• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Den fedtfattige tærtedej – forårstærte med skinke og tomater

Den fedtfattige tærtedej - forårstærte med skinke og tomater

Det er da vist ved at være lidt tid siden, at mine grove tærter har besøgt bloggen. Så her sniger sig lige en ret god en af slagsen ind.

Den fedtfattige tærtedej er den jeg altid bruger og varierer i det uendelige. Ja, selvom jeg siger, at den er fedtfattig er der altså fedtstof i tærtedejen, i form af rapsolie. Men før du mistænker mig for at omgåes sandheden, er fedtet vegetabilsk og monoumættet. For at gøre det helt kort; en del bedre end smør og margarine, men stadig meget energiholdigt.
Nok om sundhedsnørderier, for tærte er godt og man skal unde sig selv, at bikse sådan en sag sammen.

I hvert fald 1 gang om ugen ;)

Spis og nyd et lille strejf af forår.

BONUS: Bag perfekte tærter hver gang - klik her og hent din gratis tærteguide nu

Rustik forårstærte med fedtfattig tærtedej

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid30 minutter
Antal: 4 pers.

Ingredienser

Tærtedej

  • 100 g hvedemel
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 50 g groft durummel
  • 1 tsk groft salt
  • 100 g yoghurt 0, 1 %
  • 80 g rapsolie
  • ca. 1 dl vand

Fyld

  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 3 store tomater
  • 1 bundt forårsløg - kun den grønne top
  • 150 g skinke i tern
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Salt
  • Peber
  • 2 dl cremefraiche 18%
  • 1 æg
  • 200 g revet ost + 50 g til toppen

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til tærtedejen sammen (hold evt. lidt af vandet tilbage) og rør den godt. Stil dejen på køl i min. 30 minutter.
  • Imens laves fyldet. Fjern fyldet fra tomaterne og skær dem i tern. Forårsløg skæres ligeledes i tynde ringe.
  • Varm lidt olie på en pande og svits hvidløget. Kom skinketernene på panden og steg dem med et par minutter.
  • Skru ned til svag varme og tilsæt tomater og forårsløg. Lad det hele stege 2-3 min. Krydr med salt og peber.
  • Panden tages af varmen og en håndfuld basilikum vendes i fyldet. Lad det køle lidt.
  • Cremefraiche, æg og revet ost piskes sammen i en stor skål. Krydr med salt og peber. Kom fyldet fra panden i skålen og vend det godt sammen med æggemassen.
  • Tærtedejen rulles ud på et stykke bagepapir til en tykkelse på ca. 5 mm. Kom den udrullede dej MED bagepapir op i en medium tærteform - der skal være ret meget dej udover kanten.
  • Kom fyldet på midten af dejen og luk forsigtigt kanterne af dejen ind over. Pres dem lidt sammen. Drys med revet ost og kom tærten i en 200 grader varm ovn. Bag den 15 min. til den har sat sig lidt. Tag tærten ud af formen og kom den tilbage i ovnen i ca. 15-20 min. Når den er godt gylden og fast er den færdig.
  • Lad den hvile 5-10 min inden servering - den skal lige sætte sig lidt. Server med masser af frisk basilikum og salat.

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Den fedtfattige tærtedej - forårstærte med skinke og tomater


Den fedtfattige tærtedej - forårstærte med skinke og tomater

BONUS: Bag perfekte tærter hver gang - klik her og hent din gratis tærteguide nu

Previous Post: « Adriá, Ferran; Hverdagsmad fra elBulli. Politikens forlag, 2012
Next Post: Hjemmelavet ketchup »

Reader Interactions

Comments

  1. Steve McCelson

    Hvorfor er væskerne opgivet i gram og ikke i dl.?
    Måske er det en af grundene til at nogle får en meget “våd” dej
    Vh Stig

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Stig,

      Hvad er det for for nogle væsker, du tænker på?

      Vand står opgivet i dl.

      Hav en fortsat god dag.

  2. Louiogbearnaisen

    Vildt lækker dej. Nem og hurtig at lave. Sprød delikat bund. Jeg har aldrig lavet tærte før, er super glad for jeg fandt denne opskrift .. Kan varmt anbefales. Tak for deling:)

    Svar
    • June Andersen

      Åh, hvor er det dejligt at høre Imane – tak for de fine ord 🙏 😊

      Hav en fortsat dejlig dag og god weekend!

  3. Dorte

    Min dej bliver desværre også helt blød, langt fra hvad en tærtedej plejer at være. Er spændt på, om det nogensinde bliver til en tærte🤔

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Dorte

      Øv! Dejen skal ikke være helt blød, men som på billedet i indlægget.
      Den bliver lidt mere fast når melet får lov at suge vand, mens den hviler i køleskabet.

      Mange hilsner
      Louise

  4. Annika

    Hej – jeg har netop lavet dej til tærte og taget den ud af køleskabet. Jeg har fulgt din opskrift men dejen var total grød-agti. Jeg måtte tilsætte i hvertfald en dk mere mel og trykke den ud i formen med hjælp fra lide fuldkorns mel ….. er der andre der har oplevet dette? VH Annika

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Annika,

      Tak for din kommentar.

      Dejen skal være nogenlunde fast, når den sættes ind i køleskabet – at den er grødagtig, har jeg aldrig oplevet før.

      Hav en skøn god dag.

  5. Henrik Pedersen

    Efter at have rullet dejen ud til 0.5mm tykkelse fyldte den Ca 6 kvadratmeter. Jeg kan ikke få den ind i ovnen og der er ikke fyld nok.. What to do? 😂

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Henrik,

      Tak for din kommentar og spørgsmål til opskriften.

      6 kvadratmeter!? Var der plads til det på dit køkkenbord :-) ?

      Der er desværre en fejl i opskriften, det skal selvfølgelig være 5 mm og ikke 0,5 mm. Sorry – det er nu rettet!

      Der er vist ikke andet for, end at du må ælte dejen sammen igen og rul ud.

      Beklager fejlen 🙈

      Hav en fortsat god dag!

  6. Allan Lund

    Bruger kun denne opskrift nu, super nem og lækker.😊

    Svar
    • Loui

      Hej Allan,

      Tak for din kommentar.

      Super glad for at høre, at du kan bruge opskriften 😀

      Hav en fantastisk dag.

  7. Sashia

    Havde du ikke en anden opskrift uden olie?? Kan ikke finde den nu :( den var mega god! Taknemmelig for at få den :)

    Svar
  8. Natasja

    Super lækker tærte.
    Kan den fryses ?

    Svar
  9. Sophie Christensen

    Hej
    Hvor mange kalorier er der i tærten ca ? :)

    Svar
  10. Helle

    Hejsa
    Jeg bruger denne opskrift fra tid til anden, men i dag kan jeg ikke se den. Har prøvet forskellige browsere. Vil høre, om du kan sende den til min mail, som jeg har angivet oven for? Dejen er nemlig super lækker :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Helle

      Ja, kan se der var en fejl på siden – den burde virke nu :)

  11. Linda

    Kan man bruge tærtedejen til dessert med æbler og lign i???

    Svar
    • Loui

      Det er en salt dej, så den er mere egent til mad. Men jeg vil da ikke afvise, at den kan bruges :) Prøv det af :)

  12. Lise Holmgaard

    Lækker lækker dej – laver den for anden gang i denne uge :-)

    Svar
    • Loui

      Hej Lise

      Tak – Godt den kan bruges :D

  13. Christina

    Kan jeg erstattte durummel med noget andet?

    Svar
    • Loui

      Ja, sagtens :)

  14. Stine

    Den her nye grovtærteopskrift, behøver den ikke at blive forbagt ? :)

    Svar
  15. Tine

    Jeg er rigtig glad for at have fundet en nem, fedtfattig tærtedej, men måske gør jeg noget forkert, for den bliver meget fedtet?

    1. gang troede jeg noget gik galt under afvejningen af olien, så i dag var jeg ekstra påpasselig. Endte med 65 g raps olie, og tror faktisk, jeg kunne ha’ nøjes med 50 g.

    Du skriver et sted, at du bruger opskriften tit, og justerer den tit, har du mon lavet en justering, som ikke er rettet i opskriften?

    Hilsen
    Tine

    Svar
    • Loui

      Hej Tine

      Nej, jeg har ikke rettet i den, måske har mit mel suget mere af væden til sig. Men ellers så prøv dig frem med mængden, hvis det virker for dig med 50 g, så bruger du bare det :)

      Mange hilsner

      Louise

  16. Gitte Hansen

    Pragtfuld ide at trække kanterne indover tærten. Så undgår man de tørre stive kanter. Den tærte skal prøves. Tak for inspirationen, igen :-)

    Svar
    • Loui

      Ja, og så sparer man opvasken af tærtefadet, der altid er irriterende svært at få rent ;)

  17. Monster

    Den skal da virkelig prøves, den ser mega lækker ud og er vild med din gaffel :-)

    Svar
    • Loui

      Tak :) Den blev også mægtig god og mættende :)

      Mange hilsner

      Louise

  18. Christine

    Den tærtedej ser bare super lækker ud, den må prøves :)
    Kh Christine

    Svar
    • Loui

      Hej Christine

      Tak :) Den er også rigtig god og mættende :)

      Mange hilsner Louise

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀ ⁠⠀ Ken FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀
⁠⠀
Kender du det der med at dit billede kan føles fladt, kedeligt eller usammenhængende? 🤔⁠⠀
⁠⠀
Det er her, du med fordel kan hive tekstur ind, for struktur og tekstur kan skabe dybde og interesse i et billede, samt få et billede til at føles ”helt”. Du ved, det du ikke lige kan sætte fingeren på ☝️🙂⁠⠀
⁠⠀
Så skab tekstur og struktur med baggrunde, papir, stof, metal, træ, props, toppings. Det er præcis, den metode, som er brugt her til at give den ellers noget flade galette med asparges liv 🌱. ⁠⠀
⁠⠀
Der er stof, metal, papir, baggrund med ru overflade og feldsalat på toppen. Alt sammen noget, som sparker liv i madbilledet og giver dybden til tærten 😀.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁠⠀
⁠Kender du en som er pjattet med madbilleder eller måske deler lige rigeligt ud af dem i deres feed 😉, så du altid sidder med en rumlende mave, så tag dem i kommentarfeltet og del de #21foodstylingtips med dem 🙌😃⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#galette #quiche #foodphotography #foodstylingtips #madfotograf #markedsføringstips #madblogger #madfotografering #madinspiration #tærte #nemaftensmad
FOODSTYLINGTIP #1: Brug et ulige antal⁠⠀
⁠⠀
1, 2, 3 burritos fyldt med kylling, ost og avocado - fordi alt ser bedre ud med et ulige antal 🖐️⁠⠀
⁠⠀
Jep, det er simpelthen bare det ☺️ Den nemmeste og en af de meste effektfulde genveje til god opbygning af dit madbillede.⠀
Tallet tre er din bedste kammerat. Og ligeledes er alle de ulige tal for vores øjne 👀⠀
⁠⠀
Udover antal burritos, så lad os suse over opbygningen af billedet og et par fif også:⁠⠀
⁠⠀
Først, så er der lagt et stykke papir mellem spækbræt og burritos for at adskille motivet fra prop’en, da de ellers har samme farve. Det vil betyde, at de kommer til at sjaske lidt sammen for vores øjne, frem for burritoerne får vores fulde opmærksomhed.⁠⠀
⁠⠀
Og det er den, som vi er ude efter. Altså opmærksomheden 🤩 Derfor er billedet er taget en smule nede fra, for at give illusion af mere volume og for at give mere interesse til det ret minimalistisk billede ⠀
⁠⠀
Scroller du ned af i mit feed. Yup, du skal godt nedad 📲 Ned til steak-sandwich vil du se, at den er fotograferet på samme måde; lidt nedefra, for at give volume og styrke i billedet - understrege bunken af herligheden 🥪⁠😋⠀
⁠⠀
⁠Det var tip dag 1 - så er vi bare i gang med med januars #21foodstylingtips 👏 Og hey, hiver du fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede her i januar, så tag mig 😃🥂⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
#burritos #avocadolover #lunchtime #frokosttid #madpakke #tortillawrap #markedsføringstips #selvstændigekvinder #kylling #foodstylingandphotography #madfotografering #madfotograf #foodstylingtips #madinspiration
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework

BAG PERFEKTE TÆRTER HVER GANG!

Hent din gratis guide med de 8 afgørende trin
til den perfekte sprøde, lækre tærte

x