• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Brødprojektet: DET GODE BRØD !!

Jeg har en guru, ved navn Chad Robertson! En fantastisk bager, som driver det berømte Tartine Bakery i San Francisco, US.

For noget tid siden blev Chad’s bog: “Det gode brød” udgivet på dansk og i den sammenhæng fik jeg den tilsendt fra Saxo.dk, hvilket ikke kunne have været mere perfekt.
Jeg har i lange, lange tider (år) beundret Chad’s arbejde og metoder, og ofte næsten bestilt bogen hjem på engelsk.

Men nu er den her og jeg har selvfølgelig kastet mig over den med stor iver. Selve anmeldelsen af bogen, bringer jeg på onsdag. Her er det mit eget forsøg på det gode brød, og mine erfaringer i processen.
Jeg har valgt ikke, at gengive opskriften, da det ikke er min og jeg mener den skal læses i bogen. Istedet har jeg dokumenteret processen til inspiration og hjælp.

På min Facebook- side har du kunne følge flere stadier i projektet den seneste tid, og der kommer nok en runde til med næste projekt fra bogen.
Indtil da håber jeg, du kan blive inspireret til, at bage godt brød eller i hvert fald af al kraft prøve, at duft og høre det sprøde brød gennem skærmen!! Det brød er en lille bid lykke.

Den nemme kultur bliver fodret og får en rigtig god rytme. Under hele processen stod den på mit køkkenbord, med et stykke køkkenrulle over.
De første dage sker, der ikke meget, men så begynder kulturen, at lugte fælt – rigtig fælt, som gammel ost!! En skøn lugt breder sig i køkkenet…
På 3. dag begynder jeg fodring af kulturen, og hurtigt kommer den ind i en god hæve/falde-rytme og dufter friskt.
På dag 12 starter jeg surdej af kulturen.

 

Surdejen er klar efter 8 timer, og jeg samler dejen sammen. 1. hævning foregår ved en vending af dejen hver halve time.
Min dej er klar efter 3 1/2 time i et lunt køkken. Dejen hviler og bliver foldet, hvilket er overraskende nemt, da dejen har fået en rigtig godt konsistens – ikke tør, ikke våd.
Min hævekurv bliver foret med melet viskestykke, og den ene dej kommes forsigtigt i. Babyen bliver pakket godt ind og får lov at hvile et par timer.
Den anden del kommes i en foret skål og stilles i køleskabet til 8 timers koldhævning.

Min støbejernsgryde får sin jomfru-tur i ovnen ved fulde drøn. Klokken har nu rundet de 23.40 og sengetiden har lange udsigter endnu, men man er vel utålmodig på smagning.

I den brandvarme gryde, dumpes det første brød og bages. Et fantastisk duft spreder sig. Da jeg løfter låget, har det hævet sig og ser perfekt ud. 20 minutter til i ovnen og jeg hiver det flotteste, sprøde brød ud.
Ud af gryden og på en bagerist. Brødet knirker og knager.

 

Det får lige lov, at køle 7 minutter, så kan jeg ikke vente længere og skærer min første skive. Verdens bedste natmad!

Nummer 2 brød bliver bagt næste dag på samme måde. Det bliver mørkere og skarpere i smagen, men lige så skønt.

Konklusion!

Det har været en lang proces, men det hele værd. Når du først har haft dejen i fingrene og tænderne i sådan en skive, er du solgt! Lige siden min bagning, har jeg haft svært ved, at gå tilbage til almindeligt gærbrød og bagemetoder. De når slet ikke op på højde med dette, ikke engang almindelige surdejsbrød.

Min kultur hygger sig i køleskabet, og jeg er klar til at kaste mig ud i en omgang af disse brød igen. Tidskrævende? ja! Men med lidt planlægning, er det faktisk ikke meget tid, som fingrene er i dejen. Hemmeligheden er hvile, hvile, hvile og masser af tid.

 

 

Previous Post: « Kanelsneglekage bagt i form
Next Post: Robertson, Chad; Det gode brød. Lindhardt & Ringhof, 2012 »

Reader Interactions

Comments

  1. Lisbet Lund

    Hej! Jeg har meget held med at bage basisbrød fra bogen!
    Jeg mangler dog nogle varmeisolerende bokse til at hæve i.
    Hvad bruger I?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lisbet,

      Tak for din kommentar og spørgsmål.

      Jeg må desværre være dig svar skyldig, da jeg ikke har prøvet at hæve brød i varmeisolerende bokse. Jeg offentliggør din kommentar til indlægget – måske der er nogle af de andre læsere, der kan hjælpe dig :-)

      Hav en skøn dag!

    • Anne

      Hej Louise
      Smører du gryden, som du bager brødet i?
      Mvh. Anne

    • Louiogbearnaisen

      Hej Anne,

      Nej, men jeg kan se, at der er andre der smører med lidt olie, så dejen lettere slipper.

      Prøv det ad :-)

      God bagelyst!

  2. Lykke

    Hej Louise
    Bager du ved alm ovn eller varmluft?
    Tak:)

    Mvh Lykke

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lykke,

      Tak for dit spørgsmål.

      Jeg bager altid ved alm ovn med mindre der står andet i mine opskrifter :-)

      Hav en skøn dag!

  3. Ulrih

    Hej
    Har osse fået boger i julegave. Skulle til at sætte mig ind i baguette-bagning, bare sådan en 2-3 stykker som beskrevet på side 128.

    Til 2-3 baguetter går der ca. 1400g mel og 600g vand, hvilket lyder meget voldsomt til en almindelig ovn. Er det det samme rod hele vejen igennem ?
    m.v.h.
    Ulrich

    Svar
    • Loui

      Hej Ulrich

      Jeg har endnu ikke oplevet noget rod med opskrifterne i bogen og syntes mængderne har passet overraskende perfekt.
      Jeg har dog ikke lavet baguetterne endnu, men kunne forestille mig, at de skal ligge på skrå på bagepladen, for at få dem lange nok. Jeg husker noget om, at han skriver man skal tilpasse dem til sin ovn.. Så jeg ville nok lave 4 og lave dem over 2 gange.

      Håber du får dem lavet, for det er en rigtig godt bog :)

  4. Birgitte

    Hejsa. Jeg gav mig i kast med det gode brød efter jeg fik bogen i julegave, men har endnu ikke haft den store succes. Mine brød hæver ikke ordenligt op. Min kultur har efterhånden levet i 4 uger og synes den da nu må være god og surdejen består altid flydetesten i lunkent vand hver gang jeg bruger den. Jeg har forsøgt at sætte brødet til hævning på det varme badeværelsesgulv hvilket også fremme hævningen men dejen bliver meget våd af at hæve sådan og så kan jeg ikke forme det ordentligt – øv altså. Hvor lang tid lader i den første hævning løbe? Og ved hvilken temp?

    Svar
    • Loui

      Hej Birgitte

      Øv, hvor træls du ikke kan få det fungere :( Enten er det dit mel, som ikke har stærkt nok gluten eller så, får du ikke “vendt” dejen helt, så meget som den skal. Det kan være mange faktorer, som spiller ind. Jeg har lavet opskriften nogle gange og har ingen problemer haft. Mine hævninger har været meget forskelige og har ca. været ved 20-25 grader.

      Håber det lykkedes :)

  5. Gitte Hansen

    Tak for dine gode pointer om copyright. Jeg tænkte blot, at den helt basale opskrift på verdens bedste brød kunne der vel ikke ske noget ved at bringe? Mel, salt, vand. Men ved jo ikke om Chad’s opskrift er anderledes?
    Mht. mel på viskestykke så må jeg indrømme at jeg ofte har oplevet at halvdelen af dejen hænger i. Jeg er begyndt at hælde dejen til 2.hævning i et fad med film over. Fadet smører jeg med olie så dejen lettere slipper. Det virker! :-)
    God dag
    Hilsen Gitte :-)

    Svar
  6. Martin Villumsen

    Spændende at læse om dine erfaringer med brødet – og så ser det godt nok lækkert ud!

    Første gang jeg faldt over bogen gik jeg ind på amazon.co.uk og bestilte den med det samme. Opskriften er blevet studeret lidt, men jeg har aldrig rigtig fået taget mig sammen til at gå igang med det, men det må jeg vist snart få gjort noget ved.

    Hvor meget mel drysser du på viskestykket brødet hæver i? Jeg tænker, at der skal en del mel til, især hvis det koldhæver, for at dejen ikke klistrer fast?

    Svar
    • Loui

      Hej Martin

      Tak, det er jeg glad for at høre :) Nej, det kan godt nok også se uoverskueligt ud, men kan kun anbefale, at du kaster dig ud i det – man bliver fanget ;)

      Jeg brugte almindeligt hvedemel, da jeg ikke lige kunne finde rismel. Så det brugte jeg nok 1/2 håndfuld af til begge kurve. Nej, det troede jeg også, men dejen hænger faktisk ikke fast.
      Efter 1. hævning har den fået en rigtig god konsistens, der ikke rigtig klistre! Jeg havde ingen problemer med, at vippe brødet ud af viskestykket efter hævning :)

      Mange hilsner

      Louise

  7. Gitte Hansen

    ELSKER som dig også “Verdens bedste brød”. Verdens mest simple opskrift og det allerlækreste brød. Jeg tænker at det ikke vil skade at du bringer opskriften her? Der er jo mange andre end Chad der bager Verdens Bedste brød? (f.eks. mig :-D)
    Jeg er også totalt vild med skorpen og knirkelyden. Når du har eksperimenteret lidt kan du prøve en hvidløgsvariant. Hvis du vil kan jeg linke her til min opskrift?
    Mange hilsner
    Gitte fra Nogetiovnen :-)

    Svar
    • Loui

      Ja, det er bare fantastisk :) Skal så meget igang med de mange andre opskrifter i bogen!

      Jeg vil ikke bringe opskriften, da det er et forbud på Copyright! og ikke er min version af en opskrift.
      Jeg er ret striks med ikke, at bringe kopierede opskrifter på min blog, hvis ikke jeg selv har lavet min udgave/version af den. Så bringer jeg hellere et link til ophavsmanden.

      Uh, en hvidløgsudgave lyder slet ikke dårlig – meen skal vist lige være en weekend hvor jeg er alene hjemme ;)

      Mange hilsner

      Louise

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework