“Pausen holdt ikke længe! Fra det seneste “spis bedre” fandt jeg en opskrift med garam marsala, som jeg efter em indisk periode ligger inde med i store mængder. Men ifølge opskriften skulle mit spisekammer indeholde kalkun, squash, fløde og abrikoser m.fl.
Der var vi ikke helt enige, så opskriften endte istedet sådan her, der faktisk kun har krydderiet tilfælles.”
Kylling i garam marsalasauce med ærter og chutney
1 pers
-
1 stk kyllingbrystfilet
-
1 fed hvidløg
-
200 g sukkerærter
-
2 tsk garam marsala
-
1 dl vand
-
1 dl cremefraiche 18%
-
50 g finthakkede mandler
-
2 spsk mangochutneý
-
salt
-
peber
-
100 g frosne ærter
Kyllingen skæres i tynde strimler. Hvidløg hakkes fint. i en varm gryde med lidt olie svitses kylling og hvidløg.
Drys garam marsala over og svits det med 1 min. Kom sukkerærter, cremefraiche, vand, mandler og mangochutney i gryden og lad det hele simre under låg i 15 min.
Smag til med salt og peber og kom til frosne ærter i. Rør rundt 1 min og server.
Serveres med ris, chutney og kokos.
Skriv en kommentar: