.
    Jeg hører også meget gerne om dine erfaringer med at bage dejen som et grydebrød.
    Med ønsket om en dejlig dag!

    Svar
  5. Elsebeth

    Du skriver “5 dl vand og 500-800g 80/20 mel”. Det er et udsving på hele 300 g, hvilket er temmelig meget i min bageverden og vist ikke set før. Med 500 g mel vil konsistensen blive som til ciabattaboller, og med 800 g bliver det en helt anden fast konsistens og en anden slags boller. Vil du ikke være venlig at skrive, hvordan dejens konsistens skal være, inden du sætter den til hævning.
    Boller, der skal fryses, skal være håndvarme, når de kommer i posen, men de skal være KOLDE, når de kommer i fryseren – skulle jeg hilse fra fryseren og sige :-)

    Svar
  6. Asako

    Hej! Tak for opskrift:-) jeg har lyst til at bage den i weekenden! men har et spoergsmaal… hvis du kan svaere paa det bliver det stor hjaelp! Jeg bor i Japan og her kan ikke koebe almindelig gaer(som er raa), derfor jeg maa noed til at bruge en toergaer… Hvordan kan jeg bruge toergaer i steden gaer…? hvis du har en loesning, vaer saa venlig vil du give mig det?

    Mange tak Asako

    Svar
    • Loui

      Hej

      Jeg har lavet denne guide til, hvordan du kan omregne rå gær til tør gær: https://www.louiogbearnaisen.dk/2012/11/kitchenguide-fra-us-active-dry-yeast-til-dk-frisk-gaer.html

    • Asako

      Hej Loui:-)
      Mange tak for hjaelpen! Nu kan jeg bage:-) Jeg gleder mig til at smage, Igen Mange Tak!
      Ha en god weekend*

  7. Julie

    Mange tak. Det vil jeg prøve :-)

    Svar
  8. Julie

    Hejsa. Fantatisk blog du har her :) har lige et spørgsmål ift denne opskrift. Har egentlig lavet dejen, så den er klar til at komme i ovnen nu. Men skal have gæster til brunch søndag først. Så vil du foreslå at bage bollerne nu og bare opbevare dem i en lufttæt beholder ind til søndag, eller kan dejen stå i køleren ind til søndag – og så kan jeg vente med at bage dem til der? Håber du kan hjælpe :-) Julie

    Svar
    • Loui

      Hej Julie

      Tak :)
      Jeg ville nok lade dejen stå i køleskabet – de vil godt nok blive noget mere syrlige. Alternativt så bag dem, frys dem ned, mens de er lune, tag dem op søndag, lad dem tø lidt, pensl med vand og varm dem i ovnen inden du skal bruge dem – så er de som friskbagte.
      Håber du var lidt hjælp :) God brunch :)

  9. Camilla

    Noget af det bedste brød jeg kender til! Tak for fantastisk opskrift.

    Svar
    • Loui

      Hej Camilla

      Velbekom :) Godt at høre, at du kunne bruge den :D

  10. Elsebeth

    Jeg bruger bagepapir, fordi jeg ikke kan fordrage mel neden under mit brød (eller ovenpå), og så kan brødet ikke glide over på bagestenen.

    Svar
  11. Elsebeth

    Jeg fik først rigtig gang i min bagesten, da jeg læste dette fif på en amerikansk blog: Lad brød/boller hæve tildækket på bagepapir. Skyd en bageplade (med bagsiden op!) ind under papiret. Træk pladen med bagestenen så meget ud, at den skråner ned mod døren, før pladen med brødet ind i ovnen og træk den langsomt ud, så brødet og papiret bliver afleveret på bagestenen. Afleveringspladen SKAL have bagsiden op, så den er helt flad uden kanter. Man kan trække i de to yderste snipper, hvis papiret med brødet ikke ligger helt rigtigt på bagestenen. Husk på at bagepapiret ikke skal være større end bagestenen!
    Har man ikke en bagesten, giver det også et godt resultat, hvis man afleverer brødet på en brandvarm bageplade i stedet for som sædvanligt at sætte en kold plade med brød i ovnen.

    Svar
    • Loui

      Hej Elsebeth

      Super godt tip med bagepladen :) Har selv brugt det, bare med et træ skærebræt, da jeg ikke bruger bagepapir på min bagetsten.

  12. Simone

    Nu har jeg bagt disse boller, og det er virkelig det perfekte brød!! Tak for SÅ god opskrift!

    Svar
    • Loui

      Hej Simone

      Det lyder bare rigtige godt :D Er glad for du kunne bruge dem :)

  13. Victoria

    Hej!
    Jeg er midt i denne her fantastiske opskrift, og dejen er snart på vej i køleskabet, jeg har bare lige et par enkelte spørgsmål, som jeg håber du kan svare på. Hvis man nu ikke har en brødspartel, hvad kan så bruges istedet? Og hvor mange boller fik du ud af portionen? :D
    Hilsen Victoria

    Svar
    • Loui

      Hej Victoria

      Det lyder godt :) Ja, du kan sagtens bruge en alm. spartel/palet til panden eller bare fingrene – det er noget sværere, ikke at slå luften ud af brødene, men det burde kunne klares. 1. portion fik jeg 14 mellemstore boller ud af og min 2. portion fik jeg 10 store brød ud af. Så det er lidt, hvor store du vil have dem.

      Håber du får nogle fantastiske boller :)

      Mange hilsner
      Louise

Trackbacks

  1. SØNDAGSHILSEN: siger:
    3. august 2017 kl. 14:14

    […] Så hvis man har lyst til at smage, kan man hilse på hos søde Louise på Loui & Bearnaisen og selv bage “Det perfekte brød. Simpelthen.” […]

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - me Nutellakage 🤎Halv skærekage, halv brownie - men uden, den er ‘hrøøh’-tør eller hænger fast i tænderne 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den #fredagekage, som du springer på, når du finder det der glas halvspiste, grattede nutellaglas bagerst i køkkenskabet i morgen, fordi foråret har givet en ustyrlig lyst til den helt store oprydning og netop halvvejs har du egentlig mere lyst til at smide dig i et lunt hjørne på terrassen med uldsokkerne på og skoldhed kaffe inkl. kage 😄. ⁠⁠
⁠⁠
Der kan du 100% finde mig midt i ryd-ud-i-tætpakket-fra-gulv-til-loft-skur-projekt i weekenden 🙈. ⁠⁠
⁠⁠
Nutellakagen, den finder du ovre på bloggen + en køreklar plan til, hvis du lige vil give kagen et nøk op med is og chokoladesauce 👀. ⁠⁠
⁠⁠
Hvad med dig? Er du også ude i en forårsrengøring i weekenden?⁠⁠
⁠⁠
(📸 Foodstyling: Kan du huske de #21foodstylingtips? Vi er på det allerførste tip her med den minimalistiske styling af nutellastængerne 👋)⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#bageglæde #kage #bagetid #vibager #kageinspiration #madfotografering #nutellacake #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #droolclub
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang Bagte kikærter og blomkål i quinoa med en omgang (krads) jalapeno-dressing ☺️

Perfekt når man har hængt bag en mikrofon hele dagen og stemmebåndet er lidt tyndslidt 😅 (Vi er i fuld gang med fuld make-over af “Online fotokursus for begyndere” og det betyder massevis af nye videoer 🎬🙌)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fotokurset kan du læse om her (link i bio @louiogbearnaisen). Opskriften, den finder du i appen og på bloggen 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøngod til dig, som er klistret til Zoom, Skype eller Team og også lige skal have smurt stemmen igen 🙈 Og dig, der napper en kødfri-dag, en god side-kammerat til den grillede laks eller bare er på en hurtig 25 minutters aftensmad 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, den kan klare det hele. Både på
mæthed, skarp, frisk dressing og det der bagte blomkål. Det kan altså noget, det blomkål: Buketterne bliver lækre møre – helt uden “udkogthed” og lugten af “kål” ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(❗️Ey, er du tidligere kursusdeltager på OFK, så får du selvfølglig gratis hele kursusopdateringen til “Online fotokursus for begyndere” når det ligger klar 😀📫)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #nemmad #chickpeasalad #cauliflowerrecipes #blomkål #roastedveggies #healthylunchideas #quinoasalad #madfotografering #madfotograf #madinspiration #frokosttid #vegetarisk
Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework