
Ingredienser
- 1/2 dåse hvide bønner
- 1/2 dåse kikærter
- 3 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 orange/rød peberfrugt
- 2 dl hvidvin
- 1 liter vand + 2 terninger hønsebouillon
- 2 kyllingelår uden skind
- 2 kyllingeoverlår uden skind
- 1 bundt persille
- Salt
- Peber
- Tørt brød
- olivenolie
- parmesan
- 1 fed hvidløg
- 50 g bacon i tern
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Skyl bønner og kikærter godt før brug. Hak løg og hvidløg fint og kom det i en gryde med olivenolie. Bønner, peberfrugt og kikærter tilsættes og det hele varmes igennem uden at tage farve.
- Tilsæt hvidvin, fond, og kylling. Kom låg på og lade det hele koge indtil kyllingen er godt mør, ca. 35 min.
- Imens laves croutonerne. Skær det tørre brød i passende firkanter. Vend dem med olivenolie, hvidløg og parmesan og kom dem i ovnen indtil de er sprøde.
- Baconen steges sprød på en pande.
- Tag kyllingestykkerne op og tag groft kødet af benene og kom kødet tilbage i suppen.
- Suppen smages til med salt og peber og friskhakket persille kommes i. Det skal være groft og rustikt.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)
Hej Birthe
Den var også bare rigtig god, når man er til masser af bønner, løg og smag :)
Ja, endelig – Der er ikke noget bedre end efterår og varme supper med godt fyld.
Louise
Uhmm, ser godt ud :-) Det er i den grad ved at være suppe-vejr……
Mange hilsner
Birthe