• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Grove naanbrød på panden

Naanbrød på panden er hurtige, nemme og smager skønt til indisk mad. De her er grove, men samtidig bløde og bages på pande. Find den bedste opskrift på naanbrød herunder:

Gå til opskrift Udskriv

 

naanbrød

Naanbrød er blevet en almen vare i det fleste supermarkeder og bliver ofte brugt i madpakkerne. I et stykke tid har jeg eksperimenteret med at lave hjemmelavede brød, der skulle være med groft mel, men samtidig bløde, seje og selvfølgelig laves på panden.

Det giver altså bare det nærmeste resultat  til de rigtige naanbrød fra en tandorriovn – selvom man jo aldrig rammer den smag de får, når de bliver kastet op på siden og bagt i en rigtig indisk ovn.

BONUS: Kom naanbrød på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

Indisk mad har bredt sig til Vesten, og især i Storbritanninen har curry-retterne indtaget en plads på take-away menuen. På en studietur til London, i gymnasiet, hvor vi travede det meste af London tyndt og besøgte hver en bydel, skulle man bare kigge på det næste gadehjørne – så lå de indiske madbuler side om side med de kinsiske.

Ja, jeg venter stadig på at Århus bliver indtaget… Men indtil da, har jeg en skøn opskrift, der endelig sidder lige i skabet.

naanbrød

Naanbrød 101

  • Skal smørret klares? Altså i en snæver vending går det, men ved at klare smørret, fjerner du mælkeproteinet og dermed kan smørret tåle højere stegetemperature uden at brænde på. Ret vigtigt når man “bager” på panden.
  • Kan de bages uden groft mel? Sagtens – du erstatter det bare med hvedemel.
  • Kan de bages uden gær? Nej, de får ikke helt samme konsistent og sejhed, hvis du bruger bagepulver i stedet. Har du ikke frisk gær, så kan du bruge tørgær (find guide bagning med tørgær her).
  • Hvad med brug af surdej? Tjoo, det kunne man godt, men de får en lidt mere syrlig smag.
  • Veganske naanbrød? Hiv den græske yoghurt ud og erstat med en plantebaseret yoghurt eller vand.
  • Kan de grilles? Ja da! Det giver en super lækker smag til brødene. Find pizzastenen frem og bag dem her på.
  • Ekstra smag? Kom hvidløg, koriander eller chili i brødene.

 

Tilbehør til naanbrød

  • Butter Chicken: Verdens bedste indiske ret, hvor naanbrød er et must til!
  • Vegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærter: Naanbrød og curry hænger uløseligt sammen og den her vegetariske curry er skøn at suge op med brødene.
  • Grove naanbrød fyldt med spicy laks, tzatziki og rucola: Glem alt om pitabrød – naanbrød med krydret laks og heftig tzatziki er genialt.

 

TIP

Naanbrødene kan sagtens laves dagen før. Udelad at pensle med klaret smør og nigellafrøene. Dæk dem godt til. Lige inden servering kan de lunes i ovnen, pensles med klaret smør og drysses med nigellafrø. Eller endnu bedre lige lunes på panden i lidt smør.

Grove naanbrød på pande

Grove naanbrød på panden
Udskriv Pin Recipe
Antal 12 stk

Ingredienser
  

  • 20 g gær
  • 2 dl lunken vand
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 1,5 dl græsk yoghurt 2% 10% kan også bruges
  • 100 g groft mel kan ersttates af hvedemel
  • 450-500 g hvedemel
  • 100 g klaret smør eller ghee
  • Nigellafrø

Sådan gør du
 

  • Opløs gæren i vandet, tilsæt herefter salt, sukker, yoghurt og groft mel.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, mens dejen æltes.
  • Ælt dejen rigtig godt til den er smidig og glat - det tager ca. 8 min.
  • Dejen kommes tilbage i skålen og dækkes til med et viskestykke, lad den hæve ca. 2 timer til dobbelt størrelse.
  • Kom smørret i en lille gryde og smelt den ved svag varme.
  • Når det hele er smeltet tages smørret af blusset og sættes til side. Her vil der dannes et hvidt bundfald, mælkeproteinet, som sigtes fra.
  • Hvis du bruger ghee skal det ikke klares, da det er klaret smør.
  • Del dejen i 12 stykker. Mel lidt mel på bordet rulles hver stykke meget tyndt ud, formen må gerne være lidt rustik.
  • Varm en pande med lidt klaret smør på, når panden er varm lægges et brød på panden og steges ca. 2-3 minutter på hver side til de er gyldne og gennembagte.
  • Brødet tages af panden og pensles med lidt smeltet smør og drysses med nigellafrø.
  • Serveres lune med tzatzki eller indisk mad eller kolde i madpakken.

Noter

Brødene kan fryses. 

naanbrød

Previous Post: « Laksesalat med grov sennepsdressing
Next Post: Majsmuffins med cheddar og bacon – perfekt til brunch »

Reader Interactions

Comments

  1. Lene

    Har lige bagt disse lækre naan brød. De var virkelig lækre. Det er ikke sidste gang, jeg laver dem :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lene,

      Fantasisk – dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften 👍😀

  2. Helene

    De er så lækre!
    Kan de fryses?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Helene,

      Tak for din kommentar og dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften :-)

      Jep, det kan de sagtens 🙂

      Hav en fantastisk dag!

  3. Rana

    det lyder mere som en paratha vi har i pakistan og indien og ik som en naan.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Rana,

      Tak for input.

      Det kan du have ret i 😀 – godt smager det i hvert fald 😋

      Hav en dejlig dag.

  4. Mathilde

    Kan der burges creme fraiche eller fraiche istedet for græsk youghurt

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Mathilde

      Jeg har ikke selv prøvet det, så der må jeg blive dig svar skyldig.
      Bruger du cremefraiche vil dine naanbrød blive noget mere syrlige – men giv det et forsøg :)

      Mange hilsner Louise

  5. Elsebeth

    Jeg kender en, der bager sine pitabrød et ad gangen på bageristen med grillen tændt. Mon ikke man kan bruge den samme metode til naanbrød. Det kunne godt vise sig at virke bedre end en bagesten på skrå – i hvert fald varmere og mere lig en indisk ovn med buldrende ild.

    Svar
  6. Anette Aarup Frandsen

    Hej. Kan man lade dem hæve flere timer eller kan de evt. genvarmes om aftenen, hvis de er lavet om formiddagen og ved hvilke grader?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anette

      Du kan ikke lade dem hæve flere timer, da de vil få en anden smag. Genopvarmning har jeg ikke selv prøvet, men tænker sagtens du kan lave dem om formiddagen og så lige smide dem hurtigt på panden (eller i ovnen) inden servering.

  7. Michael Rommedahl

    Hej Loui

    Heston Blumenthal anbringer en bagesten på skrå i en “hjemme” ovn…. og bruger den som “Tandori” ovn… perfekt til Nanbrød

    mvh Michael

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Michael

      Det var da en vildt god ide, det skal prøves! Tak for tippet.

  8. Stephanie

    Er lige nød til at spørge hvilket mel du har brugt af groft mel? for mine ser da meget mørkere ud end dine gør ? :s hmm .

    Svar
    • Loui

      Jeg brugte hvid hvedemel til disse (groft mel, som er lyst). Men til dem her: https://www.louiogbearnaisen.dk/2012/07/grove-naanbrod-fyldt-med-spicy-laks-tzatziki-og-rucola.html
      brugte jeg Amos Vinjett fuldkornshvedemel.

      Begge typer mel er jo ret lyse i det, så er derfor mine ser sådan ud :)

  9. Stephanie

    Hej :)

    Jeg ville gerne lave disse naanbrød til en skovtur i næste uge, Skal man stadig pensle dem med smør hvis de ikke skal spises med det samme ? og hvorfor bliver de penslet med smør? spørg jeg måske lidt dumt ::)

    Vh stephanie

    Svar
    • Loui

      Hej Stephanie

      Der er ingen dumme spørgsmål :) De bliver penslet for, at de holder sig meget bløde efter er blevet
      taget af varmen – og får den der lækre smeltende konsistens. Brødene er helt klart bedst lune, men kan sagtens spise kolde.
      Jeg vil nok ikke pensle dem, når de ikke skal spises med det samme. Bare bag dem i det klaret smør, drys med nigellafrø lige inden du tager dem af varmen og køl dem af.
      Og kom dem i en frysepose, så de holder sig bløde :)

      Håber du får en mægtig god skovtur :)

      Mange hilsner

      Louise

    • Stephanie

      super, tak for svar ! :) er lidt spændt på at lave dem.
      Skal de køle af inden jeg kommer dem i fryseposen ? syntes hvis man kommer dem i lune brød plejer at blive helt vådt på grund af kondens.

      Jeg håber også det bliver godt, og på godt vejr ! :)

    • Loui

      Ja, lige præcis – de skal køle helt af, ellers bliver det noget værre sjask i posen :)

      Krydser fingre for vejret !

  10. Line

    De var et hit hos kæresten og det er ikke sidste gang de er bagt :)

    Nå, men det er da super at vide! Bager generelt altid grove boller lidt på slum og har altid yoghurt i køleskabet så det vil jeg da gøre frem over :)

    Tak for det og alle de lækre opskrifter ..

    Svar
  11. Line Samsoe

    Dejen er sat over og jeg er spændt på om mit gamle helt almindelige blu (!!!!!) kan varme panden godt nok op :)

    Jeg har bemærket at du ofte bruger græsk yoghurt i dine opskrifter? Blandt andet også i tærtedejen.. Hvilken funktion har det kontra f.eks. mælk :)?

    Svar
    • Loui

      Hej Line

      Håber dine brød blev rigtig gode :)
      Ja, jeg bruger altid græsk yoghurt eller andet syrnet mælkeprodukt frem for mælk. Græsk yoghurt har et højere proteinindhold og giver derfor en bedre mæthed, samt langsommere stigning i blodsukkeret. Derudover har det bedre bageegenskaber, da det gør brød saftigere, giver en bedre konsistens og gør det nemmere at bage med groft mel.
      Så ja, det er sjældent mine opkrifter indeholder mælk :)

      Mange hilsner
      Louise

  12. Christina

    Mums !! Det må jeg virkelig snart prøve at lave ! :) har ingen ovn så det er jo den perfekte måde at få hjemmebagt brød på :)! Laver du din taztzki selv :)?

    Svar
    • Loui

      Hej Christina

      Ingen ovn ! Det kunne jeg ikke leve uden :O Men så det bare frem med panden, for de bliver rigtig gode :)
      Ja, den laver jeg selv af græsk yoghurt, hvidløg, agurk, citron, salt og peber – meget nemt :)

      Louise

  13. Monster

    Uhm, de ser bare lækre ud, dem ku jeg bestemt spise som en selvstændig ret med masser af tatziki til! Tak for opskriften og ha en dejlig dag!

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Foodstylingtip #18: Brug farveteori
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For 10 år siden på en højskole havde jeg, ikke helt frivilligt, billedkunst 😅🎨 Jeg har tidligere delt en historie på foodstylinglisten omkring min oplevelse med det fag og en åbenbaring jeg, som jeg har taget med mig i mine madbilleder siden ☺️⁠
⁠⁠
Well, udover den, så lærte jeg om farveteori. Dem findes der et hav af. Altså farveteorier.⁠⁠
⁠⁠
En af dem er den analoge farveteori. At bruge farver, som ligger ved siden af hinanden på farvecirklen. Den kombination giver et harmonisk og roligt billede. ⁠⁠
⁠⁠
Og yes, det er selvfølgelig den, som jeg har brugt i billedet med fersken-iste 🍹⁠⁠(...med en sjat gin i, så der både til nerverne efter aftenens håndboldkamp og sommerlængsler her i snevejret 😄 skal du have et sip med?)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Orange og gule nuancer 🟠🟡 - og så et hint af grøn 🟢 For mest effektivt med den analoge farveteori, så skal der være en dominerende farve og så en sekundær farve.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Flere tips (og historier 😉), klik på linket i bio og kom med på foodstylinglisten 👉 @louiogbearnaisen⁠
⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#happyhour #iste #icetea #peachicetea #drinksofinstagram #foodstylingtips #madfotografi #cocktailgram #foodphotographyandstyling 
⁠
⁠
⁠
⁠
Foodstylingtip #17: Kill your darlings. ⁠⠀ ⁠ Foodstylingtip #17: Kill your darlings. ⁠⠀
⁠⠀
Altså dine lidt for gode, kreative eller forklarende ideer i et madbillede 👩‍🎨⠀
⁠⠀
Sådan et madbillede, det skal opbygges og det har vi mere end 18 byggesten - og endnu flere metoder og teknikker til! Så den der begrænsning - ouuch, den kan være så svær 😅⠀
⁠⠀
Se bare her 👉 swipe og se billedet med mine “darlings” 😉⠀
Drinks med appelsinskal og så lige servietten. Arhmen, jeg var SÅ begejstret over scenen og storytellingen, som det skabte i min plan. De der drinks, sammen med indbagt brie og osteplatten. Fuld stemning på hygge foran pejsen 😁🔥⠀
⁠⠀
Problemet er bare at drinksene hiver fokus til sig og kommer til at rode i et allerede tætpakket billede med masser af forskellige elementer. De tager, mere end de giver til billedet 👋⠀
⠀
Ofte så står et madbillede bare stærkere ved at gøre det mere enkelt, udvælge og bruge få byggesten og metoder fra værktøjskassen 🧱🧰⠀
⁠⠀
Så “Kill your darlings” – gå indimellem efter klarhed og enkelhed, selvom det nogle gange kan være svært at fjerne  eller du føler dit billede bliver for simpelt og kedeligt. Har du prøvet at hænge fast i det? 👀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⁠⠀
⁠⠀
#osteplatte #ostebord #appetizers #hyggemad #cheeseboard #bakedbrie #foodstylingtips #cheeseaddict #comfortfood #foodandwine #beautifulcuisines #madfotografi #madinspiration #foodphotography #snacktime #21foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀ ⁠⠀ Er der no FOODSTYLINGTIP #16: Burn it⁠⠀
⁠⠀
Er der nogle redskaber, som er uundværlige i foodstyling? Pincetter? Forstøverflaske? Pensler? Marmorbaggrunde? Runde bageriste? ⠀
⠀
Næ. ⠀
⠀
Men der er dog én ting, som jeg ikke kan leve uden ☺️⠀
⁠⠀
En ting, som altid er med i værktøjskassen. En ting, som har fulgt mig de sidste 10 år. En ting, som er blevet brugt i utallige madbilleder.⁠⠀
⁠⠀
Min lille gasbrænder. Bedre kendt, som flammekasteren herhjemme 😄🔥🔥⠀
⁠⠀
For uanset, hvor meget du svitser, griller og bakser med en skorpe - well, så kan den ofte med fordel få et “whooosh af gasbrænderen. Give maden det helt færdige look 😀⠀
⠀
Her er det alt-i-en-pande citronkylling med kartofler, porrer og kikærter, som fik det sidste touch #21foodstylingtips 🔥☺️ ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #aftensmadinspiration #kylling #chickendinner #chickenrecipes #madinspiration #nemmad #healthycooking #nemmeopskrifter #onepanmeal #madfotografering #sundaftensmad #easydinner
FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀ ⁠⠀⠀ Fo FOODSTYLINGTIP #15: Clean up⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Forleden var vi ovre i Adobe Lightroom. Der skal vi også over igen i dag. Til værktøjet, som hedder "Spot Removal".⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Eller vi kan også bare kalde det "vaskekluden". For det er præcis, det som værktøjet kan; tørre alt op, som er fedter i dit billede 😄⠀⠀
⁠⠀⠀
For uanset, hvor skarpt dit øje er, så sniger der sig noget ind. Krummer, et stykke persille, som er lidt slatten, hår, eller bare smuds fra maden. Marinade fra kød, glasur fra kagen eller en sauce på kanten af tallerkenen 🙈. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Der er altid noget! Så fremfor at bakse for meget med det under fotografering og risikere, at maden bliver ødelagt, så.. ⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
Fjern det i efterredigering med "vaskekluden" og tag dit madbilledet de sidste 10% ✨☺️ ⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
⁠⠀⠀
#dinnerrecipes #barbecuetime #aftensmad #madinspiration #grillspyd #21foodstylingtips #madfotografering #droolclub #foodandwine #grillmad #sommermad #foodphotography
FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework