“En hurtig og nem ret, når rogfrugterne skal bruges.”

Ingredienser
- 2 gulerødder
- 1 pastinak
- 1/5 del selleri
- 1 kartoffel
- 1/2 dl mælk
- 1 spsk smør
- salt
- peber
- 1 løg
- 2 spsk balsamico
- 1 nip chili
- salt
- peber
- 1/2 pakke bacon
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Skær rodfrugterne i grove tern og kog dem møre. Imens steges baconen sprød på en pande. Kom den på fedtsugende papir og lad panden blive på varme. Skær løget i både og kom dem på panden. Lad dem blive møre og gyldne ved svag varme. Krydr med salt, peber, chili og balsamico.
- Når rodfrugterne er møre moses de til en grov mos. Tilsæt mælk, smør, salt og peber og smag til.
- Serveres med mos toppet med løg og bacon. Evt. ristede rugbrødstern.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)
Hold fast hvor smager det bare godt!! Tak for en glimrende opskrift :-)!
Det var så lidt – godt at høre du kunne bruge den :-)
God weekend!