“Nem og mættende suppe. Man skal ikke lade sig skræmme af kålen, da den slet ikke har den kålagtige smag eller lugt, som de øvrige kål kan have.”

Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 hakket løg
- 3 fed hakkede hvidløg
- 1/2 kg kartofler i tern
- 1,5 L vand
- 3 hønseboullintrninger
- Peber
- 4 dråber tabasco
- 200 g savoykål i tynde strimler
- 150 g chorizo i skiver
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Varm olien i en stor gryde og svits først løg og hvidløg. Tilsæt kartoflerne og svits dem med et par minutter. Kom vand, bouillon, peber og tabasco i gryden og lad det hele koge under låg i ca. 20 min.
- Chorizoen steges på en pande, til den er let sprød og kommes dernæst på fedtsugende papir.
- Kom chorizo og kål i suppen og lad det koge uden låg i 5 min, til det hele er varmet igennem. Kålen må ikke blive for blød.
- Server med et drys parmesan på toppen og brød til.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)
Skriv en kommentar: