Dagen før Store Bededag er lig med varme hvedeknopper. Men da man som studerende i Århus ikke må gå glip af årets store begivenhed i Universitetsparken – Kapsejlads – er traditionen rykket til imorgen.
Jeg er generelt imod lyst brød og får altid lyst til at flå krydderbollerne og sanwichbrødet op af folks indkøbskurv i supermarkedet. Men en gang om året skal det til og hveder bliver ikke det samme med grovmel – de skal være luftige og lette. Duftende af kardemomme og nybagt brød. Knasende sprøde og gyldne. Med rigtig smør, masser af tandsmør. Find opskriften lige her; Hvedeknopper med strejf af kardemomme
Lækkert! Jeg skal også i gang her, men jeg pensler ikke mine hveder. Foretrækker den “matte” overflade – god hvede-fornøjelse.
Yea :) Det har jeg faktisk aldrig tænkt på – elsker alt, som skinner ;) Men tror da jeg lader være til næste år, bare lige for at prøve det ad :) God bededag :)