• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Sødt bagværk

    Kanelgifler

    Af Louise | 5 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Jeg er simpelthen bagud på bloggen - har en hel masse indlæg, som bare skal skrives, men tiden smutter bare afsted for tiden! Heldigvis har jeg for første gang, siden gymnasiet, efterårsferie i næste uge (: Så jeg håber på lige, at kunne nå til bunds i bunkerne, inden der starter 3 ugers eksamensræs.

    De her kanelgifler blev bagt i sidste uge, efter langtids plagerier fra kæresten. Egentlig skulle det være kanelsnegle, men jeg endte med kanelgifler! Mit fyld var lige i overkanten, så flere af giflerne væltede under bagningen....! Meen vigtigst af alt, de blev gode og godkendt - så hurtigt, at jeg slet ikke nåede fotograferingen ;)

    kanelgifler

    Kanelgifler

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 15 styk

    Ingredienser

    dej

    • 25 g gær
    • 3 dl mælk
    • 1 æg
    • 75 g blødt smør
    • 3 spsk sukker
    • 1 tsk. kardemomme
    • ½ tsk. salt
    • ca. 500 g hvedemel, meget varierende – så prøv dig frem

    remonce

    • 200 g blødt smør
    • 100 g sukker
    • 100 g brun farin
    • 3 spsk. kanel
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt æg, sukker, smør, kardemomme og salt og rør det hele sammen. Hvedemelet tilsættes lidt efter lidt, mens dejen æltes smidig og glat. Den skal være lidt klistret, da den ikke må blive for tør.
    • Lad dejen hæve tildækket i 45 min.
    • Imens laves remoncen. Bland smør, sukker, farin og kanel og pisk det sammen til en ensartet masse.
    • Drys lidt mel på bordet, rul dejen ud til en rektangel på ca. 0,5 mm tykkelse.
    • Smør remoncen ud i et jævnt lag og rul derefter dejen sammen til en pølse – rul den stramt.
    • Skær dejen ud i stykker med en tykkelse på ca. 3 cm. Kom sneglene oprejst på en bageplade med papir og lad dem efterhæve, tildækket, i ca. 20 min.
    • Pensl dem med et sammenpisket æg og bag dem ca. 15 min ved 180 grader, indtil de er gyldne. Pas på med ikke at give dem for meget, de skal være let bløde når de tages ud, for ikke at blive tørre når de bliver kolde.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv
    • Muffins-med-vingummiorme-.-halloween-mufins
      Halloween Cupcakes med vingummiorme
    • Halloween muffins med Oreo edderkopper
      Halloween muffins

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Mike

      juli 20, 2020 at 8:46 pm

      Det da skabt til at gå galt med 200g smør i remoncen.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juli 21, 2020 at 10:11 am

        Nope, det skal til 😉

        Du kan evt. komme lidt mindre remonce i, hvis du synes det er for meget - det er smag og behag, hvor meget fyld man synes om 🙂

        Prøv opskriften ad og lad os høre om resultatet.

        God sommer!

    2. gopro

      april 26, 2014 at 6:16 pm

      ja især hvis du laver dem med 1/4 remonce

      Svar
    3. Vanessa

      oktober 10, 2012 at 6:33 am

      Mhm, de lyder lækre. Dem må jeg da prøve! :)

      Svar
      • Loui

        oktober 11, 2012 at 10:00 am

        Hej Vanessa

        De blev også mægtig gode, så kan kun anbefale en omgang af disse i weekenden :)

        Mange hilsner

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2024 Louiogbearnaisen