Med en rest marcipan, der råbte på at blive brugt og en kat der skulle passes, måtte der laves lidt belønning til kattepasseren. Så hvad andet end kattetunger. Halvdelen af kagerne røg på en tallerken og resten røg med i tasken. Og lur mig om ikke tallerkenen var tom og katten levede da jeg kom hjem igen.”

Ingredienser
- 125 g rå marcipan
- 200 g blødt smør
- 225 g hvedemel
- 90 g sukker
- Mørk overtrækschokolade
- evt. vanijlestang
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Ælt marcipanen blød med halvdelen af smørret. Dette gøres nememst ved simpelthen at stikke fingerene i massen og ælt.
- Tilsæt mel, smør og sukker og ælt dejen sammenm til den samler sig. Pas på ikke at ælte for meget.
- Del dejen i 4 dele og rul dem ud i lange pølser. Skær hver pølse i 12 stykker.
- Rul stykkerne til kugler, med tommel og pegefinger trykke kuglen sammen på midten, så den ligner lidt en snemand. Læg den på en bageplade med bagepapir og tryk den formede kugle flad.
- Småkagerne bages ved 200 grader i ca. 6 min indtil de er gyldne.
- Lad dem køle af og blive sprøde på en bagerist.
- Når kagerne er kolde, smeltes mørk chokolade og den ene ende pensles med mørk chokolade.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)
Tak :) Ja, de lidt anderledes.
God weekend og jul lige snart.
Louise
Sjov ide..
God weekend..
:-)
Boegeskov
Mmm – de ser lækre ud! Heldig (og fræk) kat du har:)
Kh Louise