• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Nemt kernerugbrød uden surdej

Rugbrød med kerner - rugbrød uden surdej

Hjemmebagt saftigt rugbrød fyldt med kerner – det bliver ikke meget bedre.

Ligeså lidt jeg er vild med rugbrød, er jeg med at bage det, for det kan bare gå SÅ galt. Jeg har været igennem irriterende surdeje, 14 dages forberedelse, stenhårde skorper, klistrede brøde, toppe som ikke hang sammen med brødet, brød som hang fast i forme, tørre udgaver og ja, faktisk det meste.

Men noget rugbrød som jeg faktisk er fuldstændig vild med, er bagerens nybagte fyldt med kerner. Det er bare urimelig dyrt og ikke noget som ryger med hjem hver uge – så endnu engang prøvede jeg det der rugbrødsbagning af, uden opskrift, uden surdej og regler – men kun med køkkenets indhold og ren optimisme.

BONUS: Snup min gratis tjekliste til det basis bageudstyr, som jeg selv bruger i køkkenet

Og Yea, brødet blev perfekt og ligesom jeg kan lide det :) Men det bedste af det hele, det er nemt, overskueligt og er meget svært, at få til at gå galt. Eller jo, det kan det som alle andre brødbagninger, men det går bare ikke så galt som rugbrødsbagning kan.

Jeg spiste det lunt, med krydret spegepølse, hjemmelavet remoulade og ristede løg. Haps!


Rugbrød med kerner - rugbrød uden surdej

Kernerugbrød uden surdej

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid1 time 20 minutter
Samlet tid1 time 20 minutter
Antal: 1 stk.

Ingredienser

  • 20 g gær
  • 5 dl kærnemælk
  • 2 dl kogende vand
  • 1 spsk honning/maltsirup
  • 1 tsk salt
  • 2 dl skårne rugkerner
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1/2 dl sesamfrø
  • 2 dl fuldkornshvedemel
  • 4-5 dl hvid hvedemel
  • Ca. 50 g blå birkes

Sådan gør du

  • Bland kogende vand og kærnemælk sammen, mærk efter om blandingen er lun, inden du opløser gæren heri.
  • Kom alle ingredienserne i, undtagen hvid hvedemel.
  • Rør det godt sammen og tilsæt hvid hvedemel lidt efter lidt. Rør rigtig godt til du har en konsistens som tyk grød.
  • Dæk skålen til med et viskestykke og lad den hæve lunt 1 time.
  • Smør en brødform rigtig godt og drys den med birkes. Ryst de overskydende birkes af - gem dem til toppen!
  • Fordel dejen i formen og drys med birkes på toppen.
  • Dæk brødet til og lad det hæve lunt i 1 - 1,5 time.
  • Bag brødet ved 180 grader (alm. ovn) i ca. 1 time og 20 minutter. Hold øje med det, da bagetiden varierer ret meget.
  • Når brødet er bagt, vippes det ud af formen og kommes på en rist til afkølning. Dæk det til med et viskestykke mens det køler.
  • Vent med at skære i brødet til det håndlunt - det skal lige have lov at sætte sig.

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

 

BONUS: Snup min gratis tjekliste til det basis bageudstyr, som jeg selv bruger i køkkenet


Rugbrød med kerner - rugbrød uden surdej

TIP: Kan holde sig i en plastpose i ca. 5 dage ellers skær det i skiver og frys ned. Så er det nemt, lige at tage et par skiver op til madpakken.

Rugbrød med kerner - rugbrød uden surdej

Previous Post: « De vigtigste styling props til dine madbilleder
Next Post: Rødbedeboller »

Reader Interactions

Comments

  1. Pierre Galuszka

    Jeg har tænkt mig at bage 8-12 stykker mini-rugbrød af din lækre opskrift på “det nemme kernerugbrød der ikke kan gå galt” i en silikone form. Er det bedst at lade de små brød hæve i formene ligesom alm. stort brød?
    Altså fylde ca. 40% fra start, og så hæve til ca. 70%, for derefter at bage dem?
    Skal brødene have lidt mindre tid i ovnen?

    Mvh. Pierre Galuszka

    Svar
    • June Andersen

      Hej Pierre,

      Ja, du følger blot samme fremgangsmåde som ved et stort brød, men de skal have lidt mindre tid i ovnen. Jeg har ikke selv bagt små brød af det, så en præcis bagetid, kan jeg desværre ikke give dig.

      God bagelyst og fortæl os gerne om resultatet :-)

    • Pierre

      Hej igen.
      Det blev super godt med de små brød. Da termometeret viste 96 grader blev de taget ud af ovnen.
      Lækre små brød. 😋

    • Louiogbearnaisen

      Dejligt at høre Pierre – tak for din kommentar og feedback :-)

  2. Cecilie

    Hej Louise,

    Jeg er simpelthen gået forgæves efter hvid hvedemel i samtlige supermarkeder ( 8 forskellige inkl. den lokale helsekost)! Jeg kan simpelthen ikke finde det nogen steder, hvilket undrer mig meget, for før i tiden så jeg det ofte rundt omkring 🤔 Har du nogen bud på hvad den hvide hvede kan erstattes med? Jeg vil virkelig gerne prøve denne opskrift – kan se den er et hit hos mange 😊

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      What!

      Det lyder helt vildt, at du ikke har kunne opstøve det. Synes da også det plejer at være der.

      Alternativt, kan du estatte 2/3 af mængden med hvedemel og 1/2 med groft mel, men det bliver ikke helt det samme, som med det hvide hvedemel.

      Håber det lykkedes for dig at opstøve det.

  3. Jane

    Hej Louise

    Vi er vilde med din opskrift på rugbrød, jeg forstår ikke, hvorfor det altid “skrumper” til ca halvdelen når det er bagt i forhold til den hævede størrelse i formen! Har du en idé/svar til hvorfor?
    Hilsen Jane

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Jane,

      Dejligt at høre, at I kan bruge opskriften :-)

      Brødet vil altid skrumpe lidt, da der ikke er så meget gluten i til at “holde brødet sammen”, men at det skrumper til halvdelen lyder af meget. Der må jeg dig simpelthen blive svar skyldig – det har jeg aldrig oplevet, og det er svært at sige, hvad der kan være årsagen til det.

      Hvis det decideret falder sammen, så hold øje med, om det kommer til at hæve for meget – særligt her i varmen, hvor brød generelt hæver ret hurtigt. Og ellers så kig også bagetiden – det kan variere en del ift. lige din ovn.

      Held og lykke og hold os gerne opdateret :-)

  4. Helen

    Hej Louise
    Jeg bruger din opskrift som grundopskriften….
    Men mine rugbrød er aldrig ens…
    Jeg variere kernerne, denne gang har jeg bl.a chiafrø i… og så bruger jeg ofte øl, istedet for kærnemælk…
    Jeg har erstattet noget af melet med rugmel… og opdagede at hvis jeg kom lidt mere mel i end du skrev, så blev det nemmere at skære 👍🏻👍🏻
    Hilsen
    Helen

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Helen,

      Tak for feedback og gode tips til at bage rugbrødet 😊

      Hav en dejlig dag.

  5. Hanne

    HEJSA
    Nu har jeg prøvet din opskrift på rugbrød uden surdej men hvorfor rugbrød når der ikke er rugmel i, det smager mere af et godt groft franskbrød

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Hanne,

      Hvor groft man gerne vil have sit rugbrød er meget individuelt, men du kan sagtens skifte fuldkornshvedemelet ud med rugmel, hvis du er til det mere grove rugbrød :-)

      Hav en fortsat dejlig dag!

  6. Jytte

    Hej
    Kan man bruge tykmælk i stedet for kærnemælk?
    Med venlig hilsen Jytte

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Jytte,

      Jeg har ikke selv anvendt tykmælk i stedet for kærnemælk, så der må jeg være dig svar skyldig.

      Alternativt, kan du erstatte kærnemælken ved at blande halv mælk og halv yoghurt (dvs. 2,5 dl mælk og 2,5 dl yoghurt), eller bare bruge yoghurt – gerne så tynd og fedtfattig en udgave du kan finde (under 1% fedt).

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en skøn dag og god bagelyst!

  7. Tanya

    Hej Louise,
    Tak for en lækker opskrift på rugbrød!
    Hvis man ikke er til sprød skorpe på brødet kan det anbefales at pakke det ind i et vådt viskestykke mens det køler af. Det giver et lækkert brød med blød skorpe 😋

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tanya,

      Tak for tippet og for at dele det med os :-)

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften og fik det ønskede resultat.

      Hav en skøn dag!

  8. Kim Jørgensen

    Hej Louise,

    Min kone og jeg bagte igår aftes vores første rugbrød efter din opskrift med lokale ingredienser fra Thailand!! Og det blev helt fantastisk godt, Med masser af kerner i. Lige tilpas sprødt hele vejen rundt og det slap formen uden hjælp og det uden nogen som helst smørrelse i formen.
    Vi snød lidt idet vi puttede dejen direkte i formen og lod det hæve ca. en time ialt, husk at stuetemperaturen her er ca. 26 grader. Og det passede lige til kanten af vores form.

    Indtil nu havde vi købt bag selv kits fra IKEA i Bangkok men desværre har de for nylig besluttet at stoppe salget af det. Så gode dyr var rådne indtil vi faldt over din fine opskrift.

    Tusind tak for hjælpen, glæder mig allerede til frokost!.

    Med venilg hilsen
    Kim og Ørm

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kim,

      Tak for din kommentar og hvor er det dejligt at høre, at I kunne bruge opskriften, og at rugbrødet blev perfekt.

      Der er ikke noget bedre end sådant et hjemmebagt rugbrød, især når man er så langt væk hjemmefra :-)

      Hav en fortsat god dag derude i Østen!

  9. Christina Degn

    Hej Louise. Jeg bagte dit rugbrød i går, to 1 liters forme, de fik 1 time og 20 min i ovnen, de blev meget hårde i skorpen, og efter de er blevet kolde, er de tørre indvendig. Hvad kan jeg have gjort galt. Skulle jeg måske kun have givet dem 1 time i ovnen?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Det lyder, som om de rugbrød er blevet bagt for meget.

      Hvis du har brugt varmluft, så prøv at bruge almindelig ovn næste gang og brug også gerne et stegetermometer, da rugbrød godt kan drille lidt i forhold til, hvornår de er færdige. Kernetemperaturen skal være ca. 96-97 grader.

      God bagelyst!

  10. Christina Degn

    Hej. 🙂 Jeg har lige prøvet at bage dit rugbrød i dag, i to 1 liters bageforme. De fik 1 time og 20 min i ovnen, men desværre var skorpen enorm hård, da jeg tog brødet ud, og efter det er blevet koldt, er selve brødet indvendigt meget tørt. 😕 Hvad tror du jeg har gjort forkert? Skulle jeg kun have givet brødet 1 time i ovnen?

    Svar
  11. Mette

    Hejsa.. jeg bagt det her skønne brød igår og havde ikke lige noget hvid fuldkornshvedemel, så jeg brugte halv alm. hvedemel og halv fuldkornshvedemel – brødet smager FANTASTISK men skorpen er MEGET hård :( er det melet eller skal jeg bage det kortere ? Det fik 1 time og 20 min ved 180 gr. Varmluft

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mette,

      Prøv at bruge alm. ovn næste gang, varmluft kan godt gøre skorpen meget hård.

      Alternativt kan du prøve at bruge et stegetermometer og tjekke kernetemperaturen undervejs (den skal være ca. 96-97 grader).

      Hav en dejlig dag!

  12. Mette

    Mit rugbrød er væsenlig lysere end dit? 🤷‍♀️
    Hvordan filan kan det lade sig gøre?
    Jeg har fuldt din opskrift.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mette,

      Tak for din kommentar.

      Det kan have noget med ovnen at gøre – alle ovne bager nemlig forskelligt. Bagte du på alm. ovn?

  13. Ann Joensen

    Hej Louise. Rigtig lækkert rugbrød blev helt perfekt. Lige et enkelt spørgsmål, hvor stor er din form? Syntes jeg havde fir meget dej til 1form og for lidt til 2.
    Hilsen Ann

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Ann,

      Tak for din kommentar – dejligt at høre, at du kunne lide rugbrødet.

      Ang. form så brugte jeg en 1L form, men jeg ved at flere (som dig) havde for meget dej, og i stedet brugte en 2L form. Brøddet bliver dog ikke så højt, men det er jo smag og behag, hvor store skiver, man gerne vil have :-)

      Håber mit svar kan hjælpe dig.

      Hav en fortsat dejlig dag.

  14. Margit

    Hejsa har nu prøvet din opskrift på rugbrød men brugte rugmel og havde ikke lige bidt mærke i det med den hvide hvedemel men det havde fint og hurtigt men faldt sammen i ovnen og var klæg øv men prøver igen 😉

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Margit,

      Øv altså, det er så træls, når det sker :-(

      Har du evt. læst dette blogindlæg: https://www.louiogbearnaisen.dk/2015/04/derfor-bliver-dit-rugbroed-klaegt.html?

      Håber det kan hjælpe dig – du er også meget velkommen til at skrive igen :-)

      Hav en dejlig dag.

  15. Bjarne Sønderskov Nielsen

    Jeg prøvede dit brød, over med et rigtigt godt resultat- jeg har ligesom dig prøvet adskillige opskrifter med surdej, og det eneste der bliver rigtig godt er ciabatta- agtige hvedebrød, hvilke jeg gerne vil anbefale.
    Nå- tilbage til dit brød- jeg havde ingen sesamkerner, og kom derfor 3dl forkogt perlebyg i istedet- nu har jeg kun prøvet den ene gang, men med et forbløffende godt resultat.
    Hævetid 1 3/4 time og bagetid 80 min v. 200 grd. C, som du anbefalede.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Bjarne,

      Tusinde tak for din kommentar – så dejligt at høre at brødet blev godt!

      Og tak for tippet med at komme perlebyg i – det må prøves en dag :-)

      Hav en fortsat god dag.

  16. Lene

    Hej Louise.
    Nem og lækker rugbrød, men desværre smuldrer mit. Hvad kan det skyldes?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lene,

      Tak for din kommentar – dejligt at høre at du kunne bruge opskriften.

      Det kunne lyde som om, at dit rugbrød måske har hævet for længe. Det kan nemlig godt få brød til at smuldre. Her i sommervarmen hæver brød hurtigere, så tænker det måske kan være det.

      Håber det kan hjælpe :-)

      Hav en dejlig dag.

  17. Karina

    Tusind tak for en lækker opskrift. Har dog måtte ændre i opskriften, da min søn er muliti fødevareallergier.
    Her er min udgave af opskriften. 20 g gær. 5 dl kokosmælk. 2 dl kogt vand. 1 spsk honning. 1 tsk salt. 1 spsk fiber husk. 2 dl græskarkerner. 1 dl hørfrø. 1 dl solsikkekerner. 1/2 dl hampfrø. 2 dl maizenamel. 4.5 dl boghvedemel. Det smager super godt 😊

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Karina,

      Tak for din kommentar og allegrivenlige opskrift.

      Jeg er helt sikkert på, at den kan komme mange læsere til gode :-)

      Hav en rigtig dejlig dag.

  18. Anders jensen

    Hej Louise.
    Jeg er ikke en ørn i et køkken, jeg ville prøve at bage, jeg bagte et franskbrød jeg syntes bare det smagte af gær 50 gram syntes jeg også er meget.
    Jeg ville prøve din opskrift på rugbrød, det ser nemt ud meen det skulle vise ikke at være det, jeg fik så det samme problem som mange andre klægt rugbrød, så jeg vil prøve igen, den samme opskrift.
    Spørgsmålet er når du bager er det så i midten af ovnen elle i bunden eller hvad ???
    “

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anders,

      Tak for din kommentar og spørgsmål – det er så træls, når det sker…lad mig se, om jeg kan hjælpe dig :-)

      Ang. franskbrødet så kan du sagtens nøjes med 25 g gær (det skal have stuetemperatur), hvis du synes at 50 g gav en for “gæret” smag.

      Rugbrødet skal bare bages midt i ovenen, men hold godt øje med det, da bagetiden kan variere fra ovn til ovn.

      Du kan evt. læse mere om, hvorfor dit rugbrød bliver klægt her: https://www.louiogbearnaisen.dk/2015/04/derfor-bliver-dit-rugbroed-klaegt.html

      Håber det kan hjælpe dig. Lad mig høre hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en fortsat god dag.

  19. Torben Ekberg

    Hej Louise
    Du skriver hvid hvedemel. Er det det samme, som hvid fuldkornshvedemel?.
    Har et problem med at finde butikker der forhandler det.
    mvh.Torben

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Torben,

      Tak for dit spørgsmål.

      Ang. hvid hvedemel, så er det lidt forskelligt, hvad mærkerne kalder det. Men det er fx. det her: https://finax.dk/produkter/dansk-hvidhvede/

      Håber det kan hjælpe dig ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

      Hav en dejlig aften.

  20. Petra

    Hej! Kan fuldkornsmelet udskiftes med rugmel? Vh

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Petra,

      Tak for dit spørgsmål.

      Ja, du kan sagtens skifte fuldkornshvedemelet ud med rugmel.

      Prøv det ad og fortæl os om resultatet :-)

      Hav en fortsat skøn dag og god påske!

  21. Anette Wulff

    Endelig en opskrift, hvor brødet virkelig hæver trods den ringe mængde gær. Vil prøve at skifte fuldkornsmel ud med rugmel næste gang.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Anette,

      Tak for din kommentar :-)

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften – lad mig endelig høre nærmere om resultatet med rugmel…

      Hav en skøn dag

  22. Anette Schultz

    Hej
    Dit rugbrød ser spændende ud så det skal prøves
    Men jeg er i tvivl du skriver skårne rugkerner, er det det samme som knækkede rugkerner ?

    MVH
    Anette Schultz

    Svar
    • Loui

      Hej Anette,

      Tak for din kommentar.

      Ja, knækkede rugkerner er mere knuste end skårne og dermed mere findelte. Men du kan godt erstatte de skårne med knækkede, hvis du hellere vil det :-)

      Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en dejlig dag.

  23. Jette Hartmann

    Hej loui.
    Mit problem er, jeg bor i Grækenland og her kan jeg ikke få kærnemælk, er der et alternativ i stedet for, jeg kan heller ikke finde fuldkornshvedemel .
    Jeg har smagt brødet hos en veninde , skønt brød så nu vil jeg jo gerne selv bage, kan du mon hjælpe mig.

    Svar
    • Loui

      Hej Jette,

      Tak for dit spørgsmål.

      Du kan erstatte kærnemælken ved at blande halv mælk og halv yoghurt (dvs. 2,5 dl mælk og 2,5 dl yoghurt). Hvis du ikke kan finde fuldkornshvedemel, kan du erstatte det med grahamsmel. Dog vil brødet få en lidt anden smag.

      Jeg håber det kan hjælpe dig.

      Hav en skøn dag i det græske :-)

  24. LOne

    Nå, ja. jeg er jo ingen bageørn, jeg bager ikke så tit.. og nu står jeg her med et brød, der er hullet, med meget sprød og hård skope og klægt indeni.. suk.. det har fået en time, nu får det så lidt mere..

    Jeg har udskiftet fuldkornshvedemel med rugmel.. havde ikke andet..

    nu får det ½ time til – hvad gør jeg ?

    tak for hjælpen..

    Svar
    • Loui

      Hej Lone,

      Tak for dit spørgsmål.

      Her kan du læse mere om hvorfor dit rugbrød bliver klægt: https://www.louiogbearnaisen.dk/2015/04/derfor-bliver-dit-rugbroed-klaegt.html

      Håber det kan hjælpe dig. Lad mig høre hvis du har flere spørgsmål.

      Fortsat god aften :-)

  25. Dzana Avdic Christensen

    Bedste rugbrød ever

    Svar
  26. Danni Coelet

    Hey there
    Hvad skal formene smøres med? smør eller olie? Bagning v/180 grader, er det fordi det er over/undervarme og ikke varmluft? (jeg var heldig at læse dette i kommentarer det fremgik ikke af din opskrift) hvor i ovnen skal brødene placeres? OG skal de skårne rugkerner ikke ligge i blød eller koges først før brug? jeg mener du koger det vand som skal bruges!
    Sidst men ikke mindst, tusind tak fordi du deler alle dine dejlige opskrifter med os alle sammen, tak
    NB. Jeg ved det er en masse spørgsmål, men jeg skal have alt bøjet i neonrør

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Danni

      Det er helt okay med spørgsmål :)

      1. Du kan smøre formen med begge dele, jeg har brugt en fedtspray, fordi det er nemt.
      2. Det er over/undervarme som det skal bages ved.
      3. Nope, det skal de ikke – kernerne skal bare i rugbrødet.

      Håber det var lidt svar eller så spørger du bare igen :)

  27. Michael smidt

    Lyder lækkert, det skal helt sikkert prøves
    Men er ikke så meget for at bruge dl, så du skulle vel ikke have opskriften liggende i gram i stedet for ?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Michael

      Desværre har jeg den kun i dl.

  28. Dorte

    Hej ☺ Loui&bearnaisen

    Er det muligt at lave rugbrødet uden kerner eller delvis..? ☺
    Dejligt at man selv kan bage sit rugbrød, så man ik’ altid skal købe.☺
    Hilsen Dorte

    Svar
  29. Røgler

    Hej 😊 Skal rugbrødet bages med over og under varme 😊

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Jeps, det skal det :)

  30. Annette Fargas

    Hej – kan det være rigtigt, at der ikke skal rugmel i dette rugbrød?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Annette

      Jep :)

  31. Jette Nissen

    Hej.
    Så har jeg prøvet at bage rugbrød der virker.
    Denne portion der er opskrift til passer til en 2l form. Blev ikke klæg.
    Sååååå lækker, så tak for opskrift.👍😊

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Jette

      Velbekom, skønt du kunen bruge opskriften :)

  32. Chr.V

    Tak for opskriften.

    Det er virkelig et brød som lykkes hver gang.

    Dejen er lidt for stor til min form, så jeg tager lidt fra som er blevet til surdej ugen efter.
    Jeg har spædet 2 dl rugmel til og hvis jeg i øvrigt ganger opskriften med 0,8, er den tilpas.

    Det er blevet en fornøjelse at spise rugbrød.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Christian

      Skønt at høre, at opskriften kan bruges :)

  33. Karin Wittenborn

    Skal man komme brødet i en varm, eller en kold ovn?

    Hilsen Karin

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Karin

      Det her rugbrød skal i en forvarmet ovn.

  34. Diana

    Hej
    Måske er dumt spørgsmål, men er hvid hvede det samme som ganske almindelig hvedemel? 😊

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Diana

      Nej, hvid hvede er en kornsort og da alle skaldele er bevaret, er det et fuldkornsprodukt :)

    • Karin Wittenborn

      Skal det bages i en forvarmet ovn? Jeg plejer altid at starte med at komme brødet i en kold ovn, og da er resultate god. Vil lige prøve at bage uden surdej, som jeg altid har gode resultater med., men som kræver at man passer bagedagene.
      Hilse Karin.

    • Loui&bearnaisen

      Hej Karin

      Jep, det her rugbrød skal i en forvarmnet ovn :)

  35. Zofia

    Hej Louise

    jeg har nu af 2 omgange prøvet at bage rugbrød efter din opskrift men det er desværre ikke lykkes mig at få baget et rugbrød som kan spises. Jeg har fulgt din opskrift men har brugt Hemp frø i stedet for skårne rugkerner. Alt har set lækkert ud med når jeg er kommet til det færdig bagte rugbrød og skære det igennem er det næsten hult indvendigt og dermed ikke noget værd.
    Ved du om det er pag. jeg bruger hemp skaller eller er det måske en andet sted i processen jeg gør noget galt? :)

    Svar
  36. Winnie

    Hej du –

    Tak for skønne opskrifter!

    Prøvede din opskrift her på rugbrød – første gang overhovedet det lykkedes at bage et rugbrød- uden de mange lange besværlige surdejs tilløb og hårde skorper m. m 😉
    Tilsatte dejen 1 spk mørk maltmel (gir farve til brødet og superdejligt “bid” i smagen – kan købes i helsekost forretninger – 58 kr. For 500 g)
    Endelig et rugbrød der smager perfekt og er let at lave- mums!

    Tak❤️
    Venlige hilsner
    Winnie

    Svar
  37. Maibrit Thomsen

    Så er det blevet min tur til at prøve dette meget anbefalede rugbrød. Jeg bor i Brasilien og erstatter derfor kærnemælk med yoghurt, men hvad med den hvide hvede? Den kan jeg ikke få her, og grovmelet er ret groft….jeg tænker at lave en blanding af almindelig hvede og fuldkorn og erstatte fuldkorn med rugmel. Hvad tænker du?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Maibrit

      Det lyder som en ret god løsning :)
      Afhængig af fedtindholdet i yoghurten og hvor tyk den er, så kan du evt. fortynde den en smule.

  38. Marian

    SUPER lækkert brød :-) Havde ikke lige hørfrø hjemme, så jeg erstattede med chia. Og hvedemel med groft mel… Ikke dumt. Det blev helt perfekt. Mand og søn gav det max antal stjerner. Eneste minus er – Nu duer bagerens brød, og dermed den nemme løsning ikke længere ;-)

    Svar
  39. Aase

    Vi bor i New Zealand og jeg har kæmpet bravt med at få lavet et godt rugbrød. Det er nu lykkedes mig at finde frem til et sted, som sælger frisk gær og med denne opskrift har jeg lavet de fineste og mættende rugbrød. Jeg bruger rugflager og fuldkorns rugmel. Hvid hvede erstattet med spelt hvedemel. Men holder mig ellers til opskriften. Tusind Tak for den meget brugbare opskrift, som indtil nu er lykkedes med superpt resultat HVER gang 😍

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Aase

      Skønt, at høre at du kunne bruge opskriften :)
      Og hvor er det sjovt, at du læser med helt fra New Zealand – kunne godt forestille mig det er en udfordring med nogle råvarer på de kanter :)

      Mange hilsner
      Louise

  40. Pernille

    Lægger du dine rugkerner i vand forinden?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Pernille

      Nej, det gjorde jeg faktisk ikke :)

  41. Trine

    Skal brødet bages på nederste eller midterste rille?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Trine

      På miderste rille :)

  42. Ann

    Hej.
    Bløder du kerne op forinden??
    Har nu forsøgt at bage rugbrødet to gange, begge gange er rugbrødet blevet fugtigt inden i. Tænker at det skyldes de opløste kerner. De er opblødt i 2 dl vand foruden de 2 dl du skriver man skal bruge. Hvad gør du??

    Svar
    • Elsebeth

      Undskyld, jeg blander mig – der står i opskriften, at der kun skal bruges to deciliter kogende vand – og du skriver, at du har brugt fire!!! Jeg hælder de skårne rugkerner i skålen og det kogende vand over og lader det stå lidt. Er kærnemælken meget kold, hælder jeg kun i, indtil blandingen er lillefingervarm og tilpas til at udrøre gæren. Derefter luner jeg forsigtigt resten af kærnemælken, inden jeg hælder den i.

  43. Anne Sofie

    Det ser hamrende lækkert ud det rugbrød! Men nu står jeg i den uheldige situation, at jeg er bosat i Frankrig og har de sygeste abstinenser efter rugbrød! Men jeg kan ikke finde kærnemælk hernede, så jeg ville høre, om du har et foreslag til, hvad man kan erstatte mælken med. Eventuelt en form for yougurt? Og i såfald hvor mange dl.? Jeg glæder mig til at komme i gang med at bage brødet!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anne Sofie

      At være bosat i Frankrig kan slet ikke være nogen uheldig situation ;) Men jo, du kan sagtens erstatte kærnemælk med yoghurt – gerne så tynd og fedtfattig en udgave du kan finde (under 1% fedt) Og så bruger du bare samme mængde.
      God weekend og brødbagning :)

  44. Christina

    Jeg har prøvet brødet to gange, og begge gange har det været helt klægt inden i. Første gang tog jeg det måske ud for tidligt, så anden gang gav jeg det rigeligt med tid, så det næsten blev for mørkt i skorpen. Jeg har brugt rugmel i stedet for hvid hvede, men det kan jeg se, at der også er andre der har gjort. Jeg har desuden brugt sukker i stedet for honning. Begge gange er dejen hævet rigtig fint, og er hævet yderligere i ovnen, men så falder det sammen inde i ovnen. Jeg bager brødet færdigt og lader det hvile længe med et håndklæde omkring, men det er, som skrevet, helt klægt. Kan har smagt lidt af kanten, og det smager rigtig godt, så jeg er ærgerlig over, at det ikke lykkedes. Har du/I nogen bud på, hvad der går galt?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Christina

      Først og fremmest; STORT ØV! Det er så irriterende, og jeg har haft min del af rugbrød, som er endt sådan.
      Der er en hel del faktorer som sikkert har spillet ind i bageprocessen og været årsagen til brødet er blevet klægt. Jeg kan selvfølgelig ikke sige det præcist, men da du bruger rugmel, tror jeg det er noget med surheden i dejen. Rugmel kræver nogle gange at dejen er mere “sur”, for ikke at blive klæg, afhængig af hvordan/hvornår kornet er blevet dyrket. Det kan undgåes ved at bruge hvid hvede eller tilsætte mere syre (kærnemælk). En anden ting kan være hævetiden, som har været for lang i forhold til hvor meget brødet har hævet. Vejret/temperaturen er ret varm i de her måneder og så vil dejen hæve hurtigere, dermed kan det gå galt hvis brødet hæver for længe.
      Og så er der en håndfuld andre ting, som kan være årsag, men det bliver meget fødevarekemisk, så vil hellere lige lave et indlæg på bloggen om det og få det forklaret.

      Håber det lykkes, for det er virkelig et nemt rugbrød. Og selvom det er irriterende, så tak for spørgsmålet – det var en rigtig god ide til en guide på bloggen :)

      Mange hilsner Louise

  45. Saerah

    Rugbrødet er nu blevet afprøvet og smagt! For dælen, det er godt :) Hvis jeg var faldet over denne opskrift noget tidligere var jeg da begyndt at bage mit eget rugbrød lang tid før. Det bliver nok fast inventar her i hjemmet. Tak for den gode opskrift :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Velbekom – er glad for at høre det kunne spises :) Hjemmebagt rugbrød er altså også bare ren forkælelse!

  46. Bent

    Jeg er i gang med anden omgang nu. Brugte blå birkes første gang, men de var over det hele, når man skar det :-(. Nu prøver jeg med græskarkerner i stedet…. Jeg bor i Sverige og bruger derfor fil-mjölk, hvis der er nogen “svenskere” derude, som er fortvivlede over de ikke kan finde kærnemælk. Jeg forsøger også at putte lidt madkulør i vand/mælkeblandingen for at få et lidt mørkere brød. Supergodt og nemt, tak…

    Svar
  47. Kristine

    Hej
    Tak for en god blog. Jeg har prøvet denne opskrift, men undrer mig over, at der slet ikke skal rugmel i? Så er det jo ikke rugbrød. Jeg synes dejen var mega flydende og kom 4 dl rugmel i også…

    Er det ikke meningen at der skal rugmel i?

    Vh kristine

    Svar
  48. Amanda

    Dejlig nem opskrift ! Det står og hæver, men jeg brugte 1 liters forme og samme mængder som i opskriften, men har dej nok til to brød :D Ikke at det gør noget :) glæder mig til at smage det, havde dog ingen birkes så har brugt sesamfrø som krymmel, håber det bliver godt

    Svar
  49. Nicoline

    Jeg har lige lavet dette rugbrød dog anvendte jeg rugmel fremfor hvid hvede da jeg ikke kunne finde det i den lokal Netto og resultatet blev stortartet! Jeg er kæmpe fan af hjemmebag og favorit bagværket er uden tvivl rugbrødet, dog vil jeg ikke kaste mig ud i nogen surdej, så jeg har efterhånden prøvet en del af disse rugbrød uden surdej, og hver gang mangler det den syrlige smag MEN dette brød har den!! Selv min mor gav den højeste karakter! Det er bestemt ikke sidste gang det bliver bagt i vores hus;-)

    Svar
  50. solveig

    Undskyld, jeg var hård! Men kræfterne er små,og dit “rug”brød så lækkert ud og nemt og hurtigt! Jeg læste ikke opskriften godt nok.Helt min fejl. Jeg lader det hæve meget længere – og håber det bedste :-) Det hvidmel må være groft!
    Solveig

    Svar
    • Loui

      Det er helt iorden – kender det godt selv :)
      Jamen det hvid hvedemel er groft og kan efterhånden købes i alle supermarkeder. Det giver et rigtig lækkert brød. Fuldkornshvedemelet kan sagtens udskiftes med rugmel. Men ja, lad det hæve – så krydser jeg fingre – for det er et rigtig lækkert brød :)

    • Signe

      Hej Loui,
      Jeg vil rigtig gerne prøve kræfter med din opskrift, men jeg kan ikke tåle mælkeprodukter. Ved du hvad jeg kan erstatte kernemælken med?

    • Louiogbearnaisen

      Hej Signe,

      Der må jeg desværre nok blive dig svar skyldig. Jeg har aldrig bagt med erstatningsprodukter til mælk, men jeg tænker, at du nok kan udskifte kærnemælken med en laktosefri udgave, hvis du kan tåle den?

      Hav en fortsat god dag!

  51. solveig

    jeg har blandet alt det våde og skal til mel. Intet rugmel!!!! Hvad akal det til for? Jeg har kommet 4 store dl rugmel i, og det står og hæver.
    Øv!
    Solveig

    Svar
  52. Vinnie

    tak for opskriften :) Stod lige og havde planer om at skulle bag brød i den kommende tid :)

    Må også lige smide en bemærkning til MALOU KLIDMOSTER, det er en rigtig godt tip – min bedstemor gjorde det sammen :)

    Svar
  53. MissMuffin

    Hvor stor en form har du brugt? Har en super lækker form fra Eva Trio, men tror måske den er for stor med sine 3 L.
    Det ser nemt og godt ud:)
    Bager jeg det skal der nu nok rugmel i, ellers er det ikke et rigtig rugbrød for mig:)

    Svar
    • Loui

      Hej MissMuffin

      Hmm, tror det er en 1 liters form – og ja, sådan en billig en, men som bare altid virker ;)
      Ja, tænkte faktisk også det samme med rugmelet, det var bare ikke i mine køkkenskabe nu jeg lige skulle bruge det!! Men er sikker på det vil være mægtig godt, at bruge :)

      Mange hilsner

      Louise

  54. foodfanatic

    Synes altså, at det er temmeligt imponerende, at du lige baksede sådan et brød sammen. Det ser vildt godt ud. Jeg har samme erfaringer som dig, når det gælder rugbrød. Har dog hørt godt om Camilla Plums, som jeg har planer om at prøve snarligt.
    Kh Nadia

    Svar
    • Loui

      Hej Foodfanatic

      Tak :) Ja, har også hørt godt om Camilla Plums, så glæder mig til, at læse om det, hvis du går igang med det :)

      Mange hilsner

      Louise

  55. Kit

    Yum! Det må jeg bare prøve en dag (:

    Svar
    • Loui

      Hej Kit

      Kan også kun anbefale, at prøve det – nemt og godt :)

      Mange hilsner

      Louise

    • Claus Jørgensen

      Rigtig nemt uden surdej😉.
      Dog har jeg modificeret opskriften med en hel øl der indeholdt chili.
      Samt 5-korns blanding i bund og på toppen.

    • Louiogbearnaisen

      Hej Claus,

      Lyder som et lækkert twist, du har tilført rugbrødet – håber det blev godt og tak for at dele tippet 😋

  56. Malou Klidmoster

    ENDELIG – et rugbrød jeg kan overskue at gå i gang med. Det ser både nemt og lækkert ud. Jeg skal helt sikkert prøve at bage det – og tror ligefrem jeg vil investere i en god form først. Lige et tip til bagningen: brug stegetermometer. Et rugbrød skal være 98°C i kernetemperatur :-)

    Svar
    • Loui

      Hej Malou

      Tak og ja, det her kan lige overskues ;)
      Jeg bruger faktisk en af de helt billige forme til ingen penge og har haft mere held med den end de dyre ! Ja, kender godt det tip, men pinligt nok, har jeg ikke noget termometer… Men kunne være jeg lige skulle skrive tippet ind i opskriften :)

      Held og lykke med brødet

      Mange hilsner

      Louise

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework