• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Brownie With Salted Peanuts – The American Way!

Her i weekenden får jeg besøg hjemmefra. De er vant til, at få kage med hjem til fryseren, for jeg spiser altså langt fra alt det jeg bager ;) Forleden legede jeg i køkkenet med peanuts, peanutsbutter og chokolade og det blev til de her himmelske mundfulde; brownies med peanuts. 

Jeg har sagt det før. Det amerikanske touch, er bare altid genialt. De forstår, at overdrive på sådan en rar måde; chokolade, peanutbutter og peanuts i en og samme kage! Fyldet i de her brownies er nemlig med inspiration, fra de mange amerikanske blogs. Eksperterne i lækre brownies.

Jeg har et stykke tid ville lave denne version og har derfor leget med udvikling af opskriften.
Mængder, fremgangsmåde og bagetid.
Nu er jeg mere end tilfreds; Det salte, med det søde, med det bitre..uhm :)

Hvis du ikke har prøvet chokolade og salt sammen, skal du give det en chance. Jeg er vild med det, da det bare går op i en højere enhed.

Studenterhuen? Ja, da jeg skulle købe ind til de her brownies, mødte jeg en af de mange studentervogne og fik flashback til min egen tur.
For hold nu op, hvor fik vi mange jordbær med chokolade og ja..peanuts!!
Når man har været de første 10 steder og ved det forsætter 15 steder endnu, så lover man sig selv, at man aldrig skal have jordbær og peanuts igen !

Men det var en fantastisk tid. Den bedste. Og nu spiser jeg hellere end gerne jordbær med chokolade og peanuts (selvfølgelig med huen på..) bare for, at være tilbage :D

Brownies med peanuts

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid18 minutter
Samlet tid33 minutter

Ingredienser

  • 150 g mørk chokolade , 56 %
  • 125 g smør
  • 4 spsk crunchy peanutbutter
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 90 g hvedemel
  • 100 gram saltede peanuts
  • 50 g hakket mørk chokolade , ca. 60-70 %
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Kom smør, chokolade og peanutbutter i en lille gryde.
  • Smelt det ved svag varme - rør jævnligt, så det ikke brænder på.
  • Når det er smeltet tages det af varmen og køles lidt af. 
  • Kom æg og sukker i en skål og pisk det skummende og luftigt.
  • I en anden skål blandes kakaopulver, vanillesukker og hvedemel.
  • Vend forsigt den smeltede chokolademassen i æggene.
  • Sigt melblandingen i og vend det forsigt i massen, indtil der ikke er flere klumper. 
  • Tilsæt peanuts og hakket chokolade.
  • Beklæd en form på ca. 20x30 cm med bagepapir. Kom dejen heri og fordel den jævnt.
  • Bag brownien ved 175 grader i ca. 15-18 min. Den må ikke blive gennembagt, så hold øje.
  • Når den er bagt, så tag forsigtig brownien ud af formen og lad den køle helt af på en rist.
  • Herefter kan du skære den i mindre firkanter. Kom den gerne i en lufttætbeholder og i køleskabet natten over.De er bedst, når de lige har fået lov at sætte sig.  
  • Opbevar brownien i en lufttæt boks i køleskabet - hvis du da kan gemme dem flere dage ;) 

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)


Previous Post: « Tomatsalat med feta og balsamico
Next Post: Grøn kartoffelsalat – med rucola, pinjekerner og nigellafrø »

Reader Interactions

Comments

  1. Nikolaj

    Igen var smagen en succes!

    Kæmper dog stadig med konsistensen..

    Det virker til, at noget af chokoladen falder til bunds og skaber en bund. Er dejen ikke blandet godt nok?

    Derudover var kagen meget flydende da tiden var gået, men det skyldes formentlig også højden på kagen.

    Jeg forsøgte mig med tandstik tricket, og tog den ud da der egentlig stadig sad en lille smule på, fra et stik i midten – alligevel endte den noget hårdere end håbet 🤔 Jeg forsøgte også at tage den ud og “ryste” den lidt, for at se hvor fast den var blevet. Det er jo svært at beskrive den slags bevægelse, men vil du generelt mene, at den skal stå helt fast i formen eller må den gerne wiggle lidt?

    Håber du kan finde hoved og hale i min lange besked, men jeg er fast besluttet på at mestre din lækre opskrift! 💪 😅

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Nikolaj,

      Tak for dine kommentarer og spørgsmål til opskriften – dejligt at høre, at den er et hit :-)

      I forhold til det med at chokoladen synker til bunds, så kan det være forskellige ting der spiller ind. Jeg tænker umiddelbart, om du får pisket æg og sukker tykt nok, så det ligesom kan “holde” dejen. Hvis dine peanuts ikke falder til bunds, kan det være størrelsen på chokoladestykkerne, som bliver for tunge for dejen.

      Det med at kagen er flydende kan både skyldes bageformens materiale, ovnen og/eller, som du skriver, højden på formen. Det er ret vigtigt, at brownies ikke bliver for høje, for så er de topsvære at få gennembagt uden at siderne, bunden og toppen bliver branket og tør. Brug en metalform og lav så gerne din kage lidt lavere, så burde du kunne få den bagt, uden at den bliver tør.

      Og ja, den må gerne være lidt “blød”, når du tager den ud af ovnen. Den bager nemlig lidt videre, når den kommer ud. Desuden vil den sætte sig en del, når den bliver kold, da der er en relativ stor mængde chokolade i.

      Håber det kan hjælpe dig videre i mestringen af opskriften på de perfekte brownies :-)

  2. Nikolaj

    Hej Loui,

    Jeg skal vil gerne lave opskriften til 21 sultne søfolk, men mangler lidt en idé om, hvor mange stykker den angivne mængde rækker til? Jeg tænkte umiddelbart at gange dine tal med fire, hvis man sigter efter, at alle skal kunne tage to stykker af almindelig størrelse – dvs. Ca. 4×4 cm i min verden.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Nikolaj,

      Der bliver ca. 20 stykker i sådan en okay browniestørrelse 🙂 Så ja, jeg tænker, at du skal gange op med min. 3, så du er sikker på, at alle mand får rigelig med brownies..

      Prøv det ad og fortæl os gerne om resultatet i en kommentar på bloggen!

    • Nikolaj

      Hej Loui,

      Det var en stor success! Kagen var en velkommen lille opmuntring til vores ellers lidt kedelige kost. Mængden passede fint. Der var faktisk ca. 1/4 til overs, som forsvandt i løbet af natten og næste dag 😋

      Den blev en smule tør, men jeg improviserede også lidt med størrelsen af formen. Det mærkelige er, at jeg nu står og laver anden omgang, og kagen har fået langt mere end sidste gang, men er stadig lidt flydende i midten.

      Det ender nu nok meget godt alligevel 😊

      God opskrift!

  3. Annesofie

    Hej – Kan man bage kage 2 dage i forvejen (og så opbevare den på køl) og tror du at den ville fungere med chokolademousse på toppen? :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Annesofie,

      Tak for dit spørgsmål.

      Man kan godt bage kagen 2 dage i forvejen (ingen problem :-). Dog er kagen er meget tung, så tror måske det vil blive for meget med mousse på toppen :-)

      Vend endelig tilbage og fortæl os om resultatet :-)

      Hav en fantastisk dag.

  4. Mathilde

    Når du skriver, den ikke skal være gennembagt, skal den så være flydende, når jeg tager den ud af ovnen?
    – har givet den de 18 min, og den er stadig flydende indeni

    Mvh Mathilde :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Mathilde

      Jeg har faktisk lavet en guide til brownies, du kan finde den her https://www.louiogbearnaisen.dk/2015/03/8-simple-tips-til-de-perfekte-brownies.html
      Håber den kan være lidt hjælp. Og nej, den skal bestemt ikke være flydende!

    • Mathilde

      Tusind tak! :D
      Jeg lavede en prøve i mandags, hvor jeg endte med at give den 10-12 minutter ekstra ved 100 grader, hvilket både jeg og familien mente, gav en god konsistens (:
      Senere i dag skal erfaringen prøves af igen, da jeg laver dobbeltportion til gæster!

      – men den er svær at tage ud af formen (bruger metalform) med det samme, så ville høre, om man kan lade den køle af og sætte sig i formen, hvis man bare nedsætter bagetiden lidt?

  5. Jonas

    Tænkte på om du havde en instagram profil som man evt kunne se dit bagværk mm.. ?

    Svar
  6. Jonas Elsbøl

    Mange tak for svaret.
    Jeg bager altid med lurpak.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Velbekom :) Så burde det fungere fint – god bagning :)

  7. Jonas Elsbøl

    Kan jeg bruge alm saltet smør uden at det påvirker smagen alt for meget?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Jonas

      Det kan du sagtens – bare sørg for det er rigtig smør og ikke et blandingsprodukt :)

  8. Jonas

    Den meste fantastiske brownie jeg har lavet og smagt – tak for en lækker opskrift :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Velbekom – dejligt den kunne bruges :)

  9. Eileen Maindal

    Nam nam, det ser godt ud…kan man bruge pasteuriseret æg i? :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      De er også skønne :) Ja, det kan du godt, men pasteuriserede æg har en smule anderledes smag en almindelige æg.

  10. Tina K.

    Hej Louise

    Jeg prøvede dine brownies her i weekenden, og de er virkelig lækre!! Tusind tak for en super opskrift og en super blog! :D

    Hilsen,
    Tina

    Svar
    • Loui

      Hej Tina

      God de smagte :) Og tusinde tak :)

  11. Thomas Stubbs

    Nøøøøj!!!! :D

    Svar
  12. Thilde

    Hej Louise,
    Du har helt ret – dejlig tid og lækre kager!
    Tak for en skøn blog :)
    / Thilde …som var med til at fortærre jordbær med chokolade og peanuts ;)

    Svar
    • Loui

      Hej Thilde :D

      Tusinde tak :) Ja, man kan kun savne gym-tiden !

      Håber du har det godt :)

      Mange hilsner

      Louise

  13. Emma Jensen

    Wow, den ser lækker ud! Sådan hel uimodståelig :D Er opskriften noget du selv frembringer? Ellers ville jeg bare sige at jeg lige fornyligt har fundet din blog, og er blevet meget imponeret! Rigtig flot og med gode opskrifter. Bare fortsæt det gode arbejde :D

    Svar
    • Loui

      Hej Emma

      Tusinde tak :) Det er jeg mægtig glad for at høre :)
      Ja, opskrifterne er, hvis ikke andet er henvist til, nogle jeg selv går og hygger med eller lader mig inspirere til :)

      Mange hilsner

      Louise

  14. Piskeriset

    Jeg vil til enhver tid bytte chokoladeovertrukne jordbær for sådan en brownie – nuij, den ser dejlig syndig ud :-)

    Svar
    • Loui

      Hej Piskeriset

      Vi kunne ikke være mere enige ;) Det er også en ret heftig sag, men hvis man skal synde, skal det jo også gøres ordenligt :)

      Mange hilsner

      Louise

  15. Marie Lundholm

    Haha, hvor er det godt skrevet. Jeg vidste heller ikke, at man kunne blive træt af jordbær dyppet i chokolade, men det er ikke noget problem på en vogntur ;)

    Svar
    • Loui

      Hej Marie

      Nej, det var godt nok populært at servere (!!) og hvad jeg har hørt, har de stadig storhedstid på studenterturene!
      De eneste man aldrig blev træt af, var sjovt nok lunkne øl :p

      Mange hilsner

      Louise

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework