• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Hvad er forskellen på den røde og blå krukke Amarena kirsebærsauce ?

Har du også undret dig over, at der er 2 ens krukker med kirsebærsauce ? Faktisk næsten identiske, bare lige undtagen farven?

Ja, det har jeg! Og det er ikke før i år, jeg satte mig for, at få løst mysteriet. Jeg har aldrig set de 2 krukker ved siden af hinanden, så jeg troede faktisk de var fra samme firma – bare med forskellig smag.

Der tog jeg grueligt fejl. Efter en korrespondance med min kloge ven; Google, er det nu opklaret.

 

Fabri Amarena kirsebærsauce, BLÅ: Den originale kirsebærsauce fra Italien, Bologna. Opskriften stammer fra det hundrede år gamle familiefirma FABRI, hvor det i sin tid var grundlæggerens hustru egen opskrift. Firmaet er idag stadig familieejet. Den vejledende pris lyder på hele 115 kroner for krukken.

Toschi Amarena kirsebærsauce, RØD: Toschifirmaet blev grundlagt i 1945, Italien af to brødre, som ville gøre det muligt, at spise kirsebær hele året, i hele verden.  Den vejlende pris er for den røde krukke ligger på omkring 60 kroner her i juletiden.

 

Og hvad så? Hvilken en skal man købe? Og er det ikke lige lovlig mange penge for kirsebærsauce, som kan fåes for en flad femmer?

 

Først skal der siges, at der er forskel på almindelig dansk kirsebærsauce og disse her. De italienske udgaver er lavet på sorte kirsebær (Amarena), som er ret berømte for deres smag. De er mere fast og frisk i konsistensen. Derudover er saucen meget tyndere, da de tilsætter sirup og smagen er sød, med et strejf af mandel/marcipan.

Italiensk indhold: Sukker, Vilde kirsebær, Glukosesirup, Vand, Kirsebærsaft, Citronsyre, Aroma, Drueskalsfarve

Den danske udgave er lavet på røde kirsebær. Konsistens er tyk og bærerne er ofte mere “ukogte”, da de ikke er så faste. Smagen kan variere fra sød til syrligt, afhængig af tilsat sukkerindhold. Derudover tilsættes ofte vanilje til smagen.

Dansk indhold: Vand, Kirsebær , Sukker, Mod. stivelse, citronsyre, Konserveringsmiddel (E 202)

(Det som står først i indholdfortegnelsen, er det som er mest af i produktet)

 

Så det er en ren smagssag, hvilken sauce man er til! Er du til tyk kirsebærsauce uden mange hele bær eller er du til tynd sauce med hele bær ?

Jeg, personligt er vild med den italienske udgave og smagen af de sorte kirsebær og mandel.

Hvad er du til ? (: 

 

Previous Post: « Grov tærte med sennep, broccoli og skinke
Next Post: Herlige steder og kælepotter »

Reader Interactions

Comments

  1. Susanne haahr

    Jeg er så klart til den blå. Køber den gerne på tilbud til 69,-kr og spiser den som dessert ovenpå hytteost… når altså det ikke lige er jul …. uhhhhmmmm.

    Svar
  2. Mette Lund

    Tak for alle jeres kommentarer. Jeg er fan af den blå kirsebærsovs, og nu rigtig glad for at få en forklaring på forskelle på den blå og røde.
    Jeg endte på denne side, fordi jeg ville finde en dessert til nytår.

    Svar
  3. tina

    Uden den blå, ingen jul. Elsker den intense smag og holdbarheden er lang. Selv i åben tilstand. Er tit på tilbud udenfor sæsonen.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Tak for tippet og input 🙏

      Helt klart en klassisker til julen 😋

  4. Andreas Binicki

    Jeg er også mest til den blå, men sidste år faldt jeg over syltede kirsebær fra Selleberg på Fyn, de har indtaget førstepladsen over kirsebær sovs

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Tak for tippet og input 🙏

  5. Freya

    Du får hvad du betaler for.
    Den blå er kraftig og intens. Tydelig mandelsmag. Meget drøj, man behøver ikke at bruge så meget af den.
    Den røde er sødere og kirsebærrene minder om cocktailbar, geleagtig konsistens.
    Min mening:
    Jeg køber kun den blå efter at have smagt den røde 1 gang. Den røde smager kunstigt, er alt for sød, men ikke uspiselig.
    Prøv dem begge, så ved du hvilken du skal købe næste gang. Hvilken en der er bedst, bestemmer du selv.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Freya,

      Tusinde tak for din kommentar og for tippet – det er jeg sikker på, at mange læsere sætter pris på :-)

      Hav en rigtig dejlig dag og god weekend!

  6. Flemming

    Hej

    Aldi har i mange år haft en lille krukke med amarena bær sovs. Til kun 30 kr. Men har ikke set den iår 2018. Den syntes jeg er meget bedre end Tos den røde. Har ikke prøvet den blå. Den billige i kvickly (50 kr) for lille glas som i Aldi er ikke så god. Den fra Aldi var bedst….

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Flemming

      Tak for din kommentar og input til opskriften.

      Jeg er sikker på, at det vil kunne hjælpe mange af læserne, når de skal lave denne opskrift :-)

      Hav en fortsat god dag og weekend!

  7. Susann

    Hvor kan man få kjøpt disse i Danmark? Jeg bor i Norge og her er de umulig å få tak i! Jeg elsker disse kirsebærene og drar gjerne til Danmark for å kjøpe dem 😊❤️

    Svar
    • Loui

      Hej Susann,

      De fleste supermarkeder har dem op til jul. Ellers har jeg set dem hos flere online supermarkeder. Måske det også er tilfældet i Norge?

      Hav en dejlig dag.

    • Inger

      For første gang har jeg købt den blå. Og også sidste. Hold da op, så sødt. Og så tynd!
      Den største skuffelse!

    • Louiogbearnaisen

      Hej Inger,

      Øv da, det er så træls, når det ikke er som forventet 👎

      Det er så personligt, hvad man mest er til, men nu ved du i det mindste, at den blå ikke er noget for dig 😊

      Hav en fortsat dejlig dag.

  8. Povl Olsen

    Øeh. Overskriften på denne artikel er den røde vs. den blå. Det er det eneste du ikke skriver nogetsomhelst om. I vores familie er der dømt kunstig til den røde. Det er en decideret billig version som smager mere syntetisk. Den blå er den originale og langt den bedste. Venlig hilsen et madøre der lige kom forbi din blog.

    Svar
    • Loui

      Hej Povl,

      Tak for dit input :-)

      Hav en skøn aften.

  9. Lene S

    Hej!
    Jeg smagte for første gang den blå her til jul (hjemme hos min bror), og er du da vimmer den er lækker!! Aldrig mere køber jeg af den billige, så hellere undvære!! Men nu har jeg bare udfordringen at finde ud af hvor den kan købes her i det Sønderjyske.. Faktisk troede jeg der var spiritus i “Fabbri Amarena” men hvis jeg skal tro hvad du her skriver så er det jo ikke tilfældet. Det er “bare” nogle helt fantastiske bær 😋
    Der var i øvrigt også den billige vi alle kender, og det var slet ikke så tosset at smage dem op imod hinanden. 🍒Bærerne i “den blå” er så lækre 👌 Faktisk er jeg ofte gået uden om bærerne i kirsebærsovs, og nu giver det pludselig mening. Men fremover er det “Fabbri Amarena” og med massere af bær!! 😘 Dog synes jeg stadig at savne svar på hvordan den røde er i forhold til den blå, ellers er her noget der er smuttet mit øje forbi..
    Bedste hilsner, Lene

    Svar
  10. Jørn

    Er den røde egnet til opvarmning ? Hilsen Jørn

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Jørn

      Jeg har fint opvarmet den uden problemer :)

  11. Karna Maj

    Jeg har heldigvis selv et kirsebærtræ i haven med sure syltekirsebær. Jeg lader dem sidde, til de er meget mørke, og så smager de helt fantastisk. Min kirsebærsauce er tyk af lækre bær bær og smager af meget mere, end den, som man køber. Der er slet ingen sammenligning. Jeg har smagt den italienske, og den smager dejligt, men så imponeret er jeg heller ikke.

    De udstenede kirsebær må ikke stå og koge. De skal kun lige bringes op til kogepunktet 3 gange med en halv snes minutters interval. Det har jeg lært af min svigermor.

    Hvis man knækker stenene kan man udnytte smagen fra kernerne og få en helt anden smag frem – gad vide om det er det, man gør med den berømte italienske.

    Kirsebærsaucen er et af mine bidrag til familiens juleaften.

    Svar
    • Bente Madsen

      Jeg sad netop og kiggede efter en opskrift lignende den italienske kirsebærsauce.
      Når engang mine kirsebærtræer vil give mig en høst, skal jeg sylte….!
      Jeg tænker at koge en sukkersirup af saft og sukker og nogle få kerner fra stenene (Få – deres bitterstof eer blåsyre).
      Og så anvende din metode ved syltning en.
      Hvilken sort er din Surkirsebær?

    • Louiogbearnaisen

      Hej Bente,

      Jeg er ikke sikker på, at det er mig, du har fundet en opskrift hos, da jeg ikke selv har lavet kirsebærsauce.

      Men god fornøjelse med syltningen, når dine kirsebær er klar til høst :-)

  12. Allan Haugaard

    Som Martin ganske rigtigt skriver: Hvad er så forskellen på de røde og blå?
    Og som sidebemærkning.. Hvad jævner i med hvis i jævner den?
    God og SMAGSFULD jul til jer alle! ☺

    Svar
  13. Martin Beck

    Du besvarer ikke det vigtigste spørgsmål: Hvad er forskellen i SMAGEN af den blå og den røde?
    Ja, de er begge to italienske, og hvis de smager ens er der vel ingen grund til at købe den dyre blå fremfor den billigere røde…

    Svar
  14. Charlotte G

    Jeg spiser kun den autentiske italienske. Den røde smager for vandet og syntetisk. Og kirsebærene har en anden konsistens end de sort italienske. Jeg køber dem ofte på tilbud. Salling Super og Irma har også deres egen udgave som smager ok og heller ikke er så dyre som de orginale. De smager desuden godt i marcipan, ovenpå vaniljeis og tyrkisk yoghut. Der mange muligheder…
    Vh Charlotte G

    Svar
  15. Bente

    Amarena Toschi kirsebær er det lækreste tilbehør til risalamanden…så det er den vi nyder til jul,den danske version er vand ved siden af…

    Svar
    • Loui

      Hej Bente

      Jep, den er også den jeg snupper denne jul :)

  16. Gitte Grøn

    Jeg lavede en ostelagkage her til påskefrokosten og brugte de blå. Den blev bare spist og der var store jubel over smagen. Alle kunne godt lide smagen af kirsebærene som lå på toppen i gele. mums jeg kan nemt anbefale dem.

    Svar
  17. Gitte

    Smagte dem for nogle uger siden i en rødkålssalat med meget tyndtsnittet rødkål og usaltede pistacienødder – det var himmelsk. Har ledt i mange butikker efter kirsebærene siden uden held. Nu bestiller jeg over nettet hvis jeg kan finde dem…

    Svar
    • Loui

      Uhmm, det lyder godt – har aldrig tænkt på, at komme den i salat, men det skal da helt sikkert prøves. Tak for tippet :)
      Ja, det fåes næsten kun til jul her i DK, så man må udenlands resten af året, hvis man ikke får hamstret!

  18. Preben Hansen

    Sådan smager rigtig kirsebærsause.

    Dem der ikke kan li´ den, er fordi de kun har prøvet den fabriksfremstillede til en 10’er fra Netto.

    Svar
    • Loui

      Hej Preben

      Lige præcis :) Er også helt vild med den :)
      Meningerne er godt nok stadig lidt delte herhjemme, da den parfumerede smag ikke lige er for alle. Men den er god :D

  19. Agnethe

    Jeg er en hund efter kirsebær i alle afskygninger og er helt vildt forfalden til den røde af krukkerne – det er bare guf og købes når det skal være lidt luksus! Hvis du vil have en tykkere kirsebærsauce, så jævner du jo bare glassets indhold – det har jeg gjort nogle gange, da familien ikke er til sådan noget “pjask”…

    Svar
    • Loui

      Hej Agnethe

      Mums! Ja, jeg er også vild med dem og de smager bare af luksus og marcipan – ren jul :)
      Uhh, tak for tippet – havde slet ikke tænkt på, at jævne det. Men herhjemme er det endnu hellere ingen som har klaget ;) Hvad jævner du saucen med?

  20. Farmor

    Jeg smagte i lørdags den blå ude hos Allis. Den smagte vidunderlig, meget kraftig på smagen, men jeg kunne godt li´den

    Svar
    • Loui

      Hej Farmor

      Uhm :) Ja, den er rigtig kraftig, i forhold de almindelige. Men jeg er også helt vild med den :D

  21. Yvonne i

    Må nok sige..de kommer aldrig ind hos mig mere..de er så parfumerede at det ødelægger risalamanden.

    Svar
  22. Kristine

    Jeg har fået den røde version af min svigermutter – og jeg glæder mig til at få den afprøvet :)

    Svar
    • Loui

      Hej Kristine

      Snyd! Din svigermutter er altså ret god ved dig :D Men glæd dig – jeg syntes saucen er genial.

  23. anne-sofie

    Hjemme hos mig er det toschi’en :) Har aldrig smagt den blå. Troede også at de var fra samme firma! Jeg spiser saucen kold, for ellers mister den meget af den fine smag.

    Svar
    • Loui

      Hej Anne-Sofie

      Fedt, så var det ikke kun mig, som troede det var samme firma :D Spiser også altid den kold og udover risalamanda, går den skønt til is :)

  24. Jette

    For mange år siden!! da jeg skulle til at fejre min egen juleaften for første gang, kunne det ikke blive godt nok, så selv på en SU måtte jeg jo have Fabri’s Amarena, selv om de kostede det de hvide ud af øjnene. Men jeg blev noget skuffet, for jeg bryder mig ikke om den (næsten) parfumerede kirsebærsmag og mandelsmag. Så jeg holder mig altså til den danske version.

    Svar
    • Loui

      Hej Jette

      Hehe, kunne slet ikke lade være, at smile lidt over din kommentar :) Kender de godt! Men øv, at du blev så skuffet – jeg er jo vild med smagen, så prøver altid at overbevise folk, om hvor godt det er :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework